9 parasta ilmaista PostgreSQL-hosting-palvelua nopeille, luotettaville tietokannoille (2020)

PostgreSQL voi tuntua määrittelemättömältä kirjekokoelmalta aloittamattomalle, mutta ilmainen PostgreSQL-hosting voi olla tärkeä työkalu kehittäjille ja yrityksille aloittaa tietojen hyödyntäminen tehokkaasti.


Relaatiotietokanta on monilta osin samanlainen kuin suositut MySQL-tietokannat, mutta sillä ei ole lähes yhtä suurta tukea tietokantojen isäntäteollisuudessa. Blogien ja muiden yksinkertaisten verkkosivustojen sijasta PostgreSQL: tä (useimpien lausuttama post-gres-Q-L) käytetään yleensä suurempiin, monimutkaisempiin tietojoukkoihin.

PostgreSQL: n onnistuneeseen suorittamiseen tarvittavien lisättyjen turvallisuus-, suorituskyky- ja skaalautuvuusvaatimusten ansiosta erikoistuneet palvelut voivat tulla monimutkaisiksi ja kalliiksi. Olemme etsineet internetiä luotettavimpia ja edullisimpia ratkaisuja varten, jotka voivat tarjota asiantuntemusta tietojen työnkulkujen optimoinnissa..

5 parasta “melkein ilmaista” PostgreSQL-hosting-palvelua

Myyttinen ilmainen isännöintipalvelu edustaa Pyhää Graalia monille verkko- tai sovelluskehittäjille. Kokeiletko uutta tietokantajärjestelmää tai sinulla ei ole suurta rahoitusta vastaaksesi suurta ideaasi, ymmärrämme kiinnostuksen ilmaiseen isännöintiin. Kuka ei valinnut ilmaista vaihtoehtoa, jos kaksi identtistä tuotetta olisi vierekkäin edessäsi?

Ongelmana on kuitenkin se, että ilmainen isännöinti ei läheskään koskaan täytä mitään muita lupauksiaan. Toki, voit pitää pankkitilisi ehjänä, mutta henkilötietosi ovat paljon vähemmän turvallisia. Sinun on todennäköisesti näytettävä mainoksia tai linkkejä palveluntarjoajaasi. Isäntäympäristösi resurssit ovat erittäin rajalliset, niitä ei tueta ja epäluotettavia.

Meille alle 5 dollarin sijoittaminen kuukaudessa on erityisen kannattava sijoitus. Vaatimaton maksu tarjoaa uskomattoman paljon ominaisuuksia ja päivityksiä vakiintuneilta huipputeknologiayrityksiltä, ​​joita arvostetaan Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Tutustu parhaiten arvostettuihin, erittäin suosittuihin jaetun isännöinnin tarjoajiin, jotka ylittävät pelkästään PostgreSQL: n tukemisen optimoimalla järjestelmiensä tietokannan vakauden, turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta:

Katso muut suosituimmat jaetut isännöintivaihtoehdot »

4 parasta “ilmaista” PostgreSQL-tietokantahallintaa

Niille kehittäjille, jotka ovat joutuneet kokeilemaan ilmaista vaihtoehtoa, olemme etsineet internetiä lupaavimmista vaihtoehdoista. Ilmaista PostgreSQL-hosting-palvelua tulisi todella käyttää vain väliaikaisiin sivustoihin ja sovelluksiin – lähinnä hiekkalaatikkona tai kehitys- ja testausalueena.

Kokeiletpa ensimmäistä kertaa PostgreSQL: tä tai tietokannan ohjattua toimintoa uuden konseptin tai sivuprojektin kanssa, tässä on ilmaisia ​​isännöintivaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua aloittamisessa.

