11 millors serveis d’allotjament web estàtics (2020): llocs gratuïts i barats

Prova que tot allò que ve a la fi torna a tenir estil, els millors plans d’allotjament web estàtics eliminen totes les complexitats innecessàries per oferir serveis senzills centrats en el rendiment i l’eficiència. En lloc de basar-se en bases de dades, els llocs web estàtics es concentren en HTML, CSS i JavaScript bàsics per produir pàgines de destinació lleugeres i perfils comercials.


Tot i que els llocs estàtics gairebé no són un concepte nou, el model de desenvolupament racionalitzat gaudeix d’un ressorgiment per a aquells que busquen codificació simple construïda al voltant de la velocitat. Amb tantes funcions despullades, aquests serveis d’allotjament gratuïts i de pagament representen alguns dels plans més assequibles que hi ha.

A més, els llocs estàtics no són només per a desenvolupadors individuals o per a aquells que busquen un sistema de plantilla senzill. Nest, MailChimp i fins i tot Google es basen en llocs web estàtics, amb propietats multimèdia a Vox i Vice, fins i tot creant sistemes de publicació sencers dissenyats al voltant de generadors de llocs estàtics. Aquí, hem classificat els millors valors i les plataformes gratuïtes, completat amb totes les eines de desenvolupament que necessitareu.

Millor allotjament web estàtic “barat”

A mesura que madura l’era de la interactivitat i els llocs web dinàmics de Web 2.0, un nombre creixent de propietaris de llocs està experimentant la inflexió de codi ineficient, capes de plugins i aplicacions vulnerables als atacs. L’allotjament web estàtic representa un retorn refrescant als bons dies de repositoris de codis i edició directa.

L’absència d’una base de dades o d’una aplicació de tercers augmenta notablement el rendiment i la seguretat d’un lloc web, amb un lloc web estàtic carregant 10 vegades més ràpid que un generat dinàmicament. La escalabilitat és inherentment més assolible, donada la càrrega de treball i la infraestructura del servidor més senzilles associades al codi HTML i CSS bàsic..

Per a aquells que no busquen actualitzar freqüentment contingut en la seva presència en línia, els llocs web estàtics són una solució molt barata i altament fiable que no requereix cap experiència tècnica ni d’administració. Dit això, recomanem un servei que us ofereixi la flexibilitat per adaptar-vos a les necessitats del públic i a les tendències de disseny. Aquests amfitrions aconsegueixen l’equilibri perfecte entre allotjament estàtic d’alta velocitat amb la possibilitat d’afegir serveis i eines addicionals segons sigui necessari.

Veure altres amfitrions assequibles »

Millor allotjament d’allotjament web estàtic “gratuït”

Els especialistes en allotjament web estàtics disposen d’una interfície o d’un terminal de línia d’ordres per executar ordres i integrar-se amb dipòsits de codis i projectes en línia. L’enfocament de femelles i perns permet una integració i desplegaments continus, juntament amb alts nivells d’automatització.

Hem estat molt crítics amb molts serveis d’allotjament web gratuïts, però la naturalesa dels allotjaments estàtics és molt complicada per als propietaris de llocs amb un pressupost reduït. En treballar de manera perfecta amb l’ordre git i altres tecnologies de codi obert, abunden tones de serveis gratuïts de bona reputació perquè els desenvolupadors i les comunitats acullin llocs senzills que construeixen un seguit d’usuaris i col·laboradors. Aquí es mostra la nostra llista de les opcions més populars:

6. Pàgines de GitHub

Logotip de GitHub PagesCom a plataforma de desenvolupament escollida per a més de 40 milions de desenvolupadors, GitHub és un recurs de confiança per a allotjament i revisió de codis, la gestió de projectes i la creació de programari per a organitzacions tant particulars com Fortune 500. El servei d’allotjament estàtic de l’empresa, GitHub Pages, pren el codi directament d’un dipòsit de GitHub, opcionalment s’executa els fitxers mitjançant un procés de creació i publica un lloc web. La configuració és senzilla i les actualitzacions són senzilles d’editar i allunyar-les.

