Els millors proveïdors d’allotjament de correu electrònic del 2020

Els millors proveïdors d’allotjament de correu electrònic ofereixen un servei crític amb rapidesa i fiabilitat. Tenint en compte la popularitat i la gran comoditat del mètode de comunicació, pot ser fàcil subestimar els correus electrònics i la importància de trobar la plataforma perfecta.


Registrar-se per un servei d’allotjament de correu electrònic gratuït, com ara Gmail, Yahoo o Hotmail, és senzill. Però, quan arribi el moment de crear una adreça de correu electrònic professional i de crear la credibilitat necessària per tal que els vostres missatges es distingeixin de la multitud, voldreu invertir en un proveïdor d’allotjament d’allotjament potent, però encara assequible..

Actualment, els correus electrònics empresarials representen prop de 140 mil milions de missatges enviats i rebuts cada dia, cada persona obrint, llegint i responent a aproximadament 120 correus diaris. Tant si busqueu comptes de correu electrònic il·limitats, una atenció al client tremenda, com la doble opció de correu electrònic i allotjament de llocs web, us mostrarem el millor possible quan es tracta de serveis d’allotjament de correu electrònic..

1. Allotjament A2: el millor proveïdor d’allotjament de correu electrònic en general

Com a reis de la velocitat, A2 Hosting ocupa la llista com a amfitrió de correu electrònic favorit. Cada compte d’usuari està carregat de totes les funcions més populars que espereu, com ara el suport POP3, IMAP i SMTP, així com la protecció contra correu brossa, filtres i resposta automàtica. Combinat amb la configuració de Turbo Server ultra ràpida de l’empresa, els plans d’allotjament web i correu electrònic d’A2 Hosting tenen uns temps de càrrega i lliurament fins a 20 vegades més ràpids que els dels competidors..

 • Preu: 3,92 dòlars mensuals per correu electrònic i allotjament web
 • Bústies d’entrada: El pla base inclou 25 comptes de correu electrònic, d’altres són il·limitats
 • Arxius adjunts: 50MB màxim de servidors compartits i de revenda
 • Domini personalitzat: Transferència o dominis nous disponibles per 14,95 dòlars l’any
 • Altres característiques: Clients de correu web preinstal·lats, protecció SpamAssassin, més de 20 opcions per a un client de correu electrònic, administradors de butlletins i altres aplicacions de programari disponibles

A més de la garantia de servei de servei del 99,9% de l’allotjament d’A2 Hosting i l’assistència al client tot el dia, el proveïdor d’allotjament va més enllà quan es tracta del programari necessari per comprovar, llegir i enviar missatges. Els usuaris poden triar entre tres clients de correu electrònic web preinstal·lats o bé afegir-ne un d’altres. Les empreses voldran consultar els formularis de contacte de les sol·licituds, butlletins informatius i gestió de subscriptors, que estan disponibles mitjançant una instal·lació d’un sol clic.

Veure altres amfitrions de correu electrònic principals »

2. Bluehost: el millor allotjament de correu electrònic per a petites empreses

Una de les marques més confiades en allotjament web, Bluehost ofereix als clients diverses solucions d’allotjament per correu electrònic entre les quals triar. Com fan molts proveïdors d’aquesta llista, Bluehost inclou bústies de correu electrònic il·limitades de forma gratuïta com a part dels seus plans d’allotjament web. Els comptes Bluehost inclouen emmagatzematge SSD, amplada de banda i dominis il·limitats, a més d’un certificat SSL i suport 24 hores.

