Revisió del centre d’allotjament web

“El Web Hosting Hub és bo per a llocs que funcionin bé en allotjament compartit a curt i llarg termini. La manca d’opcions dedicades i VPS de l’empresa pot fer que es produeixi un problema d’escalificació, però el Web Hosting Hub és perfectament adequat per a llocs petits que no pensen veure desenes de milers de visitants cada mes..


El que obteniu del Web Hosting Hub és un amfitrió fiable amb funcions sòlides, inclòs l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats. També teniu accés al creador de llocs web premium i al carret de comerç electrònic de l’empresa, tot i que, si el vostre lloc continua, pot ser que busqueu un amfitrió més gran..

Web Hosting Hub també ofereix transferències gratuïtes de llocs web en temps lliure i zero, que és una característica fantàstica per als principiants. Els nous clients experimentaran una trucada a bord amb un dels representants de la companyia per assegurar-se que sigueu preparats per tenir èxit.

Web Hosting Hub és un allotjament amable basat en el preu, però manquen algunes opcions per a llocs més grans. Amb les transferències gratuïtes del lloc i una garantia de devolució de 90 dies, hi ha poc risc de provar el Web Hosting Hub. “

 • Registre de domini GRATU andT i certificat SSL
 • Inclou amb instal·lacions de WordPress amb un cPanel i un clic
 • Elecció del centre de dades amb emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic il·limitats
 • Cessions de llocs web i baixes personals a bord de zero
 • Assistència per a les instal·lacions de comerç electrònic i més de 400 aplicacions
 • Comença al centre d’allotjament web.

“Per a aquells amb un pressupost que busqui un amfitrió per primera vegada i per a aquells que voldrien que hi hagi alguns extres, hi ha un pla. Amb moltes funcions, la companyia té un gran valor, sempre que estigueu disposats a registrar-vos en un pla més llarg.

Si voleu canviar a Web Hosting Hub, la companyia us ho facilitarà amb les transferències de llocs de temps inactiu inclosos. Per a aquells que s’acabin d’allotjar, s’agraeixen els avantatges com un domini gratuït i un creador de llocs amb eines de comerç electrònic.

Tothom podrà apreciar l’excel·lent suport i l’allotjament de confiança del Web Hosting Hub. Ens agrada que l’empresa inclogui el sempre popular instal·lador de programari Softaculous d’un clic. També es manté tot actualitzat i el lloc és més segur.

Amb totes les ofertes de l’empresa, el Web Hosting Hub és un valor fantàstic. Els clients poden trobar els millors preus amb compromisos d’allotjament a llarg termini, però una llarga garantia de devolució de 90 dies et proporciona molt de temps per canviar d’opinió ”

 • Comptes d’emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic il·limitats
 • Creador de llocs web GRATU withT amb eines de comerç electrònic
 • Inclou transferències del lloc i embarcacions personalitzades
 • 150 dòlars en crèdits d’anuncis a Facebook, Google i Bing
 • 400+ instal·ladors d’aplicacions de 1 clic Softaculous
 • Comença al centre d’allotjament web.

“El Web Hosting Hub és un servei d’allotjament web decent per als principiants i els pressupostos que és decent. És excel·lent per als primers usuaris començar un simple bloc o crear un lloc web petit, però potser haureu de mirar a un altre lloc si sospiteu que haureu de fer escala.

L’empresa ha optimitzat la seva infraestructura per a WordPress, que sempre és important per a nosaltres. Web Hosting Hub presenta la memòria cau PHP de sèrie i maximitza la memòria RAM del servidor per reduir les sol·licituds d’E / S i ajudar a disminuir els temps de càrrega. Les dades dels clients estan protegides amb encriptació suPHP, però l’empresa només esmenta que s’executa PHP 5+: voldreu confirmar que podeu obtenir una versió 7 o superior per estar totalment protegida.

A tots els plans s’inclou un domini gratuït i una configuració instantània, cosa que és ideal per començar ràpidament. També s’ofereix programari per a la compra del carretó de la compra, mentre que altres hostes solen exigir que adquiriu un pla premium per satisfer les necessitats de comerç electrònic.

Web Hosting Hub es compromet amb la comunitat de WordPress. La companyia patrocina i contribueix regularment a esdeveniments de WordCamp, cosa que és realment agradable per veure amb una empresa més gran.

Tot i això, Web Hosting Hub és un bon amfitrió de pressupost per a WordPress. Per a aquells que comencen a començar, l’empresa ofereix moltes funcions que es poden trobar en opcions d’allotjament més cares. Si el maquinari específic per a WordPress és important per a vostès, el Web Hosting Hub és un bon primer pas. “

 • WordPress preinstal·lat en maquinari tot SSD
 • Adreces de correu electrònic i emmagatzematge il·limitats en tots els plans
 • Dominis i bases de dades il·limitats disponibles en els plans principals
 • Transferències de llocs de WordPress indolors i inactius
 • S’integra perfectament amb el creador de llocs de BoldGrid per a WP
 • Comença ara a WebHostingHub.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me