19 parasta vihreää web-hosting-yritystä (2020): WordPress ja muut

Ympäristöstä huolissaan parhaat vihreät web-hosting-palvelut tekevät osuutensa vähentääkseen teollisuuden vaikutusta ympäröivään maailmaan.


Ajattele kuinka paljon lämpöä kannettava tietokone säteilee muutaman minuutin kuluttua. Kuvittele nyt kuumuus, jonka palvelimella on satoja sivustoja, joissa on satoja verkkosivustoja – yksi tuhannesta, joka on järjestetty telineisiin suuren tietokeskuksen poikki, joka on puolestaan ​​vain yksi tuhansista tällaisista palveluista ympäri maailmaa. Tämä tuotettu lämpö on energiankulutuksen sivutuote, ja web-hosting-teollisuus käyttää valtavasti. Web Neutraalin projektin mukaan Internetin osuus on noin 10% maailman sähkönkulutuksesta ja se tuottaa suunnilleen yhtä paljon hiilidioksidipäästöjä kuin ilmailuala.

Onneksi monet suosituimmat verkkoisäntäkoneet tunnistavat nykyisten suuntausten vaarat ja parantavat teollisuuden suhteita ympäristöön. Energiatehokkaiden tietokeskusten suunnittelusta uusiutuvien energialähteiden hankkimiseen, tässä ovat ympäristöystävällisiä palveluita tarjoavat parhaat isännät.

Paras vihreä web-hosting

Keskimääräinen verkkosivusto vastaa vuosittain noin 4700 puntaa hiilidioksidia Web Neutral Project -sivuston mukaan. Ympäristönsuojeluviraston kasvihuonekaasujen vastaavuuslaskurin avulla jokainen olemassa olevasta 330 miljoonasta aktiivisesta verkkosivustosta emittoi yhtä paljon kasvihuonekaasuja kuin ajaa keskimääräistä henkilöautoa 5225 mailia.

Oikealla isännöintipalveluntarjoajalla sivustosi voi tosiasiallisesti vaikuttaa positiivisesti. GreenGeeks, vihreän web-isännöinnin suosituin valinta, palauttaa verkkoon kolme kertaa enemmän uusiutuvaa energiaa kuin se kuluttaa. Energiatehokkaiden tietokeskusten ja laitteistojen lisäksi EPA on tunnustanut yrityksen Green Power Partner -kumppaniksi vuodesta 2009 ja työskentelee ympäristösäätiöiden kanssa tuulienergian hyvitysten ostamisessa.

Vielä parempi, että yritys ei uhraa palvelua, tukea, turvallisuutta tai suorituskykyä toimittaessaan ympäristöystävällistä web-hosting-palvelua. GreenGeeks-alusta tarjoaa rajattomat laskentaresurssit, ilmaisen integroinnin Cloudflaren sisällönjakeluverkkoon ja patentoidut välimuistityökalut. Siihen sisältyy ilmainen siirtoapu, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ja 24/7 asiakastuki puhelimen, chatin tai sähköpostin välityksellä. Lisätietoja siitä, kuinka GreenGeeks tasapainottaa huippuluokan web-majoitusta ja vastuullista energiankäyttöä, lukemalla alla oleva arvostelu:

Näytä muut suosituimmat isännät »

Paras “halpa” vihreä web-hosting

Vastoin luultuaan Web-sivustojen omistajien ei yleensä tarvitse purkaa ylimääräistä rahaa voidakseen mukautua isäntään, joka tarjoaa CO2-tietoisia palveluita. Vihreän palvelun tarjoajat luottavat usein energiaan tai tuulen, auringon tai veden käyttämiin järjestelmiin vähentääkseen sähkönkulutustaan ​​ja alentaakseen käyttölaskujaan. Huolimatta alkuperäisistä investoinneista uusiin laitteisiin tai jälkiasennustiloihin, monet isännät hyötyvät alennetuista käyttökustannuksista ja uskollisemmasta asiakaskunnasta siirtyessään ympäristöystävällisempään infrastruktuuriin. Itse asiassa yritykset säästäisivät noin 2 miljardia dollaria, jos Yhdysvaltojen datakeskukset olisivat 20% tehokkaampia, Yhdysvaltojen energiaministeriön mukaan.

