12 parasta WooCommerce-hosting-arviointia (2020): WordPress ja muut

Parasia WooCommerce-isännöintisuunnitelmia käyttämällä kaiken kokoiset yritykset voivat kassaanata verkkokaupan kasvavan kysynnän vuoksi.


Siellä on jotain maagista, kun löysit pienoisohjelman, joka saa sielusi laulamaan ja tekee siitä omasi yhdellä napin painalluksella. Vuoden 2017 liikevaihdon 2,3 triljoonan dollarin myynnin jälkeen verkkokaupan pitäisi saavuttaa 4,5 biljoonaa dollaria vuoteen 2021 mennessä. Lisäksi 93% verkko-ostajista haluaa ostaa pienistä ja paikallisista kaupoista, ja 61% ilmoittaa löytävänsä ainutlaatuisia tuotteita, joita ei ole saatavana muualta ostamalla paikallisesti verkkoon..

48 miljoonalla latauksella varustettu WooCommerce on yksi suosituimmista verkkokaupan alustoista. Alusta, jota ylläpitävät samat ihmiset WordPressin takana, tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan esitellä tavaroitasi verkossa. Aloittamisessa on kuitenkin paljon ajateltavaa, joten olemme hahmotelleet tärkeimmät huomioitavat piirteet ja luoneet suosikkiisäntämme ja miksi me rakastamme heitä.

Parhaat WooCommerce-palveluntarjoajat: A2-hosting & SiteGround

Aika on rahaa – ja verkkokaupassa tuhlatut sekunnit voivat kirjaimellisesti kääntää kadonneiksi dollareiksi. Vuodesta 2019 alkaen mahtava 45% verkkokuluttajaista sanoi, että he eivät palaa verkkosivustoon, jos se latautuu liian hitaasti – ja 47% odottaa sivun latautuvan enintään kahdessa sekunnissa. Jokainen hitaasti ladatuille sivuille menetetty sekunti voi muodostua, mikä johtaa lopulta hylättyihin kärryihin. Etsitkö tehokasta isännöintipalvelua, joka voi varmistaa myymälän sujuvan ja nopean toiminnan – vierailevatko asiakkaasi ruuhka-aikoina vai joutuvatko unettomuuden ostoskeskukseen kello 3:00.

Nopeuden tarpeen lisäksi turvallisuus ja tekninen tuki ovat kaksi tärkeintä omaisuutta, jota hosting-palvelussa on etsittävä. Vahva isäntä takaa käytettävyyden aina 100-prosenttisesti tai niin lähellä kuin mahdollista, ja vankka tukitiimi, joka pystyy vastaamaan kaikkiin teknisiin kysymyksiin tai esiin nouseviin kysymyksiin. Koska useimmilla yritysomistajilla on tarpeeksi velvollisuuksia pitää heidät miehitetyllä ilman, että heidän sivustonsa on alhaalla, sisäänrakennettu ympärivuorokautinen sivustovalvonta ja tuki ovat korvaamaton etu.

Kaksi suosikkiisäntämme, jotka tarjoavat koko paketin – plus tonnia WooCommerce-asiantuntemusta – ovat A2-hosting ja SiteGround, jotka on esitetty alla:

Paras WooCommerce-hosting “ilmaisilla teemoilla”

Kulissien takaa katsottuna myymälän nopeus, turvallisuus ja saavutettavuus saattavat joko muuttaa hampaita tai heittää hiekkaa verkkokaupan hammaspyöriin – mutta kauppiasten omistajien ei tulisi koskaan aliarvioida käyttäjäystävällisen suunnittelun voimaa. Kuluttajapsykologian tutkimukset osoittavat, että huikeat 93% kuluttajista pitää ulkonäköä ratkaisevana tekijänä ostopäätöksessä.

Kuvakaappaus WooCommerce-myymäläteemasta

WooCommerce-ydinkehittäjät ylläpitävät Storefrontia, teemaa, joka on ladattu yli 2 miljoonaa kertaa.

Älä kuitenkaan stressaa väripyörien yli ja säilytä kaavioita vielä. Koodauksen tai luovuuden ei tarvitse olla vahvin puku, jos sinulla on vankka teema, johon voit rakentaa myymälän. Koska WooCommerce on lisännyt verkkokaupan toiminnallisuutta WordPressiin, isännät vaativat palvelemaan arvokkaita ominaisuuksia houkutellakseen miljoonia verkkosivustojen omistajia hoitamaan näitä työkaluja.

