12 nopeinta VPS-palvelupalvelua (2020) – vertaa palvelimen nopeutta

Aivan kuten auton ostaminen, nopeimman VPS-isäntämahdollisuuden ostaminen on kaikkea sitä, mikä on konepellin alla. Komponentit, kuten solid-state-asemat, välimuistipalvelut, sisällönjakeluverkko ja nykyaikaisten ohjelmointikielten ja -protokollien tuki, kaikki lisäävät korkeaoktaanista ylläpitokokemusta.


Nopean hypyn lähtöviivalta voi olla suuri ongelma verkkoyrityksille, koska pienetkin sivun latausajan lisäykset voivat vaikuttaa negatiivisesti tuloksiin, sivun katseluihin, hakukoneoptimointiin ja tuloihin. AB Tasty: n mukaan kahden sekunnin viive voi kaksinkertaistaa verkkosivuston poistumisprosentin, ja 75% käyttäjistä putoaa todennäköisesti, kun sivun latausaika saavuttaa kolme sekuntia.

Vaikka suuri paine saada VPS-risteily huippunopeudellasi laskee kuinka määrität asiat, nopeat verkkoisäntäkoneet ovat mekaniikoita, jotka tarjoavat laitteita, jotka tukevat nopeusdemonien unelmasi. Sarjataan 12 nopeinta VPS-isäntää ja vastataan mahdollisiin kysymyksiisi.

1. InMotion-hosting

Sijoittaaksemme nopeimmat VPS-hosting-palvelujen tarjoajat tunnistimme 10 avaintekijää verkkosivustojen suorituskykyyn – ja InMotion Hosting oli ainoa tarjoaja, joka tarkisti jokaisen ruudun. Nopeusluokituksissamme yhdistyvät suhteellisen ilmeiset (ilmaiset solid-state-asemat ja työkalut välimuistiin tallentamiseen ja sisällönjakeluverkkoihin) hämärtymisominaisuuksiin, kuten HTTP / 2-tuki ja pääsy pätevään hosting-asiantuntijaan, joka voi lainata räätälöityjä neuvoja sivustosi suorituskyvyn optimoimiseksi. . Kun tämä ensimmäinen testauskierros toimitti meille luettelon finalisteista, suoritimme jokaisen palvelun Pingdomin, Google PageSpeedin ja muiden palveluiden kautta suorituskyvyn mittaamiseksi..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: SSD-levyt, patentoidut välimuistin säätimet, CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Suurimmat nopeusalueet (palvelimen sijainnin valinta), Launch Assist (kaksi tuntia varattua aikaa SysAdminilla) ja älykkäiden reititysten optimointi

Yrityksen koko SSD-infrastruktuuri on ollut tutkalla jo kauan. InMotionin vertailuarvojen mukaan isännän SAS 15K -tallennusasemat työntävät ulos 95% enemmän tietoa kuin 1 Tt Samsung SSD -asemat ja käsittelevät tietoja jopa 20 kertaa nopeammin kuin perinteiset kiintolevyasemat. Lisätietoja yrityksen vaikuttavista tarjouksista napsauttamalla alla olevaa arvosteluamme.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

2. SiteGround

Kuten SiteGroundista voi nähdä, suorituskykyyn sisältyy joskus hinta. Yrityksen mojova hintalappu on kuitenkin arvokas sijoitus kasvavalle verkkoliiketoiminnalle, joka asettaa etusijalle nopean innovoinnin, korkeimman luotettavuuden ja välittömästi reagoivan asiakastuen. Lisäksi SiteGroundin VPS-alustalla on pilvipohjainen vakaus, jonka avulla asiakkaat voivat automaattisesti skaalata kaikki liikenteen piikit..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: SSD-tallennus, kolme välimuistin tasoa, CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Automaattisesti skaalautuvat laskentaresurssit, SuperCacherin staattinen ja dynaaminen sisällön välimuisti, innovatiivinen VIP-tuki

