AccuWebHosting-arvostelu

”Koska AccuWebHosting tarjoaa yli 14 vuoden ajan suoritettuja jaettuja, VPS-palveluita ja omistettuja palveluita, se on kunnioitettava vaihtoehto asiakkaille, jotka etsivät erityisiä kokoonpanoja, skaalautuvia resursseja ja reagoivaa tukea.


Erityisesti Windows- ja Linux VPS-isäntäasiakkaiden kanssa yritys hallitsee tällä hetkellä yli 15 000 virtuaalipalvelinta ja 55 000 verkkosivustoa. AccuWebHosting on huomattavasti agnostinen käyttöjärjestelmien suhteen. Sen sijaan, että julistaisi itsensä vain Windows-asiantuntijaksi tai antaisi Microsoftin vaihtoehdoksi vain ladattua lip-palvelua Linux-asennusten hyväksi, AccuWebHosting tarjoaa yhdeksän erilaista käyttöjärjestelmää käytännössä samalla hinnoittelumuodolla.

AccuWebHosting sisältää ilmaiset varmuuskopiot useimmissa suunnitelmissa ja – ehkä enemmän huomionarvoista – ilmaiset ja rajoittamattomat palautukset. Asiakkaat voivat päivittää maksettuun varmuuskopiosuunnitelmaan progressiivisia päivittäisiä varmuuskopioita varten, joita ylläpidetään seitsemän päivän ajan. Ilmaisten verkkosivustojen siirtojen lisäksi useimpiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin sisältyy ympäri vuorokauden tapahtuva seuranta, DDoS-suojaus ja ilmainen sähköpostin ylläpito.

Tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Yhtiö keskittää lippujen vastaukset alle 15 minuutissa ja chat-vastaukset seitsemän sekunnin sisällä. Yrityksen tekninen asiantuntemus on koko näytöllä vähintään keskimääräisen 99,99%: n käyttöaikatakuilla – ja useilla suunnitelmilla, jotka lupaavat 100%: n saatavuuden. ”

 • 100% laitteiston käyttöaikatakuu
 • 7 sekunnin chat-tukivaste
 • ILMAINEN sivuston siirto
 • Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmät
 • Päivittäiset varmuuskopiot ja 24/7 seuranta
 • Aloita AccuWebHosting.

”Jaettujen isännöintipalveluntarjoajien Sveitsin armeijan veitsi, AccuWebHosting, esittelee monimuotoisuutta ja joustavuutta isännöinnin perustasolla. Palveluntarjoaja tarjoaa kolme makua Windows- ja Linux-isännöintipalveluista sekä lisäkonfiguraatiot sovelluksille, kuten WordPress, Node.JS, Joomla, Magento, OScommerce ja ASP.NET..

Käyttöjärjestelmästä riippumatta suurin osa asiakkaista haluaa valita suunnitelmat, jotka perustuvat tehokkaisiin puolijohdeasemiin. Yhdessä CloudLinuxin ja nopean LiteSpeed-verkkopalvelimen kanssa olemme vaikuttuneita AccuWebHosting-suorituskyvystä. Vielä parasta, että yritys pitää SSD-isännöinnin hinnat hieman alhaisempana kuin kilpailijoiden hinnat. Toisin kuin melkein kaikilla markkinoilla toimivilla kilpailijoilla, yritys rajoittaa tallennustilaa korkeintaan 50 Gt: ään – melkein kaikki muut tarjoavat ns. Rajatonta tallennustilaa (mikä ei ole teknisesti, mutta se on keskustelu toista päivää).

AccuWebHosting on yhdistänyt mielenkiintoisen jaetun pilvipalvelun, joka lupaa 100% laitteiston käyttöaikaa asiakkaille, jotka etsivät lisää lisäystä. Kiinteähintainen julkinen pilvi on kiehtova vaihtoehto pienille yrityksille, jotka vaativat jatkuvasti käytössä olevaa infrastruktuuria ja helposti skaalautuvaa arkkitehtuuria, mutta suunnitelmiin sisältyy samat tallennusrajoitukset.

