HostPapa-arvostelu

”HostPapa on yksi varhaisimmista isäntäyrityksistä, joka käyttää tietokeskuksiaan uusiutuvalla energialla. Se on vakiintunut toimittaja, joka toimittaa asiakkaille palkittujen asiakaspalveluiden tukemat suunnitelmat, jotka on varustettu monipuolisella ominaisuudella. HostPapa, joka ylläpitää tällä hetkellä yli 500 000 verkkosivustoa, on arvokkaan ja edullisen palveluntarjoajan ruumiillistuma.


Menimme suoraan lähteelle selvittääksemme, mikä erottaa HostPapan muista hosting-yrityksistä ja istuimme toimitusjohtajan Jamie Opalchuckin kanssa, joka sanoi, että HostPapa on "vähän erilainen kuin keskimääräinen peto" hosting-alalla. Yksityisomistuksessa oleva yritys pitää itseään vähemmän suoranaisena palveluntarjoajana ja pikemminkin keskitettynä palveluna pienille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa tuotemerkkiään ja online-läsnäoloaan.

CRP-työkalujen, automaattisten varmuuskopioiden tai rajoittamattoman tallennustilan kautta havaitsimme, että HostPapa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tarjota asiakkailleen saumattoman ja helpon kokemuksen.

Jokainen käyttäjä saa oman asiakashallinnon ja yhden laskun riippumatta siitä, kuinka monta palvelua lisätään. Tilinhoitaja suosittelee tuotteita, kuten sähköpostiympäristöjä, tarpeidesi perusteella – vaikka se tarkoittaisi Google Appsin tai Microsoft Office 365: n ehdottamista HostPapan omistaman käyttöjärjestelmän sijasta.

"Haluamme toimia konsultteina ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan uusia korkeuksia," Jamie sanoi. "Se on erilainen tehtävä hosting-alalla."

Asiakastuki, jolla on sijainteja 18 maassa ja tukee neljällä kielellä (englanti, ranska, saksa ja espanja), on tärkeä osa HostPapan toimintatapaa. Edustajat ovat käytettävissä auttamaan käyttäjiä ympäri vuorokauden, mukaan lukien yhden videon keskusteluihin. “

 • Palkittu PapaSquad-tuki on käytettävissä 24/7/365
 • Yksi vastaan ​​video-koulutustilaisuuksia HostPapa-asiantuntijan kanssa
 • ILMAINEN vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja
 • Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys
 • SiteLock, CloudFlare, Google Apps ja Office 365
 • Aloita HostPapa-palvelussa nyt.

”Missä HostPapa loistaa, on jaettu isännöinti, joka tarjoaa edullisia ja monipuolisia suunnitelmia, joiden tarkoituksena on auttaa sekä verkkosivustojen että pienyritysten omistajia kasvattamaan läsnäoloaan verkossa.

Toimitusjohtaja Jamie Opalchuckin mukaan HostPapa haluaa olla enemmän kuin vain Web-isäntä, joka kertoi meille, että yrityksen tavoitteena on olla yhden aseman yritys pienille yrityksille, jotka etsivät saumattomia ja yksinkertaisia ​​kokemuksia auttaakseen heitä kasvamaan.

"Etsimme henkilöä, jonka voimme tuoda sisään 4 dollarilla kuukaudessa ja auttaa häntä tulemaan entistä menestyvämmäksi," hän sanoi. "Tavoitteenamme on löytää henkilö, jolla ei vain ole tarvitsemansa IT-tukea. He voivat soittaa meille, ja me todella vastaamme puhelimeen."

Kun olemme ilmoittautuneet ja saaneet kädet likaiseksi HostPapan palveluiden kanssa, huomasimme, että he ovat valmiita saavuttamaan tämän ja enemmän. Yksi ominaisuuksista tekee markkinoinnista, verkkokaupasta ja sähköpostista helppoa. HostPapa tarjoaa Google Appsin tai Microsoft Office 365: n lisäksi myös kaksi yrityksen sisäistä sähköpostisuunnitelmaa, joissa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja vaatimaton toiminnallisuus. HostPapan sähköpostien säilytysrajat rajoittavat vaaleita verrattuna Gmail- tai Outlook-tarjouksiin, mutta hinta – alle puolet Googlesta ja Microsoftista – tekee HostPapasta loistavan vaihtoehdon..

"Suunnitelmamme saattaa olla taloudellisempi, mutta se ei välttämättä ole kaikille," Jamie kertoi HostPapan sähköpostipaketeista. "Haluamme toimia konsultteina ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan uusia korkeuksia."

Rajoittamattoman kaistanleveyden ja CloudFlaren sisällönjakeluverkon lisäksi Business Pro -suunnitelman asiakkaat voivat myös lisätä nopeutta ja suorituskykyä Rocket Fast Premium -palvelimilla – kaksinkertaistaa RAM-muistin, tuplata kiintolevyt ja jopa kolme kertaa nopeammin. HostPapan 99,9%: n käyttöaikatakuu ei ole mahtava, mutta sen pitäisi olla riittävä useimmille käyttäjille.

