One.com Revisió

“Per a la creació d’un lloc web sense embussos, sense embussos, o simplement per allotjar un lloc o un blog senzill, One.com té algunes opcions atractives. Des del punt de vista costós, és difícil superar l’allotjament per menys de 3 dòlars mensuals, de manera que els preus són sens dubte un gran sorteig. Pel que fa a les pròpies ofertes, One.com cobreix sens dubte l’essencial.


Tots els plans inclouen un creador de llocs web gratuït, de manera que no necessiteu una comprensió dels llenguatges de programació per tal de millorar el vostre lloc web bàsic. Els clients tenen assignat un sol domini amb el paquet Starter o diversos dominis amb el pla Professional Plus.

Un servei d’allotjament cada cop més popular i buscat és l’allotjament de correu electrònic. Aquí és on One.com es pot demostrar que és una autèntica ganga. Per a una inversió addicional zero, podeu obtenir comptes de correu electrònic il·limitats, perfecte per a aquells que només busquen allotjar una adreça de correu electrònic personalitzada en un domini personalitzat, ja sigui per a empreses o per a ús personal..

En general, les funcions incloses milloren a mesura que augmenta el preu del pla (de manera natural), de manera que podeu triar quin paquet us resulta millor en funció dels requisits mínims de memòria RAM, dominis, emmagatzematge i potència de processament. Tampoc no oblideu els plans especialitzats per al creador de llocs web o entorns de WordPress.

Per completar les coses, One.com és un amfitrió web sense cap absència, que obté el que paga i una bona opció per a allotjament per correu electrònic i la creació de projectes web bàsics. Les tarifes de la companyia són competitives i valen la pena d’explorar, sobretot si sou un principiant d’allotjament. “

 • Plans alimentats per SSD amb amplada de banda i correu electrònic il·limitats
 • Plans d’allotjament a mida per a un creador de llocs web o WordPress
 • Certificat SSL GRATU includedT inclòs en tots els plans
 • Creador de llocs sense codi amb dissenys sensibles
 • Suport 24 hores i 7 i supervisió del servidor
 • Comença ara a One.com.

“L’acordabilitat és un punt de venda important per a One.com (que funciona molt bé en l’espai d’allotjament compartit). L’empresa ofereix els fonaments bàsics en allotjament i domini de correu electrònic, així com en la creació bàsica de llocs, a un cost difícil de superar. Per menys de 5 dòlars mensuals, els clients poden obtenir més bonificacions per a emmagatzematge, CPU, bases de dades i dominis amb cada actualització de paquets. El registre de nom de domini es cuida el primer any amb tots els plans.

L’autèntica negociació que cal tenir amb One.com és el paquet Starter, sobretot si busqueu allotjament per correu electrònic. A més del domini gratuït, els clients poden allotjar comptes de correu electrònic il·limitats i gaudir d’un creador de llocs gratuït per obtenir un lloc senzill llançat ràpidament i fàcilment.

Tots els plans inclouen un creador de llocs web gratuït i un mínim de 50 GB d’emmagatzematge amb SSD per començar. Si voleu crear un lloc web més dinàmic o interactiu, mireu les millores una mica més cares. Per exemple, el pla Professional Plus es recomana per crear un lloc de WordPress, on es pot afegir i instal·lar WordPress en un sol clic dins del tauler de control personalitzat.

Tot plegat, One.com és, sens dubte, un prestigiós concursant per al comprador d’allotjament que tingui cura dels costos. Si voleu les necessitats bàsiques per a que una pàgina web senzilla funcioni i funcioni ràpidament, un dels plans d’allotjament compartit altament assequibles de l’empresa hauria d’haver-lo cobert. “

 • Creador de llocs GRATU forT per un disseny fàcil i sense codi
 • Emmagatzematge SSD ampli amb amplada de banda i correus electrònics il·limitats
 • Còpies de seguretat i restauracions GRATU ,TS, a més de seguretat de SiteLock add-on
 • Bústies de correu electrònic il·limitades amb POP3 i IMAP
 • Assistència 24/7 a través de correu electrònic i xat en directe
 • Comença ara a One.com.