 • Preu: 2,95 dòlars al mes per correu electrònic i allotjament web; 2,99 dòlars per usuari al mes per Microsoft Office 365
 • Bústies d’entrada: Comença amb cinc comptes de correu electrònic i entrades de 100 MB, la majoria de plans són il·limitats; Els comptes d’Office 365 disposen de bústies de 15 a 50 GB
 • Arxius adjunts: 50MB (es recomana 35MB); El límit d’Office 365 és de 25 MB
 • Domini personalitzat: S’inclou GRATU forT per un any de serveis d’allotjament web o connecteu-vos als vostres
 • Altres característiques: Filtres de Spam Experts i Postini, protecció contra programari maliciós,

Els que busquen allotjament de correu electrònic comercial poden preferir afegir Microsoft Office 365 al seu pla. Bluehost ofereix a la majoria de clients d’allotjament compartits una llicència de prova gratuïta de 30 dies per comprovar si val la pena l’actualització, però no oblideu renunciar a les renovacions si no voleu fer una tarifa addicional. Ens encanta Office 365 per les eines de col·laboració i productivitat afegides com ara calendaris, fulls de càlcul i llistes de tasques. Més informació sobre les ofertes de correu electrònic de Bluehost aquí:

3. iPage: el millor servei d’allotjament de dominis i correu electrònic

Conegut per serveis d’allotjament econòmics i econòmics, iPage compta amb una sorprenent gamma d’opcions de correu electrònic. El pla solitari de l’amfitrió web inclou adreces de correu electrònic il·limitades i el client de correu electrònic web de Roundcube. Les bústies d’entrada es donen un màxim de 500 MB, però els clients poden pagar per actualitzar fins a les bústies de 10 GB. Com un dels nostres proveïdors favorits d’allotjament de dominis, iPage és un aparellador natural per a adreces de correu electrònic personalitzades.

 • Preu: 1,99 USD per mes per correu electrònic i allotjament web
 • Bústies d’entrada: Adreces il·limitades amb bústies de 500 MB (aproximadament 10.000 missatges de correu electrònic)
 • Arxius adjunts: Màxim de 32 MB
 • Domini personalitzat: Registre o transferència GRATU withTS amb un pla de hosting anual
 • Altres característiques: Servidors d’Intercanvi allotjats, actualització de subscripció de G Suite, a més d’espai i dominis de disc il·limitats, filtres de correu brossa personalitzables i exploracions de virus

Normalment pensem que iPage és un excel·lent punt de partida per a principiants, però l’empresa proporciona molt valor ocult per als usuaris empresarials: l’empresa és la nostra elecció més adequada per als servidors d’intercanvi allotjats, que estan disponibles com a complement addicional. Un servidor Microsoft Exchange cobreix totes les funcionalitats d’IMAP (el protocol per accedir als vostres missatges de correu electrònic des de diversos dispositius), però inclou funcions més respectuoses amb els negocis.

4. Hosting InMotion: el millor servei de protecció contra correu brossa

InMotion Hosting, que ofereix tecnologies avançades embolicades en envasos fàcils d’utilitzar, ofereix excel·lents serveis de valor a clients a preus assequibles. Tots els plans d’allotjament de la companyia inclouen la seva propietat i la protecció en temps real de SpamSafe, que supervisa una part immensa del trànsit de correu electrònic del món per identificar fonts d’spam abans d’entrar a la xarxa d’Hosting InMotion..

 • Preu: 3,99 dòlars mensuals
 • Bústies d’entrada: Comptes i bústies de correu il·limitats (configurats per defecte a 250 MB)
 • Arxius adjunts: 50MB com a màxim
 • Domini personalitzat: Connecta el teu compte, transfereix-te GRATIS o de dominis nous per € 12,99
 • Altres característiques: Garantia de devolució de 90 dies, protecció SpamSafe, protecció contra programari maliciós, integració fàcil de Google Apps

Encara millor, InMotion Hosting és un dels millors a l’hora de proporcionar un suport seriós i complet. A més d’una transferència de llocs web de zero temps morts sense problemes i la disponibilitat 24/7 a través de xat en directe, telèfon i entrades de correu electrònic, la base de coneixement de l’amfitrió està plena de guies útils per canviar el registre MX, configurar un client de correu electrònic i altres configuració de la comunicació.