Aloittelijoille yksi tärkeä ero AccuWebHosting-jaettujen suunnitelmien parissa on se, että Linux-suunnitelmiin sisältyy suosittu cPanel-hallintajärjestelmä ja RVsitebuilder, joka tarjoaa yli 400 mallia ja vedä ja pudota -rajapinta auttaa käyttäjiä saamaan ammattimaiset mallit nopeasti verkkoon. Tuttu verkkosivustojen rakentaja tarjoaa intuitiivisen hallinnan ja automaattisesti reagoivat mallit. ”

 • ILMAINEN RVsitebuilder & 400 mallia
 • Rajoittamaton verkkotunnus ja tietokanta
 • Skaalautuva jaettu pilvipalvelinvaihtoehto
 • CloudLinux OS ja LiteSpeed ​​-palvelin
 • Useita DDoS-suojauksia
 • Aloita AccuWebHosting.

”Dedicated palvelimet, joissa on AccuWebHosting, ovat täysin konfiguroitavissa ja skaalautuvia. Varmista, että asiakkaiden ei tarvitse ostaa tarpeettomia resursseja, ennen kuin verkkosivustonsa tai sovelluksensa liikenne takaa laajentamisen.

Varastointialue on 250 Gt – 16 Tt, ylittäen huomattavasti jokaisen kilpailijan. Lisäksi asiakkaat voivat järjestää 8–512 Gt muistia, kun taas yritys allokoi kaistanleveyden 500–20TB kuukaudessa. Kokoonpanot ja saatavuus riippuvat jossain määrin valitsemastasi AccuWebHostingin 11 tietokeskuksesta: Yhdysvallat (itä tai länsi), Iso-Britannia, Kanada, Ranska, Australia, Singapore, Intia, Saksa, Puola tai Alankomaat..

Toivomme, että asiakkailla, jotka ottavat käyttöön omistettuja palvelimia AccuWebHostingin Yhdysvaltain tietokeskuksessa, voisi olla oma IP-osoite, mutta emme pidä IP-osoitetta estämästä sopimusmurtajaa. Tärkeä huomautus: Kaikissa datakeskuksissa ei ole myöskään yrityksen monikerroksista DDoS-suojausinfrastruktuuria.

AccuWebHostingin verkko on varustettu redundanteilla Juniper-reitittimillä ja Cisco-kytkimillä, jotka toimivat sisäisesti nopeudella 2 Gbps. Kaikkia kriittisiä verkkoinfrastruktuureja tarkkaillaan 60 sekunnin välein, ja mahdolliset ongelmat laajentuvat välittömästi yrityksen johdolle. Kaikkien varotoimenpiteiden ansiosta AccuWebHosting tarjoaa lähes sataprosenttisesti käyttöaika-, verkko- ja sähköpalvelutasosopimuksia – harvinaisen merkin, jota ei kirjaimellisesti voida ylittää..

Yrityksen paljametallipalvelimet hinnoitellaan melko kilpailukykyisesti muiden isäntien kanssa, mutta palvelun suurin haitta on hallittujen palveluiden lisämaksu. Useat kilpailijat sisältävät enemmän tukea samanlaisissa hintapisteissä, mutta AccuWebHosting laskuttaa lisämaksu 90 dollaria kuukaudessa 24/7-seurannasta, ennakoivasta palvelimen hallinnasta, käyttöjärjestelmän ja ohjauspaneelin hallinnasta, sekä automatisoidut ja mittaamattomat varmuuskopiot ja kaksi tuntia erillistä SysAdmin-aikaa kuukaudessa – fantastisia palveluita, mutta hinta kaksinkertaistaa yrityksen halvimman erillisen palvelimen hinnan. ”

 • Valittavana on 11 globaalia datakeskusta
 • 100% käyttöaika, verkko & teho SLA
 • Täysin tai itse hallittavat vaihtoehdot
 • Valinnainen ennakoiva seuranta
 • Kaikkien palvelimien uudelleenkäynnistykset
 • Aloita AccuWebHosting.