Olimme hieman yllättyneitä kuullessamme, että SiteGround ei mainosta verkon nopeuttaan tai taattuja satamayhteyksiä, mutta luotamme siihen, että pitkäaikainen alan johtaja ylläpitää yhdistettyä infrastruktuuria, joka on tiimin innovatiivisen sisäisen kehityksen arvoinen. Yhtiö on suunnitellut omat tukijärjestelmänsä ja lupaa vastata välittömästi chat-viesteihin ja puheluihin sekä vastauksiin sähköpostilipuihin 10 minuutissa tai vähemmän.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

3. DreamHost

Erityisen tunnettu WordPress-isäntäpiirien keskuudessa DreamHost on toinen SSD-pohjainen VPS-palveluntarjoaja, joka sekoittaa optimoidut käyttökokemukset nykyaikaiseen, eteenpäin suuntautuvaan laitteistoon. Olemme vain yksi WordPress-tiimin suosittelemista kolmesta isäntästä. Rakastamme sitä, että DreamHost on ystävällinen avoimen lähdekoodin yhteisöille ja kehittäjille, jotka haluavat siirtää verkkosivuston nopeuden ja innovaatioiden rajoja..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Ilmaiset SSD-levyt, sisäänrakennettu välimuisti, Jetpack-käyttöinen CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Tallennus- ja RAM-päivitykset alle 10 sekunnissa, sekä optimoidut ja eristetyt MySQL VPS -asetukset

Rajoittamattoman kaistanleveyden ja liikenteen lisäksi DreamHost antaa VPS-asiakkaille helposti laajennettavia muisti- ja tallennusratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa nopeasti kasvavaan yleisöön. Missä yritys todella tekee merkinnän, ovat kuitenkin hallitut MySQL-palvelimet, jotka asettavat tietokannat omaan, eristettyyn VPS-ympäristöönsä. Lisätietoja napsauttamalla alla olevaa arvosteluamme:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

4. A2-hosting

A2 Hosting on nopeiden verkkopalvelujen synonyymi. Yhtiö aloittaa omistamallaan, kaikki SSD SwiftServer -alustalla, jossa on HTTP / 2-tuki, CloudLinux ja ilmainen Cloudflare-sisällönjakeluverkko. Sieltä VPS-asiakkaat voivat päivittää Turbo-palvelimiin, jotka tarjoavat jopa 20 kertaa nopeamman suorituskyvyn.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Kaikki SSD-laitteet, sisäänrakennettu välimuisti, Jetpack-käyttöinen CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Tallennus- ja RAM-päivitykset alle 10 sekunnissa, sekä optimoidut ja eristetyt MySQL VPS -asetukset

A2 Hosting saa meiltä lisää peukaloita aloittamalla kaikki asiakkaat 4 Gt: n muistilla, mikä on enemmän kuin kaksinkertainen mitä näimme useimpien kilpailijoiden joukossa. InMotion ja SiteGround ovat ainoat isännät, jotka antavat asiakkaille tällaisen laskennallisen tulivoiman heti batista. Jos nopeus on mitä etsit, A2-hosting on aina hyvä paikka aloittaa.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

5. Nestemäinen verkko

Toving pilvipohjaiset VPS-suunnitelmat, jotka ovat nopeimpia planeetalla, Liquid Web on parempi kuin alan johtajat, kuten Amazon Web Services, Rackspace ja Digital Ocean. Yhtiö valitsi riippumattoman pilvianalyysitoimisto Cloud Spectator -yrityksen suorituskyvyn vertailuun ja havaitsi, että Liquid Web on parempi kuin kilpailijat kaikissa LAMP-pinon elementeissä..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Runsaasti SSD-muistia, ilmainen Cloudflare CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: 100% verkko- ja virtakatkokset ja huippuluokan sankarillinen tuki ™