5. SiteGround: el millor servei d’atenció al client

Més enllà de la subministració de maquinari d’allotjament i suport estel·lar de primera qualitat, SiteGround promet missatges SMTP, POP3 i IMAP ràpids i segurs. L’empresa se situa entre els millors proveïdors d’allotjament de correu electrònic, especialment gràcies a les seves tecnologies personalitzades per a la rapidesa, la seguretat i la resolució de problemes eficient. Al voltant del 90% de tots els problemes del client es resolen al primer contacte, amb SiteGround prometedores respostes ràpides a totes les consultes de xat, telèfon o correu electrònic..

 • Preu: 3,95 dòlars mensuals per correu electrònic i allotjament web
 • Bústies d’entrada: Comptes il·limitats amb quotes de bústies de màxims de 2 GB a 6 GB
 • Arxius adjunts: 80MB màxim, o 50MB quan s’envia a través d’un client de correu web
 • Domini personalitzat: Connecteu el vostre, transferiu o registreu-ne un de nou per import de 15,95 dòlars
 • Altres característiques: Pre-instal·lat Roundcube i Horde, emmagatzematge en núvol, gestió de cPanel per al reenviament i àlies, a més de la protecció de SpamExperts i el CDN gratuït CloudFlare

SiteGround opera la seva plataforma a través de Google Cloud hosting per proporcionar una major redundància i escalabilitat. Cada compte d’allotjament inclou espai de disc SSD, còpies de seguretat automàtiques diàries i la interfície cPanel fàcil d’utilitzar per configurar bústies de entrada, filtres, respostes automàtiques i àlies. També agraïm com la col·laboració amb Google es faci ressò d’un compromís amb la neutralitat del carboni i els rendiments d’energia 100% renovables. Més informació sobre SiteGround aquí:

6. InterServer: allotjament de correu electrònic més barat

Quan es tracta d’allotjament de correu electrònic barat que encara proporciona totes les funcions i els escaladors que necessiten els propietaris de llocs, no busqueu més que InterServer. El servei de correu electrònic de l’empresa, que inclou totes les eines estàndard d’allotjament de llocs web, inclou l’emmagatzematge il·limitat, la protecció contra el correu brossa i el virus, i una garantia estel·lar al 100%. InterServer adopta un enfocament senzill i fàcil d’utilitzar a les tecnologies innovadores que ofereixen resultats sense haver de trencar el banc.

 • Preu: 0,01 dòlars el primer mes, i 0,01 dòlars mensuals
 • Bústies d’entrada: Comptes il·limitats amb masses bústies de 25 GB
 • Arxius adjunts: 50MB màxim (recomanat 35MB)
 • Domini personalitzat: Transferència GRATU ,TA, nou domini per 1,99 dòlars, o connectar el vostre propi
 • Altres característiques: Lliurament de correu electrònic garantit, migració gratuïta, àlies il·limitats, llistes de grups i reenviament, a més de les actualitzacions disponibles per a l’arxiu i l’emmagatzematge de fitxers.

A més de les masses bústies, agraïm InterServer el seu encriptació de correu electrònic de final a punta i servei de correu electrònic anònim, a més de programes de protecció de programari maliciós i de protecció contra la força bruta. L’empresa és un proveïdor de correu electrònic poc freqüent en comparació amb els molts amfitrions que acostumen a bloquejar nous clients en ofertes a llarg termini. En canvi, la companyia opera exclusivament en contractes d’allotjament de mes en mes sense augment de preus. Sona atractiu? Registreu-vos fent clic al botó següent:

Comença ara a InterServer »

7. Hostinger

Hostinger ja va oferir una combinació d’allotjament web i correu electrònic sòlida, Hostinger es va associar amb Flock a finals de 2019 per atendre millor les petites empreses i els usuaris d’energia. Com a creador d’aplicacions per a la productivitat empresarial, Flock ofereix una plataforma de col·laboració amb funcions de cerca avançada, videoconferència i calendaris. Aquests plans de correu electrònic, amb un preu per usuari, inclouen grans bústies, almenys dos filtres de correu, exploracions antivirus i fins a 50 alias de correu electrònic..