Nämä kolme isäntää tarjoavat kaikki kellot, pillit ja WooCommerce-ystävälliset teemat, jotka yrittäjien, jotka haluavat käynnistää stressitöntä, herkullista myymälää, tulisi olla käytettävissään – ja jotkut jopa esiasentavat eniten käytetyn Storefront-teeman, kun kirjaudut sisään.

Katso lisää verkkokaupan hosting-vaihtoehtoja »

Paras ”WordPress” -verkkosivusto WooCommerce-palveluille

Perustamisestaan ​​lähtien WooCommerce on toiminut käsi kädessä maailman johtavan WordPress-sisällönhallintajärjestelmän kanssa. Vuonna 2011 lanseerattu WooCommerce on suunnattu erityisesti pienille ja suurille verkkomyyjille, jotka jo käyttivät WordPressiä. Sisällönhallintajärjestelmän emoyhtiö Automattic osti laajennuksen vuonna 2015 integroinnin tehostamiseksi ja kehitysvaikutusten maksimoimiseksi.

Koska näennäisesti jokainen isäntä yrittää vedota WordPressin ja WooCommercen laajaan yleisöön, meidän on tunnustettava ne, jotka seisovat rakkauden yläpuolella. Melkein kuka tahansa voi tarjota WordPress-hosting-palvelua, mutta parhaat palvelut tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, infrastruktuuria, turvatoimenpiteitä ja sisäistä asiantuntemusta käsittelemään hienoja yksityiskohtia siitä, mikä tekee vahvan WordPress-kokemuksen. Jotkin parhaimmista WooCommerce-isännöintipalveluista toimitetaan WordPressin kanssa esiasennettuna – tarjoamalla valmiita vaihtoehtoja WordPress-pohjaisen verkkokauppasivuston avaamiseksi nopeasti. Tässä on joitain suosikkeistamme:

Katso lisää WordPress-isännöintivaihtoehtoja »

Paras ”hallittu” web-hosting WooCommerce-palveluille

WordPress ansaitsee maailmanlaajuisen suosionsa siitä, että se on tehokas ja helposti muokattavissa oleva alusta, jolla voi toimia liiketoimintaa, blogia tai myymälää varten. Teho ja joustavuus eivät kuitenkaan aina johdu yksinkertaisuudesta – ja WordPressin ja WooCommerce-palveluiden aloittaminen voi olla hankala aloittelijoille..

Yritävätkö yrittäjät vielä oppia WordPress-alustan köyksiä vai ovatko vain liian kiireisiä yritystoiminnan hoitamiseen viettääkseen aikansa Web-sivustojen ylläpitoon, WooCommerce-palvelun hallittu isännöinti on erinomainen vaihtoehto harkita, koska se siirtää kuoleman käsittelemisen taakan -hienoja yksityiskohtia isännän tekniikan asiantuntijoille.

Kuva palvelimella työskentelevästä IT-asiantuntijasta

Hallittujen palveluiden avulla asiantuntijoiden isännöinti varmistaa, että myymäläsi toimii huippusuorituskyvyllä.

Usein hinnoitelluimpien verkkokaupan hosting-vaihtoehtojen joukossa hallittu isännöinti toteuttaa automaattisesti parhaat käytännöt sivustollasi ja tarjoaa yleensä mielenrauhan. Hallittu isäntä tekee työtä ylläpitää sivustosi tärkeimpiä komponentteja – mukaan lukien käyttöaika, nopeus ja turvallisuus – ja varmistaa myös ohjelmistopäivitysten ja virhekorjauksien oikea-aikaisen käyttöönoton. Kun kulissien takana olevaan työhön säästyy aikaa, yritysten omistajat voivat keskittyä intohimoihinsa ja tuotteisiinsa – tietäen samalla, että heidän sivustonsa on kyettävissä.

Vuonna 2018 Liquid Web, yksi alan luotettavimmista hallinnoiduista palveluntarjoajista, julkisti uuden hallinnoidun WooCommerce-hosting-alustan. Tavoitteena oli antaa verkkokauppiaille sama joustavuus vankkaan verkkokauppapaikkaan täysin hyödyllisten ratkaisujen tuomilla eduilla. Ja kuten monet varhaiset käyttöönottajat havaitsivat, Liquid Web -ympäristö tuotti valtavia sijoitetun pääoman tuottoja sen luotettavuuden, nopeuden ja suorituskyvyn vuoksi.

