Revisió de SiteGround

“Amb una àmplia gamma de serveis d’allotjament generals oferts, SiteGround és un innovador líder en l’espai d’allotjament: des de solucions de programari personalitzat fins a una primera atenció al client. La companyia ofereix tota la gamma de funcions d’allotjament web, incloent un CDN gratuït de Cloudflare, cPanel amb accés SSH i bases de dades MySQL i amplada de banda il·limitades, sense oblidar-nos de l’assistència al client que mereix el premi..


El conseller delegat Tenko Nikolov i CTO Ivo Tzenov, cofundadors de SiteGround, ens van oferir la primícia de les funcions de SiteGround i ens van portar a través de les solucions que han dissenyat per millorar l’experiència de l’usuari..

El servei d’atenció al client ha estat durant molt temps la reivindicació de la fama de l’empresa, darrere de solucions personalitzades construïdes per fer que l’experiència de hosting sigui el màxim d’estrès possible. SiteGround va dissenyar un programari de xat intern que permet als usuaris seleccionar i valorar detalladament els agents de servei al client amb els quals han treballat anteriorment. La companyia també va escriure el seu propi sistema de ticketing, que inclou un algorisme dissenyat per seleccionar representants de suport tècnic adequats per a tasques específiques.

El resultat final són respostes instantànies a trucades de telefonia i xats i respostes de 10 minuts a entrades de correu electrònic, tot això contribueix a un percentatge de satisfacció del client del 99,7%..

Per a l’allotjament compartit, SiteGround va concebre un sistema aïllant de servidor únic que impedeix que els servidors vulnerables eliminin xarxes senceres. En lloc de l’allotjament VPS, la companyia va construir la seva pròpia plataforma de contenidors en núvol, que inclou milers de contenidors i seguretat i escalabilitat més destacades. Tots els usuaris del servei d’allotjament de SiteGround es beneficien d’un mecanisme únic de prevenció d’aturada, que ha ajudat SiteGround a desenvolupar una reputació de taxes de funcionament estel·lars: el 99,996% anual i el 99,999% mensual. “

 • Transferència de lloc GRATU orTA o configuració nova del lloc amb instal·lació d’un clic
 • Còpies de seguretat diàries automàtiques GRATUITES, CDN, correu electrònic i SSL
 • Assistència experta 24/7 sense temps d’espera al telèfon o al xat
 • Recomanat per WordPress com a amfitrió principal de WordPress
 • Ideal per al correu electrònic, amb un 99,9% de temps de vida
 • Comença ara a SiteGround.

“Amb un perfecte equilibri entre innovació tecnològica i un servei d’atenció al client superior, SiteGround ofereix una gamma de serveis d’allotjament assequibles per satisfer les vostres necessitats. A més dels esperats avantatges d’allotjament web barat –un creador de llocs web gratuït i una amplada de banda il·limitada–, l’empresa s’especialitza en eines personalitzades per oferir experiències d’usuari fortes i positives.

Tot i que SiteGround es basa en la gamma alta de l’espectre d’allotjament compartit, la infraestructura actualitzada amb SSD i els avantatges addicionals mereixen la seva inversió en el servei. A més dels certificats SSL inclosos, còpies de seguretat diàries i una xarxa de lliurament de contingut, SiteGround ofereix una combinació de velocitat i seguretat més destacades..

SiteGround va desenvolupar el seu propi sistema de ticketing i el seu programari de xat personalitzat, permetent-te conversar amb representants de confiança i capaços amb els quals va tenir èxit en el passat. El programari té aproximadament 1.500 xats cada dia. El propi lloc web rep aproximadament un milió de visitants al mes, i els usuaris venen tant per a tutorials com per a articles de base de coneixement escrits i actualitzats per l’equip d’assistència tecnològica..

Un cop al mes, SiteGround posa a prova els competidors i els seus propis nivells de suport amb comptes maniquí, mesurant els temps de resposta, l’actitud i l’efectivitat. Si un competidor ho fa bé, l’equip de SiteGround pren nota i tracta de millorar els seus propis serveis. “

 • Servei GRATU transferT de transferència de llocs web per començar
 • Garantia de temps de vida del 99,9%, Cloudflare CDN i trànsit il·limitat de llocs
 • Instal·lació i cPanel de WordPress amb un clic amb interfície d’interès intuïtiva
 • Assistència 24 hores al dia amb sistemes de xat i entrades personalitzats
 • SuperCacher amb 4 opcions de caché, més posada en escena i Git
 • Comença ara a SiteGround.

“Cerqueu recursos de servidor aparentment il·limitats que siguin fàcilment accessibles a tot el món? No busqueu més allotjament dedicat a SiteGround. Amb diversos centres de dades basats fora dels Estats Units, Europa i Àsia, els servidors dedicats de SiteGround ofereixen una alta accessibilitat, escalabilitat i seguretat..

