Kuinka asentaa WordPress-teema (teemahakemiston, latauksen tai FTP: n kautta)

WordPress-teeman asentamisen oppiminen on yksi niistä yksinkertaisista taitoista, joka avaa potentiaalin. Mistä löydät unelmiesi suunnittelun, verkkosivustosi näyttää aina tuoreelta ja ammattimaiselta.


Verkkosivumallit tai teemat ovat näitä harvinaisia ​​ilmiöitä, joista hyötyvät sekä ensimmäistä kertaa käyttävät sivuston omistajat että kokeneet kehittäjät – antamalla heille jokainen mahdollisuus säästää aikaa, rahaa ja päänsärkyä verkkosivujen suunnittelussa. Se on totta! Äitini rakastaa ajatusta pystyä osoittamaan ja napsauttamaan kokeilemaan värimaailmia ja liukukuvia, mutta freelance-ystäväni rakastavat sitä, että heidän ei tarvitse aloittaa tyhjästä aina, kun asiakas pyytää uutta sivustosuunnittelua.

Laadukkaat WordPress-teemat on suunniteltu helpottamaan ihmisten elämää, mutta joillekin vaikein osa on heidän asennuksensa ja toimivuutensa. Tässä kerrotaan erilaisista keinoista asentaa teema uusimpaan verkkoprojektiisi.

Ensin tarvitset teema & isäntä

Tarvitset Web-isäntä ennen kaikkea muuta, ja jos olet kiinnostunut erityisesti WordPress-isännöinnistä, suosittelemme valitsemaan yhdestä parhaista isännäistä, joilla on WordPress-ystävälliset paketit. Voit asentaa WordPressin manuaalisesti virallisilla asennusdokumentaatioilla, mutta parhaat WP-isännät yksinkertaistavat asioita yhden napsautuksen asennuksella tai ohjelmiston esiasennuksilla:

Katso lisää WordPress-isäntiä »

Kun olet asettanut isäntä- ja WordPress-asennuksen, olet valmis hauskaa varten. Siirry viralliselle WordPress-teemasivulle tai siirry WordPress-taustaohjelman kohtaan Ulkoasu ja sitten Teemat ja aloita haku. Voit suodattaa tuhansia malleja suosion, päivämäärän, asettelurakenteen ja kaupallisen tai esitellyn perusteella.

Muutamia vinkkejä etsiessään teemaasi:

 • Käytä sanoja kuten minimal, portfolio, kauppa, yritys, taiteilija, ruudukko jne.
 • Varmista, että teema on reagoiva, joten se toimii hienosti kaikenkokoisissa näytön kokoissa.
 • Jos tarvitset monikielistä sivustoa, varmista, että teema tukee sitä get-go-sivustosta.
 • Valitse teema, joka on hyvin ylläpidetty eikä ole liian monimutkainen mukauttaaksesi tavoitteesi.

Voit asentaa useita teemoja ja aktivoida ja arvioida kutakin myöhemmin tarkemmin. Jos et löydä mielenkiintoisia ilmaisia ​​teemoja, voit kokeilla kaupallista teemaa (loistavat vaihtoehdot 25–75 dollaria) tai käydä kolmannen osapuolen teemasivustolla. Alla on joitain parhaista kolmansien osapuolien teemapalveluntarjoajista (ilmainen ja kaupallinen):

 • ThemeForest
 • FabThemes
 • ThemeCircle
 • ElegantThemes
 • AtThemes
 • GitHub WP -teemahaku

Kun olet löytänyt unelmiesi teema, voit valita yhden kolmesta asennusvaihtoehdosta: WordPress-hakemisto, ZIP-tiedosto tai (S) FTP. Kävelemme seuraavien vaihtoehtojen läpi.

Vaihtoehto 1: Lataa & Asenna virallisesta hakemistosta

Tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa asentaa WordPress-teema. Kun olet valinnut mallipohjan, huomaa, että voit esikatsella sivustosi ulkoasua ja asettelua.

Varoitus: Jos painat SAVE-painiketta teeman esikatselun aikana, päivität sivustosi automaattisesti!

Kuvakaappaus WordPress-teeman esikatselu- ja asennustoiminnosta

Voit esikatsella ja asentaa WordPress-teeman suoraan WordPress-taustaohjelmasta.

Asenna teema suoraan taustahakemiston teemahakemistosta napsauttamalla teemapaneelin Asenna-painiketta. Onnistuneen asennuksen jälkeen voit aktivoida teeman sivustollesi!

