MotoCMS-arvostelu

”Tyylikäs, moderni verkkosivustojen rakentaja, MotoCMS on oikeassa suhteessa muiden tunnettujen alustojen, kuten Wix, Weebly ja Squarespace, kanssa. Suosimme MotoCMS-käyttöliittymää sen häikäilemättömän kyvyn vuoksi pakata satoja ominaisuuksia ja vaihtoehtoja menettämättä käyttäjäystävällistä, helposti navigoitavaa henkilöä.


Käyttäjät voivat valita yli 2500 mallin joukosta, joissa kaikissa on vaikuttavat, ainutlaatuiset mallit, jotka ylpeyttävät mobiiliystävällisellä reagoinnilla, yli 100 muokattavissa olevaa sisältölohkoa ja sisäänrakennetut blogi- ja verkkokaupan työkalut.

Toisin kuin muut rakentajat, MotoCMS on kuitenkin itsenäinen alusta, joka vaatii asennuksen erilliselle isäntätilille. Vaikka arvostamme käyttäjille annettua joustavuutta ja hallintaa, ominaisuus lisää ylimääräistä tasoa aloittelijoiden ja ensimmäistä kertaa käyttävien sivustojen omistajien perinteiselle verkkosivujen rakennusyleisölle.

Yhtiö tarjoaa käyttäjille 14 päivän ilmaisen kokeilun, jotta he pääsevät aloittamaan suunnittelun suunnittelussa ja vuorovaikutuksessa mallin kanssa, ja tallentaa ladatun sisällön ja mukautukset viikon ajan kokeilun päättymisen jälkeen. Sisällön siirtäminen pysyvään hosting-ratkaisuun kuitenkin varmasti potkaisee kokemattomia asiakkaita, jotka eivät ehkä halua kuluttaa 50 dollaria saadakseen MotoCMS-teknikon huolehtimaan asennuksesta.

Kaiken kaikkiaan MotoCMS on upea vaihtoehto, joka erottuu tungosta verkkosivustojen rakennusmarkkinoilla. Upeat mallit ja moderni käyttöliittymä tekevät varmasti vaikutuksen aloittelijoihin, mutta alustan paras markkinarako on enemmän kehittäjille suuntautuneilla ihmisillä, jotka kykenevät käsittelemään teknisempää asennusprosessia ja arvostamaan vivahteellisia malleja. ”

 • Vedä ja pudota -mallieditori
 • ILMAINEN 24/7-vuoden vuosi
 • ILMAINEN verkkokaupan malli
 • Muokkaa reagoivia malleja millä tahansa laitteella
 • SEO-ystävälliset työkalut ja URL-osoitteet
 • Aloita MotoCMS: n käyttö nyt.

”Kun hintamerkinnät ovat yleensä noin 150 dollaria tai 200 dollaria, MotoCMS-mallilisenssi ja mukana oleva rakennusliittymä eivät varmasti ole edullisimpia verkkosivustojen luomisvaihtoehtoja – mutta MotoCMS-sivustosi käynnistämiseen käytetty isäntä voi olla varma.

MotoCMS-tuotteet on lisensoitu asiakkaille verkkotunnuksittain, eli niitä voidaan käyttää vain yhdessä verkkosivustossa. Käyttäjät ostavat lisenssin tietyn mallin käyttämistä varten, minkä jälkeen hänellä on pääsy visuaaliseen WYSIWYG-sivustoeditoriin ja vuoden arvoinen 24/7 tuki. Asiakaspalvelukomponentti on ehdottomasti huomionarvoinen, sillä tekninen tuki on usein tärkeä paikka muille rakennuskohteille. Sen sijaan, että jättäisi tukea laajalle käyttäjäyhteisölle, MotoCMS-tiimi on reagoiva, ystävällinen ja tunteva alustan sisäisestä toiminnasta..

