Weebly Pricing & Plans 2020 – Web-hosting, verkkokauppa ja verkkotunnukset

Ennen kuin kulutat rahaa uudelle verkkosivustojen rakennusalustalle, tutustu Weeblyn hinnoitteluoppaaseemme. Vedä ja pudota -sivuston rakentaja on yksi edullisimmista ja helpommin saatavissa olevista alustoista, mutta kuinka kustannukset vastaavat ominaisuuksia, joita tarvitset käynnistääksesi sivustosi?


Olitpa sitten orastava yrittäjä vai haluatko vain jakaa intohimosi maailmalle, Weebly tarjoaa edullisen tavan välittää viestisi massalle. Opiskelijat loivat Weeblyn auttamaan luokkatovereitaan rakentamaan ja ylläpitämään verkkokansioita, joten kustannustehokas suunnittelu on varmasti avainasemassa.

Tässä tarkastellaan Weeblyn suunnitelmien erilaisia ​​hintapisteitä ja verrataan niitä muihin parhaisiin web-rakentajiin. Lue lisätietoja!

Weebly.com hinnoittelu – kokonaisarvio

Kustannusten suhteen Weebly sijoittuu lähellä luettelomme huippua menemään naimisiin intuitiivisen käytettävyyden kanssa monenlaisilla ominaisuuksilla ja malleilla, joita tarjotaan alhaisilla hinnoilla. Sekä aloittelijat että ammattimaiset web-rakentajat arvostavat Weeblyä jatkuvasti korkeasti kustannusten, ominaisuuksien määrän, verkkokaupan vaihtoehtojen ja kokonaisarvon suhteen..

Weeblyn hinnoittelu vaihtelee vapaasta 38 dollariin kuukaudessa, ja se tarjoaa suunnitelmia verkkosivustojen perustamisesta kattavaan verkkokauppaan. Minkä tahansa suunnitelman valitset, on helppo nousta ja käydä. Kaikkien sivuston omistajien on tehtävä valita yksi monista ennalta suunnitelluista teemoista ja aloittaa sivujen mukauttaminen helppokäyttöisessä vedä ja pudota -ympäristössä..

Toinen bonus – monet palveluntarjoajat tarjoavat Weebly-ohjelmiston ilmaiseksi isännöintisuunnitelmissaan. Tämä on ihanteellinen tapa edetä, koska se säästää eniten rahaa pitkällä aikavälillä. Jos et ole vielä täysin valmis täysimittaiseen web-isäntään, Weeblyn 8 dollarin kuukausimaksu lähtötasosuunnitelmasta antaa sinulle kaiken mitä tarvitset kauniin sivuston suunnitteluun.

Jos etsit suurta tuottoa pienimmästä sijoituksesta, Weebly voisi olla sinulle sopiva. Muista tutustua kattavaan arvosteluun sivuston rakentajasta. Seuraavassa esitetään muun muassa hinnoittelu, helppokäyttöisyys, ominaisuudet ja luotettavuus.

Parhaat Weebly-vaihtoehdot

On selvää, että Weebly on aika hieno. Mutta miten se verrataan muihin vaihtoehtoihin siellä? Kuten voitte kuvitella, on tonnia muita yrityksiä, jotka haluavat yksinkertaistaa verkkosivujen suunnittelua käyttäjilleen.

Tässä on kolmen parhaan palveluntarjoajan kokoelma, joka vaihtelee edullisista isännöimistä rakentajista itse isännöimiin suunnitelmiin, jotka antavat käyttäjille paljon enemmän joustavuutta. Lue arvosteluamme täältä:

Katso muut suosituimmat verkkosivustojen rakentajat »

Weebly-verkkosivuston hinnoittelu

Weebly tarjoaa neljä suunnitelmaa rakentaa verkkosivustoja henkilökohtaiseen käyttöön, blogeja, organisaatioita ja yrityksiä. Kun hinnat nousevat, niin lisäosatkin. Mutta jopa Weeblyn aloitussuunnitelma on monipuolinen ja antaa sinun rakentaa upean sivuston.