 • Nombre de llocs: Un lloc per compte de GitHub, a més de llocs web de projectes il·limitats
 • Amplada i amplada de banda: 1 GB d’emmagatzematge i 100 GB d’ample de banda al mes (límits suaus)
 • Dominis: Nom de domini personalitzat o subdomini de github.io
 • Característiques clau: Suport HTTPS, integració integrada amb el generador de llocs estàtics Jekyll

7. Netlify

Logotip de NetlifyAmb la confiança de Facebook, Citrix, Verizon, Peloton i Kubernetes, Netlify ofereix funcions sense servidor i desplegament continu per oferir llocs fins a 10 vegades més ràpids que altres configuracions. La plataforma va apostar molt per JAMstack, unificant JavaScript, API i Markup que va prestar una infraestructura impressionant i adequada per a empreses i desenvolupadors que busquen una solució comercial. Netlify originalment va fer un esquema d’allotjament estàtic amb els desplegaments arrosseguats i deixant en BitBalloon, però els líders van portar el servei sota el paraigua Netlify per crear Netlify Drop.

 • Nombre de llocs: Un lloc web amb 300 minuts de creació al mes
 • Amplada i amplada de banda: 100 GB d’emmagatzematge i 100 GB d’ample de banda al mes (límits suaus)
 • Dominis: Nom de domini personalitzat o subdomini de netlify.com
 • Característiques clau: Desplegament CDN global, formularis HTML i invalidació instantània de la memòria cau

8. Firebase

Logotip de FirebaseAmb el poderós suport i control de Google, Firebase ofereix als desenvolupadors d’aplicacions web mòbils i tones d’eines per moure’s ràpidament en línia. Els usuaris poden executar llocs estàtics o dinàmics a la infraestructura alimentada per SSD de Google, amb analítiques integrades, control de rendiment i eines d’informació de sinistres per ajudar els propietaris de llocs a optimitzar i perfeccionar el seu lloc. Google va ampliar la seva petjada estàtica d’allotjament el 2015 agafant DivShot, una altra marca popular a l’espai gratuït d’allotjament.

 • Nombre de llocs: Diversos llocs web dins d’un mateix projecte Firebase
 • Amplada i amplada de banda: 1 GB d’emmagatzematge i 10 GB d’ample de banda al mes
 • Dominis: Nom o domini de domini personalitzat en dominis web.app i firebaseapp.com
 • Característiques clau: Certificats SSL de configuració zero, proves globals de CDN, A / B i analítica

9. Amazon S3

Logotip d'Amazon Web Services S3No en va, un altre nom potent a la nostra llista és Amazon Web Services. Amazon S3, el servei d’emmagatzematge d’objectes de l’empresa, ofereix una escalabilitat líder en la indústria, disponibilitat de dades, seguretat i rendiment. Com passa amb AWS aparentment totes les coses, la configuració és una mica complicada per als usuaris de primera vegada, però la companyia inclou una guia de configuració útil per utilitzar Route 53 per DNS i CloudFront per a la distribució de contingut. El nivell gratuït d’Amazon per a tots aquests serveis ofereix als usuaris 12 mesos per experimentar allotjament estàtic de qualitat empresarial.

 • Nombre de llocs: Un
 • Amplada i amplada de banda: Emmagatzematge de 5 GB i fins a 1 GB per mes d’ample de banda
 • Dominis: Nom de domini personalitzat o punt final del lloc web específic per a la regió AWS
 • Característiques clau: Integracions amb 175 serveis AWS, 99,99% màxima de temps, escalabilitat il·limitada

10. Zeit

Logotip de ZeitDarrere d’una missió per fer accessible la computació en núvol a tothom, Zeit promet allotjament estàtic de configuració zero que s’integra amb una gran varietat de marcs web. Mitjançant la instal·lació de la interfície de la línia d’ordres, els usuaris poden publicar i desplegar-se en poques pulsacions. La seguretat automàtica SSL i el CDN intel·ligent de la plataforma no requereixen cap configuració, proporcionant una solució integral per a desplegaments estàtics i JAMstack. Els plans premium afegeixen desplegaments il·limitats i eines de col·laboració més grans.

