ResellerClub Review

“Conegut per un programa de distribuïdors que ha atret més de 200.000 empresaris, ResellerClub ofereix molts més serveis per a aquells que busquen serveis estàndard d’allotjament web i dominis. A més de donar servei a més de 5 milions de dominis i clients de més de 150 països, el proveïdor d’allotjament ha elaborat una de les més diverses cartera de solucions que hem vist mai.


Al nivell d’allotjament compartit, els clients potencials poden triar entre diverses opcions per a plans basats en Linux o Windows, a més d’un trio de plans de l’empresa germana HostGator. Ambdues són propietat d’Endurance International Group, i Bluehost, que es presenta com una opció per a servidors VPS i dedicats. Tingueu en compte, però, que els plans Bluehost i HostGator es venen a un preu lleugerament superior que si es compren directament a qualsevol proveïdor. Les diferents opcions de marca, no obstant això, resulten extraordinàriament útils per als venedors que busquen augmentar les seves pròpies ofertes.

A més dels servidors virtuals alimentats per Bluehost, ResellerClub ofereix dues varietats de plans VPS basats en la virtualització de KVM o Virtuozzo. Els servidors dedicats de la varietat de metall Bluehost, gestionats o de metall nu es poden comprar a preus assequibles i amb els sistemes operatius o panells de control que preferiu..

En definitiva, ResellerClub és una botiga única per acollir consumidors de totes les varietats i nivells d’expertesa. A més de les opcions compartides, VPS i dedicades, la companyia inclou allotjament en núvol, tres varietats de constructors de llocs, allotjament de WordPress gestionat, juntament amb complements per a correu electrònic, seguretat i còpies de seguretat. La majoria dels plans d’allotjament tenen una garantia de temps de vida del 99,99% per sobre de la mitjana, juntament amb suport 24 hores durant el telèfon, xat i correu electrònic. Simplement trieu i trieu les opcions personalitzades per elaborar el pla perfecte per a vosaltres o els vostres clients. “

 • Emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic no modificats
 • Migració GRATU websiteTA de llocs web a través de cPanel
 • Suport per a PHP, Perl, Python, Ruby i Ruby on Rails
 • Opcions per a servidors alimentats per HostGator o Bluehost
 • Cache de vernís GRATU toT per augmentar la velocitat
 • Comença ara a ResellerClub.

“És difícil assaltar un proveïdor d’allotjament web que inclou emmagatzematge il·limitat, transferències de dades i comptes de correu electrònic amb els seus plans d’allotjament compartits. ResellerClub ofereix una garantia de temps de funcionament de la xarxa per sobre de la mitjana i l’elecció de Windows o Linux, juntament amb prestacions i seguretat de rendiment millorades.

Tot i això, un allotjament compartit assequible és un mercat extremadament concorregut, amb molt poc espai per lluir. Els preus de ResellerClub coincideixen amb els dels competidors i les empreses solen incloure algunes característiques addicionals, com ara discs d’estat sòlid i crèdits publicitaris. Tot i que ResellerClub compta amb una àmplia gamma d’opcions d’allotjament compartides, una gran part de l’audiència podria acabar amb una empresa que ofereix serveis comparables per uns cèntims més barats al mes..

Això no vol dir que hi hagi res dolent en la infraestructura o en l’assistència al client de ResellerClub. La companyia s’adapta especialment a aquells propietaris de llocs que busquen consolidar o allotjar diversos llocs web, amb el potencial d’expandir-se en un negoci de distribuïdors que genera ingressos..

ResellerClub capacita els llocs web en creixement per experimentar i ampliar-se amb suport per a PHP, MySQL i phpMyAdmin, a més dels llenguatges de programació Python, Perl, Ruby i Ruby on Rails. Els clients més avançats apreciaran la compatibilitat de Cloudflare, la instal·lació de l’Optimitzador Zend i la memòria cau del vernís per a velocitats de càrrega de pàgines que no es troben habitualment a l’allotjament compartit. “

 • Emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic il·limitats
 • Instal·lacions amb un clic de més de 400 aplicacions
 • Certificació gratuïta de DNS i certificat SSL
 • Assistència 24 hores al dia per telèfon, correu electrònic i xat en directe
 • La memòria cau integrada del vernís fa que els llocs siguin fins a un 1.000% més ràpids
 • Comença ara a ResellerClub.

