# 1 Helpoin verkkosivustojen rakentaja 2020 (yrityksille, blogille ja sähköiselle kaupankäynnille)

Iloitset tehokkuuden ja koodauksen pelättyjen fanien kanssa: helpoimmat verkkosivustojen rakentajat tekevät verkkosivuston käynnistämisestä hetkessä. Loppujen lopuksi, miksi asiat tehdään vaikealla tavalla – keksitään pyörä uudelleen, kuljetaan kyynärpään ympäri päästäksesi korvallesi mitä tahansa haluat kutsua – kun reitti on helpompi?


Emme tienneet muodollista termiä ennen kuin istuimme kirjoittamaan tämän artikkelin, mutta olemme aina kannattaneet vähiten ponnistelujen periaatetta. Ei, tämä ei tarkoita, että olemme jatkuvasti laiskoja (meillä on hetkiä, mutta kuka eivät?), Vaan pikemminkin, että olemme faneja, jotka pyrkivät vähimmäistoimiin saavuttaaksesi maksimaalisen palkinnon. Emme ole kroonisesti apaattinen, pidämme vain tehokkuudesta.

Verkkosuunnittelun ja -kehityksen tapauksessa verkkosivustojen rakentajat ovat helpoin tapa. He ovat tunnettuja suosikkeja etenkin ensimmäistä kertaa käyttäjille, jotka eivät ole tekniikkaa taitavia, mutta pysyvät ajan tasalla verkon helpoimmista rakentajista jokaiselle sivustonrakentamisen markkinaraolle – verkkokansioista nopeasti kasvaviin yrityksiin.

Helpoin verkkosivustojen rakentaja

Kun arvioimme verkkosivustojen rakentamisen suosituimpia alustoja, on otettava huomioon monia tekijöitä: kustannukset, käytettävyys, odotettu aika suunnitella ja käynnistää sivusto (web-suunnittelijan aloittelijana), tuki ja paljon muuta. Ylin verkkosivustojen rakentaja suunnittelee tasapainokustannukset räätälöinnin ja käyttäjäystävällisyyden kanssa. Se on arkaluonteinen teko vetää pois, mutta suositellin sivuston rakentaja-isäntämme vastaa odotuksiasi.

Katso lisää verkkosivustojen rakentajia »

Helpoin verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Yritysten omistajilla, etenkin varhaisessa kasvuvaiheessa olevilla, on mielessäsi jatkuvasti runsaasti muita kuin verkkosivustoihin liittyviä asioita. Kaupan ammattilaiset ovat hyviä käsityössään – tulostaako se räätälöityjä T-paitoja, grillaa täydellistä tilauksesta valmistettua hampurilaista tai konsultoi. Se, mitä he eivät ole luonnostaan ​​loistavia, on verkkosuunnittelu, eivätkä he yleensä haluakaan olla.

Pk-yritysten omistajat parveilevat usein WordPressiin päättäessään avata verkkosivuston, joka on erinomainen valinta, mutta alustaa on syytetty jyrkästä oppimiskäyrästä. Sisään BoldGrid – itsepöydälle suunnattu verkkosivustojen rakentaja, joka istuu WordPressin päällä ja antaa verkon suosituimmalle bloginkäsittelyohjelmalle vieraanvaraisen tunteen muulle kuin kooderille. Jatkat kaupan hallintaa, ja BoldGrid auttaa sinua saamaan brändisi ulos.

Katso lisää WordPress-palveluita »

Helpoin verkkosivustojen rakentaja yrityksille

Kuten pienten ja keskisuurten yritysten omistajat, yritysmarkkinat eivät välttämättä halua keskittää kaikkia resursseja, aikaa ja energiaa online-läsnäolon rakentamiseen. Heillä voi olla enemmän pääomaa työskennellä, ehkä jopa IT-osastolla, mutta heillä on myös tarkempia tarpeita verkkosivustolleen.

Nopeasti kasvavat, mittakaavaan pyrkivät yritykset tutkivat enemmän kuin todennäköistä VPS-hosting- tai omistettujen palvelinvaihtoehtojen tarjoamista. Johtava VPS-palveluntarjoajamme asettaa sinut valitsemaasi verkkosivustojen rakentajaan tai sisällönhallintaohjelmistoon (WordPress, Joomla, Drupal, Magento jne.), Ja voit edistää online-yritystäsi muutamassa minuutissa.

