7 parasta vBulletin-hosting-palvelua (2020) – Parhaat foorumin yhteisöpalvelut

Liittyessään yli 400 000 muuhun vBulletin-ylläpidon ylläpitämään verkkofoorumiin, Miami Dolphins -yhteisöfoorumi PhinZone antaa faneille paikan keskustella joukosta aiheita – mutta keskittyy enimmäkseen siihen, missä he ovat viidessä surun vaiheessa ja surravat uutta tuhoista menetystä..


Lapsena, joka kasvaa aivan Miamin ulkopuolella, minulla on ihastuttavia muistoja trekkingistä keskustan läpi matkalla Orange Bowliin – toisaalta hotdog ja toisella iso, teal vaahto sormi. Noina päivinä Dan Marino oli delfiinien ohjauksessa, ja voitto oli melkein taattu. Nykyään asiat ovat synkät, mutta ainakin faneilla on mahdollisuus lohduttaa toisiaan verkossa.

Nämä yhteisöt tarjoavat tiloja ryhmille, jotka voivat tavata toisiaan ja kommunikoida – mutta se ei ole vielä kaikkia. Monet yritykset käyttävät vBulletin-sivustoja tarjotakseen yhteisöpohjaista tukea ja palautevälineenä tuotekehityksen edistämiseen. Käyttökohteesta riippumatta vBulletin-foorumeilla on oltava tehokkuus tukevilla hosting-ratkaisuilla. Tarkastellaan syvällisemmin alan parhaita mahdollisuuksia.

Paras ”vBulletin Forum” -majoitus

Vaikka vBulletin tarjoaa ohjelmistolleen sisäisen pilvimahdollisuuden, palvelu on paljon kalliimpaa kuin monien markkinoiden johtavien palveluntarjoajien. Paljon taloudellisempi valinta olisi luopua vBulletinin räikeistä kuukausittaisista hosting-palkkioista ostamalla yksinkertaisesti ohjelmistolisenssi kertaluonteisella maksulla ja etsimällä vaihtoehtoinen (ja siten halvempi) tarjoaja.

Alla oleva isäntä on listan yläosassa tehokkaan foorumin ylläpidon suhteen ja sopii ihanteellisesti vBulletin-ohjelmiston käyttämiseen. Tämä palveluntarjoaja toimittaa suurten levyjen käyttämiseen tarvittavan kaistanleveyden ja tallennustilan vain murto-osalla vBulletinin pilvipalvelun kustannuksista. Muista lukea alla olevaan taulukkoon liitetty täydellinen arvostelumme saadaksesi täydellisen kuvan siitä, kuinka tämä isäntä voi auttaa sinua rakentamaan ja vaalimaan online-yhteisöäsi.

Katso kaikki foorumin isäntäarvostelut »

Ilmainen vs. melkein ilmainen vBulletin-hosting

VBulletin-foorumin lisääminen verkkosivustollesi voi auttaa monista tavoista online-tarkoituksesta riippuen. Monet yritykset käyttävät foorumipohjaista tukea edustajien vapauttamiseen, jotta he voivat hoitaa asiakkaidensa teknisesti monimutkaisemmat asiat. Muut käyttäjät käyttävät viestitauluja parantaakseen brändinsä arvovaltaa, koska aktiivinen foorumi, jossa on paljon osallistujia, näyttää olevan hyvä kävijöiden ja potentiaalisten asiakkaiden silmissä.

Minkä tahansa vBulletinin rakentaman foorumin tarkoituksesta huolimatta, suurin osa sivuston omistajista etsii taloudellisimpia keinoja sen ylläpitämiseksi. Tässä tarkastellaan tehokkaimpia ilmaisia ​​ja melkein ilmaisia ​​hosting-ratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia vBulletin-ohjelmiston kanssa.

