MotoCMS-gennemgang

”Som en slank, moderne webstedsbygger er MotoCMS lige på linje med andre velkendte platforme, herunder Wix, Weebly og Squarespace. Vi foretrækker faktisk MotoCMS-grænsefladen på grund af dens uhyggelige evne til at pakke i hundredvis af funktioner og muligheder uden at miste den brugervenlige, let at navigere persona.


Brugere kan vælge mellem mere end 2.500 skabeloner, som alle har imponerende, unikke design, der kan prale af mobilvenlig lydhørhed, mere end 100 tilpassede indholdsblokke og indbyggede blogging- og e-handelsværktøjer.

I modsætning til andre bygherrer er MotoCMS imidlertid en uafhængig platform, der kræver installation på en separat hosting-konto. Selvom vi værdsætter fleksibiliteten og kontrollen, der er givet til brugerne, tilføjer attributten et ekstra lag med kompleksitet for det traditionelle webstedbyggerpublikum af begyndere og førstegangsejerejere.

Virksomheden giver brugerne en 14-dages gratis prøveperiode for at få et forspring med at udforme et design og interagere med skabelonen og gemmer uploadet indhold og tilpasninger i en uge efter, at prøveperioden udløber. At flytte indholdet til en permanent hostingløsning er dog sikker på at rejse op uerfarne kunder, der måske ikke ønsker at bruge $ 50 for at få en MotoCMS-tekniker til at tage sig af installationen.

Alt i alt er MotoCMS en fantastisk mulighed, der adskiller sig fra hinanden i det overfyldte marked for webstedsbygger. Fantastiske skabeloner og en moderne grænseflade er sikker på at imponere nybegynderne, men platformens bedste niche er med flere udviklere, der kan håndtere den mere tekniske installationsproces og sætte pris på de nuancerede design. ”

 • Træk-og-slip-skabeloneditor
 • GRATIS år med 24/7 support
 • GRATIS onlinebutikskabeloner
 • Rediger lydhør design på enhver enhed
 • SEO-venlige værktøjer og webadresser
 • Kom i gang med MotoCMS nu.

”Med prismærker, der ofte svæver rundt $ 150 eller $ 200, er MotoCMS-skabelonlicensen og det inkluderede builder-interface bestemt ikke blandt de mest overkommelige valgmuligheder for oprettelse af websteder – men det hosting, der bruges til at drive dit MotoCMS-websted, kan sikkert.

MotoCMS-produkter er licenseret til kunder pr. Domæne-basis, hvilket betyder, at de kun kan bruges på et websted. Brugere køber en licens til at bruge en bestemt skabelon, som derefter kommer med adgang til den visuelle WYSIWYG-webstededitor og et års værdi af 24/7 support. Kundeservicekomponenten er bestemt værd at bemærke, da teknisk support ofte er et ømt sted for andre webstedsbyggere. I stedet for at overlade støtte til et bredt community af brugere, er MotoCMS-teamet lydhør, venligt og vidende om platformens indre funktion.

Efter en 14-dages gratis prøveperiode skal kunder, der ønsker at fortsætte med at bruge MotoCMS, overføre deres websted til en separat hosting-udbyder. Selvom virksomheden opretholder partnerskaber med InMotion Hosting og Bluehost – to af vores favoritudbydere til enhver tid – kan brugerne tilmelde sig enhver vært, der understøtter PHP 5.4. 5.5, eller 5.6, Zend Guard Loader og MySQL databaser.

InMotion, valget blandt de fleste MotoCMS-kunder, giver ubegrænset lagerplads drevet af 20 gange hurtigere solid-state drev, også kendt som SSD’er. Ud over døgnet rundt support og en gratis domæneregistrering vil online-butiksejere sætte pris på ubegrænset e-mail-konti, $ 250 i reklamekreditter og et gratis SSL-certifikat.

Bluehost giver på den anden side en endnu mere overkommelig mulighed for dem, der bare får fødderne våde i oprettelsen og styring af webstedet. For mindre end $ 3 pr. Måned kan Bluehost-kunder nyde op til 50 GB lagerplads kombineret med den samme support 24/7 og gratis domænenavnsregistreringsfunktioner. ”

 • Par MotoCMS problemfrit sammen med InMotion Hosting eller Bluehost
 • GRATIS e-mail-konti forbinder dig med kunder
 • SSD-drevet for hurtig ydelse
 • Teknisk support tilgængelig 24/7/365
 • GRATIS SSL-certifikat tilgængeligt
 • Kom i gang med MotoCMS nu.

”På trods af indtrykket af, at webstedsbyggere udelukkende er beregnet til teknologi-averse begyndere, udmærker MotoCMS sig ved at appellere til udviklere og virksomheder, der leder efter muligheden for at piske op imponerende, fuldt fungerende websteder med stjernedesign i en brøkdel af den tid, der er nødvendig til at kode det fra bunden.

Ud af kassen inkluderer MotoCMS-platformen en moderne, strømlinet blogging-interface med grundlæggende søgemaskineoptimeringsværktøjer og den samme komfortable træk-og-slip-design-interface. Forfattere finder MotoCMS-blogging-systemet ganske let at bruge, selvom det er ganske enkelt sammenlignet med højdrevne platforme som WordPress.

Hvor MotoCMS virkelig skinner, er imidlertid med selskabets eStore-skabeloner. Alle 60 designs er lydhøre og udstyret med et imponerende indbygget dashboard til online butiksadministration. Andre webstedsbyggere inkluderer typisk online-salgsfunktioner som en tilføjelsestjeneste, men vi elsker, hvor godt MotoCMS integrerer eCommerce problemfrit i den administrative portal.

Sælgere kan tilbyde et ubegrænset antal produkter og tjenester til salg og tilføje detaljerede oplysninger og filtre, der sikrer, at potentielle kunder kan finde nøjagtigt, hvad de leder efter. MotoCMS er kompatibel med en række forskellige betalingsmuligheder, og instrumentbrættet hilser iværksættere med en fremragende visuel repræsentation af deres forretningssucces. Butikkejere kan nemt kontrollere ordrestatus og spore kundernes adfærd, alt fra den samme træk-og-slip-grænseflade, der bruges til at finpusse deres butiks design. ”

 • Tilpassede skabeloner til 60 brancher
 • GRATIS 14-dages prøveperiode til online butik
 • Nemt dashboard til styring af ordre, kunder og produkter
 • Ubegrænsede produkter med indbyggede søgninger og filtre
 • Flere betalingsmuligheder og widgets
 • Kom i gang med MotoCMS nu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me