Monet huipputason isännöintipalveluntarjoajat myyvät joitain säästöistä asiakkaille ja tarjoavat tehokkaita hosting-kokemuksia reilusti alle 5 dollaria kuukaudessa. Kolme alla lueteltua isäntää tarjoavat joitain alan suurimmista tarjouksista, parittamalla kohtuuhintaisuuden vahvan laitteiston ja asiantuntevan tuen kanssa. Vielä parempi, kukin korostaa ympäristön kannalta kestäviä liiketoimintatapoja.

Kuva palvelimista ja taivaasta

Korostamalla tehokkuutta ja uusiutuvaa energiaa, web-palveluntarjoajat voivat parantaa vaikutuksiaan ympäristöön.

Esimerkiksi kaikki iPage-datakeskukset ja palvelimet saavat täyden tuulen energiasta. EPA: n Green Power -kumppanina yritys kompensoi jokaisen kilowattitunnin 200 prosentilla uusiutuvan energian hyvityksiä. Nämä pyrkimykset tarkoittavat sitä, että iPage estää yli 1 100 tonnia hiilidioksidia pääsemästä ilmakehään – mikä vastaa 244 hehtaarin puiden istuttamista tai 224 auton ottamista tieltä.

Pyörittäessään edullisimpien vihreiden isännöintipalveluntarjoajien luetteloa HostPapa oli yksi varhaisimmista isännöitsijöistä, joka käytti tietokeskuksia ja toimistoja uusiutuvalla energialla. HostPapa tarkastaa energiankulutuksensa vuosittain ja ostaa tarpeeksi uusiutuvan energian hyvityksiä kulutuksen vastaamiseksi. Lue lisää näiden yritysten pyrkimyksistä napsauttamalla alla olevia arvosteluitamme:

Katso lisää halvinta majoittajaa »

Paras vihreä “WordPress” -majoitus

Mielenkiintoista, että WordPressin kolme suosituinta ympäristöystävällistä isäntämme ovat kotoisin yrityksen pääkonttorista Kaliforniassa – myös osavaltiossa, jossa erittäin suosittu sisällönhallintajärjestelmä syntyi ja toimii edelleen. Kestävyyden ja energiatehokkuuden kannalta edistyneemmistä osavaltioista Kalifornia asensi enemmän aurinkovoimaa vuodessa kuin muu maa lisäsi yli 40 vuodessa..

Yhtenä vain kolmesta WordPress-ydinryhmän hyväksymästä palveluntarjoajasta DreamHost omaksuu kaksisuuntaisen lähestymistavan energiatehokkuuteen. Yrityksen toimistot ovat LEED Platinum- ja EnergyStar-sertifioituja, ja niissä on edistykselliset valaistusohjaimet, optimoidut LVI-järjestelmät ja pienvirtausvesivarusteet. DreamHost -keskukset maksimoivat tehokkuuden sekä vesi- että ilmajäähdytysjärjestelmissä; entinen täydentää kunnallisten vesivarantojen talteenotetulla vedellä. Nykyaikaisen, energiatehokkaan laitteiston lisäksi DreamHost tukee valtakunnallisia puhtaiden tuulien ohjelmia ja käyttää sähköverkkoa, joka saa uusiutuvaa energiaa tuulipuistoista, aurinkopaneeleista ja vesivoimalaitoksista.

GreenGeeks on toinen esiintyminen artikkelissamme etenemällä sekä kestävyyttä että WordPress-hosting-palvelua. Olemme yksityiskohtaisesti kuvanneet yrityksen ympäristöystävällisiä käyttöoikeustietoja, joten tutustu joihinkin vaikuttaviin päivityksiin, joita GreenGeeks tarjoaa WordPress-käyttäjille: parannettu tietoturva, automaattiset päivitykset, skaalautuvat laskentaresurssit, ennakoiva valvonta, ilmaiset SSL-varmenteet ja optimoidut palvelimet, jotka käyttävät SSD-levyjä, LiteSpeed ja MariaDB.