Näyttökuva Weebly-malleista ja Weebly-logosta

Weebly-suunnitelmat, jotka alkavat 8 dollarista kuukaudessa, mukauttavat perussivustojen luomiseen kattaviin verkkokaupan myymälöihin.

Lähtötason ilmaisella suunnitelmalla Weebly tarjoaa vedä ja pudota -sovelluksen, 500 Mt tallennustilaa ja Weebly.com-aliverkkotunnuksen. Tämän suunnitelman kautta perustetuilla sivustoilla on myös ilmainen SEO, lyijykaappaus ja online-tuki. Koska suunnitelmaa tarjotaan ilmaiseksi, verkkosivustot sisältävät Weeblyn näyttömainokset.

Hyppy Weeblyn aloitussuunnitelmaan, joka on vain 8 dollaria kuukaudessa, kun se maksetaan vuosittain, lisää lähes eksponentiaalisesti ilmaisen tarjouksen ominaisuuksia. Starter-suunnitelma antaa sivuston omistajille mahdollisuuden yhdistää omat verkkotunnuksensa, sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja tarjoaa tarkennetut sivustotilastot. Jos myyt tavaroita verkossa, Weebly sallii jopa 10 tuotteen näyttämisen kassalla, joka tehdään Weebly.com-sivuston kautta, ja veloittaa vain 3% tapahtumamaksun.

Weeblyn verkkosivustosuunnitelma
Hinnoittelu erittely
Weebly “ilmainen” hinnoitteluLasketut kustannukset
Weebly “Starter” hinnoittelu$ 8 / kk
Weebly “Pro” -hinnoittelu$ 12 / kk
Weebly “Business” hinnoittelu$ 25 / kuukausi

Organisaatioille ja ryhmille Weebly tarjoaa Pro-suunnitelman 12 dollaria kuukaudessa, jos se maksetaan vuosittain. Tämä suunnitelma sisältää kaiken Starter-suunnitelmassa tarjotun, ja siihen on lisätty sivuston hakuominaisuuksia, salasanasuojaus, videotausta ja mahdollisuus lisätä jopa 25 tuotetta tavaroiden sivuille. Ammattikäyttäjät nauttivat myös Weebly-tiimin jäsenten parannetusta teknisestä tuesta.

Pienet yritykset voivat hyödyntää Weeblyn liiketoimintasuunnitelmaa vain 25 dollarilla kuukaudessa, kun heille maksetaan vuosittain. Liiketoimintasuunnitelma on varustettu laajennetuilla verkkokaupan työkaluilla, kuten verkkotunnuksen kassalla, digitaalisilla tuotteilla, varastonhallinnalla, vero- ja toimituslaskurilla, kuponkeilla ja SSL-suojauksella.

Weebly-verkkokaupan hinnoittelu

Vain 8 dollarilla kuukaudessa käyttäjät voivat liittyä Weeblyn Starter eCommerce -suunnitelmaan ja alkaa myydä tuotteita verkossa. Tämä paketti sisältää saman intuitiivisen sivustonrakennuksen toiminnot kuin kaikki Weeblyn tarjoukset. Suunnitelma antaa myös sivuston omistajille rajoittamattoman tallennustilan, mahdollisuuden yhdistää verkkotunnukset, sivuston analysoinnin ja 10 tuotteen näyttörajan. Asiakaskassat helpotetaan Weebly.com-sivuston kautta 3%: n transaktiomaksulla.

Pro eCommerce -suunnitelma on seuraava Weeblyn porrastetussa tarjouksessa. Suunnitelma on 12 dollaria kuukaudessa, kun se maksetaan vuosittain, ja se sisältää kaiken Starter-paketissa lisäyksen, muun muassa sivustohaun, videotaustat sekä HD-ääni- ja videoominaisuudet. Pro-suunnitelman avulla sivuston omistajat voivat listata jopa 25 tuotetta sivustoltaan ja voivat neuvotella Weeblyn tukitiimin kanssa ilmaiseksi.