 • Preu: 2,15 dòlars al mes per correu electrònic i allotjament web; 0,99 $ a 2,49 $ / mes per bústia d’entrada per correu electrònic d’empresa
 • Bústies d’entrada: El pla base inclou una safata d’entrada, altres plans d’allotjament amb comptes il·limitats; El servei de correu electrònic empresarial inclou bústies de 10 GB a 30 GB
 • Arxius adjunts: Màxim de 25 MB
 • Domini personalitzat: Registre GRATU domainT al domini amb pla anual
 • Altres característiques: Eina de migració de correu electrònic integrada, integracions d’aplicacions Flock, suport per a diversos dispositius, emmagatzematge SSD, tauler de control personalitzat, assistència 24 hores i còpies de seguretat setmanals

Per a aquells que busquen un servei de correu electrònic més senzill, Hostinger representa una altra opció notablement assequible que resona amb més de 29 milions de clients a tot el món. El pla base, que té un preu regular de menys d’1 dòlar al mes, restringeix els propietaris de llocs a només un compte de correu electrònic. Tot i que vulgueu triar, sereu ben equipat amb un maquinari d’alt rendiment i un suport sorprenentment atent.

Comença ara a Hostinger »

8. HostGator

Com a campions de l’allotjament il·limitat, HostGator no rastreja la quantitat d’emmagatzematge del servidor o l’ample de banda que consumeix un usuari. Aquest luxe s’estén naturalment a allotjament de correu electrònic il·limitat, on els clients poden crear comptes de correu electrònic POP3 il·limitats amb suport SMTP i IMAP. Consulteu el vostre correu des de qualsevol lloc amb qualsevol dispositiu o gaudiu dels clients de correu electrònic web de Roundcube i Horde preparats.

 • Preu: 2,64 dòlars mensuals per correu electrònic i allotjament web
 • Bústies d’entrada: Adreces il·limitades amb emmagatzematge no modificat
 • Arxius adjunts: 50 MB per a servidors Linux, 35 MB per a usuaris de Windows
 • Domini personalitzat: Registre o transferència de dominis GRATU withTS amb plans anuals
 • Altres característiques: Protecció SpamAssassin, àlies il limitats, respostes automàtiques i reenviament, juntament amb una garantia de devolució de 45 dies

Tenint en compte l’experiència de l’empresa en proporcionar entorns d’allotjament d’alt nivell, HostGator representa el primer servei d’allotjament de correu electrònic de la nostra llista que també acull els aficionats a Windows. L’amfitrió de correu electrònic ofereix tots els serveis que espereu, incloses les còpies de seguretat fora del lloc setmanals i fins i tot ofereix una integració actualitzada amb G Suite per a aquells que desitgin la interfície de Gmail familiar..

Comença ara a HostGator »

9. GreenGeeks

Com a un dels proveïdors d’allotjament web més ecològics del sector, GreenGeeks retorna tres vegades l’energia que els seus servidors consumeixen de nou a la xarxa elèctrica en forma de crèdits sobre energia renovable. Aquesta història de molt bona sensació, a banda, GreenGeeks ofereix un servei fort en forma d’emmagatzematge SSD i bústies de sortida il·limitades, reenviadors i àlies.

 • Preu: 2,95 dòlars al mes per allotjament web i per correu electrònic
 • Bústies d’entrada: Les caixes de correu il·limitades estan definides per defecte en 250 MB, però es poden definir en il·limitades
 • Arxius adjunts: 50MB com a màxim
 • Domini personalitzat: Registre o transferència de noms de domini GRATIS amb un pla anual
 • Altres característiques: Còpies de seguretat gratuïtes diàries, filtratge de correu brossa integrat, exploració en temps real de virus i programari maliciós i supervisió proactiva del servidor

Amb GreenGeeks, cada usuari pot enviar els seus missatges de correu electrònic de forma segura mitjançant sendmail o SMTP i accedir a bústies de sortida a través d’IMAP o POP3. L’amfitrió de correu electrònic es basa en tecnologies familiars com ara cPanel, que us permetrà gestionar i escalar les vostres safates d’entrada fàcilment segons sigui necessari. Si us enganxeu, sempre podeu recórrer als agents de suport sempre disponibles de l’equip.