Lisätietoja alla olevasta Golden State -verkon isäntien kolmesta ja heidän WordPress-tarjouksista:

Katso lisää parhaiten arvioituja WordPress-majoittajaita »

Paras vihreä “pilvi” isännöinti

Koska pilvipalvelu vaatii niin monta palvelinta ja niin paljon laitteistoa, että se tukee korkeaa käytettävyyttä, redundanssia ja skaalautuvia resursseja, saatat ajatella, että infrastruktuurimääritykset olisivat vaikeimpia toimia kestävästi. Pilvipalveluverkot voivat kuitenkin vähentää organisaation energiankulutusta ja hiilijalanjäljen laskentaa dramaattisesti jopa 90% verrattuna toimiviin sovelluksiin ja laitteistoihin paikan päällä.

Cloud computing parantaa organisaation resurssien kulutusta monella tavalla Microsoftin raportin mukaan: vähentää ylimääräistä (lue: käyttämätöntä) kapasiteettia, tasoittaa huippukuormituksia, ottaa käyttöön laajamittainen virtualisointi ja parantaa tietokeskuksen yleistä suunnittelua. Pohjimmiltaan pilvilaskenta edustaa joukkoliikennettä tai keskustelua yksittäisten palvelimien ja ympäristöjen käyttöönoton sijaan.

Kuva pilvipalvelimista

Pilvipalveluilla ei ole mitään tekemistä taivaan kanssa, mutta se edustaa ympäristöystävällisintä web-hosting-kokoonpanoa.

Pilvipalvelun suhteen kolme korkeinta suositeltua palveluntarjoajaamme korostavat näitä tehokkuuksia. Esimerkiksi HostGator muutti yli 1,3 miljoonaa verkkosivustoa tuulivoimaan vuonna 2008 ostamalla uusiutuvan energian sertifikaatteja, jotka kompensoivat 130% palvelimien virrankulutukseen ja jäähdytykseen käytetystä sähköstä. Muutto merkitsee 444 auton poistamista tieltä tai 551 hehtaarin metsän suojelemista vuodeksi.

Saksalainen hosting-yritys 1&1: llä on EPA: n Green Power -kumppanuus datakeskukselleen Lenexassa, Kansas. Yhtiö ostaa tarpeeksi uusiutuvaa energiaa vähintään 300 asunnon käyttämiseksi vuodessa ja laajentaa ympäristöystävällistä käyttäytymistä muihin yrityksen osiin: 1&1 seuraa paperittomia laskutuskäytäntöjä, osallistuu yhteisön kierrätysohjelmiin ja valitsee uudelleenkäytettävät keittiötarvikkeet toimistoihinsa.

Katso, kuinka suositut pilvipalveluntarjoajamme edistävät puhtaampaa ja turvallisempaa ilmapiiriä lukemalla alla olevat arvostelut:

Katso lisää suosituimpia pilvi-majoittajaita »

Paras vihreä “VPS” -majoitus

Kuten luit edellisestä osasta, palvelimen virtualisointi voi auttaa optimoimaan organisaation energiankulutusta ja yleistä tietokeskuksen tehokkuutta. Yhdistämällä työmäärät ja virtualisoimalla yksi fyysinen palvelin useisiin pienempiin virtuaalikoneisiin, yritykset voivat käyttää vähemmän laitteita – jolla on eksponentiaalinen vaikutus jäähdytyskustannuksiin. ENERGY STARin mukaan yhden watin tunnin energiansäästö palvelintasolla tuottaa noin kaksinkertaisen säästön laitostason tasolla.