Haluamme nähdä enemmän sisäänrakennettuja välimuistivaihtoehtoja Liquid Webistä, mutta yrityksen johtavat tekniset ja asiakastukitiimit auttavat sinua valitsemaan ja toteuttamaan oikeat järjestelmät. Yhtiö on huipputeknisen infrastruktuurin ja henkilökohtaisen tuen suhteen kasan huipulla, mikä varmistaa, että sinun ei tarvitse palkata SysAdminia ympäristön optimoimiseksi edelleen. Kun etsit parasta nopeaa VPS-hosting-palvelua, älä etsi pidemmälle kuin Liquid Web.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

6. Isäntätuulet

Hostwinds astui isäntäteollisuuden suhteellisen tulokkaana vuonna 2010 näyttämölle huipputeknisellä lähestymistavalla web-isännöintiin sekä tekniikan että asiakaspalvelun näkökulmasta. Yhtiö yhdistää kaikki SSD-infrastruktuurit vaikuttavalla 99,9999%: n käyttöaikatakuulla VPS-suunnitelmiinsa – mikä tarkoittaa, että sivustosi kokee vain 3,2 sekuntia seisokkeja vuodessa.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Ilmaiset SSD-levyt, CDN-integraatio, saatavana NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: WindSpeed-verkkosivuston suorituskyvyn analysointi ja optimointi sekä 99,9999%: n käyttöaikatakuu

Arvostamme, kuinka Hostwinds tarjoaa sekä hallitut että hallitsemattomat VPS-suunnitelmat sekä Windows- ja Linux VPS-asetukset. Oman WindSpeed-ohjelmansa kautta joustava isäntä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden analysoida CSS: n, Javascriptin ja kuvan optimoinnin mahdollisuuksia sekä sovelluskohtaisen optimoinnin Apache ja MySQL. Katso ne alla:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

7. InterServer

Annetaan asiakkaille mahdollisuus kokea yhden kuukauden pilvipohjaisen VPS-palvelimen isäntä penniältä (kyllä, luit oikein), InterServer on kehittäjän unelma. Yhtiö omistaa ja ylläpitää omia tietokeskuksia, joiden perustajat vastaavat säännöllisesti tukilippuihin ja ylläpitävät teknisiä resursseja. Joustava alusta saatavana Windows- tai Linux-versioina, sekä palvelimet, jotka on optimoitu erityisesti WordPressin suorittamiseen.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Koko SSD-infrastruktuuri, yksilöllinen välimuistialusta, CDN, NGINX-kokoonpanot ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: 10 Gbps verkon nopeus, kuukausittain järjestettävät hosting-suunnitelmat sekä omat ratkaisut turvallisuuteen ja välimuistiin

InterServerin hallitsemat palvelut alkavat vain, jos asiakkaat tilaavat vähintään neljä osiota VPS-laitteelleen, mikä vastaa neljää CPU-ydintä, 120 Gt: n SSD-tallennustilaa ja 8 Gt: n muistia – vaikka saat paljon, jotkut sivuston omistajat joutuvat ehkä aloittamaan pienemmän. Tästä huolimatta olemme erityisen vaikuttuneita Inter-Proxysta, yrityksen automaattisesta välimuistiratkaisusta, joka osoittaa välimuistin pinoasi viidessä eri kerroksessa. Katso alla olevaa InterServerin VPS-tarjontaa:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

8. Bluehost

Ollessamme niin pitkään arvostettu isäntä niin kauan, olimme hieman yllättyneitä kuullessamme, että Bluehost ei sisällä SSD-levyjä jokaisessa isännöintisuunnitelmassa. Yhtiö kuitenkin todella astuu tarjoamaan erinomaisia ​​VPS-suunnitelmia päivitetyllä laitteistolla ja parannetulla ohjauspaneelilla. Välitön käyttöönotto tarkoittaa, että olet valmis ja käynnissä muutamassa sekunnissa ja pystyt lisäämään lisää suorittimia ja muistia tarvittaessa..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: SSD-tallennus ja valinnainen välimuisti, CDN, NGINX ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Nopeutta käyttävät OpenStack ja KVM yhdessä taattujen ja dynaamisten resurssien kanssa