Si no esteu interessats en l’allotjament dedicat, probablement no sou nou a la comunitat d’allotjament web, ja que l’allotjament en servidors dedicats està dissenyat per als propietaris de llocs amb volums de trànsit extremadament alts. Per tant, aquests clients necessiten un servidor dedicat a proporcionar velocitats de càrrega de pàgines ràpides i lligades de banda de mega escala per a llocs web i aplicacions crítics per a les missions..

Amb servidors dedicats, els punts clau a tenir en compte abans de triar un host són les limitacions d’amplada de banda, la velocitat i el rendiment del processador, així com les opcions d’emmagatzematge i RAM. Per garantir que el vostre compte sigui segur, també voldreu tenir en compte la protecció de dades, la prevenció d’aturada i, per descomptat, la mida de la xarxa i la seguretat general..

SiteGround comença amb processadors Intel Xeon E3 o E5, amb un mínim de quatre nuclis de CPU i vuit fils. Els clients reben almenys 16 GB de memòria DDR3, 480 GB d’emmagatzematge SSD i 10 TB d’ample de banda..

SiteGround utilitza el maquinari més recent mantenint les peces de recanvi in ​​situ per a tots els models que s’utilitzin. Per recompensar clients fidels, l’empresa actualitza periòdicament el maquinari amb transicions perfectes i temps morts zero. En general, SiteGround promedia un 99,999% de temps de lliurament cada mes i un 99,996% anual.

En termes de seguretat, SiteGround va ser el primer a implementar un mecanisme d’aïllament de servidor únic que protegeix que els servidors no es vegin compromesos per un sol compte vulnerable. El programari de prevenció d’aturada que van desenvolupar detecta i resol la majoria dels problemes del servidor de forma instantània, mentre que la majoria dels hostes triguen fins a 40 minuts a detectar, triar i reaccionar a les infraccions de seguretat. “

 • Maquinari modern optimitzat per obtenir un rendiment excel·lent
 • cPanel, accés SSH i vigilància de funcionament proactiva les 24 hores del dia
 • 5 adreces IP i desinstal·lador automàtic Softaculous
 • Cloudflare CDN i firewall iptables
 • Gestió completa i suport VIP 24 hores
 • Comença ara a SiteGround.

“Quan es tracta de hosting VPS, SiteGround fa les coses una mica diferent. En lloc de gestionar una típica xarxa de servidors privats virtuals, l’empresa va crear la seva pròpia plataforma de núvol construïda des de la base. Tot i que els serveis són similars a un VPS, amb accés de shell inclòs, és molt més escalable.

No obstant això, el preu elevat dels preus pot sortir dels clients potencials, i això fa que el producte en núvol de SiteGround sigui una inversió important. L’infraestructura de primer nivell i l’assistència al client de la companyia, segurament, avalaria el cost, però és possible que la plataforma no sigui el pas adequat per als clients VPS de primera vegada que desitgin fer un petit pas més enllà de l’allotjament compartit.

Dit això, l’allotjament de núvols gestionat de SiteGround inclou milers de contenidors i és molt més ràpid que la majoria de productes que trobareu al mercat. Una sola instància del núvol es pot subministrar, pujar i funcionar en segons.

La plataforma de contenidors que hi ha darrere de l’allotjament de núvols no és l’única tecnologia interna que té la funda de hosting. En lloc d’utilitzar programes de tercers, els desenvolupadors de SiteGround escriuen pràcticament tot el programari de la plataforma.

Entre les moltes solucions personalitzades de SiteGround hi ha un sistema únic d’aïllament de servidors que protegeix els servidors de la víctima de la vulnerabilitat de comptes corruptes i únics. SiteGround va ser el primer a desenvolupar aquest mecanisme.

La companyia també va crear el seu propi sistema de còpia de seguretat, que fa còpies de seguretat diàries en aproximadament una hora; un mecanisme de prevenció de temps morts que ha donat taxes de funcionament estel·lar; i el seu propietari SuperCacher, que ofereix quatre opcions de memòria cau per a temps de càrrega òptims.

Amb cada innovació personalitzada que SiteGround ha dissenyat, els clients han mostrat sorpresa gratament per la quantitat de tecnologia que simplifica la seva experiència de hosting. El servei d’allotjament en núvol de SiteGround no és diferent. La companyia ofereix totes les funcions d’èxit que són conegudes, a més de l’escalabilitat i la seguretat afegides que supera la majoria dels proveïdors d’allotjament VPS. Si esteu preparats per anar més enllà de l’allotjament compartit i voleu fer-ho amb un rei servei d’atenció al client i solucions tecnològiques, no busqueu més que el hosting en núvol de SiteGround. “

 • Hosting en núvol gestionat completament amb un rendiment i una escalabilitat ultra ràpids
 • 3 centres de dades, CDN gratuït de Cloudflare i còpies de seguretat diàries
 • La instal·lació de SuperCacher, integració Git i CMS amb un clic
 • WHM, cPanel, accés SSH i configuració del servidor DNS privat
 • Adreça IP dedicada i tallafoc iptables
 • Comença ara a SiteGround.