Kahden parhaan vihreän VPS-isäntämme suosittelemat isäntämme ovat jo kauan menestyneet optimoiduissa laitteistokokoonpanoissa. Sekä InMotion Hosting että A2 Hosting korostavat suorituskykyä ja hallittuja palveluita SSD-pohjaisissa virtuaaliympäristöissään.

Asioiden energiatehokkuuden ja kestävyyden kannalta InMotion Hosting on viettänyt useita vuosia vähentääkseen energiankulutusta sen sijaan, että se vain kompensoi sen. Yhtiö avasi ensimmäisen vihreän datakeskuksen Los Angelesissa käyttämällä ulkoilmanjäähdytystekniikkaa kustannusten vähentämiseen lähes 70% ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen yli 2000 tonnilla vuodessa. InMotion Hosting on myös tehnyt yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman organisaation Trees for the Future kanssa istuttaakseen 5000 puuta ympäri maailmaa.

Ann Arborista, Michiganista, perustuva A2 Hosting kiinnittää ympäristöystävällistä lähestymistapaansa verkkopalveluihin kotinsa lempinimellä Tree Town. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä Carbonfund.orgin kanssa kompensoidakseen kokonaan A2 Hosting -yhtiön hiilijalanjäljen. Työntekijät työskentelevät yleensä etäällä kotoaan, poistamalla tarpeettomat hiilidioksidipäästöt päivittäisistä työmatkoista, ja yritys käyttää uudelleen vanhoja palvelimia sisäisesti sen sijaan, että lähettää niitä kaatopaikoille. Toisinaan A2 Hosting järjestää tarjouksia, jotka sisältävät kolmen puun istuttamisen jokaisesta kuukaudessa myytävästä hosting-paketista.

Lue lisää InMotion Hosting- ja A2 Hosting -sovellusten VPS-tarjouksista yhdessä HostGatorin kanssa lukemalla alla olevat arvostelut. Älä pelkää napsauttaa ympäri löytääksesi lisätietoja:

Katso lisää parhaiten arvioituja VPS-isäntiä »

Paras vihreä ”Dedicated Server” -majoitus

Dedikoitu isännöinti, kun sivuston omistaja tai isäntäasiakas vuokraa koko palvelimen, on suurin keskuksen datakeskuksen energiavarojen kulutus. Sähkön osuus on 25–40% datakeskuksen toimintakustannuksista, ja pelkkä palvelimen virrankulutus ylittää usein hankinnan alkuperäisen hinnan. Mutta useimmiten asiakkaat käyttävät vain 10% palvelimen resursseista.

Omistettu palvelin voi kuitenkin olla järkevin suurille organisaatioille, jotka tarvitsevat paljon laskentatehoa. Jos näin on, muista tarkistaa isäntien, kuten InMotion Hosting, HostGator ja A2 Hosting, vaihtoehdot, jotka maksimoivat energiatehokkuuden ja kestävyyden mahdollisimman paljon.

InMotion Hosting -palvelimen räätälöityt palvelimet lupaavat 20 kertaa nopeamman suorituskyvyn, ilmaiset suojauskorjaukset, DDoS-suojaus ja taattu 99,999%: n verkon käyttöaika. Samaan aikaan HostGator tarjoaa käyttöjärjestelmän joustavuutta sekä Linux- että Windows-asetusten kanssa. Yhtiö sisältää myös ennakoivan seurannan, ulkopuolisten varmuuskopioiden, ilmaisen tiedonsiirron ja hallitut palvelimen optimoinnit. A2 Hosting pyöristää kolmen parhaan palveluntarjoajamme tarjoamalla asiakkaille täyden pääsyn ultraoptimoituun SwiftServer-alustaan. A2 Hosting -palvelun hallitsemat palvelut sisältävät omistusoikeuden mukaisen valvonta- ja ilmoitusjärjestelmän, tärkeän tuen ja 30 minuutin laitteistoasennukset. Lue alla olevat arvostelut lisää:

Katso lisää parhaiten arvioituja erillisiä palvelinisäntäkoneita »

Paras vihreä ”jälleenmyyjä” isännöinti

Jälleenmyyjä hosting, joka palaa takaisin pilvipalvelun ja VPS-hosting-osioissa mainitsemiemme virtualisoitujen palvelimien kokoonpanoihin ja energiansäästöihin, antaa yrittäjille mahdollisuuden perustaa oma hosting-yritys ja myydä osia palvelimestaan ​​muille sivuston omistajille..

