5 parasta “itse isännöityä WordPress” -isäntäsivustoa ja miten pääset alkuun

Ensimmäisellä itse isännöidyllä WordPress-verkkosivustollasi on aina suuri merkitys. Poistuminen täysin isännöidystä WordPress.com-kokemuksesta vapauttaa ja avaa sivustosi potentiaalimaailman.


Itse ylläpitämä WordPress-isäntä perustuu WordPress.org-ohjelmistoon, joka yleensä määritetään virtaviivaistetun yhden napsautuksen asennuskomentosarjan avulla. Lisäksi parhaimpiin WordPress-isäntäihin kuuluu päivitetty infrastruktuuri ja turvallisuustoimenpiteet, jotka on optimoitu toimimaan ja suojaamaan maailman suosituinta sisällönhallintajärjestelmää..

Asetatko ensimmäistä sivustoasi vai siirrytkö isännöidystä käyttöjärjestelmästä itse isännöimään alustaan, olemme täällä tehdäksesi luomisprosessista mahdollisimman kivutonta. Alla on vinkkejä ja vinkkejä yhden laatuaan itse isännöity WordPress-sivusto.

Vaihe 1: Valitse WordPress-isäntä

Monet ihmiset eivät tiedä, että web-hosting on keskeinen tekijä minkä tahansa verkkosivuston menestykselle. Kun valitset tarpeitasi vastaavan WordPress-palvelimen, sinun tulee arvioida palveluntarjoajien nopeus, luotettavuus, turvallisuus ja hinta. WordPress-sivustosi itse isännöiminen antaa sinulle paljon paremman luovan hallinnan kaikesta koodista ja laajennuksista teemoihin ja käyttökokemukseen.

Jos olet aloittelija, sinun kannattaa ehkä etsiä isäntiä, jotka tarjoavat vankan teknisen tukiohjelman ja voivat auttaa sinua ystävystymään WordPress-taustaohjelmassa. Saatat maksaa hiukan ylimääräistä, jos siirryt täysin hallittuihin WordPress-palveluihin, mutta säästää aika voi olla hyödyllinen.

Tässä ovat tärkeimmät suositukset itse isännöimille WordPress-suunnitelmille:

Näytä muut parhaiten arvioidut WordPress-majoittajat »

WordPress-erityinen isännöinti on isäntäteollisuuden nopeimmin kasvavia segmenttejä – mutta kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa samaa huomiota ja optimointeja. Yllä lueteltujen isäntälaitteiden lisäksi palveluntarjoajat, kuten Doteasy, antavat asiakkaille mahdollisuuden valita, kuinka paljon laskentatehoa heidän mielestään tarvitaan tasapainottamaan hinta ja suorituskyky täydellisesti.

Doteasy-web-hosting

Doteasy on tarjonnut korkeaa ja edullista web-hosting-palvelua lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Doteasy virtaviivaistaa WordPress-kokemusta aloittelijoille asentamalla sisällönhallintajärjestelmän etukäteen kirjautumisprosessin aikana. Asiakkaat voivat halutessaan määrittää Doteasy-isännöintipalvelut joko solid-state-asemilla tai ilman niitä, ja suunnitelmiin sisältyy ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti – jotkut paketit kattavat myös ensimmäisen uudistamisjakson.

Vaihe 2: Valitse verkkotunnus

Kun olet valinnut isännöintipalvelusi, on aika hauskaa osaa – luoda verkkotunnuksesi nimi! Ennen kuin valitset ensimmäisen ideasi, joka nousee päähän, harkitse seuraavia vinkkejä:

  • Tee tutkimuksesi. Jo miljardeja sivustoja on jo olemassa. Joten valitettavasti ihanteellinen verkkotunnuksesi ei ehkä ole saatavana juuri nyt. Kiinnitä erityistä huomiota kaikkeen, mikä saattaa olla tekijänoikeuksien suojaamaa tai yrityksen laillista omaisuutta. [Ärsytä] verkkotunnuksesi nimi ei ole potentiaalisen oikeusjutun arvoinen!
  • Pidä se lyhyt ja helppo kirjoittaa. Esimerkiksi “PurrfectPets.com” saattaa hämmentää potentiaalisia sivuston kävijöitä sanojen toistamisella – ehkä “MeowMates.com” olisi parempi vaihtoehto tässä. Tee parhaasi sulkeaksesi pois numeroita, tavuviivoja, viivoja tai muita symboleja, jotka saattavat olla hämmentäviä. Yksinkertaisuus on paras ystäväsi.
  • Varmista, että verkkotunnuksesi on yhdenmukainen tuotemerkin kanssa, jota yrität rakentaa. Verkkotunnuksesi nimi on useimmissa tapauksissa ensimmäinen vierailijoiden kosketuspiste, joten haluat varmistaa, että se liittyy mahdollisimman läheisesti tuotemerkkiisi, sivustonimeesi tai yritykseesi. Jos MeowMates.comia ei todellakaan ole tarkoitettu eläimiin tai kissoihin liittyvään sivustoon, minun olisi parempi valita nimi, joka heijastaa tarkemmin sivuston sisältöä.
  • Älä unohda SEO: ta! Verkkotunnuksesi avainsanat voivat auttaa hakutulosten sijoitusta, mutta älä liioittele sitä avainsanojen täyttämisellä – “MeowMatesCatFoodSuppliesAdoption.com” ei olisi menestyvämpi nimi, vaikka se on (yli) ladattu asiaan liittyvillä avainsanoilla..
  • Silti jumissa? Kokeile verkkotunnuksen generaattoria. Siellä on joukko hienoja, jotka voivat auttaa luovia mehujasi virtaamaan.