Vaikka yllä olevilla isäntäillä on erilaista PostgreSQL-asiantuntemusta, näet joitain erikoistuneempia palveluita alla luetelluissa isännöintipalveluntarjoajissa. Yritysten maksetut palvelut ovat tyypillisesti monimutkaisempia ja kalliimpia, mutta useat isännät, jotka eivät juuri vastanneet tarjoukseen ilmaiset 30 päivän kokeilut ilman luottokorttia. Jos se kuulostaa houkuttelevalta, tarkista sen sijaan ScaleGrid, Aiven tai Clever Cloud.

6. Heroku

Heroku-logoHeroku on sekoittaen sanat sankarillinen ja haiku, ja se on pilvipalvelualusta, joka laskuttaa nopeinta tapaa siirtyä ideasta URL-osoitteeseen. Rakastamme Herokoa, koska sen avulla kehittäjät voivat keskittyä koodaukseen, sen sijaan, että vaivaa ja päänsärkyä asetettaisiin palvelimille ja muulle infrastruktuurille. Alusta luottaa kevyisiin Linux-säilöihin, joita kutsutaan dynosiksi.

Sen sijaan, että selvittää kuinka optimoida tietokanta, Heroku tarjoaa kehittäjille välittömän pääsyn oikeisiin työkaluihin, jotka tukevat heidän sovellustaan ​​ja tietojoukkoa. Vielä parempi, että yrityksen sisäänrakennetussa tietokannassa palveluna -alustalla on paljon tuhansia dev-ystävällisiä työkaluja, mukaan lukien tietokannan seuraajat, haarukka, dataleikkeet ja automatisoidut terveystarkastukset.

Heroku-käyttäjät saavat ilmaisen dyno-tunnin altaan rekisteröityessään. Dyno-tunnit kulutetaan sovelluksesi käynnistyessä. Kun se tyhjäkäynnillä 30 minuutin käytön jälkeen tai pienenee, se lopettaa dyno-tuntien kulutuksen. Vahvistamattomat ilmaiset tilit saavat 550 ilmaista tuntia, tai voit lisätä luottokorttinumeron saadaksesi vielä 450 ilmaista tuntia.

7. ElephantSQL

ElephantSQL-logoElephantSQL automatisoi jokaisen PostgreSQL-klusterien perustamisen ja käytön osan, ja tarjoaa täydellisesti konfiguroidut, hallitut tietokannat alle kahdessa minuutissa. Pienellä mutta mahtavalla joukkueella on paljon Postgres-kokemuksia ja sillä on tällä hetkellä yli 20 000 tietokantaa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien ympäri vuorokauden toimiva asiakastuki.

Arvostamme erityisen hyvin ElephantSQL: n päivittäisiä automatisoituja varmuuskopioita, jotka sisältävät palautumisen pistekohtaisesti ja aina saatavilla olevan pilvitallennuksen. Yhtiö on ensimmäisten joukossa, joka tukee suoratoistoreplikaatiota pilvien yli, ja sen palvelut johtavat jakaumapalvelimiin sivuprojekteja ja konseptitodistuksia aina suurten yritysten monipalvelimien kokoonpanoihin asti.

Pieni kilpikonna, ihailtavasti nimetty ilmainen suunnitelma, joka on saatavana ElephantSQL: n kautta, tarjoaa melko rajallisen 20 Mt tallennustilaa jaetussa ympäristössä. Käyttäjäystävällinen tietokannan hallintaympäristö sisältää SQL-kyselyitä varten tarkoitetun selaintyökalun, jonka avulla kehittäjät voivat luoda, lukea, päivittää ja poistaa tietoja poissa komentoriviliittymästä..

8. HelioHost

HelioHost-logoIlmaisen web-hosting-alan veteraani HelioHost on tarjonnut ilmaista palvelintilaa yli 12 vuoden ajan. Sen sijaan, että veloittaisi asiakkailta kuukausi- tai vuosimaksua, voittoa tavoittelematon organisaatio 501 (c) (3) luottaa lahjoituksiin ja vapaaehtoisten tukeen. HelioHost-käyttäjät osallistuvat foorumin yllättävän hyvään tekniseen tukeen, jota löytyy foorumeilta, Discord-chatista ja jopa puhelimitse.