 • Nombre de llocs: Llocs web il·limitats
 • Amplada i amplada de banda: Fins a 10.000 fitxers i 20 GB d’ample de banda al mes
 • Dominis: Els dominis personalitzats són compatibles amb el subdomini now.sh
 • Característiques clau: Suport HTTPS, CDN intel·ligent, desplegament continu amb GitHub i GitLab

11. Forja

Logotip de ForgeForge és la manera més ràpida, senzilla i més assequible d’acollir i desplegar llocs web estàtics. Forge pren publicacions més enllà de GitHub o de la interfície de la línia de comandes, incloent la compatibilitat Dropbox integrada. La plataforma fàcil d’utilitzar inclou una interfície arrossegable i sincronitzada per a la sincronització d’arxius, així com TurboJS i la integració de la xarxa de lliurament de contingut per optimitzar la velocitat de càrrega de la pàgina. Les restriccions d’amplada de banda dificulten el pla lliure per mantenir-se en el llarg recorregut, però ens encanta que Forge tingui suport 24 hores / 7.

 • Nombre de llocs: Publicació il·limitada en un sol projecte
 • Amplada i amplada de banda: 5 GB d’emmagatzematge i 1 GB d’ample de banda al mes
 • Dominis: S’admeten dominis personalitzats
 • Característiques clau: Formulari allotjat, reescripcions i redireccions .htaccess, a més de previsualitzacions de llocs en directe

Què és Static Web Hosting?

Simplement posem, L’allotjament web estàtic admet els llocs web basats en HTML amb contingut fix que mostren la mateixa informació a tots els visitants. Quan el navegador web d’un usuari recupera un lloc web estàtic d’un servidor d’allotjament web estàtic, tota la pàgina ja està construïda en fitxers HTML (juntament amb CSS i JavaScript possiblement).

Quan va aparèixer la World Wide Web a principis dels anys 90, HTML constava de només 18 etiquetes o elements. Totes les pàgines eren estàtiques i no estilitzades, i els navegadors web simplement recuperaven fitxers HTML dels servidors i permetien als usuaris navegar a través d’enllaços. A mesura que evolucionaven els principis de disseny i els llenguatges de programació, les bases de dades van sorgir com una manera de separar el contingut d’un lloc web (publicacions de blocs, galeries de fotos, productes i similars) dels dissenys i dissenys subjacents..

Les aplicacions d’escriptori com Adobe Dreamweaver van ser excel·lents per a llocs HTML i CSS estàtics, però els generadors de llocs web estàtics originals van lluitar per connectar-se raonablement a les bases de dades relacionals basades en SQL d’una manera visual i fàcil d’utilitzar. Com a resultat, sistemes de gestió de continguts com WordPress, Drupal i Joomla van guanyar popularitat i van portar el canvi en línia tectònic cap a un disseny web interactiu i experiències dinàmiques de visitants dinàmiques i adaptades..

Quina diferència hi ha entre un lloc web dinàmic i estàtic?

Amb llocs web estàtics, cada fitxer HTML representa una pàgina completa d’un lloc; el navegador simplement recupera i mostra el fitxer. Els llocs web dinàmics, però, utilitzen tecnologies del servidor (com bases de dades i PHP) per construir fonamentalment una pàgina web a mesura que el navegador d’un usuari accedeixi als diversos fitxers. Bàsicament, el navegador trobarà diverses dades diferents i, després, les agruparà en una pàgina web dinàmica i cohesionada.

Imatge del centre de dades

Els llocs web dinàmics i estàtics adopten enfocaments dràsticament diferents per atraure i atraure visitants.

Els llocs estàtics són bons per a llocs web més petits que no necessiten actualitzar el seu contingut amb freqüència, mentre que els llocs grans amb centenars o milers de pàgines són molt més fàcils de mantenir dinàmicament. Per exemple, si voleu afegir o eliminar un enllaç al peu de pàgina web, haureu de fer el canvi en tots els fitxers HTML que conté el peu de pàgina. Per actualitzar el peu de pàgina en un lloc web dinàmic, és probable que només editeu un fitxer.