Comença ara a GreenGeeks »

10. GoDaddy

Com a empresa d’allotjament web més gran del món, GoDaddy és responsable de més de 77 milions de noms de domini. Per tant, és raonable que el gegant d’allotjament sigui una elecció popular per proporcionar entre els millors plans d’allotjament per correu electrònic. A més dels comptes de correu electrònic estàndard basats en correu electrònic que inclouen plans d’allotjament web, GoDaddy també ofereix plans professionals de correu electrònic i serveis d’allotjament de Microsoft Office 365.

 • Preu: 1,00 dòlars per mes per allotjament web i correu electrònic; 1,99 $ / mes per usuari per correu electrònic professional; o $ 7,99 / mes per usuari per a Office 365
 • Bústies d’entrada: Comptes de correu electrònic il·limitats; les bústies professionals comencen amb 10 GB d’emmagatzematge
 • Arxius adjunts: 20MB com a màxim
 • Domini personalitzat: Domini o transferència GRATU withTS amb pla anual
 • Altres característiques: Protecció contra el frau, el correu brossa i el virus, juntament amb les bústies de xifrat de 256 bits, el correu web o el Microsoft Exchange i el compliment opcional de HIPAA mitjançant Office 365

Curiosament, GoDaddy proporciona als nous clients d’allotjament web un any complet d’una bústia d’Office 365 de 5 GB. Ens encanta la idea de donar a conèixer als comunicadors la plataforma de correu electrònic i productivitat de Microsoft, però aquells que no vulguin gastar les altes taxes de renovació voldran assegurar-se de cancel·lar el servei durant un any. Les empreses apreciaran especialment els serveis de correu electrònic segurs escalables i segurs de GoDaddy.

Comença ara a GoDaddy »

11. Rackspace

Com a proveïdor d’allotjament que opta per més del 60% de la Fortune 100 i una de les marques més fiables d’hostatge de negocis de qualitat, Rackspace és clarament una opció més adient per als seriosos sobre el seu poder enviant. El servei d’allotjament de correu electrònic intern de l’empresa es troba entre els millors que trobareu a qualsevol lloc, amb les masses bústies de correu de Rackspace de 25 GB, alias i reenviament il·limitats i una garantia del 100% en el temps de servei..

 • Preu: Comença en 2,99 dòlars per mes per usuari i inclou una prova gratuïta de 14 dies; Els plans d’Office 365 comencen a partir de 5 dòlars / mes per usuari, i Exchange allotjat comença a 10,99 dòlars per mes per usuari
 • Bústies d’entrada: Bústies de 25 GB amb àlies il·limitats
 • Arxius adjunts: 50MB com a màxim
 • Domini personalitzat: Connecta’t el propietari o registra un domini nou per 10 dòlars
 • Altres característiques: Suport IMAP per a accés a Outlook, mòbil i correu electrònic, a més de migracions gratuïtes, garantia de temps de vida al 100% i protecció antivirus i anti-spam.

A més del servidor de correu electrònic Rackspace fàcil d’utilitzar, l’empresa ofereix tant Microsoft Office 365 com un servei d’intercanvi allotjat per a empreses que busquen col·laboració i productivitat addicionals. Al ajudar a les empreses a traslladar el seu servidor Exchange al núvol, Rackspace alleuja els costos addicionals i els mals de cap associats a la gestió de la complicada arquitectura local.

