12 parasta tiedostopalvelupalvelua (2020): ilmainen tallennus ja jakaminen

Haluatpa tallentaa perhelomavalokuvia tai liikekriittisiä yritysasiakirjoja, vain parhaat tiedostojen hosting-palvelut tarjoavat sinulle tarvittavan suojan ja mielenrauhan, kun luotat toiseen yritykseen tietojesi kanssa.


Lisävarastoinnin ja katastrofien palautumisen suunnittelun tarve johtaa henkilökohtaisten pilvitallennusmarkkinoiden, joiden odotetaan nousevan lähes 126 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä, kun kasvuvauhti on 45%. Nämä verkkopalvelut poistavat tekniikan käyttäjien tarpeen hankkia ja konfiguroida ylimääräisiä laitteita, sen sijaan, että he voivat helposti siirtää, tallentaa ja muokata tietoja verkossa.

Tässä kerromme 12 suosikkivaihtoehtomme tiedostojen isännöintipalveluista ja luokittelemme ne laitteen yhteensopivuuden, helppokäyttöisyyden, hinnan ja kapasiteetin sekä tuottavuuden ja yhteistyöominaisuuksien perusteella. Lue vertailumme ja vastauksemme kysymyksiisi.

1. SugarSync

SugarSync-logoSyntynyt yrityksestä, joka keskittyi alun perin kuvien synkronointiin useiden laitteiden välillä. SugarSync on uskomattoman helppokäyttöinen online-varmuuskopiointi- ja pilvitallennusratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa, katsella, muokata, synkronoida, jakaa ja käyttää turvallisesti tiedostojaan. Alusta on mukana henkilökohtaisissa tai liiketoimintasuunnitelmissa, joista jälkimmäinen ylittää 2 kt tallennuskapasiteetin ja pystyy hallitsemaan kaistanleveyttä ja käyttöoikeuksia. Vielä parempi, asiakkaat voivat kokeilla kutakin suunnitelmaa ilmaiseksi 30 päivän ajan.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Automaattinen synkronointi laitteiden välillä, etäpoisto, suojattu tiedostojen jakaminen, suojattujen kansioiden palauttaminen, automaattiset jatkuvat varmuuskopiot, mobiilisovellukset iOS: lle ja Androidille
 • Kustannus: 30 päivän ILMAINEN kokeilu tai suunnitelmat alkavat 7,49 dollaria kuukaudessa 100 Gt: lla
 • Verkkosivusto: https://www.sugarsync.com

Rakastamme sitä, että SugarSync toimii asiakkaiden kanssa kuukausittain, eikä se vaadi vuosittaisia ​​sopimuksia. Alusta on luettelossamme kalleimpien joukossa (maksat 55 dollaria 1 kt), mutta käytettävyys, turvallisuus ja kätevät mobiilisovellukset tekevät SugarSyncistä arvokkaan sijoituksen. Yhtiö käyttää TLS- ja AES-256-salausta, samaa tietoturvaprotokollaa, jota monet huipputeknologiayritykset ja pankit käyttävät asiakastietojen suojaamiseen..

2. Laatikko

Laatikon logoLaskeutuen yli 70% Fortune 500: sta asiakkaiksi, Box on erittäin skaalautuva tiedostojen hallintavaihtoehto vaativille asiakkaille. Yhtiö tarjoaa mielenkiintoisen 10 Gt ilmaisen paketin yksilöille, mutta löysimme paljon enemmän arvoa yrityksen muista paketeista. Vain 5 dollarilla kuukaudessa enemmän kuin jonkin verran rajoittava henkilökohtainen suunnitelma, asiakkaat voivat avata rajoittamattoman tallennustilan sekä ylimääräiset tietoturva- ja raportointityökalut nauttiaksesi avoimemmasta ja suojatummasta kokemuksesta.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Automatisoitu työnkulku, yhteistyö ja koneoppimistyökalut sekä 1500 kolmannen osapuolen integrointia, helppo ja turvallinen tiedostojen jakaminen sekä älykäs tiedostojen luokittelu ja luokittelu
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 10 Gt tai suunnitelmat alkaen 10 dollaria kuukaudessa 100 Gt
 • Verkkosivusto: https://www.box.com

Liikeasiakkaat voivat nauttia massiivisesta skaalautuvuudesta Boxin avulla, joka tuo yritysluokan paketteihinsa enemmän ominaisuuksia yhteistyöhön ja hallintoon. Yhtiöllä on dataresidenssi yhdeksässä maassa, mikä tarjoaa helpon tavan GDPR-, PCI- ja HIPAA-vaatimusten noudattamiseen. Vuonna 2005 perustettu tehtävä, jonka avulla on helppo käyttää tietoja mistä tahansa ja tehdä yhteistyötä kenen kanssa, Box on monipuolinen työkalu sekä joukkueille että henkilöille..