”AccuWebHostingin allekirjoituspalvelu, yrityksen VPS-suunnitelmat ovat kaikenkokoisia, kokoisia ja käyttöjärjestelmiä. Sekoittaen laatua ja kohtuuhintaisuutta, AccuWebHosting-suunnitelmat alkavat alle 10 dollaria kuukaudessa – suunnilleen puolet muualta löytyvästä. Yrityksen korkeasti koulutetut asiantuntijat neuvottelevat potentiaalisten asiakkaiden kanssa suunnitelman laatimiseksi, joka tarjoaa tarkalleen laskentaresurssit, joita sivustosi tarvitsee menestyäkseen kustannustehokkaalla tahdilla.

AccuWebHosting tarjoaa lisenssejä yhdeksälle eri käyttöjärjestelmälle, kuudelle ohjauspaneelille ja kahdelle tietokantapalvelimelle. Muita Linux-kokoonpanoja on saatavana Node.JS- tai MEAN.JS-pinoille, ja Windows-ennakkoarvostajat arvostavat ulkomaan valuutanvaihtoa varten suunniteltua infrastruktuuria..

Kokoonpanosta riippumatta kaikissa AccuWebHosting VPS -suunnitelmissa on skaalautuva muisti, tallennustila ja kaistanleveys. Asiakkaat voivat siirtää resursseja uudelleen muutamalla napsautuksella yrityksen intuitiivisessa hallintaalustassa. Rajoittamattomien tietokantojen lisäksi käyttäjät voivat nauttia kaikista juurien tai järjestelmänvalvojien käyttöoikeuksista ja ilmaisista varmuuskopioista.

AccuWebHostingin pitäminen takaisin korkeimmalta isännöintipalvelun tarjoajalta on kuitenkin automaattisesti sisällytettyjen hallittujen palvelujen puuttuminen. Totta, että päivitykseen sisältyvät vaihtoehdot ovat meille vaikuttuneita (ympärivuorokautinen valvonta, ennakoiva palvelimen hallinta, käyttöjärjestelmän ja ohjauspaneelin hallinta sekä kaksi tuntia SysAdmin-aikaa kuukaudessa) – mutta noin 13 dollarin kuukausimaksu mitätöi kaikki hintaetu Ansaitut ansainnut AccuWebHosting DDoS- ja virustorjuntasuojaukset ovat myös lisäkustannuksia.

Silti suosittelemme edelleen AccuWebHostingia, etenkin Windows VPS -asiakkaille. Suurin osa mainstream-isäntästä joko jättää Windows-palvelimen kokonaan huomiotta tai korottaa standardipalvelujen hintoja. AccuWebHosting tarjoaa kuitenkin ladattuja suunnitelmia täsmälleen samalla nopeudella kuin Linux-paketteja. Asiakkaat voivat valita Windows 2008-, 2012- tai 2016-lisenssien joukosta ja käyttää mukana olevia SmartTools-sovelluksia – 800 dollarin arvo. ”

 • Sama hinta Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmälle
 • ILMAINEN päivittäinen varmuuskopio
 • SSD- tai pilvitallennuspäivitykset
 • Täysi pääsy juurille
 • Esiasetettu ohjelmistopalomuuri
 • Aloita AccuWebHosting.

”Ylpeä siitä, mitä yritys kutsuu "nolla napsautuksella asennus," AccuWebHosting esiasentaa WordPress-sisällönhallintajärjestelmän uusille isäntätilille SEO-laajennusten ja välimuistin lisäksi, paitsi alin palvelutaso.

Ylläpitämät WordPress-isännät, jotka rajoittavat asiakkaiden mahdollisuuksia asentaa tiettyjä laajennuksia, on yksi suurimmista lemmikkieläinten pipeistä. Tiedämme, että isännät tarkoittavat hyvin, mutta miksi maksaa jostakin, joka kertoo sinulle mitä et voi tehdä? Onneksi AccuWebHostingilla ei ole sellaisia ​​laajennusrajoituksia.

24/7-tietoturvavalvonnan lisäksi arvostamme, että AccuWebHosting sisältää monikerroksisen DDoS-suojauksen ja lieventämisen sekä WordPress-ydintiedostojen automaattiset päivitykset.

