AccuWebHosting anmeldelse

”Med mere end 14 års levering af performante delte, VPS og dedikerede tjenester er AccuWebHosting en respektabel mulighed for kunder, der leder efter specialiserede konfigurationer, skalerbare ressourcer og responsiv support.


Selskabet administrerer i øjeblikket mere end 15.000 virtuelle servere og 55.000 websteder, der er resonenterende med Windows og Linux VPS-hostingkunder. AccuWebHosting er bemærkelsesværdigt agnostisk, når det kommer til operativsystemer. I stedet for at erklære sig selv som kun Windows-specialist eller blot give Microsofts option opladede læbtjenester til fordel for Linux-installationer, tilbyder AccuWebHosting ni forskellige operativsystemer i stort set det samme prisformat.

AccuWebHosting inkluderer gratis sikkerhedskopier med de fleste planer og – måske mere bemærkelsesværdigt – gratis og ubegrænset restaurering. Kunder kan opgradere til en betalt backup-plan for progressive daglige sikkerhedskopier, der vedligeholdes i syv dage. Ud over gratis migrering af websteder inkluderer de fleste delte hostingplaner 24/7 overvågning, DDoS-beskyttelse og gratis e-mail-hosting.

Support er tilgængelig døgnet rundt, med virksomheden i gennemsnit billet svar på mindre end 15 minutter og chat svar inden for syv sekunder. Virksomhedens tekniske ekspertise er på fuld visning med et minimum af 99.99% oppetidsgarantier over gennemsnittet – og flere planer der lover 100% tilgængelighed. ”

 • 100% opetidsgaranti for hardware
 • 7-sekunders support svar
 • GRATIS migrering af websteder
 • Windows- og Linux-operativsystemer
 • Daglige sikkerhedskopier og 24/7 overvågning
 • Kom i gang med AccuWebHosting.

”Den schweiziske hærs kniv af delte hostingudbydere, AccuWebHosting viser mangfoldighed og fleksibilitet på det grundlæggende hostingniveau. Udbyderen tilbyder tre varianter hver af Windows- og Linux-hostingtjenester plus yderligere konfigurationer til applikationer såsom WordPress, Node.JS, Joomla, Magento, OScommerce og ASP.NET, blandt flere andre.

Uanset operativsystemet ønsker de fleste kunder at vælge planer, der er drevet af solidt-drev med solidt arbejde. Sammen med CloudLinux og den flammende hurtige LiteSpeed ​​webserver blev vi imponeret over AccuWebHosting-ydelsen. Endnu bedre holder virksomheden priserne for SSD-hosting lidt under konkurrenternes. I modsætning til næsten alle konkurrenter på markedet, begrænser virksomheden dog lagerplads til 50 GB på det højeste niveau – næsten alle andre tilbyder såkaldt ubegrænset lagerplads (hvilket ikke er, teknisk set, men det er en diskussion for en anden dag).

For kunder, der leder efter et mere løft, har AccuWebHosting samlet en interessant delt cloud-løsning, der lover 100% hardwaretid. Den offentlige cloud med faste omkostninger er en spændende mulighed for små virksomheder, der kræver altid infrastruktur og let skalerbar arkitektur, men planerne har de samme lagringsbegrænsninger.

For begyndere er en af ​​de vigtigste forskelle blandt de forskellige AccuWebHosting-delte planer, at Linux-planer inkluderer den populære cPanel-styringsplatform og RVsitebuilder, der tilbyder mere end 400 skabeloner og et træk-og-slip-interface til at hjælpe brugerne hurtigt med at få professionelle design online. Den velkendte webstedsbygger tilbyder intuitiv kontrol og automatisk responsive design. ”

 • GRATIS RVsitebuilder & 400 skabeloner
 • Ubegrænset domæner og databaser
 • Skalerbar mulighed for delt skyserver
 • CloudLinux OS og LiteSpeed-server
 • Flere DDoS-beskyttelser
 • Kom i gang med AccuWebHosting.

”Dedikerede servere med AccuWebHosting er fuldstændigt konfigurerbare og skalerbare, hvilket sikrer, at kunder ikke behøver at købe unødvendige ressourcer, før trafik på deres websted eller applikation garanterer udvidelsen.