3. ElephantDrive

ElephantDrive-logoYksi ensimmäisistä ja suosituimmista Amazon Web Services S3: lle (Simple Storage Service) rakennetuista sovelluksista ElephantDrive hyödyntää tehokkaita tekniikoita ja kumppanuuksia johtavien verkkoasetustallennusten (NAS) valmistajien kanssa tarjotakseen monipuolisen pilvivaraston virtualisoinnin ja online-varmuuskopiointiratkaisun. Toki 2 Gt ilmainen suunnitelma ei ole kovin jännittävä, mutta kohtuuhintainen johdanto-suunnitelma antaa käyttäjille 10 kertaa enemmän tallennustilaa vain dollarilla tai kahdella enemmän kuukaudessa. Lisäksi jokaisessa premium-ElephantDrive-suunnitelmassa on 30 päivän ilmainen kokeilu.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Alkuperäinen integraatio monien NAS-laitteiden kanssa, automaattinen synkronointi laitteiden välillä, yhteensopivuus Windowsin, Macin, Linuxin, iOS: n ja Androidin kanssa sekä 256-bittinen AES ja 128-bittinen SSL-salaus
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 2 Gt tai suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa 1 Tt
 • Verkkosivusto: https://www.elephantdrive.com

ElephantDrive on yksi harvoista luettelomme vaihtoehdoista, jotka tukevat Linux-koneita ja tarjoavat vaihtoehdon Windows-palvelimen varmuuskopioille. Yhtiö ilmoitti äskettäin HIPAA-vaatimustenmukaisuudesta ja lunasuojaohjelmista, mikä antaa kehittäjille ja yrityksille runsaasti tapoja synkronoida, jakaa ja käyttää tietojaan. ElephantDrive on hiukan jäljessä alan johtajista tuottavuussovellusten integroinnissa, mutta pidämme mielestämme siitä, että yrityksen esittelysuunnitelma sisältää tukea 10 laitteelle ja kolmelle alitilille – ominaisuudet, jotka yleensä varataan yritysluokan paketteille.

4. IDrive

IDrive-logoVuodesta 1995 lähtien tapahtuneessa tietojen varmuuskopiointi- ja tallennuspelissä IDrive tarjoaa vankan joukon ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä toteuttamaan monimutkaisia ​​prosesseja helppokäyttöisissä online-kojetauluissa. Pilvitallennus-, online-varmuuskopiointi- ja etäkäyttöasiantuntijat tarjoavat inkrementaalisia ja tiivistettyjä kuvia rajoittamattomasta PC: stä, Macista ja mobiililaitteista kaistanleveyden kulutuksen helpottamiseksi ja suorituskyvyn lisäämiseksi. Lisäksi IDrive antaa käyttäjille 5 Gt ilmaista tallennustilaa – ei yhtä paljon kuin kilpailijoiden, mutta arvostamme aina hyvin varustettua maksutta -vaihtoehtoa..

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Reaaliaikainen tiedostojen synkronointi, tietojen haku ja palauttaminen lähettämällä fyysinen asema, tietokoneen etähallinta, 256-bittinen salaus, palvelimen varmuuskopiot ja komentotiedot paljain metalleilla
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 5 Gt tai suunnitelmat alkaen 52,12 dollaria vuodessa 2TB
 • Verkkosivusto: https://www.idrive.com

Edistyneiden ominaisuuksien, kuten HIPAA-vaatimustenmukaisuuden ja erikoistuneiden palvelin- ja tietokantapilvien varmuuskopiointityökalujen takana IDrive vastaa erityisesti yrityksille ja kehittäjille, jotka haluavat suojata arkaluontoisia tietoja. Yhtiö tarjoaa hyvät kustannukset teratavua kohden, ja uusi verkkopohjainen ohutasiakassovellus tarjoaa paljon paremman, minimalistisemman käyttöliittymän loppukäyttäjille.

5. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive -logoMicrosoft OneDrive sekoittaa tiiviisti Office 365: n kanssa myös erinomaisen tuottavuuden ja yhteistyövälineet runsaalla määrällä pilvitallennusta ja tiedostojen synkronointia. Alustalla on huomattavasti vähemmän ilmaista tallennustilaa kuin Google Drivella, ja seuraava askel – vain tallennustilan vaihtoehto 100 Gt: lle 1,99 dollaria kuukaudessa – ei ole paljon parempi. Asiakkaat eivät todellakaan ala nähdä OneDriven etuja, ennen kuin he saavuttavat Office 365 Personal -suunnitelman ja 1 Tt tallennustilaa 69,99 dollaria vuodessa..

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Offline-käyttö, SSL-salaus, usean laitteen yhteensopivuus, mahdollisuus asettaa vanhenemispäivämäärä jaetuille linkkeille, paikallisesti asennetuille Office-, PowerPoint-, Excel- ja Outlook-versioille, lunastusohjelmien tunnistus ja palautus
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 5 Gt tai suunnitelmat alkaen 1,99 dollaria kuukaudessa 100 Gt
 • Verkkosivusto: https://onedrive.live.com/

Tiedostojen ylläpito- ja yhteistyöspektrin liiketoiminnan puolella OneDrive skaalautuu vastaamaan haasteeseen Exchange-sähköpostin isännöinnillä ja Sharepoint-intranetillä sekä edistyneillä tietojen menetyssuojauspalveluilla ja paikalla olevilla pidikkeillä, jotka säilyttävät poistetut ja muokatut asiakirjat. Käyttäjät voivat käyttää, muokata ja jakaa tiedostoja tietokoneellaan, Macilla, selaimella tai älypuhelimella.

6. Google Drive

Google Drive -logoYhdistämällä Yhdysvaltain suosituin sähköpostiympäristö uskomattoman määrän pilvitallennustilaa, Google Drive on vakava vaihtoehto voittaa. Täydellinen yksityishenkilöille ja pienyrityksille. Alusta tarjoaa joitain alan parhaista tuottavuuden työkaluista ja antaa käyttäjien luoda, muokata, jakaa ja tallentaa useille laitteille ja ohjelmille. Tuttu tuttu käyttöliittymä on luonnollinen laajennus nykyisille Gmail-käyttäjille, ja päivittäminen lisää resurssien avaamista varten on erittäin edullinen.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Yhteensopivuus useiden tiedostojen ja laitteiden kanssa, intuitiivinen haku, tietojen menettämisen estämissäännöt ja yli 100 tuottavuussovellusta, jotka kattavat kaiken lomakkeista luonnoksiin
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 15 Gt tai suunnitelmat alkaen 1,99 dollaria kuukaudessa 100 Gt
 • Verkkosivusto: https://www.google.com/drive/

Siellä missä Google Drive puuttuu, on kuitenkin joitain yritystason turvaominaisuuksia, jotka löydät muilta kilpailijoilta. Vaikka luotamme Googlen luotettavuuteen, yksityisyys saattaa olla huolenaihe. Käyttäjät eivät voi suojata tiedostoja tai kansioita salasanoilla, mikä tarkoittaa, että sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota arkaluonteisten tietojen jakamiseen. Lopuksi, alustan turhauttava työpöytäohjelma tallentaa tietoja paikallisesti. Vaikeasta rakkaudesta huolimatta annamme Google Drivelle silti kaksi vankkaa peukaloa.

7. MediaFire

MediaFire-logoJoka kuukausi yli 840 miljoonaa ihmistä käyttää MediaFireä tiedostojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Tiedostojen ylläpito- ja pilvitallennusasiantuntijat, joilla on 50 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, tarjoavat yhden parhaista tarjouksista. Alle 5 dollarilla kuukaudessa käyttäjät saavat mahtava 1TB tilaa tilaa dokumenttien ja muun sisällön tallentamiseksi. MediaFiren hyvin varustetussa ilmaisessa paketissa on 10 Gt tallennustilaa, mutta käyttäjät näkevät useita näyttömainoksia tiedostoja ladattaessa. Nämä ilmaiset käyttäjät voivat kuitenkin ansaita jopa 40 Gt enemmän tallennustilaa palkkiona tehtävistä, kuten Facebook- tai Twitter-tilin yhdistämisestä tai ystävien lähettämisestä.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Salasanalla suojatut tiedostot, kertaluonteiset linkit, yksityiskohtaiset suojauslokit, sosiaalisen median jakaminen, rajaton kaistanleveys ja lataukset sekä joukkolataukset
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 50 Gt tai suunnitelmat alkaen 3,75 dollaria kuukaudessa 1 Tt
 • Verkkosivusto: https://www.mediafire.com/