Suurimpaan osaan suosittelemista isäntälajeista on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vähintään vuodeksi, kun kirjaudut vuosisuunnitelmaan. Hyödynnä näitä tarjouksia, kun ne ovat saatavilla!

Vaihe 3: Lataa ja asenna WordPress

Joten olet ostanut tarttuvan verkkotunnuksesi – nyt olet valmis tekemään asioista virallisia! Yksi parhaimmista asioista WordPressissä on sen intuitiivisuus. Sinun ei tarvitse olla kooditoiminto, jotta sivusto pystytään saamaan käyttöön, ja lataus- / asennusprosessi vie vain viisi tai kahdeksan minuuttia. Kun WordPress on valmis, voit aloittaa sisällön julkaisemisen heti!

Kirjaudu ensin valitsemasi hosting-palvelun alustaan ​​ja siirry cPaneliin. Vaikka cPanelin asettelu vaihtelee isäntäkohtaisesti, WordPressin asennusvaiheet ovat pääosin samat.

Vieritä seuraavaksi kohtaan, jonka otsikko on Tietokannat. Valitse MySQL® Database Wizard. Aiot perustaa tietokannan, johon WordPress tallentaa kaikki sivustosi tiedot.

cPanel-kojelauta

Suurimpaan osaan WordPress-ystävällisiä isäntiä kuuluu cPanel, hallintapaneeli, josta voit asentaa WordPressin.

Luo seuraavaksi tietokanta syöttämällä tietokannan nimi. Osuma ”Seuraava askel”.

kuvakaappaus MySQL Database Wizard -sovelluksesta

Haluat luoda tietokannan uudelle WordPress-sivustollesi.

Kirjoita luotavan tietokannan käyttäjän käyttäjänimi ja salasana. Napsauta Luo käyttäjä.

MySQL Database Wizard -kuvakaappaus

Varmista, että valitset vahvan salasanan uusille tietokannan sisäänkirjautumistiedoille.

Seuraavaksi näet käyttäjän käyttöoikeudet. Valitse vaihtoehdot sen mukaan, mitä käyttäjä tarvitsee. Jos luot hallinnollisen tilin, haluat valita kaikki käyttöoikeudet. Nyt meidän on annettava WordPressille tietokantamme yksityiskohdat, joten sillä on kohde sivustomme tietoihin.

Voit ladata WordPressin täältä. Kun avaat latauksen, sinua pyydetään antamaan juuri luomasi tietokannan nimi, käyttäjänimi ja salasana. Anna tietokanta-isäntä, joka on tietoja, jotka sinun pitäisi hankkia Web-isäntältä. Viimeiseksi voit pitää taulukon etuliitteen oletusarvoisena wp_ toistaiseksi. Napsauta Lähetä.

WordPress-tietokannan ohjeiden yksityiskohdat kuvakaappaus

Kirjoita tietokantayhteyden yksityiskohdat ohjeiden mukaan.

Vain yksi askel jäljellä! Sinun on suoritettava asennuskomentosarja. Kirjoita jompikumpi seuraavista URL-osoitteista selaimeesi:

  • http://yourdomain.com/wp-admin/install.php
  • http://yourdomain.com/blog/wp-admin/install.php

Varmista, että korvaat ”omaverkkotunnus.com” todellisella verkkotunnuksellasi. Sinut ohjataan WordPressin asennussivulle: “Tervetuloa kuuluisaan viiden minuutin WordPressin asennusprosessiin!”

Voila! Asensit juuri WordPressin. Nyt olet valmis laittamaan viimeistelyt sivustoosi.

Vaihe 4: Valitse teema tai malli Scratchista

Täältä sivustosi alkaa todella elossa. Sivustosi suunnittelussa on kaksi vaihtoehtoa: valmiiksi pakatun teeman käyttäminen tai mukautetun suunnittelun luominen HTML: n ja CSS: n avulla.

Riippuen siitä, kuinka mukava olet taustakoodin suhteen, teema voi olla houkuttelevampi vaihtoehto, koska se vaatii käytännössä minimaalista teknistä ylläpitoa. Toisin sanoen, jos haluat täyden hallinnan sivustosi ulkoasusta ja tuntemisesta (ja sinulla on vankka käsitys HTML / CSS: stä), räätälöity koodaus saattaa parhaiten sopia tarpeisiisi.