Weeblyn verkkosivustosuunnitelma
Hinnoittelu erittely
Verkkokaupan “Starter” hinnoittelu$ 8 / kk
Verkkokaupan “Pro” hinnoittelu$ 12 / kk
Verkkokaupan “Business” hinnoittelu$ 25 / kuukausi
Verkkokaupan “Performance” hinnoittelu$ 38 / kuukausi

Yritykset, jotka haluavat rakentaa tuotemerkkejä ja myydä tavaroita verkossa, voivat ilmoittautua Weeblyn Business eCommerce -suunnitelmaan 25 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmaan ilmoittautuneet kauppiaat nauttivat 0%: n transaktiomaksuista ostoista, rajoittamattomasta tuotenäytöstä, verkkotunnuksen sisäisistä kassoista, varastonhallintatyökaluista ja SSL-suojauksesta. Mukana on myös kyky tuottaa kuponkeja tuotteiden tarjouksia varten, mikä auttaa lisäämään asiakasuskollisuutta.

Näyttökuva Weebly-verkkokaupan teemasta

Weeblyn verkkokauppasivustot antavat kauppiaille mahdollisuuden esitellä ja markkinoida tuotteita asiakkailleen verkossa.

Suorituskykysuunnitelma, Weeblyn Cadillacin tarjoukset, tarjoaa verkkoyrityksille kattavan verkkokauppaalustan esittelemään, markkinoimaan ja myymään tuotteitaan. 38 dollaria kuukaudessa kauppiaat hyötyvät reaaliaikaisista lähetyshinnoista, automaattisesti luomista hylättyjen ostossähköposteista ja lahjakorteista. Suorituskykysuunnitelman markkinointipaketti sisältää mahdollisuuden luoda jopa viisi sähköpostikampanjaa kuukaudessa, jotka lähettävät viestejä 500 yhteystiedolle sähköpostia kohden.

Weebly-verkkotunnuksen hinnoittelu

Weebly tarjoaa verkkotunnuksen ostamiselle ja rekisteröinnille käyttäjilleen suunnitelmavaihtoehdot yhdestä kymmeneen vuoteen. Sivustojen omistajat, jotka rekisteröivät verkkotunnuksia Weeblyn kautta, saattavat kokea hiukan tarroja, koska rekisteröintihinnat ovat hiukan korkeat, ja ne vaihtelevat 39,95 dollarista vuodessa yhden vuoden sitoumuksesta 24,99 dollariin vuodessa 10 vuoden suunnitelmalle..

Weebly-verkkotunnuksen hinnoittelu
1 vuosi$ 39,95 / vuosi
2 vuotta$ +33,95 / vuosi
5 vuotta$ 29,95 / vuosi
10 vuotta$ 24.99 / vuosi

Vaikka hinnat vaikuttavat hiukan keskimääräistä korkeammalta, sivustonomistajien mielestä on hyödyllistä käyttää Weeblyä keskitettynä palveluna koko web-rakennuskokemukselle verkkotunnuksen rekisteröinnistä sivuston suunnitteluun ja markkinointiin asti. WebNots tarjoaa melko hyvän erittelyn Weeblyn verkkotunnuksen rekisteröintiprosessista ja sen eduista ja haitoista.

WordPress vs. Wix vs. Squarespace vs. Weebly Hintavertailu

Tietysti Web-rakennuspelin suurimpia toimijoita ovat WordPress, Wix, Squarespace ja Weebly. Kaikilla neljällä on erilaisia ​​etuja ja haittoja, mutta tarkoituksia varten tarkastelemme, kuinka ne vähenevät suhteessa kustannuksiin.