Parhaat ilmaiset vBulletin-isännöintipalvelut

Koska niin monella kuluttajapohjaisella viihdetuotteella, kuten musiikin ja videon suoratoistopalvelut, tarjotaan nolla dollarin kuukausipalkkioita, nykyaikainen tekniikka on edistänyt vapaa-ajattelukulttuuria. Sama voidaan sanoa isännöintitilasta. Markkinoilla on lukuisia isäntiä, jotka toimittavat palveluita ilmaiseksi. Kuitenkin monet näistä suunnitelmista, kuten heidän musiikkinsa ja videon suoratoistopenkkunsa, ovat paljain luita -paketteja, joiden tarkoituksena on viedä sinut ovelle.

Suurin osa teollisuuden levittämistä ilmaisista suunnitelmista ei tarjoa tarvittavaa voimaa suurten verkkofoorumien järjestämiseen, joissa on useita tauluja tuhansien käyttäjien kanssa. Seurauksena on, että monet ilmaiseksi suunnitelmiin liittyneet sivuston omistajat vaihtavat palveluntarjoajia tai siirtyvät premium-suunnitelmaan.

Parhaat “melkein ilmaiset” vBulletin-isännöintipalvelut

Tiedän. Tiedän. Olemme juuri keskustelleet siitä, kuinka yllä olevien palveluntarjoajien ilmaiset isännöintipalvelut tarjoavat hienoja vaihtoehtoja vBulletin-foorumin omistajille budjetilla. Ja he tekevät! Kuitenkin vain muutamalla dollarilla kuukaudessa, alla olevien taulukoiden isännät voivat toimittaa laajennettuja toimintoja.

Jokainen näistä koneista tarjoaa työkaluja, jotka voivat auttaa verkkofoorumin hallintaa, suorituskykyä ja turvallisuutta. Ja verkkoyhteisön koosta ja laajuudesta riippuen nämä melkein ilmaiset paketit saattavat säästää rahaa pitkällä tähtäimellä, jos sivustosi ylittää sen, mitä yllä olevat ilmaiset suunnitelmat tarjoavat.

Vaikka jokaisen ylläpitäjän edulliset suunnitelmat tarjoavat yhteensopivuuden vBulletin-ohjelmiston kanssa, on tärkeää, että valitset paketin, joka parhaiten vastaa verkko-omaisuutesi määrityksiä. Joten muista lukea jokaiseen alla olevaan taulukkoon linkitetyt täydelliset arvostelut saadaksesi tietää, mitkä ominaisuudet saattavat olla sinulle ja käyttäjillesi sopivia.

Katso lisää foorumin isännöintipalveluntarjoajia »

Saa yhteisösi keskustelemaan luotettavan vBulletin-hosting-palvelun kanssa

Elinikäisenä Miami Dolphins -fanina olen oppinut paljon ylä- ja alamäkeistä. Ja PhinZonen ansiosta tiedän nyt kuinka navigoida paremmin surun viidessä vaiheessa, jotta pääset läpi puolivälissä kauden blues.

Kuvakaappaus PhinZone-foorumisivulta ja vBulletin-logosta

VBulletin-ohjelmistolla on 400 000 plus -foorumit, ja kaikki nämä yhteisötilat tarvitsevat tehokkaita isäntäratkaisuja.

Käytätkö sinivihreä- ja oranssi-aiheista faneja koskevaa keskustelualuetta tai asut tukiyhteisöä yrityksellesi, kertoimet ovat hyvät, että syöt polttoainetta vBulletinilla. Ohjelmisto on saanut laajaa suosiota sekä loppukäyttäjien että sivustojen omistajien keskuudessa, koska se on helppo asentaa, täysin muokattavissa ja yhteensopiva monien isännöintipalveluiden kanssa. Täällä olemme osoittaneet sinulle joitain alan parhaista isäntäjohdoista, jotka auttavat jäsentenne online-keskusteluja. Saat lisätietoja näistä isännöimistä käymällä foorumien isännöintiarvostelujen sivulla saadaksesi kattava katsaus tämän yhteisön viestintäohjelmiston isännöintiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me