HostGator VPS -katsaus (2020)

Etsitkö kattava HostGator VPS -katsaus, joka testaa tunnettujen hosting-brändien palvelimet? Olet tullut oikeaan kohtaan!


Olemme jo kauan olleet faneja yrityksen aloittelijaystävällisistä ja kohtuuhintaisista jaetusta isännöintisuunnitelmasta, mutta viimeaikaiset investoinnit uudistettuun pilvipalvelualustaan, optimoituun WordPress-isännöintiin ja räätälöityyn verkkosivustojen rakentajaan ovat osoittaneet, että HostGator keskittyy uudelleen päivittämiseen sen infrastruktuurin kilpailla myös isännöintipalveluiden korkeammilla tasoilla.

Jos verkkosivustosi alkaa näyttää merkkejä siitä, että se on kasvanut jaettuun isännöintiin, kuten hidasta suorituskykyä tai liiallista seisokkiaikaa, tai jos olet vastaanottanut isäntältä kaistanleveyden ylittäviä viestejä, saattaa olla aika harkita VPS: ää. Nopea Google-haku kertoo, että HostGator on erinomainen valinta. Täällä jaamme kokemuksemme HostGatorin kanssa sekä siitä, kuinka yrityksen VPS-isäntä verrataan kilpailijoihin.

HostGator VPS -majoituskatsaus: 4.5 Yleisarvio

HostGator tunnetaan luotettavuudestaan ​​sillä, että yritys, joka ohjaa verkkosivustojen omistajia luottavaisesti jaettujen, VPS: n ja omistettujen hosting-asetusten kautta, kun heidän liiketoimintaansa ja verkkosivustojaan kasvaa. Aikaisemmin olemme kiitelleet isännöintipalveluntarjoajaa siitä, että hän tarjoaa huippuluokan asiakaspalvelua sivuston koko elinkaaren ajan.

HostGator-tuotemerkki ei ole pelkästään maineikas ja tunnustettu nimi isännöintiteollisuudessa, mutta myös yritystä tukee isäntä-jättiläinen Endurance International Group. Tämä tarkoittaa megatukipalveluita ja tonnia omaa asiantuntemusta HostGator-asiakkaille.

Näytä muut parhaiten arvioidut VPS-isännät »

Kuinka HostGatorin virtuaalipalvelimia verrataan kilpailijoiden palveluihin?

HostGator on maailman parhaiden VPS- ja pilvipalveluntarjoajien joukossa. Testattuamme parhaiden isäntien VPS-suunnitelmia voimme todistaa sen maineen luotettavuudesta. Isäntä voisi kuitenkin tehdä enemmän edistyneiden tallennus-, suorituskyky- ja suojausominaisuuksien avulla. Verrattuna kilpailijoihin, HostGator tarjoaa upeat lähtötason VPS-vaihtoehdot, mutta edistyneet käyttäjät saavat enemmän bang-kykyä parhaimpaan luokkaan kuuluvien VPS-isäntien kanssa:

Näytä kaikki HostGator VPS -vaihtoehdot »

HostGator-ominaisuudet: 4.6 Luokitus

Voit odottaa, että kaikki VPS-perusteet sisältyvät HostGator-suunnitelmiin – mukautetut kokoonpanot; hosting rajoittamattomille verkkotunnuksille, aliverkkotunnuksille ja sähköpostitileille; ja erilliset resurssit ilman erillisen palvelimen kustannuksia. HostGator VPS -paketit eivät täytä tiedonsiirto- ja tallennusresursseja, mutta voit luottaa siihen, että et maksa enemmän kuin tarvitset.

  • Mukautetut asennukset ja kokoonpanot
  • 120–240 Gt tallennustilaa
  • Huipputekninen Intel-laitteisto
  • 2 IP-osoitetta
  • 2 tai 4 ydintä
  • Ylläpito rajoittamattomille aliverkkotunnuksille
  • 2–8 Gt RAM-muistia
  • cPanel-ohjauspaneeli
  • 1,5–3 kt kaistanleveyttä
  • Täysin tarpeeton verkko

Tietysti voit skaalata saumattomasti ylös ja alas, kun vaatimukset vaihtelevat.