Comença ara a Rackspace »

12. Office 365

Com és evident pel nombre de principals proveïdors d’allotjament de correu electrònic que ofereixen actualitzacions premium a Microsoft Office 365, la suite de programari basada en núvol és un servei d’allotjament de correu electrònic directe per a aquells que busquen anar més enllà dels serveis bàsics d’allotjament. Els comunicadors poden retallar el intermediari i dirigir-se directament a la font per obtenir un servei d’alta qualitat d’Office 365.

 • Preu: 69,99 dòlars / any per a ús personal o des de 8,25 dòlars per usuari al mes per a empreses
 • Bústies d’entrada: Una bústia de 50 GB per llicència
 • Arxius adjunts: 150 MB màxim (però tingueu cura: molts altres clients de correu electrònic només accepten fitxers adjunts de 50 MB)
 • Domini personalitzat: Connecta el teu compte (consulta la nostra llista de registradors de dominis més importants)
 • Altres característiques: Gaudeix de Microsoft Word, Excel, Outlook i PowerPoint, a més de 60 minuts de trucades a Skype al mes i 1 TB d’emmagatzematge de fitxers a OneDrive

Com podeu veure, Microsoft Office 365 va molt més enllà del client de correu electrònic de Microsoft Outlook. El servei integral s’adapta perfectament tant a usuaris individuals, a petites empreses i fins a operacions a gran escala. Tot i que Office 365 no és el vostre servei d’allotjament de correu electrònic típic, la plataforma continua avalada amb un 99,9% de garantia d’ocupació i suport 24 hores / 7.

Comença ara a Microsoft Office 365 »

13. Suite G

La resposta de Google a la productivitat, la col·laboració i la comunicació basades en núvols, G Suite amplia el popular client de correu electrònic de Gmail a missatgeria instantània, videoconferència i programació per a particulars i empreses. El pla d’entrada de l’amfitrió de correu electrònic assigna un impressionant 30 GB d’espai de bústies a cada usuari, que es fa il·limitat a mesura que actualitzeu el servei.

 • Preu: 6,00 dòlars per usuari al mes, fins a 25 dòlars per usuari al mes per a organitzacions empresarials
 • Bústies d’entrada: El pla bàsic inclou una bústia de 30 GB, en cas contrari, l’emmagatzematge és il·limitat
 • Arxius adjunts: Enviament màxim de 25 MB, 50 MB per rebre
 • Domini personalitzat: Connecta el teu compte o registra un domini nou per 12,00 dòlars anuals
 • Altres característiques: Eines de filtratge de correu brossa i bloqueig de virus, suport IMAP i POP, editor fora de línia, eines de migració integrades, a més de videoconferència, calendaris compartits i Google Docs, fulls, diapositives, formularis i creador de llocs.

G Suite, que és una mica més barat que Office 365, també ofereix una experiència de registre de noms de domini més cohesionada i perfecta per a aquells que vulguin crear una nova adreça personalitzada. Ens agrada especialment els controls administratius que poden tenir els usuaris sobre el seu servidor de correu electrònic: la verificació en dos passos, l’inici de sessió únic i la gestió d’endpoints permeten a les empreses mantenir les seves dades segures.

Comença ara a G Suite »

14. Zoho

El tancament de la llista dels millors proveïdors d’allotjament de correu electrònic és una altra alternativa basada en núvol a les centrals de Microsoft i Google. Pot ser que Zoho no tingui el mateix reconeixement o el mateix nom que els altres, però més de 50 milions d’usuaris globals poden optar per l’efectivitat de Zoho Mail i la suite d’aplicacions Zoho Workplace, inclosos serveis per a la gestió d’arxius, xat, formació en línia i virtual. reunions.

