2020’s bedste webhosting til små virksomheder: Top 9 anmeldelser

Som en relativt ny husejer og hyppig online-shopper er jeg et godt eksempel på, hvorfor webhosting til små virksomheder er en kritisk investering for iværksættere. I de sidste par måneder har jeg haft glæde af at opgradere mine hand-me-down-møbler for at gøre huset mere behageligt og voksent – og ikke en gang tænkte jeg på at gå ned i en butik.


Derfor er det kritisk for virksomheder at etablere et stærkt onlineindtryk. Mere end 85% af forbrugerne vil undersøge et produkt online, inden de foretager et køb, så du vil sikre dig, at din virksomhed hurtigt etablerer sig som en pålidelig ressource. Dit websted vil tiltrække nye kunder overalt, så det er lige så vigtigt at vælge en pålidelig, hæderlig vært som selve websitet.

Oppetid og ydeevne er vigtige for online-kunder som mig, og at finde den rigtige vært til dine forretningsbehov vil hjælpe salget stige og dit brandets omdømme vokse. Læs videre for at se, hvem vi siger, er de 10 bedste webhostingtjenester for små virksomheder i 2020.

1. Bedste generelle Small Business Hosting

For at se mest mulig afkast på din hjemmesideinvestering skal du opsøge en vært med høje oppetidsgarantier – at pålidelighed betyder, at dit websted forbliver online og tilgængeligt for kunder på alle tidspunkter. Stærke hostingfirmaer vil også omfatte top-notch support og kraftfulde webstedsbyggere, der giver dig mulighed for at fokusere din indsats på din forretnings passion og ikke de tekniske detaljer bag kørsel af et websted.

Se de bedste værter generelt »

2. Mest overkommelig Small Business Hosting

Vi ved, at du vil have gratis hosting, men fleksibiliteten, supporten og funktionerne, der er inkluderet i selv delte hostingplaner med bare knogler, er den mindre investering værd. For $ 3 eller mindre pr. Måned giver værter dig alt, hvad du har brug for for at få en succesfuld hjemmeside til din lille virksomhed: et gratis domæne, webstedsbygger, SEO-værktøjer, reklamekreditter, e-handelsfunktioner og døgnet rundt support til priser, som kan ikke slå.

Se mere overkommelige værter »

3. Hosting af e-handel til små virksomheder

Virksomhedsejere kan stille deres produkter og tjenester til rådighed for et globalt publikum ved at tilføje eCommerce-funktionalitet – et online butiksvindue og indkøbskurveprogram – til deres websted. Tilføjelse af disse funktioner til dit websted kan være kompliceret for begyndere, men mange værter tilbyder nemme 1-klik-installationer af de mest populære værktøjer – og de kyndige supportpersonale, der hjælper dig med at implementere dem. Øg salget ved at tilbyde kunderne bekvemmeligheden ved at købe hvor som helst.

Se flere e-handelsværter »

4. E-mail-hosting til små virksomheder

Med kundeforhold, der står på spil, ønsker du ikke at stole på nogen med din forretningskommunikation. Vi værdsætter en vært, der inkluderer alle mulige sikre, pålidelige og brugervenlige e-mail-funktioner med din hostingplan, såsom ubegrænsede konti og et gratis domæne. Hold øje med planer, der inkluderer autoresponders, spamfiltre, videresendelse og webmail-muligheder.

Se flere e-mail-værter »

5. Gratis webstedsbygger med hosting

Værter gør det til et øjeblik at sammensætte et websted – du behøver ikke at lære at kode for at bruge de enkle webstedsbyggere, der lader dig trække og slippe dit logo, billeder, tekst og videoer nøjagtigt, hvor du vil have dem vist. Fra blogging til onlinebutikker får webstedsbyggere dine online drømme til at ske med bare et par museklik. Topbyggerne har hundreder af tilpassede temaer, så du kan finde det rigtige look, der passer til dit brand.

Se flere webstedsbyggerværter »

6. Bloghosting til små virksomheder

Når du gør det rigtigt, sætter blogs tonen for, hvordan potentielle kunder ser og interagerer med din virksomhed. Ud over dine produkter og online butik er online-shoppere på udkig efter oplysninger om dit brand. Bloghosting skal være hurtig, enkel og let nok til at du kan arbejde, men stadig fremvise dit brand på en kraftfuld, visuelt tiltalende måde.

Se flere blogværter »

7. Cloud Hosting (VPS) til små virksomheder

Delte hostingplaner imødekommer behovene hos de fleste små virksomheder, der starter deres eget websted. Ved at dele serverplads med andre hostingkunder, kan ejere af små virksomheder spare penge, når deres firma starter. Når du først begynder at se denne vækst, vil du dog have hostingsressourcer, der kan følge med den øgede efterspørgsel. Cloud-hosting eller hosting på virtuelle private servere giver dig mere kontrol over, hvad der driver dit websted.

Se flere VPS-værter »

8. Dedikeret server til små virksomheder

Blomstrende virksomheder kan vokse fra sky- eller VPS-hostingplaner, hvilket kræver mere kraftfulde databehandlingsressourcer for at holde websteder på højeste ydelse. Opgrader til en dedikeret server, når dit websted modtager store mængder trafik. Prisen kan være stejl for det højeste niveau af hosting, men dedikerede planer kommer med det største inden for support, infrastruktur, oppetid og ydeevne.

Se flere dedikerede værter »

9. Start af en webhostingvirksomhed? Bedste forhandler-vært

Hvad med de fusionerende forretninger og webhosting? Nu hvor du lærer om facetterne af, hvad der gør en god vært, vil du måske ønske at starte din egen hostingvirksomhed. Forhandlere fremlejer dybest set noget af deres serverplads til andre. De køber hosting – typisk en virtuel privat server eller VPS – fra en udbyder til engrospriser og indstiller detailpriserne for de hostingressourcer, du vil sælge til andre.

Se flere forhandlerværter »

Skaler din lille virksomhed med en vært, du kan vokse med!

Tillykke til disse værter med at blive kåret til de bedste til at hjælpe ejere af små virksomheder med at komme online og vokse deres virksomheder; hosting kunder, held og lykke på din virksomheds søgen.

Når forretningen begynder at blomstre, vil du flytte dit websted til mere kraftfulde hostingpakker, der skalerer med dig. Hvis du er klar til at begynde at stige gennem hosting-rækkerne, skal du kigge på HostGator, den bedste vært at vokse med. De tilbyder værktøjerne til at gå fra rookie til forretningsmycoon.

Søg i stedet efter den bedste webhosting efter:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me