9 bedste GoDaddy-alternativer ($ 0,01 til $ 3) – Hosting, domæner og e-mail

Søgningen efter de bedste GoDaddy-alternativer er næsten lige så almindelig som beslutningen om at vælge GoDaddy som din webhostingudbyder eller domæneregistrator i første omgang. Det velkendte firma gør det muligt at starte en online tilstedeværelse ekstraordinært let og overkommelig for begyndere, men det er kun naturligt at ønske at kigge efter grønnere græsgange.


På trods af sin globale popularitet kommer GoDaddy under ild for høje fornyelsespriser og mindre end stjernernes kundesupport. Når du lærer mere om teknologien bag dit websted, kan du få en bedre fornemmelse af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør for din online satsning. At flytte din hjemmeside til en ny vært er ikke så skræmmende, som du måske tror, ​​så føl dig fri til at holde dine muligheder åbne.

Som værtentusiaster, der har haft hundreder af personlige projekter med dusinvis af værter, har vi sammensat en liste over de bedste GoDaddy-udskiftningsmuligheder til webhosting, domæneregistrering, e-mail-konti og andre specialiserede platforme som WordPress og webstedsopbyggere.

Bedste samlede alternativer til GoDaddy

Et af de tidligste hostingfirmaer, der kom på markedet, GoDaddy oprindeligt dannede i 1997 som Jomax Technologies og begyndte at sælge hosting- og webstedsbygger-tjenester et år senere. I løbet af de to årtier, der fulgte, er GoDaddy vokset til at servicere ca. 20 millioner kunder over hele verden på 56 lokaliserede markeder.

GoDaddy fandt en masse succes bag billige domæner og dristige markedsføringsstrategier, der gjorde mærket til en one-stop-shop til praktisk webhosting, som begyndere både kunne forstå og have råd til. Men dem, der er på udkig efter billige domæneregistreringer, en drag-and-drop-webstedsbygger, et klik med WordPress-installationer og e-handelsfunktionalitet på stabil og hurtig hardware har hundreder af andre muligheder.

I årenes løb har GoDaddys konkurrenter fanget op – og i mange tilfælde endda overgået – kæmpen med hensyn til funktioner, brugervenlighed, support og pris. For eksempel understreger disse tre værter overkommelige priser, mens de tilbyder flere hostingværktøjer og mere lydhør assistance, hvis du skulle støde på problemer.

Se andre topværter »

Bedste “domæneregistrering & Hosting ”Alternativer til GoDaddy

Med mere end 67 millioner domænenavne under ledelse er GoDaddy utvetydigt en stor styrke i domænebranchen. Den ICANN-akkrediterede registrator begyndte at sælge domæner i 2001 og blev verdens største domæneregistrator kun fire år senere – en titel, som virksomheden stadig har i dag.

På trods af sin domæne-hosting-dygtighed, får GoDaddy en masse flack for sine dyre fornyelser af domæner. De formodede salgspriser for domænenavne er på linje med resten af ​​branchen, men basisprisen er let $ 6 eller deromkring dyrere. Nye kunder får standard gratis registrering, når de tilmelder sig mindst et års webhosting, men fortsat med at udvide dit domæneejerskab bliver det dyrere – kunder har oplevet stigninger på 20% hvert år.

Heldigvis er alternativer til GoDaddy meget mere overkommelige og kommer med mange færre besvær. Vores foretrukne domæneregistratorer, der er anført nedenfor, tilbyder et gratis domæne med hosting og har mere fornuftige fornyelser.

Se andre topdomæne-værter »

Bedste “Email Hosting” -alternativer til GoDaddy

Ud over at hjælpe kunder med at anvende alle disse domænenavne til god brug er GoDaddy også en populær mulighed for at være vært for tilpassede e-mail-konti. Virksomhedens professionelle e-mail-hostingplaner er en smule dyrere pr. Indbakke end de fleste konkurrenter, men der er en anden funktion, der undertiden snorrer intetanende webstedsejere.

GoDaddy er en af ​​de få, hvis kun, vært, der giver kunderne et gratis år med en Microsoft Office 365 e-mail-indbakke. Fordøjet låser masser af nyttige produktivitetsværktøjer op, men det fornyes automatisk til priser, der er omtrent tredoblet, hvad hosting-planer typisk koster andre steder.

Vi foretrækker e-mail-hosting med udbydere, der tilbyder gratis ubegrænsede konti – i stedet for prissætning pr. Indbakke – sammen med flere inkluderede webmail-programmer, marketingværktøjer og ingen lagringsbegrænsninger. Derfor synes vi, at disse tre værter er bedre spil som langsigtede e-mail-hosting-partnere:

Se andre top e-mail-værter »

Er GoDaddy den bedste?