9.

Nestemäinen Web-hallinta WooCommerce-hosting

Kuukausittainen lähtöhinta
$ 39.00

  • All-in-one-paketti optimoitu WooCommerce-tuloksia varten
  • Rajoittamaton määrä tuotteita ja tilauksia sekä ilmainen siirto
  • SSL-varmenne ja hylätyt ostoskorityökalut
  • 500 + ILMAINEN teema saatavana mobiililaitteille
  • ILMAINEN Beaver Builder -sivun rakentaja mukautuksia varten
  • Aloita nestemäisessä verkossa nyt.

HALLITTU WOOCOMMERCE
RATING

4,8

★★★★★

Jos etsit arvokasta hallittua ratkaisua, joka on räätälöity erityisesti WooCommerce-palveluun, Liquid Web saattaa olla oikea sinulle. Mutta muista katsoa muiden huippuhallittujen palveluntarjoajien arvosteluita, jotka toimittavat tarvittavat työkalut menestyäkseen tänään kilpailukykyisillä online-markkinoilla.

Katso lisää hallittuja hosting-vaihtoehtoja »

Paras WooCommerce-verkkopalvelu “Vaihtoehdot”

WooCommercen maailmanlaajuinen suosio, pääosin sen yhteyden vuoksi WordPressiin, tekee alustasta vahvan haastajan pienille ja suurille yrityksille ja yrittäjille, jotka etsivät joustavia verkkokaupan ratkaisuja. Kauppiaille on kuitenkin olemassa vakaa valikoima suosittuja verkkokauppavaihtoehtoja. Oikean verkkokauppaalustan valitseminen on ensisijainen asia, vaatimukset, budjetti ja tekniikan kyky.

WooCommerce avoimen lähdekoodin ja ilmaisena laajennuksena vaatii ulkopuolisen isännöinnin ja toimivan WordPress-asennuksen, mutta tarjoaa yrityksen omistajalle entistä paremman hallinnan tallentaa ja hallita tietoja.

Yksi tärkeä huomioitava seikka on isännöidyn palvelun, kuten Wixin, käyttö, joka toimii liittymäratkaisuna, joka huolehtii kaikista tekniikan tarpeistasi. Verkkokaupan toimintojen lisäksi isännöidyt palvelut sijoittavat myymälän yrityksen palvelimille. Tämä tarkoittaa, että vaivaton suunnittelun ja toiminnan lisäksi täällä luetellut yritykset hallitsevat sivustosi tietoja. Omistusoikeudellisilla järjestelmillä on taipumus tehdä muuttoliikkeitä ja toimipaikkojen siirtämistä paljon haastavammaksi.

Nämä tarjoajat ovat kuitenkin verkkokaupan täydellisiä ammattilaisia, ja niihin voidaan luottaa tuottamaan tehokkaita verkkokaupoita ja myymälöiden hallintaa.

Katso lisää verkkokaupan hosting-vaihtoehtoja »

Vihjeemme: Kiinnitä huomiota WooCommerce-hosting-vaatimuksiin

Jos päätät, että WooCommerce on verkkokauppaan parhaiten soveltuva verkkokauppaalusta, on tärkeää ottaa huomioon laajennuksen isännöintivaatimukset sekä WordPress-alustalle, jossa se toimii, vaatimukset.

Varmista ennen WordPressin ja WooCommerce-laajennuksen asentamista, että isännöintiympäristösi vastaa tehtävääsi. WooCommerce suosittelee:

  • PHP-versio 7 tai uudempi
  • MySQL-versio 5.6 tai uudempi tai MariaDB-versio 10.0 tai uudempi
  • WordPress-muistin enimmäismäärä on 128 Mt tai enemmän
  • HTTPS-tuki

WordPress suositellaan sivustojen omistajille valitsemaan isäntä, joka tukee vähintään PHP-versiota 7.2. Melkein minkä tahansa yrityksesi arvoisen isännän pitäisi pystyä vastaamaan näihin tarpeisiin, mutta kannattaa kiinnittää huomiota ominaisuusluetteloon valittaessa kutakin suunnitelmaa. Mitä enemmän voit ylittää perusvaatimukset, sitä nopeammin ja menestyvämmin myymäläsi on.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me