 • Preu: 1 $ / mes per usuari per només un servei d’allotjament per correu electrònic; $ 3 / mes per usuari per a la suite completa d’aplicacions
 • Bústies d’entrada: Emmagatzematge de correu de 30 GB per usuari
 • Arxius adjunts: 20MB màxim per a la majoria de clients; Els plans avançats permeten als usuaris adjuntar un fitxer de fins a 250 MB per enviar-los com a enllaç
 • Domini personalitzat: Connecta el teu compte o registra un domini nou per 10 dòlars anuals
 • Altres característiques: Enrutament per correu electrònic, compartició de carpetes, accés fora de línia, recordació de missatges, Exchange ActiveSync allotjat, aplicacions mòbils i eines per a desenvolupadors per a integracions personalitzades

A més del suport estàndard IMAP i POP que esperàveu, Zoho Mail inclou suport per a dispositius Windows i Android, juntament amb eines pròpies per als desenvolupadors per estendre la funcionalitat encara més. Quan afegiu la suite completa de processament de text, full de càlcul i altres programes de programari de Zoho Workplace, Zoho es converteix ràpidament en una opció més rendible per a organitzacions conscients del cost.

Comença a Zoho ara »

Què és Hosting per correu electrònic?

Encara no esteu segur del que esteu buscant? Els plans d’allotjament per correu electrònic i correu electrònic són bastant similars, però la comparació pot resultar una mica confusa a vegades. En general, tots els serveis d’allotjament comporten llogar espai en un servidor per emmagatzemar fitxers i transmetre de forma segura aquesta informació a la vostra audiència, ja sigui en fitxers del lloc web o en missatges de correu electrònic..

El correu electrònic és una de les formes més populars de comunicar-se, i l’allotjament de correu electrònic proporciona la tecnologia per fer-ho realitat.

La majoria dels plans d’allotjament de llocs web inclouen almenys un compte d’allotjament de correu electrònic gratuït i el filtre bàsic de correu brossa, protecció contra virus i registre de domini gratuït, però poden ser massa senzills per a les grans empreses. Assegureu-vos de trobar proveïdors d’allotjament web i de correu electrònic que admetin un servidor de correu IMAP, com SiteGround, que us permet enviar i recuperar els vostres correus electrònics des de qualsevol dispositiu o ubicació. El protocol més antic, POP, elimina els missatges del servidor un cop recuperats i restringeix els comunicadors a l’ús d’un sol dispositiu.

Per a aquells que necessiten una mica més de potència de foc amb el seu servidor de correu electrònic, els serveis d’allotjament com Office 365, G Suite i Zoho normalment ofereixen bústies més grans, més proteccions i programari per ajudar-vos a gestionar projectes i col·laborar amb altres. A més, cadascun inclou un client de correu electrònic popular i familiar: Outlook, Gmail o Zoho Mail. Aquestes opcions seran més cares, però poden aportar un valor encara més gran que la consolidació de tots els serveis de hosting amb un sol proveïdor.

Quant ha de costar l’allotjament per correu electrònic?

És difícil discutir-ho de forma gratuïta. L’allotjament de correu electrònic de cost Zer0 és una aposta sorprenentment bona, tenint en compte les capacitats d’emmagatzematge i d’enviament que obteniu amb comptes de Gmail, Yahoo i Hotmail.

Per a aquells que vulguin apartar-se del tradicional compte d’allotjament, Zoho ofereix en realitat un impressionant servei gratuït per a fins a cinc usuaris d’un domini personalitzat. Els comptes de correu electrònic tenen 5GB per safata d’entrada i límit d’adjunt de 25 MB. Només us limitareu a l’accés de correu electrònic, però Zoho ofereix una visió intrigant i rendible de l’allotjament de correu electrònic de classe empresarial..

Els proveïdors professionals d’allotjament de correu electrònic ofereixen a la safata d’entrada una legitimitat substituint el nom d’empresa de Google, Zoho o Yahoo per un domini personalitzat. Tenint en compte que prop del 60% dels adults comproven el correu electrònic el primer matí al matí, les comunicacions per correu electrònic representen una part important de la vostra presència en línia..

És per això que normalment recomanem gastar almenys uns dòlars en un servei de correu electrònic que inclogui tot el que necessiteu per tenir èxit. El pla d’entrada de Zoho té un cost d’1 USD per mes per usuari o assegureu-vos de consultar els comptes de correu electrònic de Bluehost i SiteGround; ofereixen un poder d’enviament il·limitat per menys de 5 dòlars al mes..

