ResellerClub-arvostelu

”ResellerClub tunnetaan jälleenmyyjäohjelmasta, joka on houkutellut yli 200 000 yrittäjää. Se tarjoaa paljon enemmän palveluja niille, jotka etsivät tavanomaista web-isäntä- ja verkkopalvelua. Sen lisäksi, että isännöintipalveluntarjoaja palvelee yli 5 miljoonaa verkkotunnusta ja asiakasta yli 150 maassa, palveluntarjoaja on suunnitellut monimuotoisimpaan ratkaisuvalikoimaan, jonka olemme koskaan nähneet..


Jaetulla hosting-tasolla potentiaaliset asiakkaat voivat valita useista vaihtoehdoista Linux- tai Windows-pohjaisiin suunnitelmiin sekä sisaryrityksen HostGatorin suunnitelmien kolmen. Molemmat omistavat Endurance International Group, samoin kuin Bluehost, joka näkyy vaihtoehtona VPS: lle ja erillisille palvelimille. Ostaja on kuitenkin varovainen: Bluehost- ja HostGator-suunnitelmat myydään hieman korkeammalla hinnalla kuin jos ne ostettaisiin suoraan kummaltakin palveluntarjoajalta. Eri tuotemerkkivalinnoista tulee kuitenkin poikkeuksellisen hyödyllisiä jälleenmyyjille, jotka haluavat parantaa omia tarjontaansa.

Bluehostin ylläpitämien virtuaalipalvelimien lisäksi ResellerClub tarjoaa kaksi VPS-suunnitelmavaihtoehtoa, jotka perustuvat joko KVM- tai Virtuozzo-virtualisointiin. Bluehostin, hallittujen tai paljaiden metallien omistettuja palvelimia voidaan kaikki ostaa edulliseen hintaan millä tahansa mieluisimmalla käyttöjärjestelmällä tai ohjauspaneelilla.

Kaiken kaikkiaan ResellerClub on keskitetty palvelupiste, joka tarjoaa kaikentyyppisiä ja erikoistuneita kuluttajia. Jaetun, VPS: n ja omistettujen valintojen lisäksi yritys sisältää pilvipalvelun, kolme erilaista sivustojen rakentajaa, hallittua WordPress-hosting-palvelua sekä sähköpostin, tietoturvan ja varmuuskopioiden lisäosia. Useimmissa isännöintisuunnitelmissa on keskimääräistä korkeampi 99,99%: n käyttöaikatakuu ja 24/7 -tuki puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä. Valitse vain mukautetut vaihtoehdot suunnitellaksesi täydellinen suunnitelma sinulle tai asiakkaillesi. ”

 • Mittaamaton tallennustila, kaistanleveys ja sähköposti
 • ILMAINEN verkkosivustojen siirto cPanelin kautta
 • Tuki PHP, Perl, Python, Ruby ja Ruby on Rails -sovelluksille
 • Lisäasetukset palvelimille, joiden käyttöjärjestelmä on HostGator tai Bluehost
 • ILMAINEN lakkavälimuisti nopeuden lisäämiseksi
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.

”On vaikea koputtaa verkkopalveluntarjoajaa, joka sisältää rajoittamattoman tallennustilan, tiedonsiirron ja sähköpostitilit jaetulla isännöintisuunnitelmalla. ResellerClub tarjoaa keskimääräisen verkon käyttöaikatakuun ja Windowsin tai Linuxin valinnan, sekä parannetut suorituskyvyn ja suojausominaisuudet.

Edullinen jaettu hosting on kuitenkin erittäin tungosta markkinoita, joilla on vain vähän tilaa paistaa. ResellerClubin hinnat ovat oikein kilpailijoiden hintojen mukaiset, ja nämä yritykset sisältävät yleensä muutamia lisäominaisuuksia, kuten puolijohdeasemat ja mainoshyvitykset. Vaikka ResellerClub tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman jaettuja hosting-vaihtoehtoja, suuri osa yleisöstä saattaa päätyä yritykseen, joka tarjoaa vertailukelpoisia palveluita muutama sentti halvempaa kuukaudessa.