Vuodesta 2003 aloittamisensa jälkeen Bluehost on kasvanut yli 2 miljoonalla verkkosivustolla ja siitä on tullut yksi alan arvostetuimmista tuotemerkeistä. Bluehost liittyy SiteGround- ja DreamHost-palveluihin WordPress Core -tiimin hyväksyminä kolmena isäntänä. Hyvästä syystä – Bluehostin hallinnoima WordPress-suunnitelma avaa edistyneen CDN-, välimuisti- ja muun optimoinnin. Katso alla olevat yrityksen perus VPS-tarjoukset nähdäksesi, vastaavatko ne sinun tarpeitasi:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

9. HostPapa

Meidän tumma hevonen kisassa nopeimpaan VPS-isäntään on HostPapa; yritys tarjoaa yllättävän määrän suorituskykyominaisuuksia, mutta saa harvoin ansaitsemansa otsikot tai huomion. Matalan tiheyden SSD-palvelimien lisäksi, jotka toimitetaan ilmaisella integraatiolla Cloudflaren kanssa, HostPapa tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn ja uusimmat Intel Xeon -prosessorit.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: SSD-levyt, mukautetut välimuistityökalut, Cloudflare CDN ja tuki PHP 7: lle
 • Tunnetaan myös: Rocket Fast premium -palvelimet, ilmainen verkkotunnuksen ja VPS-siirrot

Rakastamme sitä, että HostPapa tarjoaa yhdistelmän ominaisuuksia niille, joilla on teknistä kokemusta, mutta tekee siitä edelleen alustan tarpeeksi yksinkertainen aloittelijoille. Kun kirjaudut HostPapa-palvelimiin, pidä silmällä Rocket Fast -konfiguraatiot, jotka kolminkertaistavat palvelimen suorituskyvyn kaksinkertaistamalla RAM-muistisi ja tallennustilan. VPS-asiakkaat voivat entistä paremmin käyttää ympäristönsä ylläpitää rajoittamatonta verkkotunnusta ja verkkosivustoa.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

10. Hostinger

Toinen suhteellisen harvinainen isäntä, Hostinger, pyöristää kärkikymmenemme tarjoamalla erittäin konfiguroitavissa olevia VPS-paketteja joustavuudella ja käyttökokemuksella eturintamassa. Yhtiö on erinomainen tarjoamalla houkutteleva hinta-laatusuhde kaiken kokoisille ja teknisissä vaikeuksissa oleville hankkeille. Nopeasti kasvava yritys palvelee jo yli 29 miljoonaa asiakasta ja kokee 15 000 uutta liittymistä päivittäin.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Koko SSD-laitteisto, esiasennettu välimuisti, NGINX ja tuki PHP 7.1: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Omistettu IPv6-tuki, ilmainen jaettu hosting 000webhostin kautta

Hostingeria ei vielä tunneta hallinnoidusta tuestaan, mutta voimme varmasti arvostaa omistettuja IP-osoitteita ja täydellistä pääkäyttäjän oikeutta. Asiakkaat voivat saada jopa kahdeksan CPU-ydintä 8 Gt muistilla. Hostinger tarjoaa vaikeasti voitettavan hinnan, ja se on tulevaisuuden tarjoaja, joka hiipii monien tutkan alla. Harkitse niitä Ferrari-luokan isäntänä käytetyn auton budjetilla:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

11. HostGator

Olimme hiukan yllättyneitä nähdessämme niin luotettavan alustan teollisuudelle pääsemästä luetteloomme niin alhaisella asemalla. Epäilemme kuitenkin, että HostGatorin VPS-suorituskyky on parempi kuin tutkimuksemme osoitti. Mutta tässä voi olla yksi niistä tapauksista, joissa niillä, joilla on rikas tekninen kokemus, voi todella edistyä hienosäätämällä jo vaikuttavaa kokoonpanoa poistamaan arvokkaat millisekunnit verkkosivustojen latausaikoista..