Quin servei de correu electrònic empresarial és el millor?

Tot i que combinant el servei de correu electrònic amb un pla d’allotjament web funciona molt bé per a particulars, autònoms, bloggers i petites empreses, probablement les organitzacions més grans voldran optar per un dels millors plans d’allotjament de correu electrònic per a empreses..

Il·lustració d’enviament de correus electrònics a tot el món

Les empreses es basen especialment en l’allotjament de correu electrònic per a l’adquisició, participació i assistència de clients.

Els proveïdors d’allotjament de correu electrònic, inclosos Rackspace, Office 365, G Suite, Rackspace i fins i tot Zoho, probablement siguin una ruta més cara, però podeu esperar que rebin suport IMAP premium, protecció contra correu brossa i virus, supervisió del servidor i temps de funcionament estel·lar. Determinar quin servei funciona millor depèn dels requisits, del pressupost i de la familiaritat de cada organització.

G Suite, quan es desglossa el millor allotjament de correu electrònic per a empreses, es presenta amb un avantatge força net sobre Office 365 quan es tracta de popularitat, al voltant del 57% del mercat tria el servei de Google. Zoho és una opció més rendible que encara té totes les mateixes funcions.

Els autònoms i les empreses més petites, tanmateix, probablement apreciaran l’eficiència i l’estalvi associats a afegir un servei d’allotjament de correu electrònic i eines de màrqueting de correu electrònic a través del seu amfitrió web. Amb els seus plans de baix cost i d’alt valor, Zoho, SiteGround i Bluehost compleixen aquestes necessitats amb aplomb.

Què heu de buscar quan escolliu un servei d’allotjament de correu electrònic

Més d’un terç de la població mundial opera un compte de correu electrònic actiu, i les adreces comercials representen aproximadament el 25% de totes les bústies de sortida. Els professionals i els venedors classifiquen constantment el correu electrònic com el mètode de comunicació preferit per a missatges orientats a les empreses, i identifiquen els missatges com la tàctica més eficaç per augmentar la consciència, l’adquisició, la conversió i la retenció..

Com podeu imaginar, el millor allotjament de correu electrònic us permet maximitzar el vostre èxit connectant-vos amb clients i clients potencials. Comunicacions de confiança, cortesia del vostre amfitrió de correu electrònic, us ajuda a crear confiança, solucionar qualsevol problema i crear fidelització de marca. A continuació, es mostren algunes mètriques clau que cal cercar i les funcions específiques que necessiteu:

 • Seguretat: Comencen les exploracions de virus, les mesures anti-malware i els filtres de correu brossa. Les còpies de seguretat automàtiques diàries i el compliment HIPAA o FISMA són encara millors.
 • Facilitat d’ús: Servei d’atenció al client 24 hores al dia per telèfon, xat i correu electrònic, a més d’una intuïtiva interfície en línia i clients de correu web preconfigurats.
 • Emmagatzematge: Unlimited sempre és bo, els plans escalables són encara millors. Cerqueu amfitrions que ofereixin serveis d’arxiu.
 • Compatibilitat: Enviar les quatre cartes preferides dels usuaris per correu electrònic: IMAP. Aquest protocol us permet consultar la vostra safata d’entrada des de telèfons, tauletes i ordinadors des de qualsevol lloc. Estigueu atents als proveïdors que expliquen com configurar els vostres clients de correu electrònic o aplicacions mòbils.

Quan cerqueu el millor servidor per als vostres comptes de correu electrònic, presteu atenció a les funcions i funcionalitats associades als noms de domini personalitzats. Tant si teniu una persona que busqueu una feina nova com si inicieu una petita empresa, una adreça de correu electrònic professional us proporciona més credibilitat i autoritat, és a dir, podreu obrir, llegir i respondre als vostres missatges. Enviament feliç!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me