Ligesom ordsproget ligger webhosting-skønhed i betragtningens øje. For millioner af kunder er GoDaddy den bedste webhost og domænenavnsregistrator på planeten. For millioner af andre er virksomheden imidlertid langt, langt fra perfekt – eller endda tilstrækkelig.

For mange år siden var virksomheden kendt for højteknologisk hardware, rodet reklame og altomfattende webhosteløsninger. Men selvom virksomheden koncentrerede sig om at udvide sit globale fodaftryk, har scores af konkurrenter indhentet og overgået GoDaddys teknologitilbud og tilbyder deres tjenester til meget mere overkommelige priser.

I mellemtiden har dårlig reklame og en håndfuld kontroverser besværet GoDaddy-mærket yderligere og vendt kunder væk. Fra 2006 til 2011 fornærmede og mistede GoDaddy tusinder af dyrerettighedsaktivister, feminister og online-fortalere på nettet, hvilket førte til fratræden af ​​virksomhedens grundlægger og daværende administrerende direktør Bob Parsons.

For at være retfærdig har GoDaddy gjort en konkret vending i årene siden. Virksomheden skiftede ledere, fornyede sin infrastruktur og har tilføjet flere stærke hosting-tjenester. Virksomheden har fokuseret på sine markedsførings- og teknologiplatforme omkring de små virksomhedsejere, der udgør en stor andel af sine kunder og begynder at genvinde trækkraft og fart og genindvinde den positive energi, der oprindeligt gjorde det så populært..

Hvem er GoDaddys konkurrenter?

Ved flere målinger og med en ret klar margin er GoDaddy verdens største webhostingfirma. Som sådan konkurrerer GoDaddy med en hvem der er hvem af virksomheder i hostingindustrien. I betragtning af GoDaddys brede udbud af tjenester, fra ultra simpelt webstedsopbygning og design til premium styret WordPress-hosting, VPS og dedikerede servere, konkurrerer virksomheden med det fulde spektrum af udbydere.

Mens den overfyldte fælles markedsplads har en tendens til at indsamle det meste af opmærksomheden og konkurrencen om GoDaddy, hænger den samlede hostingmarkedsandel sammen med, hvordan virksomheden konkurrerer med cloud-services i top-niveau og administrerede hosting-eksperter. Nogle rivaler er specialiserede i en bestemt tjeneste, som de hostede webstedsbyggerplatforme Squarespace og Wix, eller cloud-tjenesteudbydere Amazon Web Services og Google Cloud Platform. Andre mainstream-hostingudbydere med fuld service, der konkurrerer med GoDaddy, inkluderer:

  • Bluehost
  • HostGator
  • A2 Hosting
  • InterServer
 • InMotion Hosting
 • iPage
 • Flydende web
 • SiteGround

Som du kan se, ændres listen over GoDaddys nærmeste rivaler afhængigt af den niche, du ser på. Namecheap og Network Solutions er mangeårige GoDaddy-konkurrenter inden for domæneregistreringsbranchen, mens Bluehost og HostGator er de andre velkendte mærker, der kæmper for delte hostingkunder og WordPress-webstedsejere.

Er GoDaddy gratis?

Selvom mange af GoDaddys priser er lidt højere end konkurrenternes, i betragtning af hvad virksomheden tilbyder, kan du stadig finde et par tilbud og gratis frynsegoder. Til at begynde med har vi været i stand til at sikre en speciel aftale for HostingAdvice-læsere, der opkræver dem kun $ 1,00 pr. Måned for det første år med webhosting.

Kunder kan nyde ubegrænset lagerplads og båndbredde med hosting sammen med et gratis års domæneregistrering og Office 365-e-mail. Afhængigt af den webhosteplan, du vælger, har ejere af websteder også adgang til et gratis SSL-certifikat, premium DNS og ubegrænset databaser. (For at være retfærdig, er dog mange af disse funktioner tilgængelige uden omkostninger på mange konkurrenters standard hostingplaner, snarere end at være forbeholdt det første år af GoDaddys pakker med højere ende.)

En gratis frynsegave, der er mere værd at udforske, er den gratis prøveperiode på en måned af GoDaddy-webstedsbyggeren. Håbende webstedsejere behøver ikke engang at give nogen kreditkortoplysninger for at spille med træk-og-slip-designplatformen eller online-butikskaberen.

Gik GoDaddy-priserne op?

Selvom GoDaddy siger, at det ikke har øget priserne på dets regelmæssige hostingplaner, er kunder ofte chokeret over de høje omkostninger til fornyelser. Virksomhedens introduktions- og salgsfremmende priser er uden tvivl attraktive, men de langsigtede omkostninger kan være 10 gange dyrere – at sige intet af ekstraomkostningerne efter det første år med gratis add-on-tjenester udløber.