Parhaat teemat WordPressille

Teemavaihtoehtoja on tuhansia, joista valita, ja monet on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin. Haluatko ylläpitää verkkokauppasivustoa? Sille on oma teema. Kiinnostaako sinua enemmän luova ilme, ehkä esitelläksesi henkilökohtaista salkkuasi? Sille on oma teema myös.

Parasta teemoissa on, että niitä päivitetään jatkuvasti. Suosittelemme tarkistamaan WordPress-teemahakemisto parhaan valinnan selaamiseksi.

Joitakin tämän hetken suosikki teemoja ovat:

1. Ruthin – puhdas ja moderni tapa esitellä blogiisi tai portfolioasi

Näyttökuva Ruthin WordPress -teemasta

Erottuvat teemat loivat ainutlaatuisen Ruthin-teeman, jonka sivun vasemmassa reunassa on navigointivalikko..

2. Kirjailijat – Erinomainen portfolio- ja valokuvaussivustoille

Kirjailijoiden teema

Soveltuvasti nimetty teema -kirjailija antaa bloggaajille mahdollisuuden SEO-ystävällisen verkkosisällön kirjoittamiseen.

3. Kauppias – Verkkokaupan ja tuotteiden markkinointisivustojen käynti

ShopKeeper-teeman kuvakaappaus

Envatomarketin ShopKeeper on hieno tapa organisoida ja mainostaa verkkokauppasi tavaroita.

4. Matkatie – Täydellinen matka- ja varaussivustoille

TravelTour-teeman kuvakaappaus

Esittele upeita kohteita ja kokemuksia TravelTourilla, joka on erinomainen teema varaussivustoille.

Jos valitsin teeman MeowMates.com-sivustolle, etsin jotain, joka tarjoaa mahdollisuuden selata komponentteja, etsiä ja suodattaa tiettyjä avainsanoja, löytää helposti yhteystietoja ja lähettää turvallisia tietolomakkeita..

Asenna teema hakemiston, .ZIP Uploadin tai FTP: n kautta

Voit ladata ja asentaa teeman monilla eri tavoilla. Katso tarkempi hakemisto-, .ZIP Upload- ja FTP-teema-asennukset täältä vaiheittaiset ohjeet täältä.

Lataa virallisen hakemiston kautta – Tämä on nopein ja helpoin tapa asentaa teema. Jos käytät natiivia WordPress-teemaa, kestää vain kaksi tai kolme napsautusta saadaksesi sen ajan tasalle.

Manuaalinen lataus .ZIP: n kautta – Jos käytät teemaa kolmannen osapuolen verkkosivustolta, joudut ehkä lataamaan manuaalisesti. Lataa vain teeman .ZIP-tiedosto WordPressiin ja muutamalla napsautuksella asennus on valmis..

Manuaalinen lataus FTP: n kautta – (S) FTP on vaihtoehtoinen tapa ladata teema manuaalisesti. Verkon isännöintipalvelustasi riippuen saatat joutua käyttämään tätä vaihtoehtoa. Itse latausprosessi on melkein identtinen .ZIP-latausprosessin kanssa.

Vaihe 5: Luo sisältö ja julkaise!

Onnittelut! Olet onnistuneesti määrittänyt oman WordPress-sivustosi. Mitä nyt?

Annamme sinulle vinkin: Julkaise, julkaise, JULKAISI! Aloita jakaminen sivustollesi luomasi hämmästyttävä sisältö, olipa kyse sitten blogi-viesteistä, valokuvaussalkeista, yritystarjouksista tai merkkituotteiden markkinointivakuuksista. Varmista, että sisältösi on SEO-ystävällistä, merkitty asianmukaisesti ja järjestetty loogisesti. Ei olisi haittaa tehdä vähän tutkimusta sisältöstrategian parhaista käytännöistä.

Päivän lopussa haluat varmistaa, että sivustosi kävijät löytävät etsimänsä tiedot mahdollisimman saumattomasti. Kun se on hyvin järjestetty ja helposti tavoitettavissa, suuri sisältö johtaa suureen menestykseen.

WordPress-sivuston itsenäinen ylläpitäminen ei tarkoita, että olet yksin

Vaikka MeowMates.com ei ole vielä elossa – tiedän, että kun päätin käynnistää projektin, minulla on kaikki mitä tarvitsen aloittaaksesi yksinäisten kissojen yhdistämisen tuleviin perheisiin. Kuten käy ilmi, itse isännöimä WordPressin “oppimiskäyrä” on oikeastaan ​​enemmän lempeää kaltevuutta – kun olet oppinut perusteet, loput ei todellakaan ole niin vaikeaa! Toivon, että riippumatta minne WordPress-matka vie sinut, luot puhtaan sivuston tarpeitasi varten. Ja isäntäsi on mukanasi joka vaiheessa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me