Unileverin äskettäisen tutkimuksen mukaan kolmasosa kuluttajista päättää ostaa tuotteita ja palveluita yrityksiltä sosiaalisten ja ympäristövaikutustensa perusteella. Yli 20% ilmoitti ostavansa aktiivisesti yrityksiltä, ​​jotka mainitsevat selvästi niiden kestävän kehityksen käytännöt, ja 70% kuluttajista on valmis maksamaan enemmän jostakin yrityksestä, joka tunnetaan ympäristön tukemisesta.

Kuva verkkotapahtumasta

Jälleenmyyjätilien avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa myymällä isännöintipalveluita muille.

Koska energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys voivat lisätä yrityksen menestystä, etsi jälleenmyyjän verkkopalvelukumppania, jonka avulla voit markkinoida uuden yrityksen vihreitä hosting-palveluita. Esimerkiksi InMotion Hosting yhdistää ympäristöystävällisen tietokeskuksen ilmaisilla siirroilla ja 90 päivän rahat takaisin -takuilla asiakkaiden luottamuksen lisäämiseksi, kun taas HostGatorin white-label-palveluiden avulla voit sijoittaa tuotemerkkisi yli 500 opetusvideoon ja melkein 700 artikkelia, joiden avulla asiakkaasi oppivat käyttämään tarjoamiasi palveluita

GreenGeeks automatisoi suuren osan isännöinnin ja laskutuksen hallinnasta sisällyttämällä WHMCS: n ilmaisen lisenssin jälleenmyyjäsuunnitelmiinsa. GreenGeeks tarjoaa yritykselle alan johtavan lähestymistavan vihreään web-isännöintiin ja ympäristön suojelemiseen. Yrittäjät tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kertoa potentiaalisille asiakkaille positiivisista ympäristövaikutuksista palveluitasi valittaessa. Tutustu jälleenmyyjien erilaisiin hosting-mahdollisuuksiin lukemalla arvosteluamme:

Katso lisää parhaiten arvioituja jälleenmyyjäisäntiä »

Going Green: Isännöintipalveluntarjoajat auttavat pitämään silmällä planeettamme

Verkkosivuston ylläpitämissä lisäksi Internetin eniten käydyillä sivustoilla voi olla entistä suurempi vaikutus ympäristöön. Käsittelemällä ylöspäin 3,5 miljardia hakua päivässä, Google vastaa todennäköisesti 40%: n Internetin hiilijalanjäljestä. Pohjimmiltaan Googlen käyttäminen yhden kuukauden merkitsee autolla ajamista maili. 2,1 miljardia ihmistä, joka käyttää Facebookia kuukausittain, myötävaikuttaa yrityksen jalanjälkeen 979 000 tonnia hiilidioksidiekvivalentteja – 12 960 säiliöautojen arvoista bensiiniä tai yli 105 000 kodin vuotuinen energiankulutus..

Kun web-hosting-teollisuus jatkaa nopeaa laajentumistaan ​​- kasvavan joidenkin mukaan yli 400% vuodessa, se kuluttaa vain yhä enemmän sähköä. Vaikka energiatehokkaan tietokeskuksen rakentaminen on todennäköisesti poissuljettua, voit silti tehdä omalta osaltaan pelastaaksesi maailman ylläpitämällä verkkosivustoasi, online-yritystäsi tai sovellusta palveluntarjoajan kanssa, joka arvioi liiketoimintansa globaalit vaikutukset ympäristöön. ”Voimiemme yhdistämisellä…”, kuten jäljittelemätön kapteeni Planet sanoisi, isäntäteollisuus voi vain pystyä pelastamaan maailman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map