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Välimuistin vaihtoehdot, CDN, mukautettujen ohjelmistojen asennukset ja tuki PHP 7: lle
 • Tunnetaan myös: Helposti skaalautuvat laskentaresurssit, huipputekniset Intel- ja AMD-laitteet

HostGatorilla on epäilyttävä ero (tai vaikuttava riippuen siitä, kettä pyydät) tehdä tämän nopeimpien VPS-koneiden luettelon luottamatta SSD-levyihin. Vaikka HostGator on kalliimpaa kuin jotkut muista listaltamme, saat kuitenkin paljon enemmän tallennus- ja laskentaresursseja. Entry-level VPS -asiakkaat saavat 2 Gt RAM-muistia, kaksi CPU-ydintä, 120 Gt tallennustilaa ja yli 1 Tt kaistanleveyttä.

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

12. GreenGeeks

Meillä on taipumus tukea GreenGeekeä enemmän yrityksen SSD-pohjaisella jaetulla isännöinnillä, mutta onnistuneiden sivustojen on oltava mitoitettu – miksi et pysyisi sinne päässeen isännöintipalveluntarjoajan kanssa? Uudet tai jatkuvat asiakkaat voivat hyötyä ilmaisesta muuttopalvelusta ja siitä, että tietävät, että sivustosi takana olevat laitteet korvataan 300%: lla uusiutuvan energian hyvityksiä.

 • Suorituskykyä parantavat ominaisuudet: Tarpeeton SSD-tallennustila ja välimuistin vaihtoehdot, CDN ja tuki PHP 7: lle ja HTTP / 2: lle
 • Tunnetaan myös: Sisäänrakennetut PHP- ja MySQL-optimoinnit sekä Tier-1-kaistanleveys moni Gigabittiverkossa ja patentoitu hallintajärjestelmä

Asiakkaat voivat luottaa GreenGeeksiin hyödyntämään mahdollisimman monta suorituskyvyn lisäystä ottamalla käyttöön suuritehoisia SSD-levyjä RAID-10-taulukossa, jotta voidaan lisätä redundanssia ja tiedonsaantia. Suunnitelmat ovat vähän kalliimpia kuin haluaisimme nähdä, mutta luotamme GreenGeeks-asiantuntijoiden tietävän yrityksen verkon oikeat kokoonpanot. Lisätietoja yrityksestä napsauttamalla alla olevaa arvosteluamme:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

Mikä on VPS-hosting?

VPS-hosting ylläpitää keskitiettä isäntäspektrissä jaettujen ja omistettujen palvelimien välillä. VPS, joka tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta, on olennaisesti suurempi osa palvelimesta, joka on jaettu ehkä muutaman kymmenen asiakkaan kanssa, toisin kuin satojen tai tuhansien asiakkaiden kanssa samassa jaetussa isännöintipalvelimessa..

Kuva palvelimen telineestä

Fyysiset palvelimet voidaan virtualisoida kouraksi pienempiin ympäristöihin tarjoamaan omistettuja resursseja VPS-käyttäjille.

VPS-ympäristöt on mahdollista virtualisoinnin avulla, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat käyttää useita käyttöjärjestelmiä palvelimella samanaikaisesti. Jokainen virtualisoitu ympäristö tai virtuaalikone toimii erillisenä itsenäisenä järjestelmänä, johon kuuluu erilliset laskentaresurssit ja ohjelmistosovellukset.

Resurssien eristäminen osana VPS-hosting-palvelua antaa sivuston omistajille huomattavasti paremman hallinnan heidän verkkosivustoaan käyttävistä kokoonpanoista ja sovelluksista. Juuri pääsy antaa täydellisen järjestelmänvalvojan pääsyn komentoriviliittymän kautta, kun taas hallittu tuki siirtää tämän vastuun asiantuntijoille palveluntarjoajasi kanssa.