Hånd, der holder et kreditkort til betaling

GoDaddy-mærket er forbundet med overkommelige priser – men virksomhedens høje fornyelsesgebyrer antyder andet.

Lad os f.eks. Se på den hostingplan på $ 1,00 pr. Måned. Denne gratis domænenavnsregistrering fornyes med $ 17,99 pr. År. Den gratis Office 365 e-mail-indbakke koster bare 10 dollar pr. Måned. Eventuelle sikkerhedsbeskyttelser, du tilføjede, vil være dyrere det andet år, og det gratis SSL-certifikat og premium-DNS tilføjer mere end $ 100 pr. År til din hosting-regning.

For at være fair er denne agn-og-switch-model fuldstændig standard på tværs af webhostingbranchen. Men GoDaddys høje basispris og indpakede funktioner gør, at andetårsrenten springer meget mere skurrende og dyre ud.

Er GoDaddy pålidelig?

Som med tilsyneladende enhver anden vært på planeten, lover GoDaddy, at dens servere vil være i drift mindst 99,9% af tiden. Hvis virksomheden går glip af mærket, siger GoDaddys oppetidsgaranti, at kunder er berettigede til at modtage en kontokredit på 5% af deres månedlige hostinggebyr.

Efter GoDaddys mørke dage i slutningen af ​​2000’erne fokuserede virksomhedsledelse på at returnere GoDaddys ydelse og pålidelighed til det niveau, kunderne forventede. Ifølge Senior Vice President for Hosting Jeff King, var GoDaddys kundegrundlag vokset meget hurtigere end virksomhedens evne til at skalere sin infrastruktur, hvilket førte til inkonsekvente sideindlæsningstider og uklare backend-systemer.

Over flere måneder overvågede teamet tjenesterne tæt og indsamlede præstationsdata for at identificere og løse problemer; blandt de opdagelser, virksomheden gjorde, var ubalanceret lagerforbrug, som undertiden krævede mere kapacitet. GoDaddy bestilte også performanceanalytikerfirma Cloud Spectator til at levere neutral, tredjeparts sammenligning af hostingudbyderes ydelse.

Siden den ekstra indsats har GoDaddy nu stærke sider belastningstider og pålidelighed, ofte placeret blandt de bedste værter i en række kategorier. Med alle greb om support og priser klarer virksomheden sig beundringsværdigt godt set fra et hastighed og pålidelighedsperspektiv.

Andre GoDaddy-indstillinger til WordPress og webstedsbyggeri

Vi har fremhævet en række af de bedste GoDaddy-konkurrenter, når det kommer til generisk webhosting, domæneregistrering og e-mail-konti, men listen er på ingen måde omfattende. For alle de andre typer hosting du muligvis er interesseret i, her er flere overvejelser, når vi afslutter vores artikel.

 • Til WordPress: GoDaddy har et anstændigt WordPress-tilbud, men enhver seriøs bruger af verdens mest populære indholdsstyringssystem foretrækker sandsynligvis en mere optimeret platform. Vi foretrækker InMotion Hosting, vores top-rangerede vært for sine højtydende SSD’er og specialiserede BoldGrid-webstedsbygger.
  • Overvej også: Bluehost og A2 Hosting
 • For webstedsbyggere: GoDaddys gratis prøveversion til webstedsbygger er på ingen måde en sjældenhed i rummet. Mange korrekturlæsere finder virksomhedens løsning for begrænset, så prøv en velkendt og fuldt udstyret platform som Wix i stedet.
  • Overvej også: HostGator og iPage
 • For VPS og skyen: Med GoDaddys forretning, der er så tæt fokuseret på at hjælpe små virksomheder i skala, ville du tro, at virksomhedens VPS-tilbud ville være mere nyttige. Virksomheden tilbyder ikke engang cloud-servere anymoredoes tilbyder ikke engang cloud-servere længere. Vi foreslår Hostwinds for dens overordnede skalerbarhed, ydeevne og support.
  • Overvej også: InMotion Hosting og InterServer
 • For dedikerede servere: For dem, der foretager den store investering i en dedikeret server, vil du ikke nøjes med andet end det bedste. Til det anbefaler vi at omgå GoDaddy til fordel for Liquid Web med dens premium infrastruktur, administrerede tjenester med hvidhandsker og utroligt hjælpsomme supportteam.
  • Overvej også: A2 Hosting og Bluehost

Som du kan fortælle, er der masser af muligheder, når man ser efter alternativer til GoDaddy. Hvis GoDaddy er den prototype første hostingudbyder for webstedsejere, hvem vil være din anden?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map