HostGator hinnoittelu: 4.3 Luokitus

HostGator VPS -hinnoittelu on kilpailukykyistä, kun virtuaalipalvelinasuunnitelmat alkavat 19,95 dollaria kuukaudessa, ja voit päivittää niitä helposti, kun laskenta- ja tallennustila vaatii. Asiakkaat voivat valita kaksi tai neljä ydintä, joissa on 2 Gt, 4 Gt tai 8 Gt RAM-muistia ja kaksi IP-osoitetta.

HostGator hinnoittelukaappaus

HostGator tarjoaa skaalattavissa olevat VPS-asetukset käytännöllisesti katsoen minkä tahansa kokoiseen budjettiin.

Kaistanleveys ja tallennusoikeudet ovat jonkin verran vaatimattomia verrattuna kilpailijoiden suunnitelmiin, mutta useimpien ammattimaisten projektien ja tekniikan aloittajien mielestä HostGator VPS -palvelut ovat kustannustehokkaita, varsinkin jos siirryt jaetusta palvelinpalvelimesta.

HostGator VPS -suorituskyky: 4.5 Luokitus

HostGator-palvelimen suorituskyky on edelleen kilpailukykyinen siskoisäntiensä Bluehostin, iPagen ja FatCowin kanssa. Sen Utah- ja Texas-pohjaiset tietokeskukset on vuorattu Intel-palvelimilla, niissä on täysin redundantti verkko, jossa on LVI-yksiköt, ja ne on varustettu varmuuskopiogeneraattoreilla, jotta voidaan varmistaa keskeytyksetön suorituskyky sivustollesi.

HostGator saisi enemmän pisteitä tähän luokkaan, jos yritys lisäisi SSD-asemia (SSD), väliaikaisen käyttöönoton, sovelluskohtaisen välimuistin, suorituskyvyn seurannan tai nopeuden lisäämisen optimoinnit. Nämä ominaisuudet ovat tulleet vakiona nopeutta säästävien isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa (loistava esimerkki nykyisestä suuntauksesta kohti SSD-isännöintiä), ja HostGator on hiukan jäljessä siitä, ettei ainakaan tarjoa heille ylösmyyntivaihtoehtoa.

HostGator VPS: n luotettavuus: 5.0-luokitus

HostGator kattaa luotettavuuden perusteet huipputeknisellä laitteistolla, tarkkaavaisella tukitiimillä ja viikoittaisilla ulkopuolella olevilla tietojen varmuuskopioilla, jotka tarjoavat asiakkaille erittäin luotettavan HostGator-palveluihin. Tulit toisesta isäntästä tai päivität jonkin HostGatorin jaetusta isännöintisuunnitelmasta, tiimi tarjoaa ilmaisen siirtymisapua, ja palkittu tukihenkilöstö on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa.

99,9%: n käyttöaikatakuu on melko vakio koko toimialalla, vaikka käyttökatkoksia ja käyttöaikatakuita ei tulisi pitää ainoana isäntän luotettavuuden mittana. Siitä huolimatta voit odottaa hyötyvän redundantista verkosta, jossa ei ole yhtäkään vikakohtaa. HostGator tekee yhteistyötä useiden kaistaleveyspalvelujen tarjoajien kanssa ja varustaa sen datakeskukset varmuuskopiogeneraattoreilla ja Intel-prosessoreilla, jotta maksimaalinen suorituskyky ja suojaus arvokkaille palvelintiedoillesi.

Saat 30% alennuksen ensimmäisen kuukauden VPS-hosting-palvelusta HostGatorilla

VPS-tarpeisiin kypsyvä verkkosivustosi ja yrityksesi on jännittävä virstanpylväs yrityksen aikajanaan. Se on saavutus olla ylpeä, mutta se voi olla pelottava navigoida. Tästä syystä suosittelemme asiakkaiden isännöintiä kumppaneiksi verkko-isännän kanssa, jonka tiedetään helpottavan tällaisten muutosten taakkaa.

HostGator tekee VPS-päivityksestä kivutonta tarjoamalla ilmaista siirtoapua cPanel-käyttäjille – ja kävijämme nauttivat 30%: n alennuksesta HostGator VPS -palvelun ensimmäisestä kuukaudesta. Aloittaminen ei voisi olla helpompaa, ja tämä on todellakin vain alku sinulle ja yrityksesi ajatukselle, johon olet niin paljon valettu. Skaalausmahdollisuus on rajaton palvelinisäntäkoneissa, kuten HostGator. Onnea sinulle ja (toivottavasti) miljoonan dollarin ajatuksellesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me