15 bedste domæneregistratorer (2020): Anmeldelser efter pris, e-mail og hosting

I betragtning af de sene nætter, stress, spænding og glæde, en ny online venture vil bringe dig, kan registrering af et domænenavn hos en af ​​de bedste domæneregistratorer rundt føles bemærkelsesværdigt som at navngive dit første barn. Du ønsker, at moniker skal være unik og interessant, men alligevel ambitiøs, intuitiv og repræsentativ for, hvad din baby – eh, websted – vil stræbe efter at opretholde resten af ​​hans eller hendes liv.


I modsætning til at navngive din søn eller datter, er det dog en pris at vælge et domænenavn til at huse dit online brand. Du skal budgettere med registreringsgebyrer, årlige fornyelser og valgfri opgraderinger for forbedret privatliv og sikkerhed. Domæneregistratorer opkræver forskellige priser for disse tjenester – men bundter ofte domæner med web- og e-mail-hostingplaner. Vi dyb ned i den dybe pool af udbydere og rangerede vores foretrukne tilbud fra de mest pålidelige virksomheder.

Hvem er den bedste domænenavnsregistrator?

For dem, der bare vil klippe til jagten, er dette et temmelig let spørgsmål at besvare. Med mere end 18 millioner kunder og 77 millioner domæner under ledelse er GoDaddy den klare verdensledende når det kommer til domænenavne.

Ud over uovervindelige priser tilbyder GoDaddy en komplet portefølje af domæneværktøjer: massedomænsøgning, mæglervirksomhed, overførsler, privatliv, værdiansættelse, auktioner og flere programmer rettet mod investorer. GoDaddy giver kunderne mulighed for at vælge fra næsten 400 domæner på topniveau og styrke den domænedrevne brandidentitet med robuste hosting- og e-mail-tjenester. Se vores GoDaddy-anmeldelse for mere information:

Se andre topdomæne-værter »

Bedste gratis domæneregistreringer med webhosting

Jamen, et skinnende nyt navnemærke er et godt første skridt for dit online brand. Men chancerne er, at hvis du har brug for et nyt domænenavn, har du sandsynligvis også brug for de hostingtjenester, der giver dig mulighed for at oprette og uploade et websted, som dine besøgende kan se. Forestil dig dit domænenavn som et for nylig købt tomt parti – sikker på, at der er en adresse de skal sende folk til, men hvad ser de, når de kommer dertil? Webhosting repræsenterer entreprenører, gartnerier, bygningsmandskaber og forsyningsselskaber, der hjælper dig med at opbygge et varmt og indbydende websted.

Heldigvis vil langt de fleste webhotelleverandører give nye kunder det første år af en domæneregistrering gratis med en årlig forpligtelse til at huse din hjemmeside på deres servere. Fordøjet er så almindeligt i branchen, at erfarne webstedsejere regelmæssigt glemmer, at de får noget gratis. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at annullere din hostingplan, før det første år er slut, kommer dit domæneregistreringsgebyr ud af din refusion, da du får beholde domænenavnet.

Se på vores foretrukne og mest overkommelige kombinationer af web-hosting-og-domæner herunder, herunder en særlig omtale til DreamHost, der sødder aftalen ved at inkludere domæneprivatjenester gratis.

Se andre topdomæneværter »

Hvis billig hosting og et gratis domænenavn ikke er nok, hvad så med gratis beskyttelse af privatlivets fred? WHOIS-domæneregistreringsdatabasen er offentligt tilgængelig, hvilket betyder, at dit navn og kontaktoplysninger er tilgængelige for spammere, marketingfolk og identitetstyver. Mange registratorer tilbyder at erstatte dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer med proxyoplysninger, ofte mod et gebyr – DreamHost inkluderer dog denne beskyttelse gratis i din kontos levetid.

Bedste domænenavnsregistratorer med e-mail-tjenester

Vidste du, at domænenavne ikke kun er til websteder? Mens alle er godt tilpas med de allestedsnærværende e-mail-adresser, Gmail, Hotmail eller Yahoo, kan mærker, der ønsker at sætte deres præg, øge deres professionalisme ved at vedtage en brugerdefineret e-mail-adresse, der udnytter anerkendelsen af ​​dit nye domænenavn (dit [email protected]).

De fleste webhostudbydere inkluderer en eller anden grundlæggende form for e-mail-tjenester med deres planer, men de kan have en tendens til at blive noget udvandet med hensyn til funktionalitet, funktioner og sikkerhed. Vi foretrækker typisk at integrere med G Suite eller Microsoft Office 365, hvilket indebærer lidt mere investering, men værterne anført nedenfor gør et fremragende stykke arbejde med at levere e-mail-tjenester, der imødekommer de udfordrende behov hos voksende mærker.

