12 millors: allotjament amb un CMS (2020): WordPress, Joomla i més

El millor allotjament amb un CMS us permet crear, publicar i promoure ràpidament informació valuosa central per a la missió del vostre lloc, maximitzant l’eficiència i el rendiment tant per a vosaltres com per als visitants del vostre lloc web..


Els sistemes de gestió de continguts ofereixen una drecera atractiva per iniciar i mantenir un lloc web, que inclou dissenys basats en plantilles i una interfície fàcil d’utilitzar en lloc d’hores de codificació tediosa a mà. Per a molts, un CMS és sinònim de WordPress, la potència mundial que hi ha al darrere del 36% de tots els llocs web.

Dit això, hi ha desenes de plataformes gratuïtes i propietàries que podeu combinar amb el vostre pla d’allotjament, cadascuna amb avantatges i inconvenients específics. Però, quin amfitrió us ofereix més opcions de CMS? Quin és el millor equipat per gestionar el CMS escollit? Abastarem totes les bases a continuació, des de les millors ofertes i la major compatibilitat fins als plans elaborats amb cura per a sistemes específics.

Millor allotjament amb un CMS inclòs de forma gratuïta

Tant si es reuneixen articles de notícies, com s’interessen lectors amb missatges impulsats per màrqueting o simplement com s’utilitza un bloc, un CMS és una eina vital del vostre arsenal. Aproximadament un terç dels pressupostos de màrqueting van destinats a inversions tecnològiques, segons la investigació de Gartner, amb un 28% dels destinats a sistemes de gestió de continguts. Com a resultat, la indústria global de CMS va fer una valoració de 36 mil milions de dòlars el 2018 i s’espera que arribi als 123.500 milions de dòlars el 2026.

Tot i això, els sistemes de gestió de contingut no estan reservats a les corporacions Fortune 500 ni a l’elit empresarial. De fet, moltes plataformes estan disponibles com a programari de codi obert, és a dir, les comunitats d’usuaris i desenvolupadors distribueixen el CMS de forma gratuïta. WordPress, Joomla i Drupal entren dins d’aquesta categoria, de la mateixa manera que es fan més de 75 programes inclosos dins de la biblioteca de scripts d’instal·lació automàtica de Softaculous..

No importa quin sigui el CMS que trieu, la vostra taxa d’èxit serà molt més alta si us heu registrat a una empresa d’allotjament que tingui experiència en administrar el programari a la seva infraestructura. Cerqueu proveïdors que ofereixin instal·lacions d’un sol clic, seguretat actualitzada i suport premium amb etiquetes de preus atractives, com les que us recomanem a continuació:

Veure altres amfitrions assequibles amb CMS gratuït »

Millor allotjament CMS per a WordPress

Siguem reals: sovint, algú que compra un CMS acabarà amb WordPress. La plataforma ha acorralat aproximadament el 60% del mercat global de CMS i continua ampliant la bretxa, ja que el 22% dels dominis recentment registrats als EUA funcionaran amb WordPress.

En el joc des del 2003, WordPress té la reputació estel·lar de servir a tots els extrems de l’espectre del propietari del lloc web. Amistosa per a principiants i també darrere de diversos moments que van canviar el món, la plataforma permet als usuaris accedir a milers de temes i plugins gratuïts, juntament amb les personalitzacions i les eines de codificació necessàries per afinar els dissenys..

Hi ha algunes diferències menors entre l’allotjament de WordPress i l’allotjament web, però res que provocarà la majoria dels propietaris de llocs. Ja hem escrit sobre els vals de lideratge de la marca aprovats per WordPress, però hi ha algunes altres empreses a tenir en compte. Ens encanten aquests proveïdors d’allotjament que inclouen unitats d’estat sòlid actualitzades per augmentar el rendiment, així com actualitzacions automàtiques i programes de seguretat a mida. Llegiu les ressenyes a continuació per obtenir més informació sobre com contribueixen aquests amfitrions a la comunitat de WordPress i convertiu la vostra experiència pràctica en un suport amable i útil.