“Voleu un servei d’allotjament optimitzat amb WordPress i sense problemes? SiteGround ha pensat en tot el que necessites perquè el vostre lloc estigui funcionant. A partir de l’essencial, els usuaris obtenen comptes de correu electrònic gratuïts, transferència de llocs, llicència CDN Cloudflare i cPanel. A continuació, la companyia us facilita la possibilitat de començar a publicar continguts oferint una instal·lació fàcil i automatitzada de WordPress i un programa exclusiu i potent WordPress Starter que recorre els propietaris de llocs mitjançant la configuració del lloc..

L’eina personalitzada ajuda els clients a triar temes dissenyats professionalment i a afegir funcionalitats clau com un formulari de contacte, botiga en línia, cartera o un altre contingut. Les seleccions s’instal·len automàticament al lloc, proporcionant un lloc web totalment funcional en pocs minuts, sense necessitat de cap experiència tècnica.

L’allotjament de WordPress de SiteGround també ofereix actualitzacions automàtiques del nucli principal i dels complements, també amb integrats en memòria cau de WordPress multi-capa integrada. Els usuaris poden provar i desplegar canvis al seu lloc fàcilment amb la realització d’un sol clic i Git està disponible per al control de versions.

El programari únic de prevenció d’aturada de SiteGround supervisa l’estat dels servidors en temps real i resol més del 90% dels problemes del servidor de manera instantània i automàtica. Molts competidors poden trigar una mitjana de cinc a 20 minuts a detectar un problema, a més de 20 minuts a reaccionar i resoldre l’explotació.

Des de solucions internes del costat tècnic fins a un suport càlid i inigualable des d’un angle d’atenció al client, SiteGround ha elaborat un paquet complet per a qualsevol necessitat d’allotjament. Per a hosting d’allotjament específic de WordPress, l’empresa ofereix avantatges populars que no obtindríeu amb altres proveïdors d’allotjament compartits. Comenceu amb tots els fantàstics freebies i prepareu-vos per deixar-vos explotar pel compromís de SiteGround de crear solucions d’allotjament destinades a fer que la vostra experiència de WordPress sigui més fàcil que mai. “

 • Aprovació oficial de WordPress.org com a amfitrió principal
 • Transferència o configuració GRATU WordPressTA de WordPress amb una instal·lació d’un clic
 • Git preinstal·lat, 3 nivells de memòria cau i CDN GRATU -T
 • Assistent, configuració i actualitzacions automàtiques WP GRATIS
 • 99,9% de temps de funcionament, suport 24 hores i 7 i sistema de xat personalitzat
 • Comença ara a SiteGround.

“Sabeu que heu de crear un lloc web, però no sabeu per on començar? Bé, SiteGround no us oferirà una, sinó dues opcions extremadament populars i fàcils d’utilitzar per crear la presència en línia del vostre somni.

A més, els clients comencen amb comptes de correu electrònic il·limitats, trànsit de llocs i opcions d’emmagatzematge de bases de dades, tot de franc. Tant si esteu transferint un domini com si voleu una experiència relativament pràctica des del vostre primer lloc, trobareu ajuda útil a cada torn.

L’allotjament de SiteGround inclou instal·lacions fàcils per triar un sistema de gestió de continguts, com WordPress, Joomla, Drupal i Magento. Els experts de WordPress de l’empresa fins i tot migraran el vostre lloc (una transició perfecta amb temps d’inici zero) o els primers temporitzadors poden beneficiar-se del seu assistent de configuració intern. De forma alternativa, SiteGround proporciona a cada client accés al creador de llocs arrossegadors i arrossegadors Weebly ultra popular i a centenars de plantilles professionals.

Un cop ja heu funcionat, els sistemes de xat i trucades personalitzades s’han dissenyat i implementat per proporcionar-vos un servei d’atenció al client agradable i sofisticat amb tecnologia les 24 hores del dia, els set dies de la setmana els 365 dies de l’any..

SiteGround també realitza còpies de seguretat diàries de llocs, mitjançant un sistema propi que pot executar còpies de seguretat en aproximadament una hora, en comparació amb les tecnologies rivals que poden trigar fins a mitja jornada a funcionar. Tant si teniu un principiant d’allotjament com un constructor de llocs web, podeu confiar en SiteGround per proporcionar-vos una combinació de hosting i creació de llocs web que sigui senzilla de gestionar i que pugui solucionar problemes. “

 • GRATU siteT creador de llocs web o assistent de configuració de WordPress
 • Migracions automatitzades de llocs web sense cap problema
 • Interfície i zona d’escenificació de fàcil ús cPanel
 • Sistemes de xat i entrades personalitzats per obtenir suport immediat
 • SuperCacher amb opcions de caché dinàmiques estàtiques i dinàmiques
 • Comença ara a SiteGround.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me