“Tenint en compte l’elevat preu de servidors dedicats, pot ser difícil trobar una negociació clara. Tot i això, ResellerClub ofereix una impressionant gamma de servidors de metall nu i semi-gestionats amb un nombre sorprenent de funcions, totes per a tarifes inferiors a les que esperàvem. Tant si voleu un entorn d’alta potència per a vosaltres com per als vostres clients, assegureu-vos de donar un aspecte seriós als servidors dedicats de ResellerClub.

Els servidors nord-americans de ResellerClub es troben en un centre de dades d’Austin, Texas, alimentat per dues subestacions i connectat a més de 17 proveïdors de fibra òptica. La companyia opera una infraestructura similar al Regne Unit, Turquia, Índia i Hong Kong. Els servidors Blade es subministren de forma instantània i permeten als usuaris l’accés arrel complet i una interfície de gestió del servidor. El servidor base, que costa molt menys de 100 dòlars al mes, inclou un processador Intel dual-core, 4 GB de RAM i 1 TB d’espai d’emmagatzematge RAID-1..

Els clients apreciaran les proteccions anti-virus de ClamAV incloses, a més de les actualitzacions del sistema operatiu i els pedaços de seguretat. Els propietaris de llocs que busquen assistència tècnica i supervisió de manteniment poden actualitzar-se als servidors gestionats.

Tot i que els serveis gestionats poden suposar una àmplia gamma de coses per a diferents proveïdors, ResellerClub és impressionant. Les tasques gestionades de l’empresa es classifiquen allà amb amfitrions de luxe de gamma alta: configuració de tallafoc, sistema de gestió de contingut i optimització MySQL, suport complet del servidor web i del tauler de control i auditories de seguretat. Potser de forma més impressionant, ResellerClub donarà suport, repararà i actualitzarà aplicacions de tercers de la millor manera que tingui la capacitat de l’equip de suport coneixedor ”.

 • Provisió instantània de processadors Intel Xeon
 • Tecnologia eficient del servidor i xarxa fiable
 • Portal d’accés complet i de gestió del servidor
 • Assistència bàsica amb pedaços i actualitzacions de seguretat
 • Lectors de HostingAdvice estalvieu com a mínim un 30% al registre
 • Comença ara a ResellerClub.

“Com passa amb tots els plans d’allotjament de ResellerClub, els clients gaudiran d’una àmplia gamma de preus i opcions a l’hora de triar un servidor privat virtual per escalar el seu lloc web o el seu negoci en línia. L’empresa ofereix virtualització de KVM i control de Plesk o cPanel, juntament amb la combinació de Bluehost de KVM i OpenStack.

Els servidors KVM de ResellerClub disposen del sistema operatiu CentOS, que inclou un accés complet a l’arrel, una garantia de devolució de 30 dies i instal·lacions de cPanel i WHM o Plesk. Els plans Linux VPS es basen en una infraestructura de núvol que ofereix una major potència, flexibilitat, control i disponibilitat.

Els plans VPS venuts sota el segell Bluehost, una companyia germana propietat també del grup Endurance International, van aprofitar la infraestructura OpenStack i KVM de la companyia, aportant el màxim rendiment. Especialment útil per als venedors, els plans VH Bluehost disposen d’un registre de nom de domini gratuït i permeten als clients gestionar perfectament diversos servidors i perfils d’usuaris..

ResellerClub, però, va encara més enllà en l’allotjament virtualitzat. Els servidors de núvols de velocitat ultra alta i els servidors de baixa densitat de la companyia tenen un doble rendiment que altres plans VPS i inclouen un error de recuperació automatitzat, una memòria cau integrada i opcions d’escala infinita. Les dades dels usuaris es reflecteixen en tres dispositius diferents en diverses unitats i armaris per garantir que la informació i les configuracions del lloc web estiguin segures i sempre disponibles. L’opció d’allotjament en núvol de ResellerClub s’adapta especialment als clients VPS de primera vegada que agraeixen la simplicitat i les eines de gestió de l’allotjament compartit. ”

 • Virtualització KVM GRATU andTA i emmagatzematge SSD
 • Opcions disponibles per a la gestió de cPanel o Plesk
 • Actualitzacions del sistema operatiu & pedaços
 • Assistència per a SSH, SSI, fitxers de registre i molt més
 • Actualització a Bluehost VPS per a velocitats de primer nivell
 • Comença ara a ResellerClub.