Meille lupaavien WordPress-isännöintisuunnitelmien merkki on vaiheittaisen ympäristön sisällyttäminen, ja AccuWebHosting sisältää yhden, lisäksi Git-, WP-CLI- ja SSH-pääsyn VPS WordPress -asiakkaille..

AccuWebHosting tarjoaa myös rajoitetun määrän ilmaisia ​​WordPress-hosting-tilejä päivittäin asiakkaille, joilla on jo verkkotunnus. Elämän ilmaiseksi suunnitelma ei vaadi luottokorttinumeroa – mutta yritys haluaa linkin sosiaalisen verkoston profiiliin ja kopion valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta. Etusija annetaan niille, jotka jakavat AccuWebHosting-kokemuksensa jossain verkossa. AccuWebHosting ei koskaan julkaise mainoksia ilmaiseksi ylläpitämässään WordPress-sivustossasi ja tarjoaa perustason tukea ja ilmaisia ​​varmuuskopioita – palvelutasosopimusta ei kuitenkaan ole. ”

 • Esiasennettu välimuisti & SEO-laajennukset
 • Rajoittamaton sijainti ja asennus
 • ILMAINEN WordPress-siirto & päivittäiset varmuuskopiot
 • All-SSD-tallennustila parempaan suorituskykyyn
 • Nollarajoitukset WP-laajennuksille
 • Aloita AccuWebHosting.

”AccuWebHosting teki yhteistyötä RVsitebuilder-alustan kanssa aloittelijoille yksinkertaisen ja virtaviivaisen polun ensimmäisen verkkosivuston luomiseen. Tyylikkäässä ja avoimen lähdekoodin Laravel-verkkokehyksessä rakennettu RVsitebuilder antaa käyttäjille mahdollisuuden avata kauniisti suunniteltuja sivustoja ilman mitään koodaustietoa.

Liittyessään sadat mallit tervehtivät sivuston omistajia. Arvostamme foorumin teemojen organisointia tietyiksi toimialoiksi ja aiheiksi, samoin kuin mobiiliystävällisiä ja reagoivia teemoja, jotka näkyvät täydellisesti työpöydällä, tablet-laitteella ja mobiililaitteella. Toivomme, että käyttäjien ei tarvitse luoda ja muotoilla blogiaan erikseen muusta sivustosta, mutta se antaa käyttäjille ainakin uuden mahdollisuuden virtaviivaistettuihin mukautuksiin.

RVsitebuilder on erittäin helppokäyttöinen, ja tarjoaa yksinkertaisen vetämisen ja pudottamisen oikealla sekoituksella ohjausta ja vapaamuotoista luovuutta. Havaitsimme, että runsaat banneriohjaimet ovat hiukan ylenmääräisiä, ja siinä on vaihtoehtoja sankarikuville, kuvan liukusäätimelle, tekstille ja sivu-sivulle – mutta taas on vaikea syyttää verkkosivustojen rakentajaa siitä, että se tarjoaa käyttäjilleen vaihtoehtoja.

Kaiken kaikkiaan löysimme AccuWebHostingin ja sen kohtuuhintaisten suunnitelmien sisältävän RVsitebuilderin tarjoamaan täydellisen yhdistelmän ominaisuuksia ensimmäistä kertaa toimiville sivustojen omistajille ja niille, joilla on hiukan enemmän kokemusta vyönsä alla: runsaasti SSD-tallennusta ja rajatonta luovuutta yhdistettynä yksinkertaisiin suunnittelutyökaluihin ja mitä-näet-on-mitä-saat-saa ”

 • Yli 500 yritystoimintavalmis sivustomallia
 • ILMAINEN mobiililaitteisiin reagoiva malli
 • Vedä ja pudota -suunnittelu – HTML-tietoa ei vaadita
 • Rajoittamaton määrä sivuja ja alasivuja erittäin nopeilla esikatseluilla
 • ILMAINEN kuvaeditori sekä sivuston varmuuskopiot ja palautukset
 • Aloita AccuWebHosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me