HelioHost omistaa omat laitteistot, joissa on seitsemän palvelinta, jotka sijaitsevat Piilaaksossa (organisaatio rahoittaa joukkorahoitteisesti kahdeksannen palvelimen hankintaa). Asiantuntevien järjestelmänvalvojien täysimittaisen pääsyn ansiosta HelioHost voi tarjota yllättävän monipuolisia ilmaisia ​​hosting-suunnitelmia. Postgresin lisäksi yritys tukee ASP.NET, Java ja Java Server Pages, Ruby on Rails, Django, Python ja Perl..

HelioHost vastaa parhaiten artikkelin yläosassa lueteltuja melkein ilmaisia ​​web-hosting-palvelujen tarjoajia sisällyttämällä siihen ilmainen cPanel, rajoittamaton kaistaleveys, mukautetut sähköpostiosoitteet ja Softaculous-automaattinen asennusohjelma 1 Gt: n tallennustilan mukana (voit saada enemmän tekemällä rahoittajia).

9. Amazon RDS

Amazon RDS -logoNetflixin, Twitterin, Facebookin ja Major League Baseballin kaltaisten luottamuksellinen pilvipalvelu Amazon Web Services on yksi suurimmista hosting-yrityksistä maailmassa. Alustalla on paljon innovatiivisia tuotteita koneoppimiseen, analytiikkaan, pelaamiseen, yrityssovelluksiin ja moniin muihin tuotteisiin – mukaan lukien hallitut relaatiotietokantapalvelut Postgresin kanssa.

Amazon RDS for PostgreSQL korostaa kustannustehokasta ja tehokasta skaalautuvuutta hallittaessa monimutkaisia ​​ja aikaavieviä hallinnollisia tehtäviä. Mukana toimitettu AWS-hallintakonsoli on erittäin helppo ottaa käyttöön automaattisesti konfiguroidut Postrgres-tietokannat, jotka on suunnattu optimaaliseen suorituskykyyn.

Ottaen huomioon AWS: n mielenkiinnon ja vaikutusvallan teollisuudessa, kehittäjät saattavat olla yllättyneitä kuultuaan, että yrityksellä on ilmainen suunnitelma, jonka tarkoituksena on auttaa kehittäjiä testaamaan ja keksimään uusia ideoita, tai antamalla uusille asiakkaille mahdollisuus tutustua alustaan.. Ilmainen taso kestää yhden vuoden ja sisältää 750 tunnin palvelun, 20 Gt SSD-muistia ja 20 Gt lisävarastoa varmuuskopioille.

Mikä on PostgreSQL?

PostgreSQL on maailman edistyksellisin avoimen lähdekoodin relaatiotietokanta. Se on relaatiotietokannan hallintajärjestelmä, joka tarjoaa yli 30 vuotta aktiivista kehitystä. Alusta, joka on rakennettu suurten määrien monimutkaisten tietojen tallentamiseksi, laajentaa SQL-ohjelmointikieltä painottaen skaalautuvuutta ja turvallisuutta operatiivisen kriittisen tietojenkäsittelyn työkuormituksen kannalta.

Kuvakaappaus PostgreSQL-verkkosivustosta

PostgreSQL julkaisee edelleen päivityksiä myyjien, tukipalveluyritysten ja kehittäjien antamien kommenttien ansiosta.

Kuten muutkin relaatiotietokannat, PostgreSQL: tä käytetään tallentamaan, suodattamaan, muokkaamaan ja toimittamaan taulukkoon perustuvia tietoja verkkosivustoille, sovelluksiin ja muihin online-järjestelmiin. Joustava järjestelmä toimii kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä ja sillä on vahva maine luotettavuuden, suorituskyvyn, tiedon eheyden ja laajennettavuuden suhteen.

