SiteGround VPS Review (2020) – Serverværtsvurderinger af eksperter

Leder du efter en SiteGround VPS-anmeldelse, der berører alle hjørner af den førende værts tjenester? Du er kommet til det rigtige sted! SiteGround er kendt for at tilbyde branchens førende pålidelighed, ydeevne og support, men hvordan ved du, hvilken plan der er den rigtige for dig?


Ligesom Goldilocks er VPS-hostingkunder lykkeligste med serverplads, der er “helt rigtigt.” Delt hosting er for lille, og dedikerede servere er for store – men de skalerbare, fleksible ressourcer på en virtuel privat server passer perfekt.

Uanset om du spiser grød, sidder i stole eller ligger i senge, kan de tre bjørne af web-hosting-planer give dig et overvældende antal muligheder. Heldigvis tilbyder en af ​​vores foretrukne hostingudbydere, SiteGround, en utrolig hurtig, justerbar cloud-VPS-mulighed, der kan skrumpe eller vokse for at imødekomme dine nøjagtige behov. Læs videre for vores gennemgang af planens funktioner, priser, ydelse, pålidelighed og administrerede tjenester.

SiteGround VPS Hosting-anmeldelse: 4.6 / 5.0-vurdering

SiteGround skiftede fra traditionelle VPS-hostingplaner til fordel for skybaserede konfigurationer, der giver en større kombination af fleksibilitet, skalerbarhed og økonomisk levedygtighed. Selvom cloud-servere i sig selv er virtuelle private servere, er en VPS ikke i sagens natur en cloud-server.

Med en typisk VPS-vært får du en partition på en server, der kører sit eget operativsystem og serversoftware. SiteGround’s cloud-hosting bringer dette til det næste niveau ved at give mere hardwarekontrol, større tilgængelighed og mere lydhør levering.

SiteGround’s VPS-planer er fuldt styret, så du behøver ikke at installere eller justere noget på din server, hvis du ikke ønsker det. Kunder kan opgradere undervejs ved at tilføje flere CPU’er, opbevaring eller RAM med det samme uden nedetid. Din datalagring er overflødig, ligesom alt andet i skyen – hvis en harddisk mislykkes, er dine data stadig sikre og vil være tilgængelige fra andre harddiske i netværket. Vi satte SiteGround’s cloud-hostingplan gennem dens tempo for nylig og sammensætter en fuld gennemgang, som du kan se nedenfor:

Se VPS-alternativer »

SiteGround “Cloud” VPS Hosting-anmeldelse: 4.4 / 5.0-vurdering

SiteGround’s VPS-alternativ, cloud-hosting, kan i det væsentlige simulere en dedikeret server. Små websteder med konstant lav eller moderat trafik har ikke brug for computerressourcerne på en hel server, men det har muligvis brug for hjælp til at håndtere de lejlighedsvise pigge, der er forbundet med en ny marketingkampagne eller produktudrullning.

Med SiteGround skyhosting kan kunder tilføje mere strøm med enten blot et par museklik eller automatisk skalere båndbredde eller hukommelse for at håndtere efterspørgslen. Når trafikhastigheden er forbi, vender webstedet tilbage til de originale serverkonfigurationer uden at skulle betale for en dedikeret servermåned over måned.

Vi elsker, hvordan SiteGround konsekvent forbedrer sin teknologi og tjenester, og de ultra-skalerbare cloud-hosting-pakker er bare flere gode eksempler på dette. Se vores guru anmeldelse for mere information.

Se alternativer til skyserver »

SiteGround “Managed” VPS Hosting-anmeldelse: 4.4 / 5.0-vurdering

SiteGround’s cloud-hosting er altid fuldt styret, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om opdatering af serversoftware; hvis der er behov for opgraderinger, programrettelser eller sikkerhedsopdateringer, tager SiteGrunds kyndige eksperter automatisk sig af dem. Administrerede tjenester gør, at sky er vært for en tur i parken, især når du overvejer den tekniske oplevelse, der kræves for korrekt konfigurering, balance og vedligeholdelse af virtuelle, sky- eller dedikerede servere..

SiteGround fungerer især meget godt med administrerede tjenester. Virksomhedsrepræsentanter forinstallerer og vedligeholder alle softwarekunder, som kunderne ønsker på deres server, sammen med håndtering af de daglige IT-opgaver. Når du har brug for at tale med nogen, giver SiteGround utrolige lydhøre supportteknikere; nogen vil svare på en e-mail-billet på mindre end 10 minutter, mens de, der er i live chat eller ringer til et telefonopkald, ikke vil opleve nogen holdemusik.

Se styrede hostingalternativer »

Hvordan sammenlignes SiteGround med konkurrenter?

For nogle webstedsejere tilbyder SiteGround flere funktioner, ydelse og support end mange konkurrenter. Få andre værter inkluderer utal af gratis tjenester og tilføjelser, såsom en dedikeret IP og SSL, til hvor som helst i nærheden af ​​det samme prispoint.

Vi værdsætter, at værten har indtaget en holdning til innovation i modsætning til standard serveradministrationspraksis og software. Som et team foretrækker SiteGround at oprette løsninger internt, hvilket ofte fører til unikke, innovative teknologier til serversikkerhed, hastighed og oppetid.

Alt dette sagt, vi kan godt lide at præsentere alternative muligheder. Vores top-rangerede VPS-vært er muligvis ikke den perfekte pasform til dig, men at sammenligne virksomhedens plan med vores gennemgang af SiteGround kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke funktioner der er mest vigtige. Ud over SiteGround er her en anden vært, vi anbefaler:

Sammenlign andre SiteGround VPS-konkurrenter »

Andre SiteGround “VPS-anmeldelser” efter funktion

Generelt tilbyder SiteGround’s VPS-cloud-hosting infrastruktur i høj kvalitet med en overkommelig pris og mange fordelagtige funktioner. SiteGround-servere inkluderer de nyeste teknologier og er i stand til at levere hurtige, effektive løsninger, der giver masser af plads til fremtidig ekspansion og vækst.