14 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen asiakkaiden, jotka haluavat jatkaa MotoCMS: n käyttöä, on siirrettävä verkkosivustonsa erilliselle palveluntarjoajalle. Vaikka yritys ylläpitää kumppanuuksia InMotion Hostingin ja Bluehostin kanssa – kahden kaikkien aikojen suosikkipalveluntarjoajamme kanssa -, käyttäjät voivat liittyä minkä tahansa isäntään, joka tukee PHP 5.4. 5.5 tai 5.6, Zend Guard Loader ja MySQL-tietokannat.

InMotion, useimpien MotoCMS-asiakkaiden valinta, tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, jota saavat 20 kertaa nopeammat solid-state-asemat, jotka tunnetaan muuten nimellä SSD. Ympärivuorokautisen tuen ja ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin lisäksi verkkokaupan omistajat arvostavat rajattomia sähköpostitilejä, 250 dollaria mainoshyvityksiä ja ilmaista SSL-sertifikaattia.

Bluehost puolestaan ​​tarjoaa entistä edullisemman vaihtoehdon niille, jotka vain kastelevat jalkansa verkkosivujen luomisessa ja hallinnassa. Alle 3 dollarilla kuukaudessa Bluehost-asiakkaat voivat nauttia jopa 50 Gt tallennustilasta, samoilla 24/7 -tuilla ja ilmaisilla verkkotunnusten rekisteröintiominaisuuksilla. ”

 • Yhdistä MotoCMS saumattomasti InMotion Hostingin tai Bluehostin kanssa
 • ILMAINEN sähköpostitili yhdistää sinut asiakkaiden kanssa
 • SSD-käyttöinen nopeaan suorituskykyyn
 • Tekninen tuki käytettävissä 24/7/365
 • ILMAINEN SSL-sertifikaatti käytettävissä
 • Aloita MotoCMS: n käyttö nyt.

”Huolimatta siitä vaikutelmasta, että verkkosivustojen rakentajat ovat yksinomaan tekniikan välttämättömiä aloittelijoita, MotoCMS on erinomainen vetoamalla kehittäjiin ja yrityksiin, jotka etsivät kykyä pilata vaikuttavia, täysin toimivia verkkosivustoja tähtikuvioilla murto-osassa ajasta, joka tarvitaan sen koodaamiseen tyhjästä..

MotoCMS-alusta sisältää modernin, virtaviivaistetun blogiliittymän, jossa on perus hakukoneoptimointityökaluja ja sama mukava vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymä. Kirjoittajat pitävät MotoCMS-blogijärjestelmää melko helppokäyttöisenä, vaikka se onkin melko yksinkertainen verrattuna suuritehoisiin alustoihin, kuten WordPress.

MotoCMS todella paistaa, on kuitenkin yrityksen eStore-malleilla. Kaikki 60 mallia ovat herkkiä ja varustettu vaikuttavalla alkuperäisen verkkokaupan hallinta-kojelaudalla. Muut verkkosivustojen rakentajat sisältävät tyypillisesti online-myyntimahdollisuudet lisäpalveluna, mutta me rakastamme kuinka hyvin MotoCMS integroi saumattomasti verkkokaupan hallintoportaaliin..

Myyjät voivat tarjota rajoittamattoman määrän myytäviä tuotteita ja palveluita ja lisätä rakeita tietoja ja suodattimia, jotka varmistavat, että potentiaaliset asiakkaat voivat löytää juuri etsimänsä. MotoCMS on yhteensopiva monien maksujenkäsittelyvaihtoehtojen kanssa, ja kojelauta toivottaa yrittäjiä tähtimaisella visuaalisella esityksellä heidän liiketoiminnan menestyksestä. Kauppojen omistajat voivat helposti tarkistaa tilauksen tilan ja seurata asiakkaiden käyttäytymistä, samasta vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymästä, jota käytettiin mukauttamaan myymälän suunnittelua. “

 • Muokatut mallit 60 teollisuudelle
 • ILMAINEN 14 päivän kokeiluversio verkkokaupasta
 • Helppo hallintapaneeli tilausten, asiakkaiden ja tuotteiden hallitsemiseksi
 • Rajoittamaton määrä tuotteita, joissa on sisäänrakennetut haut ja suodattimet
 • Useita maksuvaihtoehtoja ja widgettejä
 • Aloita MotoCMS: n käyttö nyt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me