PostgreSQL jäljittää juurensa vuodelta 1986 Berkeleyn Kalifornian yliopistossa toteutettuun projektiin, jonka tarkoituksena oli tukea tehokkaasti ja täydellisesti tietotyyppejä ja suhteita. SQL-tuki lisättiin vuonna 1994, mikä lisäsi sen suosiota ja käyttöönotonopeutta. Tähän mennessä yli 400 avustajaa on tehnyt yli 45 000 sitoumusta.

Onko PostgreSQL parempi kuin MySQL?

Kaapatko analytiikkaa sovellusten suorituskyvystä tai kirjoitat blogia, turvallinen, luotettava ja korkean suorituskyvyn tietokanta on välttämätön kaikille – yksittäisistä verkkosivustojen omistajista ja sovelluskehittäjistä aina globaaleihin yrityksiin.

Suurin osa verkkosivustojen omistajista tuntee todennäköisemmin alan standardit MySQL- ja MS SQL-tietokannat, joita käytetään huomattavasti laajemmin kohtuuhintaisissa web-hosting-suunnitelmissa. MySQL, joka on yleismaailmallisen LAMP-pinon ydinosa, ajaa tietokantoja suosituille sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress, Drupal ja Joomla.

Niille, joilla on suurempia ja monimutkaisempia tietojoukkoja, vaihtoehtoinen ratkaisu, kuten PostgreSQL, saattaa kuitenkin olla sopivampi – vaikka sitä ei tueta läheskään yhtä laajasti isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa. Uber, Netflix, Instagram ja Spotify ovat kaikki yrityksiä, jotka käyttävät PostgreSQL: tä, mikä on tärkeää myös organisaatioille, joiden on seurattava potilastietoja, valvottava asiakaspalvelutoimintoja ja kerättävä anturitietoja IoT-laitteista..

Yleisesti ottaen pienen jaetun hosting-sivuston verkkosivustot sopivat parhaiten käyttämään MySQL: tä, joka kuluttaa vähemmän resursseja ja toimii nopeammin. PostgreSQL on tyypillisesti paras yritystoimintaan suuntautuneille sovelluksille tai skenaarioille, jotka vaativat laajaa kehitystyötä tai tiukat tiedon eheysstandardit.

Seuraavat vaiheet: Paras PostgreSQL Server -palvelimen löytäminen

Koska PostgreSQL on tyypillisesti varattu monimutkaisille tietojärjestelmille ja yritystason organisaatioille, sitä ei yleensä löydy kohtuuhintaisista jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Kun olet perehtynyt Postgresiin jonkin yllä lueteltujen isäntien kautta, haluat todennäköisesti päivittää VPS: ään tai erilliseen palvelimeen suhteellisen nopeasti toimittaaksesi tietokannallesi pysyvämmän kodin. Lisälaskentateho tekee tietokantasovelluksistasi paljon skaalautuvampia, suoritettavia ja luotettavia – kaikki ammattimaiselle ja innovatiiviselle brändille ominaiset piirteet, joita etsit luoda.

Onneksi päivitettyyn laitteistoon lisätty ohjaus ja mukautukset avaavat tietokannan järjestelmänvalvojien hosting-asetukset PostgreSQL: n asentamiseen. Kiinnitä huomiota tuen tai asiantuntemuksen tasoon, jota voit kuitenkin odottaa näiltä isännöimiltä; Jotkut vain suvaitsevat PostgreSQL: tä, kun taas toiset voivat aktiivisesti tukea sinua, jos jokin menee pieleen. Tässä on joitain isäntäryhmiä, joita suosittelemme VPS-pohjaiselle PostgreSQL: lle:

 • HostGator
 • Hostwinds
 • InterServer
 • Nestemäinen verkko

Jos suunnittelet sovellusten kehittämistä tai joudut hallitsemaan suurta määrää tietoa, tiedä, että PostgreSQL on ilmainen ja saatavilla julkisesti ladattavaksi. Isäntäsi tulisi tarjota oppaita tai tietopohjaartikkeleita, joiden avulla pääset alkuun, tai muista siirtyä PostgreSQL-yhteisökeskustelualueelle saadaksesi lisäapua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map