Tämä ei tarkoita, että ResellerClubin infrastruktuurissa tai asiakastuessa olisi jotain vikaa. Yritys soveltuu erityisen hyvin niille sivustonomistajille, jotka haluavat yhdistää tai isännöidä useita verkkosivustoja, ja mahdollisuus laajentua tuloja tuottavaksi jälleenmyyjäliiketoiminnaksi.

ResellerClub antaa kasvaville verkkosivustoille mahdollisuuden kokeilla ja laajentaa PHP: n, MySQL: n ja phpMyAdminin tuella Python-, Perl-, Ruby- ja Ruby on Rails-ohjelmointikielten lisäksi. Edistyneemmät asiakkaat arvostavat Cloudflare-yhteensopivuutta, Zend Optimizer -asennusta ja Lakin välimuistia sivujen latausnopeuksilla, joita ei yleensä löydy jaetusta isännöinnistä. ”

 • Rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys ja sähköposti
 • Yli napsauttamalla yli 400 sovelluksen asennusta
 • ILMAINEN DNS-hallinta ja SSL-varmenne
 • Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa
 • Sisäänrakennettu lakkavälimuisti tekee sivustoista jopa 1000% nopeampia
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.

”Omistettujen palvelimien korkean hintamerkinnän vuoksi voi olla vaikea löytää selkeää kauppaa. ResellerClub tarjoaa kuitenkin vaikuttavan joukon paljaan metallin ja puolijohdehallittuja palvelimia, joilla on yllättävä määrä ominaisuuksia, kaikkien odotusten alapuolella. Etsitkö suuritehoista ympäristöä itsellesi tai asiakkaillesi, muista antaa ResellerClub-palvelimille vakava ilme..

ResellerClubin Yhdysvaltain palvelimet sijaitsevat Austinissa, Teksasissa, datakeskuksessa, jota saavat kaksi ala-asemaa ja joka on kytketty yli 17 valokuituoptiikan tarjoajaan. Yhtiöllä on samanlainen infrastruktuuri Isossa-Britanniassa, Turkissa, Intiassa ja Hongkongissa. Blade-palvelimet otetaan käyttöön heti, ja ne antavat käyttäjille täydet pääkäyttäjän oikeudet ja palvelimen hallintarajapinta. Tukipalvelimessa, joka maksaa huomattavasti vähemmän kuin 100 dollaria kuukaudessa, mukana tulee kaksoisytiminen Intel-prosessori, 4 Gt RAM-muistia ja 1 Tt RAID-1-tallennustilaa.

Asiakkaat arvostavat mukana toimitettua ClamAV-virustorjuntaa käyttöjärjestelmän päivitysten ja tietoturvakorjausten lisäksi. Sivustojen omistajat, jotka etsivät lisää teknistä apua ja ylläpidon valvontaa, voivat päivittää hallittuihin palvelimiin.

Vaikka hallitut palvelut voivat merkitä laajaa valikoimaa asioita eri tarjoajille, ResellerClub on varmasti vaikuttunut. Yhtiön hallitut tehtävät sijoittuvat siellä huippuluokan ylellisten palvelimien kanssa: palomuurin konfigurointi, sisällönhallintajärjestelmän ja MySQL-optimointi, täydellinen verkkopalvelimen ja ohjauspaneelin tuki sekä turvallisuustarkastukset. Ehkä kaikkein vaikuttavinta, ResellerClub tukee, korjaa ja päivittää kolmansien osapuolien sovelluksia tietävän tukitiimin parhaiden kykyjen mukaan. ”

 • Intel Xeon -prosessorien välitön varustaminen
 • Tehokas palvelinteknologia ja luotettava verkko
 • Täydellinen juuripääsy- ja palvelimenhallintaportaali
 • Ydintuki suojauskorjauksilla ja päivityksillä
 • HostingAdvice -lukijat säästää vähintään 30% kirjautumisen yhteydessä
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.