MediaFire tarjoaa ladattavia työpöytä- ja mobiililaitteita, jotka ovat yhteensopivia Windows- ja Mac-laitteiden kanssa, mutta joiden toimivuus ja tehokkuus ovat erilaiset. Virrankäyttäjät haluavat lisää ominaisuuksia yhteistyöhön ja työnkulun hallintaan, mutta suosittelemme MediaFireä yksinkertaisena tallennuspalveluna, joka tunnetaan edullisuudestaan ​​ja valtavasta kapasiteetistaan.

8. Pudotusrasia

Dropbox-logoDropboxista on luotu henkilökohtainen ratkaisu, kun perustaja turhautui menettämään aina USB-asemaansa. Dropboxista on sittemmin tullut yksi tunnetuimmista nimistä pilvitiedostojen hosting-alalla. Yhtiö keskittyi alun perin tavoittamaan yksityishenkilöt ja pienyritykset, mutta laajenee nyt yritysmarkkinoille. Dropbox on edelleen yksi edullisimmista vaihtoehdoista siellä, etenkin kun otetaan huomioon valtava määrä tilaa. Yksityishenkilöille tarkoitetun 2 Gt ilmaisen suunnitelman lisäksi liiketoimintasuunnitelmiin kuuluu 30 päivän ILMAINEN kokeilu.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Etälaitepyyhkeet, kaksifaktorinen todennus, 256-bittinen ja TLS-salaus, Microsoft Office 365 -integraatio, hallintakonsoli ja tarkistuslokit
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 2 Gt tai suunnitelmat alkaen 9,99 dollaria kuukaudessa 2TB
 • Verkkosivusto: https://www.dropbox.com/

Koska Dropbox on niin suuri kohde, yritys on toisinaan joutunut ongelmiin tietoturva-aukkojen kanssa. Arvostamme kuitenkin korkealaatuista salausta, rakeista jakamisohjausta, kaksifaktorista todennusta, etälaitteiden poistoja ja muita turvaominaisuuksia, jotka Dropbox on toteuttanut. Jotkut yhteistyövälineistä saattavat olla hieman hankalia, mutta meillä ei ole ongelmaa suositella Dropboxia kaiken kokoisille joukkueille sen perusteellisten hallinnollisten kojetaulujen ja valvonnan suhteen..

9. pCloud

pCloud-logoPCloud houkuttelee yli 8 miljoonaa käyttäjää alle vuosikymmenen olemassaolon aikana tarjoamalla yksilöille ja yrityksille ratkaisun, joka tasapainottaa huipputeknistä pilvitekniikkaa tehokkaasti suunniteltujen käyttäjäystävällisten ja yksinkertaisten rajapintojen avulla. Arvostamme erityisesti sitä, kuinka käyttäjät voivat mukauttaa ja merkitä latauslinkkejä ja -sivuja tarjoamalla yhtenäisen ja ammattimaisen ulkonäön kollegoille, yhteistyökumppaneille ja ulkoisille asiakkaille.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Muokattavat latauslinkit, valinnainen asiakaspuoleinen salaus, valikoiva offline-käyttö, sisäänrakennetut video- ja audiosoittimet, 30 päivän tiedostoversio ja rajoittamaton tiedostokoko
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 20 Gt tai suunnitelmat alkaen 3,99 dollaria 500 Gt
 • Verkkosivusto: https://www.pcloud.com

Samanlainen kuin MediaFire, pCloud antaa käyttäjille 10 Gt ilmaiseksi ja mahdollisuuden ansaita enemmän jakamalla tiedostoja ja kansioita, yhdistämällä sosiaalisen median tilejä ja muita vaihtoehtoja. Yhdysvaltain käyttäjät voivat räpätä Sveitsissä sijaitsevan yrityksen palvelinpaikoilla, mutta lisäpaine, joka liittyy GDPR-tietoturva- ja yksityisyysvaatimusten noudattamiseen, on hyvää käyttäjille, jotka haluavat suojata arkaluontoisia tietoja.

