WordPress.org on virallisesti hyväksynyt vuoden 2020 WordPress-hyväksymät isännät

Kuka paremmin sijoittaa parhaat WordPress-hyväksymät isännät kuin itse ohjelmiston kehittäjät?


WordPress, villin suosittu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, tukee nyt yli 74 miljoonaa verkkosivustoa, ja maineikkaimmat palveluntarjoajat vastaavat kysyntään sen käyttöön räätälöityjen suunnitelmien avulla. Joillekin hosting-ostajille suunnitelmien runsaus on pelottava, ja tiedot ovat usein pilviä markkinoinnin ammattikirkossa. Monet asiantuntijat, mukaan lukien todella sinun, ovat päättäneet tarkistaa ja luokitella parhaat WordPress-hosting-suunnitelmat, mutta on aina viisasta siirtyä suoraan lähteeseen.

Useita ohjelmiston ylläpitoa koskevia vaatimuksia ja suosituksia on julkaistu virallisella verkkosivustolla – mutta vain harvoille yrityksille on annettu WordPress-hyväksyntä. Tässä keskustellaan kolmesta verkkoisäntästä, joille on annettu WordPress.org-hyväksyntä, ja miksi.

1. Bluehost

Bluehost toistaa usein kaavioita WordPress-ystävällisen isännöinnin yhteydessä. Tiimi on ylpeä WordPress-palveluistaan, ja yritys tunnetaan laajasti jaetussa isännöintitilassa. Jokaisessa tilissä on WordPress-ohjelmiston yhden napsautuksen asennukset, ja Bluehost-tiimi koostuu WordPress-veteraaneista, jotka ovat valmiita, halukkaita ja kykeneviä auttamaan sinua kaikissa vaiheissa. Nauti ilmaisesta verkkotunnuksen rekisteröinnistä ensimmäisen palvelusvuoden ajan ja rekisteröidy luotettavasti milloin tahansa rahat takaisin -takuulla.

Suosittelemme Bluehostia usein ensimmäisen kerran sivustojen omistajille. Voit tarkistaa alla olevan asiantuntija-arvion tarkistaaksesi, onko tämä sinulle paras WordPress-isäntä:

Lisää WordPress-isännöinnistä Bluehostilta »

2. SiteGround

Päästäksesi WordPressin enemmän maukkaiden ominaisuuksiin, SiteGroundin perusteet ovat katettu. Kaikki suunnitelmat sisältävät yhden napsautuksen asennukset, WordPress-ytimen automaattiset päivitykset ja komentorivinhallinnan (WP-CLI), ja kauppa tulee vain makeammaksi. Nauti suorituskyvystä kolme kerrosta välimuistia (SuperCacher), verkkosivustojen esitysalue ja esiasennettu Git premium-suunnitelmilla.

Jos joudut ongelmiin, voin henkilökohtaisesti taata henkilökohtaisen lipunmyyntijärjestelmän ja chat-ohjelmiston. WordPress-gurukanta on päivystyksessä aina, valmis antamaan sinulle työkaluja vianmääritykseen tai käsittelemään kaikkia aiheita. Kysyn sinulta lisätietoja tästä alla olevasta kattavasta SiteGround -katsauksestamme:

Lisää WordPress-isännöinnistä SiteGroundista »

3. DreamHost

Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, DreamHost tarjoaa “ylikuormitetut” hallitut ja hallitsemattomat palvelinsuunnitelmat WordPress-käyttäjille. Tavalliset WordPress-jaetun palvelimen asiakkaat hyötyvät yhden napsautuksen ohjelmistoasennuksista ja automaattisista päivityksistä, ja verkkotunnuksesi on ilmainen ensimmäisen vuoden ajan DreamHostin avulla. Monet DreamHost-tiimin jäsenet ovat aktiivisesti osallistuneet WordPress-ytimen kehittämiseen kymmenen plus vuotta. Yhtiö tuntee alustan sisältä ja ulkoa, ja asiantuntemus näkyy sisäisissä ratkaisuissa, joita DreamHost kehittää edelleen palvellakseen paremmin WordPress-yhteisöä.

Niille, jotka etsivät hieman lisää tietoa, suosittelemme tutustumaan DreamPressiin: täysin hallittuun, esiasennettuun, VPS-pohjaiseen ratkaisuun WordPressiin. Katso täydellinen arvostelu DreamHost-palveluista alla olevasta kokonaiskatsauksesta:

Lisää WordPress-isännöinnistä DreamHostista »

Missä WordPressin hyväksymät isännät sijoittuvat kilpailijoiden joukossa?

Tosiaan, yllä luetellut kolme isäntä nousevat kasan huipulle WordPress-avustajien kokonaiskokouksen mukaan, mutta he ovat vain muutamia siellä olevista parhaimmista palveluntarjoajista, jotka ovat erikoistuneet WordPress-isännöintiin. WordPress.org-sijoitussivulla on ollut huomattava osuus kiistoista tiettyjen isäntien sisällyttämisen ja syrjäytymisen suhteen, joten se ei varmasti koskaan vaaranna toisen ja kolmannen mielipiteen etsimistä..

Meillä on monia suosikkeja, mutta asiantuntijoidemme kolme parasta vaihtoehtoa WordPress-isännöintiin paljastetaan alla. Rummut, kiitos …

Selaa muita WordPress-isäntiä »

Sulje verkkosivustosi kohtalo isännällä, jolla on hyväksymisleima

Kun WordPress hallitsee edelleen verkkomaailmaa, jatkamme työkalujen ja palveluiden tunnistamista ja keskustelua niistä, jotka auttavat sinua kuten sinäkin käyttäjiäsi menestymään. Kuten virallisessa WordPress-sivustossa todettiin, ihanteellinen WP-palveluntarjoaja tukee:

  • PHP-versio 7.2 tai uudempi
  • MySQL-versio 5.6 tai uudempi TAI MariaDB-versio 10.0 tai uudempi
  • HTTPS-tuki
  • NGINX- tai Apache-verkkopalvelin mod_rewrite-moduulilla

Suosittelemme etsimään isäntä, joka ennakoi jokaisen tarpeesi – verkkotunnuksen alustavasta perustamisesta suorituskyvyn optimointiin ja markkinointiin. Suositusluettelomme kärjessä olevissa isäntälaitteissa on saumattomat WordPress-asetukset, edistyneet välimuistiominaisuudet, SSD: t ja sovelluskohtaiset nopeudenkorotukset, latausalueet ja asiantuntija-apu pluginien ylläpidossa ja WordPress-version päivityksissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me