SiteGround WordPress Review & Hosting Rating (2020)

Vores dybdegående WordGround WordPress-gennemgang undersøger, hvad der sker, når du kombinerer to af de mest brugervenlige systemer på planeten.


Det er meningen, at det er let at arbejde med WordPress – en af ​​mange grunde til, at softwaren enstemmigt betragtes som den mest populære webstedsadministrationsplatform på markedet. Det er dog en ting at oprette og udgive et websted; At holde dit websted ope og køre med plads til at vokse er en anden. Et websteds evne til at trives er afhængig af en webhost af høj kvalitet.

SiteGround er en robust mulighed med tiltalende funktioner, uanset om du kaster dig igennem dit første sted eller flammende stier på din 100th. En af blot et par værter, som WordPress selv anbefaler, SiteGround har nogle af de bedste tekniske support i branchen. Uanset om du er ny til at eje et websted, eller du er en no-nonsense, dygtig udvikler, bringer SiteGround-teamet sit A-spil så langt som kundeoplevelse – hvilket giver dig mere tid til at oprette fantastiske websteder.

SiteGround “WordPress” Hostinganmeldelse: 4.8 / 5.0-vurdering

SiteGround blev grundlagt i 2004 og med base i Bulgarien og er vokset til at være en af ​​de mest kendte værter på markedet. Udbyderen understøtter i øjeblikket mere end 800.000 websteder og drives af at skabe interne løsninger og forfølge partnerskaber, der er til gavn for kunderne. Ud over at skabe deres egen software til at styre kundesupport, er virksomheden også kendt for at skabe SuperCacher, en teknologi, der øger hjemmesidens ydelse. Denne opmærksomhed på sidehastighed er især vigtig for WordPress-brugere, da platformens komplekse kodebase ofte kan nedsætte leveringen af ​​information.

Ledet af CEO Tenko Nikolov og grundlægger Ivo Tzenov har SiteGround-teamet øje for innovation. Virksomheden giver brugerne en konkurrencefordel – med en oppetidsfrekvens, der slår industristandarden, høj ydelseslagring drevet af solid state drev og sikkerhedstiltag, der er skræddersyet specifikt til WordPress. Læs videre for at lære mere om SiteGrands specifikke funktionssæt, og glem ikke at se vores fulde gennemgang af SiteGrounds tjenester til WordPress i nedenstående tabel.

SiteGround “Administreret WordPress” Hostinganmeldelse: 4.8 / 5.0-vurdering

Heldigvis for kunder inkluderer alle SiteGround’s WordPress-hostingplaner administrerede tjenester, hvilket betyder, at virksomheden tager sig af opdatering og sikring af hardware bag dit websted. SiteGrounds administrerede WordPress-hosting dækker præstationssindede værktøjer og konfigurationer samt sikkerhedsprocedurer såsom automatiske opdateringer og sikkerhedskopieringer.

Top-notch sikkerhed er en primær bekymring for WordPress-brugere, og SiteGround tager dette alvorligt. Virksomheden er nøje opmærksom på WordPress-specifikke sårbarheder og implementerer tilpassede firewall-regler efter behov. Daglige sikkerhedskopier og sømløse platform- og plugin-opdateringer gør det muligt for dit websted at modstå og gendanne fra almindelige WordPress-fejl.

3 alternativer til SiteGround WordPress Hosting

Vi synes naturligvis, at SiteGround er ret utroligt, men virksomheden er muligvis ikke den bedst egnede til alle. Uanset om det er omkostninger, lagerplads eller andre tilføjelsesfunktioner, løber disse værter nedenfor med at løfte WordPress-hosting-spillet og give SiteGround et løb for dine penge.

Se andre populære WordPress-hostingalternativer »

SiteGround’s WordPress “Features” -vurdering: 4.9 / 5.0

Der er masser af funktioner at begejstre i alle tre af SiteGround’s WordPress-hostingplaner. Alle pakker leveres med 24/7 support, gratis e-mail-konti, appinstallationer, sikkerhedskopieringer og ubegrænset trafik. Inkluderingen af ​​cPanel- og SSH-adgang forenkler webstedsstyring og sikkerhedsvedligeholdelse og det brede udvalg af WordPress-værktøjer – inklusive installation med et enkelt klik, auto-opdateringer og kommandolinjestyring – strømline webstedsudvikling.