Els llocs web estàtics es creen manualment, probablement mitjançant la codificació manual o mitjançant un generador de llocs web estàtics que es basa en una interfície de línia d’ordres i un editor de text que formata el contingut en Markdown. Tot i que els llocs web dinàmics es poden codificar des de zero, és més probable que utilitzeu una interfície basada en la web que gestiona els llenguatges de programació i les connexions a la base de dades. Els creadors de llocs web arrosseguats, WordPress i altres sistemes de publicació i gestió de contingut són exemples principals de creadors de llocs dinàmics.

Quins són els avantatges dels llocs web estàtics?

Tenint en compte el disseny centrat en els usuaris de llocs web dinàmics i sistemes de gestió de continguts, pot ser difícil avaluar els punts forts i els punts febles dels llocs web dinàmics estàtics i dinàmics. En termes generals, els llocs web estàtics són normalment més ràpids, segurs i assequibles que alternatives dinàmiques. Aquí teniu una llista més completa de pros:

 • Rendiment més ràpid
 • Menor cost
 • Més fiabilitat i escalabilitat
 • Més segur
 • Menys temps per crear
 • Més fàcil per indexar els motors de cerca

Amb tots aquests avantatges, els llocs web estàtics obtenen la seva força des de la seva senzilla simplicitat. L’absència de bases de dades i aplicacions de tercers elimina les vulnerabilitats de seguretat potencials, els punts de fallada, els canvis de rendiment, els complements costosos i les ineficiències infraestructurals..

Per ser justos, però, els llocs web estàtics tenen alguns inconvenients importants val la pena tenir en compte: el contingut no es canvia fàcilment i la funcionalitat és limitada. A causa de la confiança en la codificació i la línia de comandaments, no tots els propietaris del lloc són capaços (o disposats) de fer les actualitzacions tedioses manuals necessàries per tenir una presència en línia moderna i eficaç. A més, tenint en compte la naturalesa reduïda d’HTML, CSS i JavaScript quan es comparen amb llenguatges de programació dinàmics, els propietaris de llocs tindran més dificultats per aprofitar les tendències actuals de disseny i desenvolupament..

Simplifiqueu encara més la vostra experiència d’allotjament amb generadors de llocs estàtics

Quan es tracta de treure un lloc web estàtic, molts tradicionalistes i programadors de la vella escola simplement obriran el seu editor de text favorit i començaran a codificar. Per a molts altres, però, un generador de llocs web estàtics farà el truc. Igual que els millors creadors de llocs web que ofereixen maneres visuals de dissenyar llocs web dinàmics, els generadors de llocs estàtics treballen per combinar el contingut amb una plantilla de disseny i produir codi HTML estàtic. Consulteu la llista de generadors i marcs principals, segons els experts de StaticGen:

 • Hugo
 • Gatsby
 • Hexo
 • VuePress
 • Jekyll
 • Pelicà

Una vegada més, seleccionar un generador de lloc web estàtic és similar als passos realitzats a l’hora de seleccionar un amfitrió web. Teniu una imatge clara i detallada de les necessitats i objectius del vostre projecte per informar el vostre procés de presa de decisions. A partir d’aquí, tindreu essencialment dos camins per triar: cerqueu el nombre més gran de funcions integrades o la plataforma eficient i desplegada amb un mercat de complements vibrant?

Afortunadament, molts dels millors generadors de llocs estàtics es basen en projectes i tecnologies de codi obert. Després d’haver escollit un pla d’allotjament web barat o gratuït de la llista de dalt, tindreu diverses opcions per demostrar, provar i experimentar. Aprofiteu-vos per aprendre quins tipus de processos de creació de llocs més valoreu, ja sigui per la simple usabilitat o els temps de construcció eficients. Gaudeix d’explorar les llibertats i les possibilitats que els generadors de llocs estàtics!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me