Når du handler efter trifecta af et domænenavn, webhosting og e-mail-tjenester, skal du huske de planer, der tilbyder ubegrænsede indbakker og opbevaring, spamfiltre, autoresponders, videresendelse og webmail-indstillinger. Vi har gennemgået de tre bedste e-mail-værter her:

Se andre top e-mail-værter »

Bedste domænenavnsregistratorer efter pris

Med næsten 2 milliarder websteder online over internettet er der ingen mangel på domænenavnsregistreringer at overvåge. Du er muligvis allerede konfigureret med en webhostingudbyder, du elsker, men måske kan et af disse virksomheder lokke dig væk. I stedet for at foretage en massiv overførsel af websteder, hvad med at registrere et domænenavn à la carte?

At opbygge en robust stall af domænenavne er især nyttigt for virksomheder, der skal beskytte deres omdømme ved at samle lignende domænenavne, såsom .NET- eller .ORG-domæner på topniveau, eller endda dække dine baser, når en besøgende stavefejler dit domænenavn. Derefter kan de sekundære domæner omdirigeres til dit primære websted for at fange al mulig trafik og øjenkugler.

Når du køber yderligere domænenavne, skal du teste kundesupport, privatlivsfunktioner og brugergrænseflader for disse registrarer, før du forpligter dig til en langsigtet plan. Vi rangerede vores yndlingsregistratorer efter det første års udgifter til et almindeligt .COM-domæne og inkluderer omkostningerne til fornyelse og beskyttelse af personlige oplysninger.

9. InterServer – $ 1,99

Champions of web hosting-overkommelige, InterServer beder kun nye kunder om en krone til at komme i gang. Virksomheden, der blev grundlagt af gymnasievenner for mere end 20 år siden, opererer på månedlige kontrakter, der ikke låser kunder i lange eller ulykkelige hostingoplevelser. Da virksomheden ejer og driver sit eget datacenter, kan InterServer prale af masser af on-site teknisk oplevelse for at hjælpe dig med at løse problemer, der måtte opstå.

Skærmbillede af InterServer domæneregistreringsside

Med fleksibel og overkommelig prisfastsættelse for højteknologisk hosting er InterServer en fantastisk mulighed for omkostningsbevidste webstedsejere.

InterServer er førende i mange af vores hostinganmeldelser i betragtning af, hvordan virksomheden har den perfekte balance mellem lave priser og høj værdi. Tilbudene strækker sig også ud over den grundlæggende hostingtjeneste og domæneregistrering – virksomhedens priser på fornyelser og domæneprivatjenester er blandt de laveste på vores liste.

Fornyelser: $ 11,00 per år

Domænes privatliv: $ 5,00 per år

10. GoDaddy – $ 2,99

Dette diagram viser, hvor dominerende GoDaddy-mærket er, når det kommer til domænenavnsregistreringer. Virksomheden var en af ​​de første registratorer, der kom på markedet i slutningen af ​​1990’erne, da Network Solutions løsnede sit kvælningshold, og GoDaddy har ikke set sig tilbage – opbygning af en mainstream efter Super Bowl-annoncer og påtegninger af berømtheder.

Skærmbillede af GoDaddy-domæneregistreringer

Ofte er alles første vært, GoDaddy førende i verden inden for domæneregistreringer med en nem onboarding-proces.

Værten med fuld service har masser af webhostingtjenester til rådighed for at parre med dit domæne, fra en nybegyndervenlig webstedsbygger til professionel administreret WordPress-hosting bygget til udviklere og agenturer. Ud over websikkerheds-, marketing- og produktivitetsløsninger appellerer GoDaddys brede domænetjenesteportefølje på samme måde til både førstegangsregistranter og erfarne domænerer. For mere information, klik på vores anmeldelse af virksomheden nedenfor:

Registrer et domæne med GoDaddy »

Fornyelser: $ 14,99 om året

Domænes privatliv: $ 9,99 om året

11. Namecheap – $ 8,88

Regelmæssigt at modtage topkarakter fra kunder tager Namecheap en personlig tilgang til at forenkle registrering, hosting og styring af domænenavne. Virksomheden, der startede i 2000, forvalter mere end 10 millioner domænenavne og giver kunderne gratis WhoisGuard-beskyttelse, der holder personlige oplysninger ude af ICANNs domæneregistreringsdatabaser. Privatliv føjes til en kundes indkøbsvogn til kvalificerede domænekøb, aktiveret som standard og automatisk fornyet – hvilket betyder, at du ikke behøver at løfte en finger for at nyde den ekstra beskyttelse.