”Kuten kaikki ResellerClub-isännöintisuunnitelmat, asiakkaat nauttivat monista hinnoista ja vaihtoehdoista, kun kyse on virtuaalisen yksityisen palvelimen valitsemisesta verkkosivustonsa tai online-liiketoimintansa mittakaavaksi. Yhtiö tarjoaa KVM-virtualisoinnin ja Plesk- tai cPanel-ohjauksen yhdessä Bluehostin sekoituksen kanssa KVM: stä ja OpenStackista.

ResellerClubin KVM-palvelimissa on CentOS-käyttöjärjestelmä, jolla on täysi juuripääsy, 30 päivän rahojen palautustakuu ja cPanelin, WHM: n tai Pleskin asennukset. Linux VPS-suunnitelmat perustuvat pilviinfrastruktuuriin, joka tarjoaa lisää virtaa, joustavuutta, hallintaa ja saatavuutta.

Endhost International -konsernin omistama sisaryhtiö Bluehost -merkillä myytävät VPS-suunnitelmat hyödyntävät yhtiön OpenStack- ja KVM-infrastruktuuria tuottaen lopullisen suorituskyvyn. Erityisen hyödyllistä jälleenmyyjille Bluehost VPS -suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, ja niiden avulla asiakkaat voivat hallita saumattomasti useita palvelimia ja käyttäjäprofiileja.

ResellerClub menee kuitenkin vielä pidemmälle virtualisoidussa isännöinnissä. Yrityksen erittäin nopea pilvipalvelin ja pienitiheyspalvelimet toimivat kaksi kertaa nopeammin kuin muut VPS-suunnitelmat, ja niihin sisältyy automaattinen virhetoiminto, integroitu välimuisti ja rajattomat skaalausvaihtoehdot. Käyttäjien tiedot peilaavat kolmella erillisellä laitteella useissa asemissa ja kaappeissa, jotta verkkosivutiedot ja kokoonpanot ovat turvallisia ja aina saatavilla. ResellerClubin pilvipalveluvaihtoehto sopii erityisen hyvin ensimmäistä kertaa käyttäville VPS-asiakkaille, jotka arvostavat jaetun isäntän yksinkertaisuutta ja hallintatyökaluja. ”

 • ILMAINEN KVM-virtualisointi ja SSD-tallennustila
 • CPanel- tai Plesk-hallintaan käytettävissä olevat vaihtoehdot
 • Käyttöjärjestelmän päivitykset & laastaria
 • Tuki SSH-, SSI-, lokitiedostoille ja muille
 • Päivitä Bluehost VPS: ään huipputasolle
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.

”Näyttää siltä, ​​että jokainen isännöintipalveluntarjoaja hyppää täynnä vankkavaunua tarjotakseen hallittua WordPress-isännöintiä. Monissa tapauksissa korkean profiilin suunnitelmat näyttävät epäilyttävän kuin yrityksen jaetut palvelinominaisuudet, joissa on ehkä muutama tietoturvapäivitys, automaattiset päivitykset ja korkeammat hinnat. ResellerClub on kuitenkin yksi virkistävistä yrityksistä, joka tarjoaa isännöintiympäristön, joka on räätälöity maailman suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään.

Ensi silmäyksellä ResellerClubin hallitun WordPress-isännöinnin hintalappu saattaa vaikuttaa yllättävän alhaiselta, mutta yrityksen suunnitelmat tukevat jopa 500 000 käyntiä kuukaudessa ja voivat toimia kuuden ytimen prosessoreilla. WordPress on esiasennettu ja päivitetään automaattisesti intuitiivisella mukautetulla kojetaululla verkkosivustojen hallintaan ja suorittimen ja RAM-muistin käytön seuraamiseen.