Mikä VPS-hosting on paras?

Koska useimmissa VPS-suunnitelmissa on korkea räätälöintitaso, parhaat hosting-paketit ovat usein katsojan silmissä. Kehittäjät ja sivuston omistajat, joilla on paljon teknistä kokemusta, haluavat runsaasti resursseja, juuripääsyä ja laajan valikoiman käyttöjärjestelmiä, kuorman tasapainotuslaitteita, turvajärjestelmiä ja muita työkaluja.

Ne, jotka ovat uusia VPS-isännöintiryhmissä, saattavat kuitenkin mieluummin hallita isännöintipalveluita auttaakseen huolehtimaan arkipäivän päivittäisistä ylläpitotehtävistä, jotka liittyvät tietoturvakorjauksiin ja käyttöjärjestelmän päivityksiin. Hallittujen VPS-isännöintisuunnitelmien ansiosta sivuston omistajat voivat keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ja verkkosisällönsä kehittämiseen sen taustalla olevan infrastruktuurin teknisten yksityiskohtien sijaan.

Kun ostamme VPS-hosting-palvelua, etsimme tyypillisesti jokaiselle suunnitelmalle osoitettujen laskentaresurssien määrää ja laatua. Tämä tarkoittaa tallennustilaa SSD-levyjä, jotka toivottavasti määritetään RAID-taulukkoon lisätyn redundanssin varalta. Haluat valita isäntä, joka tarjoaa vahvan käytettävyystakuun, mahdollisesti mukana toimitetuilla varmuuskopioilla ja suojaussuojauksilla, sekä yrityksen, joka tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja tilinhallintaan. Haluat luonnollisesti niin monta etuisuutta kuin mahdollista, samalla kun pidät silmällä hintalappua. Olemme tehneet asioita sinulle helpommaksi luetteloimalla alla olevat kolme VPS-palveluntarjoajaamme:

Näytä muut parhaat VPS-isännät »

Onko VPS parempi kuin jaettu hosting?

Eri kysymys, sama vastaus kuin ennen. Se, onko VPS-isäntä parempi kuin jaettu hosting, riippuu monista tekijöistä, kuten nykyisestä liikenteestä, liiketoiminnan tavoitteista, teknologiaosaamisesta ja summasta, jonka olet valmis käyttämään. Pelkän suorituskyvyn näkökulmasta katsottuna VPS-isäntä on hyppäämättä eteenpäin jaetusta isännöinnistä. Hyvin konfiguroidut omat resurssit vaikuttavat välittömästi sivusi latausaikoihin.

Sieltä paljon painaa verkkoprojektisi tilanne. Uudet tai pienet aloitteet soveltuvat todennäköisesti parhaiten vesien testaamiseen jaetussa isännöintiympäristössä, mukaan lukien henkilökohtaiset blogit, salkut ja tiiliyritysyritykset, jotka ottavat ensimmäiset askeleensa verkkokaupan maailmaan. Eroja jaetun vs. VPS-isännöinnin välillä voidaan tiivistää alla:

PLUSSAT

 • Lisää palvelinresursseja
 • Joustava skaalautuvuus
 • Erittäin muokattavissa

HAITTOJA

 • Kalliimpi
 • Vaatii lisää teknisiä taitoja ja aikaa
 • Voi olla monimutkaista valvoa

Kaiken kaikkiaan VPS-isäntä on yleensä parempi kuin jaettua hosting-ympäristöä. Sinulla on enemmän resursseja käytettävissäsi ja enemmän hallintaa siitä, kuinka ne hajautetaan – mutta sinulla on myös enemmän köyttä ripustaaksesi itsesi. Jos sinulla on varauksia VPS: n määrittämiseen, suojaamiseen tai ylläpitämiseen, kirjaudu ehdottomasti täysin hallittuun suunnitelmaan, joka huolehtii puolestasi nyrkeistä yksityiskohdista.