Kollaasi WordPress-, Wix-, Squarespace- ja Weebly-logoista

Suurten web-rakentajien suunnitelmien hinnat ovat samankaltaiset, mutta halvinta on käyttää Weeblyä isäntäsi kautta.

WordPress on luultavasti tunnetuin neljästä suuresta web-rakentajasta, joka antaa mahtavia 27% verkkosivustoista. Se on tehokas alusta nopeaan toimintaan verkossa näennäisesti alhaisilla hinnoilla.

WordPress tarjoaa ilmaisen paketin, henkilökohtaisen järjestelyn, jonka hinta on 2,99 dollaria kuukaudessa, premium-suunnitelman, joka on 8,25 dollaria kuukaudessa, ja liiketoimintasuunnitelman, jonka hinta on 24,92 dollaria kuukaudessa. Kaikki laskutetaan vuosittain. Nämä näyttävät aika hyvältä paperilla; Jos kuitenkin haluat lisätä tiettyjä toimintoja, kuten verkkokauppaa, joudut kuitenkin etsimään laajennuksia. Halvempi vaihtoehto olisi rakentaa sivusto ilmaisella avoimen lähdekoodin WordPress-ohjelmistolla ja ostaa isännöinti erikseen.

WordPress-aloitussuunnitelma
Wix-aloitussuunnitelma
Ruututilan aloitussuunnitelma
Weebly-aloitussuunnitelma
$ 2,99 / kk$ 5 / kk$ 12 / kk$ 8 / kk

Toinen suosittu ”W” teollisuudessa, Wix tarjoaa ilmaisen paketin Wix-verkkotunnuksella ja merkkimainoksilla. Rakentajan premium-suunnitelmat alkavat 5 dollaria kuukaudessa perusverkkotunnuksen yhteydeltä ja alkavat jopa 25 dollaria kuukaudessa VIP-suunnitelmansa osalta. Wix-sivustot, joista maksetaan vähintään 17 dollarin kuukausimaksuilla, sisältävät myös verkkokauppoja.

Ruututila on kallein kaikista sivuston rakentajista, joiden pääsysuunnitelma on 12 dollaria kuukaudessa, kun laskutus tapahtuu vuosittain. Seuraavalla tasolla Squarespace-liiketoimintasuunnitelma on 18 dollaria kuukaudessa, jota seuraa sen verkkokauppasivustojen suunnitelmat, joiden vuotuinen laskutus on 26–40 dollaria kuukaudessa. Vaikka Squarespace on kallis, jopa sen perussuunnitelmat ovat monipuolisia.

Kun pinotaan Weeblyä vastaan, muut sivuston rakentajat tulevat melko lähelle tarjottujen perussuunnitelmien kustannuksia. Mikä on vaikea voittaa, on kuitenkin ilmainen Weebly-palvelu, jota tarjoavat niin monet palveluntarjoajat.

Hinnat Weebly Web Hosting tarjoavat parhaan tarjouksen

Weeblyllä on suunnitelma sinulle riippumatta siitä, haluatko perustaa henkilökohtaisen blogin tai verkkokaupan. Cindyn ja Johnin sivusto, Bad Pickle Tees, on hieno esimerkki hyvin kootusta verkkokauppasivustosta, joka on rakennettu suhteellisen alhaisella hinnalla.

Vaikka Weeblyn alkusuunnitelman 8 dollarin kustannukset eivät näytä olevan kovin suuret, pääsyn hinta sivuston rakentajalle laskee huomattavasti, kun käydään isännän kautta, joka tarjoaa palvelun osana isäntäpakettia. Asiantuntijoiden suosittelema iPage on loistava paikka aloittaa. Isännöintipalveluntarjoaja antaa mahdollisuuden käyttää Weeblyä verkkosivustosi luomiseen ilmaiseksi, verkkotunnuksesi rekisteröinti sisältyy hintaan, ja matala isännöintihinta säästää kimppua pitkällä aikavälillä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me