InterServer VPS Review & Rating 2020: Hosting med InterServer.net

For dem, der leder efter en fleksibel, teknologisk tung virtuel server, skal du ikke lede længere end vores InterServer VPS-gennemgang. Holdet opbyggede og driver sit eget datacenter, hvilket giver dig praktisk ekspertise, der kan hjælpe dig med at designe og optimere det perfekte hostingmiljø til dine behov.


Vi har uendeligt talt om fordelene ved VPS-hosting, der giver lige så meget hukommelse / RAM, fysisk serverlagringsplads og computervarer, som dit websted eller din applikation har brug for. Det frigør dig fra ressourcebegrænsningerne i et delt servernetværk, og det afskærmer dig mod den økonomiske byrde, som en dedikeret server kan medføre. En af vores foretrukne hostingudbydere, InterServer illustrerer skønheden i et VPS-hostingmiljø med sin server “slice” -model.

Afbid så mange eller så få ressourcer, som dit websted kan tygge, hvilket angiver, hvor mange kerner, og hvor meget hukommelse, opbevaring og dataoverførsel, du vil have tildelt til din server. Her dækker vi fordele og ulemper ved VPS-hosting med InterServer.

Interserver “VPS” anmeldelse: 4.8 / 5.0-vurdering

Start med gratis delt-til-VPS-hosting-migrationstjenester, øjeblikkelig serverlevering og et heck-ja-prispoint, fanger InterServer VPS-kunders opmærksomhed fra git go. Vi værdsætter den række valg af operativsystemer, der er tilgængelige for VPS-hostingkunder, og oppetidsgarantien på netværket på 99,9% er ret standard inden for hele branchen. VPS-kunder får total kontrol over serverressourcer – via root / admin-adgang – og for kunder, der er vært for fire eller flere skiver, hjælper InterServer med problemer med operativsystem og kontrolpanel.

Alle VPS-planer leveres komplet med overflødig lagring, sikkerhedskopieringer, genstartfri opdateringer og yderst pålidelig serverovervågning. Det er i det væsentlige alt, hvad du kan bede om fra en budgetserver-vært. Se vores fulde gennemgang af InterServer’s VPS-indstillinger for mere info:

Se alternative VPS-værter »

Interserver “Linux Cloud VPS” anmeldelse: 4.8 / 5.0-vurdering

InterServer’s VPS-tilbud udnytter al den magt, skyen har at tilbyde – konkurrencedygtige priser, tredjeparts it-support og automatiske sikkerhedskopier for at nævne nogle få. Virksomhedens cloud-tilbud findes i Linux- eller Windows-operativsystemsmag. Af mange grunde, inklusive omkostninger, kommerciel tilgængelighed og softwarekompatibilitet, er Linux et meget populært valg af operativsystem.

Din Linux-distro-menu:

 • Debian
 • Arch Linux
 • Funtoo Linux
 • ALT Linux
 • CentOS
 • CERN Linux
 • SUSE Linux
 • Gentoo
 • Ubuntu
 • openSUSE
 • Slackware
 • Openwall

Indstil dine CPU-, hukommelses-, lager- og dataoverførselsgodtgørelser baseret på hvor mange server “skiver” du anmoder om. Ét udsnit får dig en kerne, 1.024 mg hukommelse, 25 GB diskplads og 1 TB overførsel – flere skiver, betyder flere serverressourcer! Det er så enkelt.

Distribuer hundreder af apps på din skyserver, implementer kun den software, du har brug for, og nyd den lette vedligeholdelse, som InterServer bestræber sig på at levere. Udforsk al den fleksibilitet og tilpasning, som virksomhedens cloud-VPS-hostingplaner for Linux-brugere har at tilbyde, ved at læse vores fulde anmeldelse nedenfor.

Se alternative Linux VPS-værter »

Interserver “Windows Cloud VPS” anmeldelse: 4.7 / 5.0-vurdering

Ligesom Linux Cloud VPS-planen begynder InterServer’s Windows VPS-tilbud med dit valg af operativsystem: Windows eller Windows 2016 er de to entrées i menuen.

Før du vælger den lidt dyrere Windows VPS-hostingplan, skal du sørge for, at du har en gyldig grund til at vælge en Windows-baseret maskine. Vi siger ofte, at 98.99999% af tiden, du kunne eller burde gå med Linux, medmindre du har brug for at køre strengt Windows-kompatible applikationer som Visio eller MS Access. Hvis du beslutter, at en Windows VPS er det, du har brug for, er du kommet til en god vært.

Udnyt InterServer’s charmerende “skive” -system til at anmode om din serverkonfiguration. Én skive – startende på $ 10,00 pr. Måned – giver dig en enkelt kerne plus 1.024 MB hukommelse, 25 GB lagerplads og 1 TB månedlig dataoverførsel. Vælg op til 16 skiver for maksimal effekt!

Klik på en af ​​knapperne herunder for at få flere oplysninger om op- og nedture i cloud-hosting med InterServer.

Se alternative Windows VPS-værter »

Top 3 VPS-alternativer til Interserver.net

Selvom jeg næsten – ja, ordspil havde til hensigt – kun havde noget at sige om InterServer’s VPS-indstillinger, ville jeg gøre dig en bjørnetjeneste. Jeg gav dig ikke det komplette markedsbillede. InterServer er en fremragende serverhost på entry-level, hvilket fremgår af de lave prispunkter og lette tilpasning. Jeg elsker den support, teamet giver, og “slice” -serverkonfigurationssystemet fornuftigt forenkler installationsprocessen.

Da dit websteds behov eskalerer, kan du dog være tilbøjelig til at søge andre steder efter support. Vi kan godt lide at se mere robuste sikkerhedsfunktioner, højere oppetidsgarantier og endnu flere databehandlingsressourcer til rådighed for kunden, når vi taler om den bedste virtuelle private server, som branchen har at tilbyde. Hvis du støder på dette behov, vil jeg invitere dig til at overveje webens i øjeblikket førende VPS-hostingudbydere nedenfor:

Se andre top VPS-værter »

VPS-hosting med InterServer må ikke overses!

Shopping til en virtuel, sky eller dedikeret server kan være meget at fordøje. Hvis du fjerner intet andet fra min 1.000-ord ensomhed, skal du huske dette: InterServer giver server hosting-fit til den omkostningsbevidste kunde, komplet med et væld af tilpasningsmuligheder til opbevaring, operativsystemer og administrerede tjenester.

InterServer teamfoto

InterServer-teamet hjælper dig på alle faser af din hostingrejse.

Jeg vil anbefale værten til enhver VPS-nybegynder, især da du sandsynligvis vil ende med et opkald med et af de stiftende teammedlemmer selv, hvis du løber ind i problemer – snak om personlig service! Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me