10. Livedrive

Livedrive-logoLivedrive avattiin vuonna 2008 tavoitteena tehdä varmuuskopioita ja synkronoida yksinkertainen ja ongelmaton kaikille. Se tarjoaa armeijan turvallisuuden ja rajoittamattoman pilvitallennuksen yksityishenkilöille ja pienyrityksille. Sisarenalan yrityksenä SugarSyncin kanssa (tuotemerkkiparin omistaa muun muassa J2 Global) Livedrive tarjoaa keskittyneemmän ja virtaviivaisemman ratkaisun. Asiakkaat voivat valita vain varmuuskopioitujen tuotteiden, synkronointiympäristön tai näiden kahden yhdistelmän.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Rajoittamaton pilvitallennus, tiimikansiat oikeuksilla, PCI-vaatimustenmukaisuus, UK-tietokeskukset, jotka on suojattu ympärivuorokautisella fyysisellä suojauksella, ja tuki Windowsille, Macille ja mobiililaitteille
 • Kustannus: 14 päivän ILMAINEN kokeilu tai suunnitelmat alkavat 8 dollaria kuukaudessa rajoittamattoman tallennustilan
 • Verkkosivusto: https://www.livedrive.com

Yrityksen UK-tietokeskukset tarkoittavat todennäköisesti yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita etsimään muualta, ja jyrkkiä hintoja on vaikea perustella, kun Livedrivella ei ole monia yhteistyö- ja tuottavuusominaisuuksia, joita suuret tuotemerkit voivat tarjota. Niille, jotka etsivät tonnia pilvitallennustilaa ja tietoturvaa, on kuitenkin vaikea kiistää Livedriven huomion yksityiskohtiin ja rajoittamattoman tiedostojen hosting-kapasiteetin kanssa..

11. Hightail

Hightail-logoSuunniteltu yrityksille, joilla on suuria joukkueita ja jopa suurempia tiedostoja jaettavaksi, Hightail pitää itseään johtavana yritystietojen hallinnan alalla. Yrityksen tehokkaan alustan avulla organisaatiot voivat liikkua nopeammin, virtaviivaistaa tiedonhallinnan menettelyjä ja vähentää turvallisuusriskejä. Hightail keskittyy auttamaan käyttäjiä lähettämään ja jakamaan turvallisesti jopa 100 Gt tiedostoja reaaliaikaisilla ilmoituksilla siitä, milloin nämä tiedot vastaanotetaan, ladataan ja niitä käytetään.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Tiedostojen toimitus ja latausten seuranta, mukautettu tuotemerkki, salasanasuojaus, reaaliaikaiset kommentit ja keskustelut, vertailut vierekkäin, hyväksymisreititys ja tehtävien hallinta
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 2 Gt tai suunnitelmat alkaen 12 dollaria kuukaudessa rajoittamattoman tallennustilan
 • Verkkosivusto: https://www.hightail.com

Yhtiö tarjoaa 2 Gt ilmaisen suunnitelman, mutta ladatut tiedostot vanhenevat automaattisesti seitsemän päivän kuluttua – hieno käyttäjille, jotka haluavat hiukan päivitetyn tiedostojakokokemuksen, mutta eivät ehdottomasti ole ihanteellisia kaikille, jotka etsivät pitkäaikaista tallennus- ja arkistointiratkaisua. Maksetut asiakkaat voivat valita aikaherkän tiedon vanhenemispäivän tai estää kokonaan vanhentamisen.

12. MEGA

MEGA-logoMEG: n alle rakennettu MEGA työntää selainpohjaista suorituskykyä päästä toiseen -salauksella, jotta salaus ei saa häiritä käytettävyyttä. Vaikuttavasti yritys antaa käyttäjille hallinnan salausavaimistaan, mikä tarkoittaa, että MEGA on nolla tietämystä sisältävä tiedostopalvelupalvelu, jolla ei ole aavistustakaan, mitä tietoja ja tietoja käyttäjät tallentavat palvelimilleen. Yhtiö ei ole tarkalleen johtamassa tietä tiedostojen jakamisessa ja yhteistyöominaisuuksissa tietoturvallisuuteen ja yksityisyyteen kiinnittämisen vuoksi, mutta sen turvalliset jakamis- ja viestintämenetelmät auttavat lieventämään tätä menetystä.