“Sembla que tots els proveïdors d’allotjament estan saltant a la gentada banda de banda per oferir hosting de WordPress gestionat. En molts casos, els plans d’alt perfil semblen sospitosament com les funcions de servidor compartit d’una empresa, amb potser algunes actualitzacions de seguretat, actualitzacions automàtiques i preus més elevats. ResellerClub, però, és una de les empreses refrescants que ofereix un entorn de hosting específicament adaptat al sistema de gestió de continguts més popular del món.

A primera vista, el preu de ResellerClub per al hosting de WordPress gestionat podria semblar sorprenentment baix, però els plans de la companyia admeten fins a 500.000 visites al mes i poden funcionar en processadors de sis nuclis. WordPress es preinstal·la i s’actualitza automàticament, amb un intuït quadre de comandament personalitzat per gestionar els vostres llocs web i supervisar l’ús de la vostra CPU i RAM.

Cada instància de WordPress es integrarà prèviament amb còpies de seguretat automàtiques de núvol amb tecnologia de CodeGuard, que els usuaris poden controlar diàriament o restaurar en només uns clics. Els clients també gaudiran de les exploracions diàries de programari maliciós, l’eliminació de la vulnerabilitat i l’assistència dedicada a la seguretat dels experts de SiteLock, coneguts per la seguretat del lloc web de 360 ​​graus.

Una estranya distinció, però, entre els paquets habituals de ResellerClub i els seus plans de WordPress és la manca de garantia de devolució. Gairebé tots els altres serveis de la companyia inclouen una política de reemborsament, excepte la de WordPress. Aquesta estranyesa ens va impedir que ResellerClub marqués més altes, però els serveis de WordPress de la companyia són impressionants. ”

 • WP i Jetpack preinstal·lats amb actualitzacions automàtiques
 • Suport WP-CLI i Git, a més de bases de dades optimitzades
 • Escalat a demanda per CPU i RAM
 • Memòria cau integrada, CDN i rèplica de dades
 • Còpia de seguretat automatitzada en núvol i exploració de programari maliciós
 • Comença ara a ResellerClub.

“Proporcionant solucions múltiples per assegurar que els clients i els seus clients revendedors utilitzen les eines més eficaces, ResellerClub ofereix dues opcions de bon preu per als creadors de llocs web. Des de totes les plataformes, ambdues plataformes tenen formes racionalitzades de mostrar la creativitat i llançar ràpidament nous llocs web sense codificació ni habilitats de disseny.

El creador de llocs interns de la companyia és el més lleuger del grup, amb quatre plans que costen menys de 5 dòlars al mes. Tot i que molts dels aproximadament 200 temes semblen datats o poc inspirats, el creador de llocs ResellerClub impressiona pel nivell i la facilitat de personalització. A més d’editar el CSS d’un lloc, els desenvolupadors experimentats i els propietaris de llocs poden fins i tot fer canvis al codi font dels temes o carregar el seu propi tema..

Per a aquells que busquen una interfície més familiar o una marca recognoscible per vendre als clients, l’editor arrossegar i deixar anar Weebly permet pàgines il·limitades, un peu de pàgina personalitzable i un favicon personalitzat. Més de 40 milions han utilitzat la plataforma de creadors de llocs Weebly per crear llocs web impressionants, professionals i sensibles per a carteres, empreses i blocs. Si bé no hi ha res dolent amb el creador de ResellerClub, som grans fans de les aplicacions d’alta qualitat i de la funcionalitat de comerç electrònic que Weebly afegeix a l’experiència de creació de llocs..

Si Res d’aquestes opcions són ideals per a vosaltres, ResellerClub també proporciona milers de temes, plugins i logotips de llocs web descarregables per a diverses de les plataformes web més utilitzades: WordPress, Drupal, Joomla, Magento, Weebly i OpenCart. “

 • Centenars de temes GRATU andTS i imatges de 85K + imatges
 • ResellerClub o Weebly editors d’arrossegar i deixar anar
 • Aparador completament carregat amb Paypal & Integració eBay
 • Analítica de trànsit GRATU ,TA, eines de màrqueting i SEO
 • Allotjament de correu electrònic inclòs amb filtres anti-spam avançats
 • Comença ara a ResellerClub.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me