Tarvitsetko lisäapua aloittamisessa? HostPapa on ainoa isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa yksitellen istuntoja yhden tukiasiantuntijoiden kanssa. 30 minuutin puhelimitse tai videopuheluna järjestetty konferenssi sisältyy HostPapan Business- tai Business Pro -suunnitelmiin. ”

 • ILMAINEN vedä ja pudota HostPapa -verkkosivuston rakentaja
 • Isäntä rajoittamaton WordPress-sivusto yhdellä tilillä
 • Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa
 • ILMAINEN verkkotunnuksen rekisteröinti ja sähköpostitilit
 • 99,9% käyttöaikatakuu ja rajaton kaistaleveys
 • Aloita HostPapa-palvelussa nyt.

”Jos olet ylittänyt jaetun hosting-palvelun ja olet valmis ottamaan vastaan ​​uusia haasteita ja asiakkaita, harkitse laajentamista HostPapan korkean suorituskyvyn VPS-hosting-palvelun avulla.

Yhtiön Linux-suunnitelmat antavat käyttäjille samanaikaisesti korkean hallinnan ja joustavuuden. Edullinen, täysin hallittu ratkaisu on helppo skaalata sivustosi tai sovelluksesi kasvaessa. Havaitsimme HostPapan 1,5 Gt: n RAM-muistin ja 50 Gt: n SSD-tallennustilan olevan kilpailijoille vähän ujo, mutta käyttäjät voivat nopeasti skaalata resursseja 24 Gt: n RAM-muistiin ja 1 Tt: n tallennustilaan..

HostPapa kuitenkin täyttää hiukan rajoitetut eritelmät täysin hallituilla palveluilla. "Ylläpito" voi tarkoittaa mitä tahansa isäntälle, mutta HostPapa antaa ehdottomasti sen teknikkojen työskennellä puolestasi. Näihin palveluihin kuuluvat automaatio, suorituskyvyn ja palomuurien vianetsintä, sähköpostien ja varmuuskopioiden määritykset, ohjelmistopäivitykset ja migraatio sekä turvallisuustarkastukset.

"Olemme tuplaamassa tukea," Toimitusjohtaja Jamie Opalchuk sanoi. "Tuplaamme monia asioita, jotka parantavat asiakaskokemusta."

Yhdistä pari HostPapan palkittujen tukitiimien kanssa, jotka ovat käytettävissä 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Sinulla on vankka hallittu VPS-isännöintisuunnitelma, joka auttaa sinua siirtymään jaetusta isännöinnistä. ”

 • ILMAINEN tukkumyynnin verkkotunnuksen jälleenmyyjätili
 • Rajoittamaton verkkotunnusten, verkkosivustojen ja sähköpostien ylläpito
 • Parannettu SSD-tallennus ja Intel Xeon -prosessorit
 • ILMAINEN cPanel / WHMCS -lisenssi ja Softaculous-asennukset
 • Tarjoa heti jopa 24 Gt RAM-muistia
 • Aloita HostPapa-palvelussa nyt.

”Lähes kaikkiin isäntiin sisältyy nykyään helppo asennus ja tuki WordPressille, joka on maailman johtava sisällönhallintajärjestelmä. Vaikka HostPapa ei eroa toisistaan, löysimme yrityksen erittäin tarkkaavaisen tukitiimin, joka voi auttaa uusia käyttäjiä navigoimaan joskus haastavassa ympäristössä.

Saatavilla Softaculous-palvelun kautta, löysimme WordPress-asennuksen uskomattoman yksinkertaiseksi – etsi WordPress-logo ohjauspaneelistasi ja seuraa kehotteita määrittääksesi sivustosi sopivalla otsikolla ja tunnisteella.

Yhdessä kaikkien sovellusten ja ominaisuuksien kanssa, joita HostPapa tarjoaa markkinointiin, verkkokauppaan ja sähköpostiin, WordPress-hosting avaa oven miljoonille laajennuksille, joiden pitäisi hoitaa kaikki tarpeesi. Voit myös antaa WordPressille lisävahinkoa hyödyntämällä HostPapan kumppanuuksia: CloudFlaren sisällönjakeluverkkoa nopeuden takaamiseksi, SiteLock-suojausta tietoturvalle ja Let’s Encrypt SSL -varmenteita turvallisuuden ja verkkokaupan lisäominaisuuksien lisäämiseksi.

"Pelimme on se, mitä voimme tarjota pienyrityksen omistajalle auttamaan kaikin tavoin heidän verkkoominaisuuksiensa suhteen," Toimitusjohtaja Jamie Opalchuk sanoi, kun istuimme hänen kanssaan. "Pidä se yksinkertaisena; se on meidän paikkamme."