 • Tärkeitä ominaisuuksia: Päästä päähän -salaus, työpöytä- ja mobiilisovellukset, komentorivityökalu sekä suojattu viestintä ja ääni- tai videopuhelut.
 • Kustannus: ILMAINEN jopa 50 Gt tai suunnitelmat alkaen 5,45 dollaria kuukaudessa 200 Gt
 • Verkkosivusto: https://mega.nz/

Yhtiö ymmärtää vaikuttavan 50 Gt ilmaisen suunnitelman, mutta raskauttavia saaliita on enemmän kuin muutama: 35 Gt kyseisestä tilasta vanhenee 30 päivän kuluttua. Voit ansaita enemmän tallennustilaa asentamalla MEGA-mobiilisovelluksen tai työpöytäsovelluksen, mutta nämä edut vanhenevat 180 päivän kuluttua; ystävälle viittaamalla saamasi 10 Gt tallennustilan vanhenee vuoden kuluttua.

Mikä on ero tiedostojen ylläpidossa ja tiedostojen jakamisessa??

Tärkeä etu tiedostojen isännöinnissä on kyky antaa muiden käyttää tiedostoja ilman, että heidän tarvitse käsitellä ärsyttäviä sähköpostiliitteitä tai muistitikkuja. Ensimmäinen sisältää tiedostokoon rajoituksia, kun taas jälkimmäinen vaatii sinua olemaan samassa paikassa niiden kanssa, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

Kuva kahden puhelimen välillä liikkuvasta tiedosta

Tiedostojen ylläpito ja jakaminen ovat samankaltaisia ​​palveluita, jotka usein sijoitetaan samaan alustaan, mutta erot ovat tärkeitä.

Mielenkiintoisimmat tiedostojen ylläpitoalustat tarjoavat tapoja antaa muiden nähdä tai ladata tiedostoja, jotka olet lähettänyt tallennustilaan, yleensä lähettämällä jaettavan linkin. Muut palvelut keskittyvät kuitenkin yksinomaan siihen, että voit jakaa suuria tiedostoja muiden kanssa tarjoamatta pysyviä tallennus- tai tiedostojärjestelmiä.

Yleisesti ottaen, tiedostojen hosting on mikä tahansa palvelu, jonka avulla voit ladata ja ylläpitää omia tiedostojasi toisen yrityksen palvelimilla. Tiedostojen jakamiseen sisältyy linkin saaminen, jonka avulla joku voi ladata tietyn tiedoston. Tiedostojen jakamispalvelut, kuten WeTransfer, eivät vaadi tilin luomista ja tiedostojen kerrallaan toimimista – lähetä vain asiakirja, hanki linkki, jaa se.

Missä voin isännöidä tiedostoja ilmaiseksi?

Suurin osa parhaiden tiedostojen hosting-palveluiden luettelomme vaihtoehdoista sisältää jonkinlaisen ilmaisen vaihtoehdon. Se voi olla koeaika, joka antaa sinulle aikaa mukautua alustan ominaisuuksiin ja käyttöliittymään, tai maksuton suunnitelma, joka rajoittaa tallennuskapasiteettiasi tai käytettävissä olevia työkaluja. Tässä ovat luettelomme parhaat ilmaiset tiedostojen hosting-suunnitelmat:

 • Laatikko (10 Gt ja tiedostojen lähetysraja 250 Mt)
 • pCloud (Enintään 20 Gt ilman tiedostojen lähetysrajoituksia)
 • Google asema (15 Gt ilman asiaankuuluvaa tiedostojen lähetysrajaa)
 • MediaFire (Enintään 50 Gt ja 4 Gt: n tiedostojen lähetysraja)
 • MEGA (Enintään 50 Gt, mutta suurin tallennustila vanhenee)

Se on pyöreä tapa saada ilmainen pilvitallennus, mutta useimmissa uusissa Chromebookeissa on sisäänrakennettu Google Drive – samoin kuin 100 Gt ilmaista tallennustilaa kahden vuoden ajan. Useilla muilla luettelossamme olevilla on ilmaisia ​​suunnitelmia, joiden kapasiteetti on pienempi. Esimerkiksi IDrive ja Microsoft OneDrive antavat käyttäjille 5 Gt ilmaiseksi, kun taas ElephantDrive, Dropbox ja Hightail osoittavat 2 Gt ilmaiseksi suunnitelmakseen..