Screenshot af Namecheap domæneregistreringer

Namecheap har opbygget en lidenskabelig følge blandt kunder ved at understrege venlig support og enkle tjenester.

Ud over flere niveauer af DNS-tjenester og en markedsplads for premium-domæner tilbyder Namecheap Comodo PositiveSSL-certifikater for $ 1,99 for det første år. På grund af Namecheap’s vægt på brugbarhed og overkommelige priser fortsætter virksomheden med at vinde fart og kundetilfredshed i en meget konkurrencedygtig branche.

Fornyelser: 12,98 $ om året

Domænes privatliv: Inkluderet GRATIS

12. Name.com – $ 8.99

Name.com er en overordentlig sjov og personlig domæneregistrator, ligetil og enkel når det kommer til domæneregistreringer, overførsler og tilføjelse af ekstra tjenester som webhosting, e-mail eller G Suite. Den Denver-baserede akkrediterede registrator informerer regelmæssigt besøgende om aktive promo-koder og rabatter, hvilket sikrer, at nye kunder får den bedste tilgængelige handel.

Skærmbillede af Name.com-domæneregistreringer

Name.com kan prale af mere end 15 år i domæneindustrien og har samarbejdet med andre større registrarer.

Ved hvert domænekøb inkluderer Name.com gratis URL og videresendelse samt to-trins verifikation og DNS-styring. Et pænt partnerskab med BL.INK gør det muligt for webstedsejere at oprette mærkede, kondenserede URL’er, der ligner dem, der er oprettet af Bitly. Ved at bruge ord i stedet for samlinger af tilfældige bogstaver og tal er dine links meget mere klikbare og attraktive for dit publikum.

Fornyelser: 12,99 dollar om året

Domænes privatliv: $ 4,99 om året

13. Domain.com – $ 9.99

Drevet af kraften fra et af verdens mest indflydelsesrige webhostemærker er Domain.com en del af familien Endurance International. Mens søsterselskaber som Bluehost og HostGator koncentrerer sig om webhostingstjenester, har Domain.com hjulpet kunder med at reservere deres domænenavn i næsten to årtier.

Screenshot af Domain.com domæneregistreringer

Domain.coms gratis tjenester inkluderer videresendelse af URL og e-mail, overførselslåse og DNS-styring.

Domain.com-kunder kan vælge mellem alle de populære TLD’er samt mere end to dusin landekode-TLD’er. Hver registrering leveres med et gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt, automatisk e-mail-videresendelse, DNS-styring og beskyttelse mod uautoriserede overførsler. Virksomheden giver også nem adgang til professionel webdesign, delt og VPS-hosting og produktivitetssoftware fra Office 365 og G Suite.

Fornyelser: $ 9,99 om året

Domænes privatliv: 8,99 dollar om året

14. Google – $ 12,00

Google er den nyeste registrator på vores liste – men også den mest genkendelige. Søgemaskinemagnaten begyndte at tilbyde domæneregistreringstjenester i januar 2015 og er på en eller anden måde stadig i betateststadiet. Som du kunne forvente, bringer Google den samme enkelhed og fortrolighed til domæner som til sin fulde portefølje af online interaktivitet og produktivitet. Nye registreringer leveres med gratis privatliv, som hurtigt bliver vores foretrukne must-have-mulighed.

Skærmbillede af Google-domæneregistreringer

Mens de fleste af vores yndlingsregistratorer har eksisteret i årtier, begyndte Google at tilbyde domæner i 2015.

Google lader nye domæneejere hurtigt parre deres nye navn med webstedsbyggere som Blogger, Shopify, Squarespace, Weebly og Wix, såvel som den stadig populære kombination af WordPress og Bluehost. Support er tilgængelig via chat, telefon og e-mail – men kun fra kl. 18 til 21.00. PST på hverdage. Imidlertid er den sømløse integration af dit Google-domæne med tilføjede G Suite-tjenester og brugerdefineret e-mail mere end umagen værd.

Fornyelser: $ 12,00 per år

Domænes privatliv: Inkluderet GRATIS

15. Enom – $ 13,95

En legende inden for domæneforhandlerindustrien, eNom har eksisteret siden 1997 og betragtes i vid udstrækning som verdens næststørste domæneregistrator – især efter at være erhvervet af Candian-registrator Tucows. Enom administrerer mere end 15 millioner domænenavne for ca. 40.000 forhandlere. Virksomheden tilbyder de traditionelle registrerings- og sikkerhedsfunktioner, som du er kommet til at forvente af personlige eller små virksomhedens domænenavne, men Enom-porteføljen vokser til at dække behovene hos virksomhedsvirksomheder og domæneinvestorer.