“Per al hosting de WordPress, és difícil guanyar una instal·lació d’un sol clic, nom de domini gratuït durant un any i una factura mensual d’uns pocs dòlars. One.com es basa principalment per ajudar-vos a construir projectes web bàsics, però això no significa que no pugueu beneficiar-vos de tots els avantatges del sempre popular WordPress. Tots els plans de One.com inclouen un tauler de control personalitzat, on no només podeu gestionar les vostres aplicacions web, fitxers i bases de dades, sinó que també podeu instal·lar WordPress de forma gratuïta i estar en camí per perfeccionar el vostre lloc de WordPress en pocs minuts..

WordPress és una de les nostres plataformes de blocs preferits i One.com facilita la forta curva d’aprenentatge mitjançant la inclusió de diversos temes premium i un creador de pàgines arrossegades. L’empresa ofereix tres plans d’allotjament WordPRess per satisfer diverses necessitats d’emmagatzematge, domini i CPU necessaris per ajudar-vos a començar amb WordPress. El pla d’entrada de nivell Plus per a allotjament de WordPress proporciona 200 GB d’emmagatzematge d’alt rendiment, 2 GB de memòria RAM, múltiples dominis i bases de dades i molta potència de processament amb seguretat SSL i accés SSH. També podeu allotjar el vostre correu electrònic als vostres dominis i afegir comptes de correu electrònic il·limitats amb protecció POP3 i IMAP.

Tot i que One.com posa l’accent en les funcions d’allotjament sense estrès com un creador de llocs gratuït i WPBakery, no hi ha res que us impedeixi embrutar-vos les mans amb PHP si ho trieu. A mesura que personalitzeu el vostre lloc de WordPress, podeu saltar a la línia d’ordres i manipular el servidor (controlat 24 hores / 24) directament mitjançant accés SSH. Si no sou tan intel·ligent en tecnologia, no hi ha cap problema.

One.com és una bona elecció per a hosting d’allotjament de WordPress gratuït que no destrueixi el banc ni desbordarà el primer moment. La llista de característiques no és tan llarga com la dels competidors i el suport no és tan fàcilment accessible, però el cost és difícil de superar. “

 • Instal·lació de WordPress amb 1 clic amb àmplia memòria SSD
 • Inclou certificat SSL GRATU andT i tauler de control personalitzat
 • Amplada de banda il·limitada, bases de dades i comptes de correu electrònic
 • Creador GRATU pageT de pàgines WPBakery (abans Visual Composer)
 • Eines de caché integrades per millorar el rendiment
 • Comença ara a One.com.

“Una característica principal que One.com ofereix en tots els seus plans d’allotjament compartits és una eina gratuïta de creació de llocs web. La idea de disseny de llocs web sense codi normalment és música per a les orelles del propietari del lloc en primera instància, i One.com ho reconeix. La companyia fins i tot llança gratuïtament un registre de nom de domini d’un any.

Amb One.com, us ofereixen algunes opcions: dissenyar un lloc bàsic mitjançant el seu creador de llocs arrosseguats i fixadors, instal·lar WordPress amb un clic a través d’un tauler de control personalitzat o embrutar-vos les mans amb un disseny basat en codis. One.com s’esforça per la senzillesa sense estrès en el procés d’allotjament web i creació de llocs, per la qual cosa no hi ha un munt en els seus paquets. Tanmateix, podeu triar el pla que us sigui millor en funció dels vostres requisits d’emmagatzematge, dominis, bases de dades, memòria RAM i poder de processament..

El que cal recordar és que One.com és bo per a la creació de llocs bàsics. Les especialitats de l’empresa són l’allotjament de dominis i correu electrònic, on podeu obtenir comptes de correu electrònic il·limitats, suport POP3 i IMAP, i filtració de virus i correu brossa per només uns dòlars al mes. One.com ofereix eines gratuïtes per ajudar-vos a construir un lloc web, però per obtenir assistència per crear una propietat web més personalitzable i dinàmica, potser haureu d’actualitzar un dels seus plans premium o bé escollir un host web amb funcions i opcions de suport més variades. ”

 • S’inclou el creador de llocs GRATU WT de WYSIWYG en tots els plans
 • Dissenyar amb o sense codi a la interfície arrossegar i deixar anar
 • Actualització de plantilles premium i imatges GRATU premiumTS
 • Assistència 24 hores al dia a través de xat en directe i entrades de correu electrònic
 • Amplificacions GRATUIT de comptes de correu electrònic i banda ampla
 • Comença ara a One.com.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me