Funktioner: 4.9 / 5.0-vurdering

SiteGround tilbyder en lang række funktioner (ingen ordspil beregnet) med sine skytjenester. Vi har allerede berørt nogle få fordele i vores anmeldelser, men her er et par ekstra freebies at værdsætte:

  • WHM & cPanel: Hver sky-konto inkluderer et kontrolpanel for webhosting, der giver dig fuld kontrol over domæner, filer og programmer, der udgør dit websted.
  • Softaculous: Auto-installationsprogrammet indeholder en bred vifte af webapplikationer, der kan føjes til dit hostingmiljø med et enkelt klik, hvilket betyder, at du kan fokusere på udvikling og ikke softwareinstallation eller konfiguration..
  • MySQL & PostgreSQL: SiteGround giver dig mulighed for at bruge et open source-databasesystem. Tilføjelse af PostgreSQL-indstillingen viser, at virksomheden ikke begrænser udviklernes præferencer.
  • Fem versioner af PHP: At give mulighed for at vælge mellem flere versioner af PHP kan være en god fordel, hvis du har applikationer eller kode med kendte konflikter med nyere versioner af PHP.
  • Dedikeret IP-adresse: At have en dedikeret adresse er en fantastisk tilføjelse til SiteGround’s cloud-hosting. Ofte skal kunder betale et ekstra gebyr for add-on-komponenten.
  • Gratis SSL-certifikater: Her igen sparer SiteGround kunderne penge ved at inkludere en anden tilføjelsestjeneste. SSL-certifikater øger din sikkerhed og pålidelighed ud over SEO-boostet.
  • iptables-firewall: Lidt ekstra sikkerhed gør aldrig ondt, og muligheden for at konfigurere din firewall-politik er et stort aktiv. Et alsidigt firewall-værktøj, iptables, er oprettet til Linux-operativsystemet og giver dig mulighed for at oprette dine egne regler og kæder.

Mens SiteGround giver et væld af udviklervenlige muligheder, såsom valget mellem Apache eller NGINX webserver, værdsætter vi inkluderingen af ​​en gratis domænenavnsregistrering og andre komponenter, der appellerer til dem, der er nyere i cloud-VPS-hosting-rækkerne.

Pris: 4.8 / 5.0 Vurdering

Priserne for SiteGround skyhosting er meget rimelige og en af ​​de bedste grunde til at tilmelde dig tjenesten. VPS-planer starter muligvis til billigere priser, men vi værdsætter den ekstra fleksibilitet og andre frynsegoder, som skyen tilbyder.

Skærmbillede af SiteGround cloud-prisborde

SiteGround tilbyder en række cloud hosting-konfigurationer, alle fyldt med et væld af ekstra funktioner.

SiteGround tilbyder også kunder muligheden for at tilpasse deres cloud-hostingplan. Brug for mere hukommelse og mindre diskplads? Intet problem, du kan justere din plan til at imødekomme dine behov nøjagtigt. Med virksomhedens værktøj Opret din egen plan kan kunder nemt matche deres krævede databehandlingsressourcer til deres budgetmæssige begrænsninger.

Ydeevne: 4.6 / 5.0 Vurdering

Med så mange servere, der er klar til at gemme og indlæse dine webstedsdata eller -applikationer, er ydelsen af ​​SiteGround-cloud-hosting langt bedre end mange traditionelle VPS-alternativer. Distribuerede data, skalerbarhed, dedikerede ressourcer og ingen nedetid alt sammen føjer til fantastiske præstationsforventninger og er især velegnet til websteder med forventede trafikspidser.

Derudover skræddersyr virksomheden cacheprogrammer til kundens valgte indholdsstyringssystem for yderligere at fremskynde og optimere sidelastninger. Uanset om du bruger WordPress, Drupal, Joomla eller Magento, har SiteGround de tilpassede løsninger for at maksimere ydelsen.

Pålidelighed & Support: 5.0 / 5.0-vurdering

Med hensyn til pålidelighed er cloud-hosting sandsynligvis den mest pålidelige hostingtjeneste, der er tilgængelig på grund af netværkets indbyggede afskedigelser og belastningsfordeling, for ikke at nævne forbedret sikkerhed sammenlignet med delt hosting og traditionel VPS-hosting.

Screenshot af SiteGround sky hosting

Powered by adskillige proprietære programmer, SiteGround supportteam vil løse problemer utroligt hurtigt.

SiteGround-medarbejdere er stolte af hurtig support, og virksomheden nyder et ry som branchen inden for dette område. Agenter vil endda hjælpe med applikations- og softwarefejl, en service, som de fleste værter ikke tilbyder. Virksomheden har opbygget og implementeret flere proprietære programmer til sporing af problemer, og vi elsker at kunder kan modtage øjeblikkelig hjælp gennem live-chat og telefonopkald.

SiteGround-servere får høje karakterer for ydeevne og support

Så hvad er bunden? SiteGround skyhosting tilbyder stor ydelse, pålidelighed og support, som kunderne ser ud til at elske. Personligt har jeg arbejdet med webhosting og webhostingfirmaer i mange år, og det er forfriskende at finde et firma, der virkelig interesserer sig for kundetilfredshed og kan levere komplicerede og imponerende teknologidrevne hostingoplevelser. Fra alt, hvad jeg har set hidtil, er SiteGround et godt valg, både for virksomhedens tekniske dygtighed og for dens lidenskabelige supportfilosofi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me