Screenshot af Enom domæneregistreringer

Enom tilbyder kunder det bredeste udvalg af værktøjer til domænenavne, der betjener både små virksomheder og virksomhedsorganisationer.

Forhandlerafdelingen af ​​Enom gør det muligt for iværksættere at tjene penge ved at sælge domæner og værktøjer til e-mail, sikkerhed og privatliv. Forhandlere kan indstille deres egne margener og komme i gang med en plug-and-play online butik, en hvid-label portal, kontrolpanel, tilknyttet program eller ved at bruge virksomhedens API.

Fornyelser: $ 13,95 om året

Domænes privatliv: $ 8,00 per år

Hvad er en domæneregistrator, og hvad skal du kigge efter?

Nu for lidt mere kontekst for dem af jer, der er nye på scenen og har brug for lidt mere information. Fra det grundlæggende er domænenavne brugervenlige måder for mennesker at fortælle computere, hvor de kan finde et bestemt websted. Registratorer er virksomheder, der giver dig mulighed for at købe og stake ejerskab af bestemte domænenavne.

Langt de fleste domæneregistratorer (og de eneste, du virkelig skal gøre forretninger med), er akkrediteret af ICANN, Internet Corporation for tildelte navne og numre. Den nonprofitorganisation fører tilsyn med databaserne med domænenavne og IP-adresser for at sikre, at internettet forbliver stabilt og sikkert. Akkrediterede registratorer registrerer dit domæneejerskab i disse databaser på dine vegne.

Sandheden er, at der ikke er mange store forskelle blandt de tusinder af registratorer – men detaljerne kan gøre hele forskellen. For eksempel har ikke alle registratorer tilladelse til at sælge alle domæneudvidelser, ellers kendt som topdomæner (tænk .COM, .ORG og endda .NINJA). Priserne kan variere noget, ligesom udløbspolitikker, fornyelser og add-on-tjenester kan. Sørg for at lave din research, når du handler efter et domænenavn for at vide, hvad du får.

Sådan vælges den bedste domæneregistreringstjeneste

Det at shoppe rundt for den mest pålidelige og overkommelige domæneregistrator er meget som at finde en ny webhostingudbyder – der er masser af research at gøre, fint at læse og jargon at lære. Og selvom du kan være så uddannet som muligt om dine muligheder, kan det stadig være lidt skræmmende at tage springet. Når du først har fundet et navn ud, er her nogle af de faktorer, der gør en god registrator stor:

  • Registrerings- og udløbspolitikker: Vi kan lide at være i stand til at reservere et domænenavn i flere år ad gangen, men måske lader din vært dig kun gå et år ad gangen. Det er helt fint, bare sørg for at du kan indstille en automatisk fornyelse, så du ikke ved en fejltagelse lader din registrering udløbe. Nogle registratorer tilbyder en afleveringsperiode, hvis et domæne udløber, der giver dig mulighed for at få dit domæne tilbage, før det rammer det generelle marked.
  • Domæneoverførselstjenester: Dit websted og dit domænenavn kan være vært hos to forskellige virksomheder (faktisk anbefaler mange at gøre netop det). Men hvis du er frustreret over din nuværende registrator og vil flytte dit domænenavn, vil mange udbydere gøre overførselsprocessen problemfri. Når din 60-dages introduktionsperiode er forbi, skal du kontrollere en registrators overførselspolitik for eventuelle ekstra gebyrer eller komplikationer.
  • Tillægsfunktioner: Dette kan være et dobbeltkantet sværd. Vi er bestemt fans af privatlivets fred og sikkerhedsværktøjer såvel som lette integrationer med Office 365 eller G Suite. Du vil måske også sætte pris på at have muligheder som domæneparkering, overførselslåse, opgraderet DNS og udløbsbeskyttelse. Selvom disse værktøjer kan træffe eller ødelægge din domæneregistreringsbeslutning, er vi skeptiske over for registratorer, der snyder opgraderingerne og udsalgene til kassen i stedet for at være mere gennemsigtige.

Det er klart, omkostninger er en vigtig faktor, du skal overveje, samt sørge for, at du arbejder med en ICANN-akkrediteret registrator. Du ønsker også at måle, hvor virksomheden sætter sit fokus; nogle domæneregistratorer er virkelig gode til domænestyring, men slags slack off på hosting-siden af ​​ting, mens andre værter kan give stor oppetid og ydeevne, mens de glider lidt på domænenavnsværktøjerne. Et par udvalgte virksomheder klarer sig godt med begge dele, så det hele afhænger af dit komfortniveau og hvad du virkelig har brug for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me