Katso lisää VPS-palveluita »

Verkkokaupan helpoin verkkosivustojen rakentaja

Jos tarvitset erityisesti verkkokauppaa varten rakennettua verkkosivustoa, suosittelen, että harkitset ominaisuuksia, jotka mahdollistavat saumattomat tapahtumat, maksujen käsittelyn ja tuotteiden näytön, samoin kuin markkinointityökaluja varastosi esittelyyn. Parhaat alustat verkkokauppojen rakentamiseksi ovat epäilemättä Magento ja PrestaShop, ja suosituimpien web-hosting-suunnitelmien avulla voit ladata ja asentaa nämä ratkaisut yhdellä napsautuksella. Vuoden 2020 paras verkkokauppasivustojen rakennussuunnitelma on seuraava!

Katso lisää verkkokauppasivustojen rakentajia »

Helpoin verkkosivustojen rakentaja blogointiin

Hei, bloggaajat! Entä tarpeitasi? Jos minun piti arvata, sanoisin, että kustannukset ovat tärkeä ratkaiseva tekijä, samoin kuin muotoilu (haluat, että blogisi edustaa todellista sinua). Helppokäyttöisyys on todennäköisesti myös iso juttu – et halua, että sen kestää ikuisesti jakaa ensimmäisen viestisi! Ei ole salaisuus, että WordPress on web-sivuston johtava blogointialusta, ja olemme tarkistaneet WordPress-suunnitelmien mukaisia ​​suosituimpia isäntäkohteita määrittääksemme, mikä palvelu parhaiten vastaa bloggaajien tarpeita. Tärkein WordPress-suunnitelma on seuraavassa, ja muista: InMotionin BoldGrid-verkkosivustojen rakentaja tekee WordPressistä entistä helpomman kuin koskaan..

Katso lisää blogin isännöintipalveluita »

Helpoin verkkosivustojen rakentaja Résumésille ja Portfolioille

Monet ihmiset rakentavat ensimmäisen sivustonsa vain perustaakseen ammatillisen, henkilökohtaisen tuotemerkin – liiketoimintaa tai blogin intohimoa ei vaadita. Muutamalla dollarilla kuukaudessa voit valita teeman, mukauttaa sitä haluamallasi tavalla ja heittää yhden tai kolmen sivun verkkosivun Internetissä alle päivässä..

Valokuvaaja, joka haluaa jakaa portfoliosi potentiaalisten asiakkaiden kanssa, tai riippumaton urakoitsija, jolla on julkaistava tiivistelmä, on helppo tapa saada muutama sivu Web-sivulle. Tässä on verkkosivustojen rakennussuunnitelman paras suunnitelma online-yhteenvedolle, ansioluetteloille tai portfolioille:

Katso lisää verkkosivustojen rakentajien isäntiä »

Suosituimmat isännöintisuunnitelmat ilmaisella & Helppo verkkosivustojen rakennuspalvelut

TL; DR: Parhaat verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot tulevat parhailta verkkosivustoilta. Palvelumme, joista olemme keskustelleet, ovat vetämällä ja pudottamalla sivustojen rakentajia, tuhansia ilmaisia ​​ja premium-teemoja, helppo räätälöinti ja loistava markkinointituki erittäin kohtuulliseen hintaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä ovat suosituimmat isännät, joiden suunnitelmiin sisältyy helppokäyttöisiä verkkosivustojen rakentajia (ilmainen!):

Katso lisää verkkosivustojen rakentajien isäntiä »

Vedä ja pudota tapa unelma-verkkosivustoosi

Verkkosivun rakentamisen isännöintisuunnitelmat edustavat vähiten ponnistelujen periaatetta. Pienellä rasituksella sivuston omistajat voivat vetää ja pudottaa kuvia paikalleen ja lisätä tekstiä haluttuihin kenttiin hiiren napsautuksella – ja hyödyntää sitten syntyvän ammattimaisen suunnittelun enimmäispalkkioita..

Olitpa rakentamassa liiketoimintaa, blogointia tai henkilökohtaista nautintoa varten, pidä hauskaa! Kyllä, verkkosivuston luominen tyhjästä voi olla vaikeaa, mutta parhaiden Web-rakentajien kanssa, jotka kantavat suurimman osan teknisestä taakasta, se ei ole sinulle vaikeaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me