Veure altres amfitrions principals de WordPress »

El millor allotjament de CMS per a Joomla

Ho aconseguim, WordPress no és per a tothom. La CMS arriba amb una corba d’aprenentatge una mica abrupta i la seva popularitat generalitzada el converteix en un objectiu important per a l’atac. De fet, els delinqüents intenten explotar les vulnerabilitats de WordPress 90.000 vegades cada minut.

Quan busqueu alternatives de WordPress, Joomla és un ajustament natural. La plataforma es revela com l’única principal CMS construïda i mantinguda íntegrament de voluntaris, i el programari s’ha descarregat més de 110 milions de vegades. En general, Joomla es considera més fàcil per començar els principiants i els propietaris de botigues en línia poden gestionar el seu inventari i el lloc web des d’una interfície amb una forta integració de comerç electrònic.

Com que el complex sistema pot consumir una bona quantitat de recursos informàtics, el proveïdor d’allotjament de Joomla hauria de proporcionar una infraestructura de primera qualitat i plans ben dissenyats. Una vegada més, ens agrada veure solucions basades en SSD recolzades en suport 24/7 i instal·lacions d’un sol clic:

Veure altres amfitrions principals de Joomla »

El millor allotjament de CMS per a Drupal

Al tancar el nostre trifecta de sistemes de gestió de continguts de servei complet, Drupal representa aproximadament el 5% de tots els llocs amb un CMS. Si bé Joomla es classifica generalment com una bona CMS per a principiants, Drupal es pensa més com una eina més adequada per a desenvolupadors i organitzacions amb grans bases de dades d’informació..

Com que la primera arquitectura API de la plataforma està enfocada al desenvolupador, Drupal permet als propietaris de llocs web crear llocs web més avançats que requereixen una organització complexa de dades o una participació de diversos usuaris. Prop de 120.000 usuaris contribueixen activament a la base de codis de Drupal, amb uns 1.300 compromisos cada setmana assegurant que el vostre CMS es mantingui al capdavant de les tendències de desenvolupament i les vulnerabilitats de seguretat..

Vam donar a Drupal el cop de cap per obtenir un rendiment integrat en la nostra comparació de Joomla davant de WordPress vs Drupal, així que no us oblideu de trobar un proveïdor d’allotjament que us ajudi a aprofitar la velocitat de velocitat disponible. A més, voldreu un amfitrió més equipat per resoldre les vostres preguntes complexes que algunes de les altres propietàries prèvies al pressupost que siguin favorables als principiants. A continuació, es revisen els proveïdors d’allotjament

Veure altres amfitrions principals de Drupal »

Què són les plataformes CMS?

Tenint en compte l’alfabet de components d’allotjament web, amb CDN, CTR, CSS, CRM, SEO, SSL i moltes altres sigles, és fàcil que CMS es perdi en el botó. Hem explicat que a el sistema de gestió de contingut us pot ajudar a publicar un lloc web sense codificar, però aquesta és una declaració bastant vaga, per exemple, també els constructors de llocs web arrosseguen i deixen anar. Quina és la diferència entre allotjament web de CMS i creadors de llocs?

En poques paraules, un CMS és un programa que permet als usuaris triar un tema de disseny, ajustaments menors i produir contingut digital. Les interfícies dels creadors de llocs web tenen tendència a estar més basades visualment i centrades en l’aspecte d’un lloc, mentre que la gestió de contingut es concentra més en el contingut, així,.

A més, els usuaris instal·laran un CMS en el seu propi entorn d’allotjament (si no el teniu preinstal·lat per a vosaltres) i tindran un control total sobre el conjunt de funcions robust. Això es diu allotjament independent. Tanmateix, els constructors de llocs web solen ser sistemes propietaris gestionats i mantinguts només per l’empresa que els crea: el que s’anomena una solució allotjada.

Els sistemes de gestió de continguts que s’allotgen de manera autònoma poden ser descoratjadors al principi, però ofereixen una flexibilitat i una escalabilitat més elevades. No us espanteu un portal més basat en text en lloc de WYSIWYG (disculpes per les altres sigles): cada CMS inclou una comunitat global de desenvolupadors i usuaris que us poden ajudar a començar..

Com funciona un CMS?

En lloc de codificar manualment i actualitzar pàgines individuals i crear publicacions de bloc nous, un CMS actua com a mediador entre els fitxers del vostre lloc web, eliminant la necessitat que us poseu en contacte amb un desenvolupador o que aprengueu a utilitzar HTML i PHP..