Kumpi valitsitkin ilmaisen vaihtoehdon, vaikka sitä ei ole luettelossamme, muista tehdä kotitehtäväsi alustan turvallisuus-, yksityisyys- ja teknologiaominaisuuksista. Ilmaiset web-hosting-suunnitelmat voivat olla pahamaineisia näiden osastojen kulmien leikkaamisesta uhraamalla sekä henkilökohtaiset tietosi että tietojesi eheys ja turvallisuus.

Mikä pilvipalvelu on turvallisin?

Kaikki luettelomme palvelut täyttävät tiedostojen turvallisuuden, käyttäjän yksityisyyden ja tietosuojan perusvaatimukset. Suurin osa salaa tiedostosi 256-bittisellä salauksella, joka on pitkään ollut tavanomainen suoja, johon Yhdysvaltain hallitus ja monet muut luottavat. Lisäksi suurin osa palveluista suojaa tietosi myös silloin, kun niitä ladataan, ladataan tai lähetetään jollekin toiselle kerrostamalla SSL-salausta (tai tarkemmin sanoen TLS-salausta). Tämä suojaa tietojasi siirryttäessä laitteesta toiseen ja estää keskellä olevat ihmisten hyökkäykset.

Tiedostojen salauksen ja yksityisten SSL-varmenteiden lisäksi muista etsiä muita suojausominaisuuksia, jotka osoittavat, että tiedostojen isännöintipalvelu ottaa tietosuojaa vakavasti. Haittaohjelmien ja ransomware-suojaus ja kaksifaktorinen todennus ovat erinomaisia ​​työkaluja aloittamiseen sekä vahvat salasanasuojausominaisuudet – sekä tilillesi että kykyllesi suojata tiettyjä tiedostoja ja kansioita uteliailta silmiltä.

Google Drive ja Dropbox ovat tiedostojen isäntätilan suurina titaanina nähneet enemmän kuin kohtuullinen osuus hyökkäyksistä – ja jopa rikkomuksista. Vaikka huolet näistä alustoista eivät todellakaan ole perusteettomia, meillä ei silti ole vaikeuksia suositella niitä suurimmalle osalle perustarpeita käyttävistä käyttäjistä. Tutki HIPAA- tai PCI-yhteensopivia ratkaisuja yrityksille ja niille, joilla on arkaluonteisempaa tietoa, sekä nolla tietämysalustoille, kuten MEGA.

Kaikissa verkkopalveluissa suuri osa tietoturvastasi riippuu siitä, kuinka suojaat itseäsi. Käytä vahvoja salasanoja ja etsi ratkaisuja, jotka sallivat pääsylokit tai muut järjestelmänvalvojan ominaisuudet, joiden avulla voit seurata, kuka käyttää tiedostoja, kuinka usein ja kuinka tiedostoja vaihdetaan.

Vertaa tiedostopalvelupalveluita sopimaan yrityksesi tarpeisiin

Pilvipohjaisia ​​tiedostojen isännöinti- ja jakamispalveluita sekä ratkaisuja online-tuottavuuden ja yhteistyön lisäämiseksi on runsaasti Internetissä.

Jos et vieläkään ole täysin varma ilmoittautumisesta jonkin yllä suosittelemasi yrityksen kanssa, tässä on joitain tutkimistamme tiedostojen ylläpito- ja tiedostojakoalustoista, jotka eivät aivan leikkautuneet:

 • Apple iCloud
 • Citrix ShareFile
 • WeTransfer
 • SpiderOak
 • Filehosting.org
 • Egnyte
 • TitanFile
 • Files.fm
 • Degoo

Olemme käsittäneet tärkeät turvaominaisuudet, joita etsit edellisessä osiossa, mutta vain sinä tiedät, mitkä ominaisuudet resonoivat kanssasi eniten. Hinta on aina tärkeä tekijä ostoksissa, ja käyttöliittymän suunnittelu on henkilökohtainen kokemus, joka ei välttämättä anna samoja tuloksia kaikille. Valitse tiedostojen isännöintipalveluntarjoajasi huolellisesti tarkastelemalla vain kustannuksia ja tallennuskapasiteettia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me