Opbevaring spænder fra 250 GB til 16 TB, hvilket drastisk overgår alle konkurrenter. Derudover kan kunder sørge for mellem 8 GB og 512 GB hukommelse, mens virksomheden tildeler båndbredde fra 500 GB til 20 TB pr. Måned. Konfigurationer og tilgængelighed afhænger noget af, hvilken af ​​AccuWebHostings 11 datacentre, du vælger: U.S. (øst eller vest), Storbritannien, Canada, Frankrig, Australien, Singapore, Indien, Tyskland, Polen eller Holland.

Vi ønsker, at kunder, der distribuerer dedikerede servere i AccuWebHostings amerikanske datacenter, kan have en dedikeret IP-adresse, men vi betragter ikke en IP-adresse blokere som en dealbreaker. Vigtig note: heller ikke alle datacentre er udstyret med virksomhedens flerlags DDoS-beskyttelsesinfrastruktur.

AccuWebHostings netværk drives med overflødige Juniper-routere og Cisco-switches, der fungerer internt med 2Gbps. Al kritisk netværksinfrastruktur overvåges hvert 60. sekund, med potentielle problemer, der straks eskaleres til virksomhedsledelse. Alle forholdsregler gør det muligt for AccuWebHosting at tilbyde næsten 100% oppetid, netværk og serviceniveau aftaler på serviceniveau – et sjældent mærke, som bogstaveligt talt ikke kan toppes.

Virksomhedens bare-metal-servere prissættes forholdsvis konkurrencedygtigt med andre værter, men tjenestens største skade er et tillægsgebyr for administrerede tjenester. Flere konkurrenter inkluderer mere support til lignende prispunkter, men AccuWebHosting opkræver yderligere $ 90 pr. Måned for 24/7 overvågning, proaktiv serverstyring, styresystem og kontrolpanelstyring sammen med automatiserede og ikke-målte sikkerhedskopier og to timers dedikeret SysAdmin-tid hver måned – fantastiske tjenester, men prisen fordobler prisen på virksomhedens billigste dedikerede server. ”

 • Valg af 11 globale datacentre
 • 100% oppetid, netværk & strøm SLA
 • Helt eller selvstyrede indstillinger
 • Valgfri proaktiv overvågning
 • Fjern genstarter til alle servere
 • Kom i gang med AccuWebHosting.

”Underskriftstjenesten af ​​AccuWebHosting, virksomhedens VPS-planer findes i alle former, størrelser og operativsystemer. Blanding af kvalitet og overkommelig pris, AccuWebHosting-planerne starter ved under $ 10 pr. Måned – omtrent halvdelen af ​​det, du finder andre steder. Virksomhedens højtuddannede eksperter vil konsultere med potentielle kunder for at udarbejde en plan, der leverer nøjagtigt de databehandlingsressourcer, der er nødvendige for at dit websted skal have succes med en omkostningseffektiv pris.

AccuWebHosting tilbyder licenser til ni forskellige operativsystemer, seks kontrolpaneler og to databaseservere. Yderligere Linux-konfigurationer er tilgængelige til Node.JS- eller MEAN.JS-stakke, og Windows-aficionados vil sætte pris på infrastruktur, der er formet til udveksling af fremmed valuta.

Uanset konfigurationen leveres alle AccuWebHosting VPS-planer med skalerbar hukommelse, lagerplads og båndbredde. Kunder kan omfordele ressourcer med blot et par klik i virksomhedens intuitive administrationsplatform. Foruden ubegrænsede databaser kan brugerne nyde fuld root- eller adminadgang og gratis sikkerhedskopieringer.

At holde AccuWebHosting tilbage fra den største leverandør af hostingudbydere er imidlertid manglen på automatisk inkluderede administrerede tjenester. Vi er ganske vist imponeret over de muligheder, der er inkluderet i opgraderingen (24/7 overvågning, proaktiv serverstyring, styresystem og kontrolpanelstyring sammen med to timers SysAdmin-tid hver måned) – men det ca. $ 13 månedlige gebyr bortfalder alle prisfordele AccuWebHosting fortjent fortjent. DDoS- og antivirusbeskyttelse er også en ekstra omkostning.