Captura de pantalla del quadre de comandament de WordPress

El quadre de comandament de WordPress és el punt de llançament per crear pàgines, publicar publicacions i personalitzar el vostre lloc web.

En desglossar-lo, un CMS inclou dues parts. El aplicació de gestió de contingut és la interfície de frontend que permet als propietaris de llocs web, comercialitzadors, escriptors i editors interactuar i gestionar directament el contingut d’un lloc web, alhora que sol·licitud d’entrega de contingut pren la informació de la CMA i la insereix als fitxers de plantilles i altres sistemes de backend per produir el lloc web interactiu que els visitants coneixen i estimen.

Les plataformes més populars, inclòs WordPress, confieu en una base de dades per emmagatzemar i organitzar la informació del lloc web. L’allotjament gratuït de bases de dades és un component comú de la majoria dels plans d’allotjament web, generalment en forma de MySQL: la M de la pila LAMP estàndard de la indústria. Les bases de dades contenen la informació bruta que introduïu al vostre lloc web: títols de pàgines, contingut del bloc, imatges i altra informació. El vostre tema o plantilla CMS actua com un tipus Mad Lib, proporcionant el marc de disseny i funcionalitat i utilitza la vostra base de dades per emplenar els espais en blanc..

Quina és la millor plataforma CMS?

Qui és el teu fill favorit? Quin és el teu color favorit? Quin és el millor equip de futbol? Quan feu alguna pregunta a 100 persones, obtindreu 100 respostes diferents. De la mateixa manera, els propietaris de llocs tenen opinions molt diferents quan es tracta del sistema de gestió de continguts escollit. Per descomptat, WordPress és l’opció imprescindible per a la majoria de persones, però altres sistemes també ofereixen seguiments de tipus culte.

Quan cerqueu el vostre CMS perfecte, vigileu les funcions clau com la intuïció de la interfície de l’editor, els temes i plugins disponibles, la freqüència d’actualitzacions i les eines per a SEO, xarxes socials i cerques. Feu una ullada a què considerem els sistemes de gestió de contingut més populars:

  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal
  • Magent
  • Typo3
  • PrestaShop
  • Serendipositat
  • Fantasma
  • Grav

Com podeu imaginar, escollir un CMS no és una solució única per a tots els tallers. Teniu opcions allotjades i allotjades de manera autònoma, plataformes de comerç electrònic i constructors de llocs i eines construïdes amb èmfasi en l’escriptura, la fotografia o les dades. Alguns sistemes són excel·lents per a llocs i aplicacions d’alt trànsit, mentre que d’altres són més adequats per executar un petit bloc. En definitiva, la millor plataforma CMS és la que compleix les necessitats del vostre lloc web amb rapidesa, seguretat i eficiència.

Trobar el CMS adequat millora el desenvolupament del vostre lloc web

De la mateixa manera que el contingut de paraules representa una àmplia varietat de suports, incloent text, imatges, gràfics, vídeos i àudio, el vast mercat CMS es pot desglossar en un nombre sorprenent de nínxols específics que millor s’ajusten a les necessitats organitzatives. Quan (i suposem, els nostres lectors) normalment pensem en un CMS, les nostres ments es dirigeixen a WordPress, Joomla, Drupal i altres eines completes de publicació de llocs web..

Tant si esteu iniciant el vostre primer lloc com si teniu una empresa important, un sistema de gestió de contingut és una eina útil per ajudar-vos a accedir més ràpidament en línia. Per exemple, empreses com General Electric, eBay i Warner Media utilitzen Drupal; altres empreses Fortune 500 i les principals universitats o governs utilitzen WordPress, Joomla i molts altres sistemes.

Es tracta generalment de plataformes allotjades de manera oberta i de codi obert. Però no us oblideu dels sistemes que us ajuden a publicar una botiga o bloc en línia. O bé centrats en la gestió de documents, les comunicacions empresarials o l’organització digital d’actius. Tot i que les vostres opcions poden semblar il·limitades, sens dubte podreu trobar el CMS perfecte. Qualsevol que triïs, sap que no estàs sol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me