Jokainen WordPress-ilmentymä on valmiiksi integroitu CodeGuard-pohjaisiin automaattisiin pilvivarmuuskopioihin, joita käyttäjät voivat seurata päivittäin tai palauttaa vain muutamalla napsautuksella. Asiakkaat nauttivat myös päivittäisistä haittaohjelmien tarkistuksista, haavoittuvuuksien poistamisesta ja SiteLockin asiantuntijoiden omistamasta tietoturvatuesta, joka tunnetaan 360 asteen verkkosivustoturvasta.

Yksi omituinen ero ResellerClubin tavallisten isäntäpakettien ja sen WordPress-suunnitelmien välillä on kuitenkin rahojen palautustakuun puute. Lähes kaikissa muissa yrityksen palveluissa on palautuskäytäntö – paitsi WordPress-isännöinti. Tämä omituisuus estänyt meitä antamasta ResellerClubille korkeampia pisteitä, mutta yrityksen WordPress-palvelut ovat varmasti vaikuttavia. ”

 • Esiasennetut WP ja Jetpack automaattisilla päivityksillä
 • WP-CLI- ja Git-tuki sekä optimoidut tietokannat
 • Prosessorin ja RAM: n skaalaaminen tilauksesta
 • Integroitu välimuisti, CDN ja tietojen peilaus
 • Automatisoidut pilvivarmuuskopiot ja haittaohjelmien skannaukset
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.

”ResellerClub tarjoaa useita ratkaisuja varmistaakseen, että asiakkaat ja heidän jälleenmyyjäasiakkaansa käyttävät tehokkaimpia työkaluja. ResellerClub tarjoaa kaksi hyvin hinnoiteltua vaihtoehtoa verkkosivustojen rakentajille. Kaikkialla molemmat alustat ovat virtaviivaisia ​​tapoja esitellä luovuutta ja käynnistää nopeasti uusia verkkosivustoja ilman koodausta tai suunnittelutaitoja.

Yrityksen talonrakentaja on kevyin joukosta, ja neljä suunnitelmaa maksaa alle 5 dollaria kuukaudessa. Vaikka monet noin 200 teemasta näyttävät olevan jonkin verran vanhentuneita tai inspiroivia, ResellerClub-sivuston rakentaja on vakuuttunut mukautettavuuden tasosta ja helppoudesta. Sivuston CSS: n muokkaamisen lisäksi kokeneet kehittäjät ja sivuston omistajat voivat jopa tehdä muutoksia teeman lähdekoodiin tai ladata oman teeman.

Niille, jotka etsivät tutumpaa käyttöliittymää tai tunnistettavaa brändiä myytäväksi asiakkaille, Weebly-vedä ja pudota -editori sallii rajoittamattoman määrän sivuja, muokattavan alatunnisteen ja mukautetun favicon. Yli 40 miljoonaa on käyttänyt Weebly-sivuston rakennusalustaa upeiden, ammattitaitoisten ja reagoivien verkkosivustojen muodostamiseen salkkuja, yrityksiä ja blogeja varten. Vaikka ResellerClub-rakentajalla ei ole mitään vikaa, olemme valtavia faneja korkealaatuisista sovelluksista ja verkkokaupan toiminnoista, joita Weebly lisää sivuston rakennuskokemukseen.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ole ihanteellinen sinulle, ResellerClub tarjoaa myös tuhansia ladattavia verkkosivustojen teemoja, laajennuksia ja logoja useille eniten käytetyille verkkosivustoille: WordPress, Drupal, Joomla, Magento, Weebly ja OpenCart. ”

 • Satoja ILMAISIA teemoja ja 85 kt + varastossa-kuvia
 • ResellerClub tai Weebly vedä ja pudota -editorit
 • Täysin ladattu myymälä Paypalilla & eBay-integraatio
 • ILMAINEN liikenteen analysointi, SEO ja markkinointityökalut
 • Sähköpostien ylläpito edistyneiden roskapostisuodattimien mukana
 • Aloita ResellerClub-palvelussa nyt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me