Højere priser (men stadig rimelige) delte hostingplaner for WordPress inkluderer ekstra funktioner, der er ideelle til avancerede udviklere, der arbejder på større og flere websteder. For eksempel har GrowBig- og GoGeek-planerne prioriteret teknisk support, gratis sikkerhedskopieringsgendannelser og adgang til SiteGrounds eksklusive SuperCacher-teknologi, der får websteder til at indlæse hurtigere. På GoGeek-planen forbedrer WordPress-iscenesættelse og forudinstalleret Git oplevelsen for WordPress-udviklere.

Skærmbillede af SiteGround-prisniveauer

Fra virksomhedens navnekonvention til deres funktionssæt lægger SiteGround WordPress-planer vægt på vækstpotentiale.

StartUp-, GrowBig- og GoGeek-planerne er velegnede til websteder, der har henholdsvis 10.000, 25.000 og 100.000 månedlige besøg. Hvis du har store websteder med stor trafik og du leder efter mere robust webhosting, har SiteGround’s cloud-hosting og dedikerede serverplaner meget at tilbyde webstedsejere, der har brug for mere plads, support og sikkerhed.

SiteGround’s WordPress “Performance” -vurdering: 4.8 / 5.0

Der er ingen grund til at bekymre sig om langsomme indlæsningstider med SiteGround. Langsome servere er en væsentlig årsag til, at brugere opgiver websteder og kan påvirke din bundlinje. Serverne på SiteGround er hurtige og lydhøre, hvilket sikrer, at de mennesker, der får adgang til dit websted, ikke forlader tidligt, fordi indlæsningen af ​​webstedet tester deres tålmodighed. Ud over de WordPress-venlige solid-state drev og SuperCacher bruger SiteGround NGINX webserver og understøtter PHP7 og HTTP / 2 for yderligere at øge ydelsen. Derudover leveres alle planer med Cloudflare-indholdsleveringsnetværket, som hjælper med at levere dit indhold rundt om i verden i en brøkdel af tiden.

SiteGround’s platform er bygget på Linux-containere, hvilket giver stabil webpræstation, selv når trafikken til et givet sted er høj. Det betyder, at dit websted kan understøtte flere brugere uden at bremse belastningstider. SiteGround kan også prale af et effektivt backup-system, der bruger minimale ressourcer til hurtig gendannelse. At holde dit websted kørende så glat som muligt giver dine brugere en problemfri oplevelse, der holder dem engagerede med dit indhold.

SiteGround’s WordPress-prisfastsættelse: 4.8 / 5.0

SiteGround er en moderat priset webhost med muligheder for store og små websteder. SiteGround tilbyder planer, der imødekommer både den begyndende webstedsejer og erfarne store veteraner. SiteGround tilbyder tre prisindstillinger, der starter ved $ 3,95. Disse prispunkter for virksomhedens planer for StartUp, GrowBig og GoGeeks matcher nogle af de billigste hostingplaner, der findes på markedet.

StartUp-planen er et godt sted at begynde, hvis du kun har et websted og ikke forventer at vokse hurtigt. Det inkluderer gratis e-mail-konti, appinstallationer og SSD-lagerplads til ekstra sikre data – alt sammen med en konkurrencedygtig månedlig sats. Brugere, der vælger GrowBig- eller GoGeek-planerne, vil drage fordel af bonusfunktioner såsom et gratis SSL-certifikat i et år, WordPress-iscenesættelsesmiljøer og sikkerhedskopiering og gendannelse af websteder. Disse planer er velegnede til virksomheder med flere websteder og andre strømbrugere. Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, et signal til kunder om, at SiteGround tror på værdien af ​​sine tjenester.