Alligevel anbefaler vi stadig stærkt AccuWebHosting, især for Windows VPS-kunder. Størstedelen af ​​mainstream-værter ignorerer enten Windows-hosting helt eller hæver priserne for, hvad der skal være standardtjenester. AccuWebHosting tilbyder dog superladede planer for nøjagtigt den samme sats som Linux-pakker. Kunder kan vælge blandt Windows 2008, 2012 eller 2016 licenser og køre inkluderede SmartTools-applikationer – en værdi af 800 dollar. ”

 • Samme pris for Windows eller Linux OS
 • GRATIS daglige sikkerhedskopier
 • SSD- eller cloud-lageropgraderinger
 • Fuld root-adgang
 • Forudkonfigureret software firewall
 • Kom i gang med AccuWebHosting.

”Prale af hvad virksomheden kalder a "nul-klik installation," AccuWebHosting forhåndsinstallerer WordPress content management system på nye hostingkonti, ud over plugins til SEO og cache i det hele taget undtagen det laveste serviceniveau.

Administrerede WordPress-værter, der begrænser kundernes evne til at installere bestemte plugins, er en af ​​vores største kæledyrskiver. Vi ved, at værterne mener godt, men hvorfor betale for noget, der fortæller dig, hvad du ikke kan gøre? Heldigvis har AccuWebHosting ingen sådanne plugin-begrænsninger.

Ud over 24/7 sikkerhedsovervågning værdsætter vi, at AccuWebHosting inkluderer flerlags DDoS-beskyttelse og afhjælpning og autoupdates til WordPress-kernefiler.

For os er et mærke med lovende WordPress-hostingplaner inkluderingen af ​​et iscenesættelsesmiljø, og AccuWebHosting inkluderer en plus Git, WP-CLI og SSH-adgang for VPS WordPress-kunder.

AccuWebHosting tilbyder også et begrænset antal gratis WordPress-hostingkonti hver dag til kunder, der allerede ejer et domænenavn. Planen er ikke fri for livet, og kræver ikke et kreditkortnummer – men virksomheden vil gerne have et link til en social netværksprofil og kopi af et regeringsudstedt ID. Præference gives til dem, der deler deres AccuWebHosting-oplevelse et eller andet sted online. AccuWebHosting vil aldrig offentliggøre annoncer på dit gratis hostede WordPress-websted og vil give et grundlæggende niveau for support og gratis sikkerhedskopiering – dog er der ingen aftale på serviceniveau. ”

 • Forudinstalleret cache & SEO-plugins
 • Ubegrænset websteder og installationer
 • GRATIS WordPress-migrering & daglige sikkerhedskopier
 • All-SSD-lagerplads for højere ydelse
 • Nul begrænsninger for WP-plugins
 • Kom i gang med AccuWebHosting.

”AccuWebHosting samarbejdede med RVsitebuilder-platformen for at give begyndere en enkel og strømlinet vej til oprettelse af deres første websted. RVsitebuilder er indbygget i den elegante og open source Laravel-webramme og lader brugere lancere smukt designede websteder uden absolut ingen kodningskendskab.

Ved tilmelding hilser hundredvis af skabeloner webstedsejere. Vi værdsætter platformens organisering af temaer i specifikke brancher og emner sammen med at inkludere mobilvenlige og lydhøre temaer, der vises perfekt på desktops, tablets og mobile enheder. Vi ønsker, at brugere ikke behøver at oprette og style deres blog separat fra resten af ​​webstedet, men det giver i det mindste brugerne en ny chance for strømlinede tilpasninger.

RVsitebuilder er ekstremt nem at bruge og tilbyder træk-og-slip-enkelhed med den rigtige blanding af vejledning og freeform-kreativitet. Vi fandt, at de rigelige bannerkontroller var en smule overdrevne, med muligheder for heltebilleder, billedskyder, tekst og side for side-indstillinger – men igen, det er svært at forveksle en webstedsbygger for at give sine brugere indstillinger.

Alt i alt fandt vi, at AccuWebHosting og dets overkommelige planer inkluderede RVsitebuilder til at tilbyde den perfekte blanding af funktioner til førstegangsejere og dem med lidt mere erfaring under deres bælter: rig SSD-opbevaring og ubegrænset kreativitet, kombineret med enkle designværktøjer og hvad-du-se-er-hvad-du-får ”

 • 500+ virksomhedsklare webstedsskabeloner
 • GRATIS mobilsvarende design
 • Træk-og-slip-design – ingen HTML-viden krævet
 • Ubegrænset sider og undersider med ultrahurtige forhåndsvisninger
 • GRATIS billededitor, plus sikkerhedskopiering af websteder og restaureringer
 • Kom i gang med AccuWebHosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me