Revisió de MotoCMS

“Com a elegant i modern constructor de llocs web, MotoCMS és a la par d’altres plataformes conegudes, incloses Wix, Weebly i Squarespace. Preferim la interfície MotoCMS per la seva estranya capacitat d’empaquetar centenars de funcions i opcions sense perdre la persona fàcil d’utilitzar i fàcil de navegar..


Els usuaris poden triar entre més de 2.500 plantilles, totes elles amb dissenys impressionants i únics, que tenen una resposta adaptada als mòbils, més de 100 blocs de contingut personalitzables i eines de blog i e-commerce integrades..

A diferència d’altres constructors, no obstant això, MotoCMS és una plataforma autònoma que requereix la instal·lació en un compte d’allotjament independent. Tot i que agraïm la flexibilitat i el control que es dóna als usuaris, l’atribut aporta una capa addicional de complexitat per al públic tradicional constructor de llocs web per a principiants i propietaris de llocs web per primera vegada..

La companyia ofereix als usuaris una prova gratuïta de 14 dies per iniciar-se en l’elaboració d’un disseny i la interacció amb la plantilla i s’estalviarà el contingut i les personalitzacions penjades durant una setmana després de la finalització del procés. Si heu traslladat el contingut a una solució d’allotjament permanent, segur que us permetrà obtenir clients sense experiència que potser no volen gastar 50 dòlars per tenir un tècnic de MotoCMS que tingui cura de la instal·lació..

Tot plegat, MotoCMS és una opció fantàstica que es distingeix en el concorregut mercat de constructors de llocs web. Les plantilles impressionants i una interfície moderna impressionaran els principiants, però el millor nínxol de la plataforma és amb persones més desenvolupades que puguin gestionar el procés d’instal·lació més tècnic i apreciar els dissenys matisats. “

 • Editor de plantilles arrossega i deixa anar
 • Any GRATU ofT de suport 24/7
 • Plantilles GRATU storeTS de botiga en línia
 • Editeu dissenys sensibles en qualsevol dispositiu
 • Eines i URL que facin servir el SEO
 • Comença ara a MotoCMS.

“Amb les etiquetes de preus que corren al voltant de 150 dòlars o 200 dòlars, la llicència de plantilla MotoCMS i la interfície de constructor inclosa no són certament una de les opcions de creació de llocs web més assequibles, però l’allotjament que serveix per alimentar el vostre lloc MotoCMS segur que pot ser.

Els productes MotoCMS tenen llicència per a clients per domini, el que significa que només es pot utilitzar en un lloc web. Els usuaris adquireixen una llicència per utilitzar una plantilla específica, que després ve amb accés a l’editor de llocs visual WYSIWYG i amb un valor de suport 24/7 d’un any. És important destacar el component d’atenció al client, ja que el suport tècnic és freqüentment un indret per a altres constructors de llocs. En lloc de deixar suport a una àmplia comunitat d’usuaris, l’equip de MotoCMS és sensible, amable i coneixedor del funcionament interior de la plataforma..

Després d’una prova gratuïta de 14 dies, els clients que vulguin continuar utilitzant MotoCMS hauran de transferir el seu lloc web a un proveïdor d’allotjament independent. Tot i que la companyia manté col·laboracions amb InMotion Hosting i Bluehost, dos dels nostres proveïdors preferits en tot moment, els usuaris poden registrar-se amb qualsevol amfitrió que suporti PHP 5.4. Bases de dades 5.5 o 5.6, Zend Guard Loader i bases de dades MySQL.

InMotion, l’elecció de la majoria de clients de MotoCMS, proporciona un espai d’emmagatzematge il·limitat alimentat per unitats d’estat sòlid de 20 vegades més ràpides, que també es coneixen com SSD. A més del suport 24 hores i un registre de domini gratuït, els propietaris de botigues en línia apreciaran comptes de correu electrònic il·limitats, 250 dòlars en crèdits publicitaris i un certificat SSL gratuït..

Bluehost, per la seva banda, ofereix una opció encara més assequible per a aquells que només es mullen els peus a la piscina de gestió i creació de llocs web. Per menys de 3 dòlars mensuals, els clients de Bluehost poden gaudir de fins a 50 GB d’espai d’emmagatzematge, juntament amb les mateixes funcions de suport 24 hores / 7 i les funcions de registre de nom de domini gratuït. “

 • Combina perfectament MotoCMS amb InMotion Hosting o Bluehost
 • Els comptes de correu electrònic GRATIS et connecten amb els clients
 • Alimentació per SSD per obtenir un ràpid rendiment
 • Assistència tècnica disponible 24/07/365
 • Certificat SSL GRATUIT disponible
 • Comença ara a MotoCMS.

“Malgrat la impressió que els constructors de llocs web són exclusivament per a principiants inversors tecnològics, MotoCMS excel·leix apel·lant a desenvolupadors i empreses que busquen la capacitat de fer fora llocs web impressionants i de ple funcionament amb dissenys estel·lars en una fracció del temps necessari per codificar-ho des de zero..

Per descomptat, la plataforma MotoCMS inclou una interfície de blocs moderna i racionalitzada amb eines bàsiques d’optimització de motors de cerca i la mateixa còmoda interfície de disseny arrossegable. Els escriptors trobaran el sistema de blocs de MotoCMS força fàcil d’utilitzar, tot i que és bastant simple si es compara amb plataformes d’alta potència com WordPress.

Però on realment brilla MotoCMS és amb les plantilles eStore de la companyia. Els 60 dissenys són sensibles i estan equipats amb un impressionant tauler de control de botigues en línia nativa. Altres creadors de llocs web inclouen normalment habilitats de venda en línia com a servei addicional, però ens encanta el bé que MotoCMS integra perfectament el comerç electrònic en el portal administratiu.

Els venedors poden oferir un nombre il·limitat de productes i serveis per a la venda i afegir informació i filtres granulars que garanteixin que els clients potencials puguin trobar exactament el que busquen. MotoCMS és compatible amb diverses opcions de processament de pagaments i el quadre de comandament saluda els empresaris amb una representació visual estel·lar del seu èxit empresarial. Els propietaris de botigues poden comprovar fàcilment l’estat de la comanda i fer el seguiment del comportament dels clients, tot amb la mateixa interfície arrossegada i soltada que s’utilitza per ajustar el disseny de la seva botiga. “

 • Plantilles personalitzades per a 60 indústries
 • Prova GRATUITA de 14 dies per a botiga en línia
 • Tauler de control fàcil per gestionar comandes, clients i productes
 • Productes il·limitats amb cerques i filtres integrats
 • Diverses opcions i widgets de pagament
 • Comença ara a MotoCMS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me