SiteGround’s WordPress-”Pålidelighed” -bedømmelse: 5.0 / 5.0

En af markørerne for en stor webhost er pålidelighed. Du ønsker simpelthen ikke at være vært hos et firma, hvis servere går ned med nogen form for frekvens. Denne nedetid er dyr og koster virksomheder i gennemsnit $ 5600 pr. Minut, ifølge Gartner. Med hensyn til oppetid (procentdelen af ​​tid, som serveren kører), udviser SiteGround stjernernes ydeevne og konsistens ved 99,99% oppetid og derover.

Kort over SiteGround datacenterplaceringer

Med datacentre strategisk placeret over hele kloden, sætter SiteGround kundernes websteder op til præstationssucces.

Med højtydende software stationeret på tre kontinenter lover SiteGround datacentre, der understøttes af avancerede systemer og sikkerhed. Når du starter en SiteGround-konto, kan du vælge det datacenter, hvor du vil være vært for dit websted, afhængigt af din geografiske målgruppe. Cloudflare-indholdsleveringsnetværket (CDN), som er en hæfteklam i alle SiteGround-planer, gør dit websted hurtigt og sikkert tilgængeligt over hele verden.

WordPress-hosting med SiteGround: Vores likes & Kan ikke lide

SiteGround har vist sig gang på gang at være et af de bedste valg til WordPress-hosting. Som med enhver vært er der nogle områder, hvor SiteGround fører pakken og andre, hvor dens tjenester kan forbedres. Her er nogle af de vigtigste funktioner i SiteGround, som vi overvejede i vores samlede vurdering.

5 fordele

  1. Hands-on og self-service support: Support døgnet rundt gennem billetter, live chat og telefonassistance giver SiteGround-kunder den hjælp, de har brug for, når de har brug for det. Derudover har SiteGround-webstedet en grundig vidensbase med hundreder af artikler om praktisk talt ethvert emne, som kunderne kan tænke over.
  2. Sikkerhed med stor betydning: SiteGround implementerer en stærk firewall, der beskytter mod angreb og overvåger sårbarheder i WordPress-filer og plugins. Alle sårbarheder, der opdages, behandles proaktivt på server- og filniveau. Virksomhedens kontoisoleringsteknologi sikrer andre konti på en delt server, når en konto er truet.
  3. Gratis CDN og SSL: Når du bliver en SiteGround-kunde, vil du drage fordel af Cloudflare CDN og et gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt ™, en velkendt SSL-løsning til WordPress-websteder.
  4. Mange e-handelsindstillinger: Kunder kan vælge mellem 18 eCommerce-applikationer til at drive en online butik. WooCommerce er det almindelige valg for WordPress-brugere, men dette tilpasningsniveau sikrer, at du kan bruge en platform, der bedst passer til dine behov.
  5. WordPress-forbedringsværktøjer: Når du først er klar og klar til at gå med SiteGround’s auto-installationsprogram til WordPress, tilbyder planer med højere ende autoopdateringsværktøjet til at holde dit websted sikkert, SuperCacher-værktøjet til at forbedre webstedshastigheden og WordPress-iscenesættelsesmiljøer til at teste og implementere ændringer.

2 Cons

  1. Begrænset lagerplads til lave priser: Den maksimale pladsmængde, der er til rådighed på SiteGround’s delte hostingplaner, er kun 30 GB. Sammenlignet med andre web-hostingudbydere er den tilgængelige opbevaring på den slanke side. Du kan dog opgradere til cloud hosting eller en dedikeret server for mere plads.
  2. Skjult installationsgebyr: Hvis du betaler måned til måned, opkræver SiteGround et ekstra installationsgebyr på $ 14,95. For at få den bedste pris, tilmeld dig at betale i 12 måneder til de annoncerede omkostninger pr. Måned eller se aktuelle kuponer tilgængelige online.

SiteGround-teamet har optimeret WordPress-oplevelsen

Når du bygger et websted, er det en komfort at vide, at din vært har din ryg. SiteGround er en ideel partner til at sikre, at dit websted er synligt og tilgængeligt med plads til at vokse. Selv websteder med det yderst begyndte kan udvides til at rumme titusinder af besøgende pr. Måned. Uanset hvilken retning dit websted tager, har SiteGround den førende kundesupport og tilpassbare indstillinger for at holde dit WordPress-mesterværk blomstrende.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me