Jos joudut vaikeuksiin, PapaSquad-tuki on vain puhelun, sähköpostin tai chat-viestin päässä. Teknikot ovat käytettävissä 24/7/365, samoin kuin HostPapan video-oppaat, ladattavat käsikirjat ja tietokanta.

"Olemme tuplaamassa tukea," Jamie sanoi. "Tuplaamme monia asioita, jotka parantavat asiakaskokemusta."

WordPress voi olla toisinaan haastavaa, ja HostPapa on ainoa isäntäyritys, joka tarjoaa 30 minuutin istuntoja videon tai puhelimen kautta yhden yrityksen tukiasiantuntijoiden kanssa. Nämä istunnot sisältyvät Business- tai Business Pro -suunnitelmiin, mutta ovat muiden asiakkaiden käytettävissä maksua vastaan. ”

 • Automaattisesti asennettu WordPress välimuistilla ja ILMAINEN CDN
 • ILMAINEN SSL-varmenne ja HTTP / 2-tuki
 • Jetpack esiasennettu nopeuden ja turvallisuuden lisäämiseksi
 • Palvelimen palomuuri, valvonta ja tunkeutumisen havaitseminen
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta ja phpMyAdmin
 • Aloita HostPapa-palvelussa nyt.

”Huolimatta muutamista rajoituksista, joilla ei ehkä ole merkitystä alokasivustojen omistajille, HostPapa tarjoaa helppokäyttöisen web-rakennuksen, jolla on yllättävän monta ominaisuutta.

Kokemuskokemus tai ei, verkkosivuston suunnittelu voi olla pitkä, hämmentävä prosessi. Jonkun palkkaaminen tekemään sen puolestasi voi olla kallista, stressaavaa ja ei silti takaa, että päädyt jotain haluamaasi. Toimitusjohtaja Jamie Opalchuk kertoi meille, kuinka HostPapan sivuston rakentaja antaa sinun välttää vaivaa ja saada itsellesi kauniin, ammattimaisen verkkosivun muutamassa minuutissa. Luo ja hallitse sivustoasi omallasi, aloitatko tyhjästä, saat uuden ilmeen tai etsitkö parempaa työkalua.

Kaivoimme vedä ja pudota -editoriin, joka on intuitiivinen aikaisintaan aloittelijoille – napsauta vain muokattavaa tekstiä tai aluetta, johon haluat ladata kuvan. Kehittyneemmille käyttäjille voit mukauttaa sivustosi entistäkin enemmän kääntämällä HTML- tai CSS-koodia. Kun aloitimme sivustollemme, HostPapa esitteli yli tusinaa reagoivaa mallivaihtoehtoa. Valinnan tekemisen jälkeen voimme nähdä yli 100 muuta valintaa. Useat sivuston rakentajat eivät salli sinun muuttaa malleja, kun olet aloittanut sisällön lisäämisen, joten arvostamme HostPapan sallimaa joustavuutta.

HostPapan rakentaja loistaa todella paljon widgettejä, joita voit lisätä sivustoosi. Lisää helposti tekstiä, kuvia, karttoja, videoita ja sosiaalisen median widgettejä heti alusta alkaen tai päivitä sisällyttämään yhdellä napsautuksella julkaiseminen Facebookiin tai verkkokauppaan. Voit rakentaa lomakkeita HostPapan omalla työkalulla tai Wufoon kautta, aivan kuten voit lisätä sähköpostimarkkinointiominaisuuksia jatkuvan kontaktin integroinnin avulla.

"Pelimme on se, mitä voimme tarjota pienyrityksen omistajalle auttamaan kaikin tavoin heidän verkkoominaisuuksiensa suhteen," Jamie sanoi. "Haluamme tarjota saumattoman ja helpon kokemuksen."

Kun sivustosi on asennettu, voit esikatsella, miltä se näyttää sekä työasemilla että mobiililaitteilla. Voit päivittää aina tien päällä millä tahansa selaimella. Sivustojen rakentaja sisältyy ilmaiseksi HostPapan jaettuihin hosting-suunnitelmiin. Voit myös ostaa rakennuskohtaisia ​​suunnitelmia lisätäksesi vielä enemmän ominaisuuksia.

Jos kaikki muu epäonnistuu, HostPapa tarjoaa Do It For Me -ohjattuja web-suunnittelupalveluita. Yritys kirjoittaa kopion, suunnittelee sivustosi ja optimoi sen hakukoneille ja mobiililaitteille. Ota yhteyttä HostPapaan, kun sinun on päivitettävä sivustosi, ja he pitävät sinusta huolta. ”

 • Vedä ja pudota -liitäntä – teknistä kokemusta ei vaadita
 • Sadat mobiiliystävälliset, reagoivat mallit
 • Yhden napsautuksen verkkosivustojen julkaiseminen ja Facebook-integraatio
 • Esikatselutila työpöydälle ja mobiililaitteille
 • Päivitetyt verkkokaupan työkalut saatavilla
 • Aloita HostPapa-palvelussa nyt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me