Vaihtoehto 2: Lataa teema .ZIP-tiedosto manuaalisesti

Voit myös ladata ja asentaa manuaalisesti zip-arkistoja, jotka sisältävät kaikki teeman toteuttamiseen tarvittavat tiedostot (.ZIP-tiedostot). Jos löysit teemasi kolmannen osapuolen sivustolta, tämä asennusvaihtoehto voidaan tarvita. WordPress-sivuston teemoja voidaan kuitenkin ladata myös manuaalisesti.

Ennen kuin asennat WordPress teema .ZIP-tiedoston, sinun tulee aina ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Arvioi, luotatko todella teematoimittajaan (jos se ei ole virallinen WordPress-sivusto).
 • Katso teemat ja tietyn teeman tarjoajat.
 • Varmista, että tiedosto on todella .ZIP-tiedosto, kun se on ladattu: Voit napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja purkaa ensin paketin kaksoisnapsautuksen sijasta (mikä voi suorittaa tuntemattoman suoritettavan!).

Asenna nyt teema .ZIP-tiedosto siirtymällä Ulkoasu-sivupalkki-valikkoon ja napsauttamalla taustalla olevaa Teemat-painiketta. Äskettäin ladatulla sivulla tulisi olla Lisää uusi -painike. Klikkaus! Seuraavaksi näet Lataa teema -painikkeen. Klikkaus! Näet sitten Valitse tiedosto -painikkeen, jonka avulla voit valita ladatun .ZIP-tiedoston ennen kuin napsautat Asenna nyt -painiketta. voila!

Ruutukuva teeman ZIP-lähetyksestä

Voit lisätä uuden teeman WordPress-sovelluksen sivupalkin Ulkoasu-valikossa.

Kun asennus on valmis, voit napsauttaa ”Aktivoi” ja teema tulee näkyviin sivustossasi.

Vaihtoehto 3: Asenna teema FTP: n kautta

(S) FTP-käyttö on vaihtoehtoinen tapa ladata teema käsin. Tarvitseeko sinun käyttää tavallista FTP: tä tai, turvallisempaa, SFTP: tä, riippuu web-hosting-palvelustasi. Itse latausprosessi on kuitenkin sama.

Huomaa: (S) FTP -lähetystapaa voidaan tarvita, jos sinulla on pääsy verkkopalvelimellesi vain (S) FTP: n kautta ilman suoraa pääsyä itse palvelin tiedostojärjestelmään..

Kuvakaappaus FTP-valtuuksista

Voit ladata WordPress-teeman FTP: n tai SFTP: n avulla – asennusprosessi on identtinen molemmille.

Teeman asentaminen (S) FTP: n kautta:

 • Lataa teema .ZIP-tiedosto teema-sivustolta.
 • Pura .ZIP-tiedosto paikallisesti.
 • Käytä FTP-asiakasohjelmaa (esimerkiksi FileZilla) pääsyä verkkopalvelimellesi FTP: n kautta.
  • Valitse poimittu tiedostohakemisto vasemmasta ruudusta.
  • Valitse kohdehakemisto ”wp-content / themes” Web-palvelimelta oikeanpuoleisesta ruudusta.
  • Lataa tiedostot verkkopalvelimellesi napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla vasemmalla “Lataa”.

Nyt WordPress-asennuksesi noutaa tämän uuden teeman. Kun siirryt nyt Ulkoasu-välilehteen, näet ja aktivoit sen.

Nyt olet valmis muuttamaan & Tuoda markkinoille!

Anna mukauttamisen alkaa! Suunnitteletko itsellesi, asiakkaalle tai ystävällesi, löydät WordPress-teemoja voi olla korvaamaton ajan säästö. Lisäksi voit kokeilla joitain hämmästyttävän luovia teoksia muilta web-asiantuntijoilta.

Aloittelijoille lukemisen kannalta sinun on tutustua WordPress-sivuston mukauttamisen perusvinkkeihin, ja myös teemaasi koskevat asiakirjat ovat tarkastelun arvoisia. Asiakirjat selittävät, kuinka mallia voidaan mukauttaa parhaiten ylläpidettävällä tavalla.

Lopuksi, tutustu 50 000 parittomaan WordPress-laajennukseen, jotta saat kaiken sivustosi toiminnallisuuden, ja ylläpidä säännöllisiä varmuuskopioita, jos pahinta tapahtuu. Hyvää suunnittelua!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map