Kuinka paljon VPS-hosting on?

Yleisesti ottaen VPS-isännöinti on kalliimpaa kuin jaetut isännöintipalvelut – mutta silti totaalinen kauppa verrattuna jopa parhaimpiin erillisiin palvelimien isäntävaihtoehtoihin. Mielenkiintoista on kuitenkin, että VPS-hosting-palvelussa hintavaihtelut ovat suurimmat. Voit hankkia korkealaatuisen lähtötason VPS-hosting-paketin suunnilleen samalle hinnalle kuin huippuluokan jaettua hosting-suunnitelmaa. Tai voit käyttää 40 dollaria ylöspäin.

Kuva kädestä, joka ulottuu maksamaan luottokortilla

Vaikka monet suosikki VPS-suunnitelmasi alkavat noin 20 dollaria, löydät hyviä tarjouksia – tai suuria kuluja – VPS Landista.

Meillä on taipumus asettaa vertailukohta VPS-hosting-hinnoille noin 20 dollaria kuukaudessa. Kuten huomaat, monet VPS: n suosikki isännöintipalvelumme ovat tällä nopeudella tai alhaisemmalla tasolla, ja hyvästä syystä – VPS: n tarkoituksena on skaalautuvuus ja auttaa sivuston omistajia tekemään harppaus jaetusta isännöinnistä omistettuihin palvelimiin. Parhaat isännät antavat yksinkertaisen käyttöönoton virtualisointiin ja antavat sinulle hitaasti lisätä resursseja, kunnes on aika ottaa koko palvelin haltuun.

Tästä huolimatta, VPS-tasolla hinnoittelussa on todennäköisesti paljon enemmän variaatiota kuin joko jaetussa tai erillisessä isännöinnissä. Pelkästään HostingAdvice-palvelusta löydät VPS-suunnitelmat alle 4 dollaria kuukaudessa tai enintään 80 dollaria kuukaudessa – ja pidämme vakavasti molemmista suunnitelmista.

Miksi parhaat VPS-isännät ovat usein nopeimpia – ja miksi sillä on merkitystä

Suorituskykyisellä web-hosting-toiminnolla voi olla valtava vaikutus online-liiketoimintaasi tai verkkosivustosi menestykseen, ja ne toimittavat verkkosivustojen tietoja ympäri maailmaa yhdellä silmäyksellä. Varmasti haluat löytää VPS-suunnitelman, jossa on paljon tallennustilaa ja kaistanleveyttä, mutta suorituskykyä parantavat järjestelmät, kuten runsaasti SSD-muistia, muistia, reitin optimoitua verkottumista, CDN-levyjä ja välimuistivaihtoehtoja, tekevät hyvän suunnitelmasi vielä paremmaksi.

Jos palveluntarjoajasi on valmis investoimaan infrastruktuuriinsa tarjotakseen nopeutetun hosting-kokemuksen, palvelusi todennäköisyys on erittäin luotettava, turvallinen ja hyvin tuettu. Yrityksen hallinnoimat palvelut ulottuvat todennäköisesti myös pelkkien käyttöjärjestelmän päivitysten ulkopuolelle, jotta ne kohdistuvat erityisesti online-kasvusi mahdollisuuksiin.

Nopean web-isännöinnin tärkeydestä virhemarginaali on erittäin pieni. Pingdomin mukaan maailman 100 suosituinta vähittäismyyntisivustoa latautuu keskimäärin 2,51 sekunnissa – ja uskokaa tai älkää, joka jättää paljon parannustilaa.

Täydellisen isännöintiratkaisun löytäminen ei ole pieni tehtävä, minkä vuoksi esittelemme tusina alan arvostetuimpia, luotettavimpia ja suorittajia. Ota kiinni kestävän ja skaalautuvan tekniikan nopeudesta rakennetuilla VPS-isännöintisuunnitelmilla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me