13 bedste webhosting til SEO (2020) – Hvordan websteder får de bedste placeringer

Tro det eller ej, den bedste webhosting til SEO kan dramatisk øge din synlighed i søgeresultater ud over, hvad enkel nøgleordsundersøgelse kan opnå. Funktioner relateret til oppetid, hastighed, serverplacering og sikkerhed kan alle påvirke, hvordan søgemaskiner rangerer dit websted, og ikke alle værter er fremragende med at levere dem.


Når det er sagt, behøver det ikke at være nogen hovedpine at finde SEO-venlig hosting. De samme komponenter er det, der gør de fleste websteder generelt vellykkede, uanset om du driver en lille virksomhed, e-handelsbutik, blog eller professionel portefølje. Vi har taget tid til at fremhæve internetets største hostingudbydere, der leveres med højdrevne SEO-værktøjer og stærke servicegarantier.

Mens mange begyndende webentreprenører muligvis ikke har et imponerende niveau af SEO-ekspertise, kan den hostingudbyder, de vælger, gøre en stor forskel i, hvor høj deres websteder vises i søgeresultater. Her vil vi se nærmere på værterne, der kan hjælpe med at optimere dit websteds placeringer.

Bedste samlede webhostepakker til SEO

SERP – nej, det er ikke den lyd, dit halm giver, når du når bunden af ​​din drink. Det står for resultatsiden for søgemaskiner, og at være på eller nær toppen af ​​det kan have enorm indflydelse på din virksomheds bundlinje. Faktisk besøgte 50% af forbrugerne, der fandt en butiks produkter på søgesider, den virksomhed inden for en dag.

Derfor er det simpelthen ikke nok at have et websted. Virksomheder er nødt til at rangere højt i søgeresultaterne for at konkurrere, og et af de første skridt er at finde en vært med pakker optimeret til at hjælpe dig med netop det. Udbyderen nedenfor topper vores SEO-venlige hostingliste på grund af dens høje oppetidsgarantier og hurtige sideindlæsningstider – begge væsentlige faktorer i effektiv SEO – sammen med dets nemme overgang til opgraderede servicetrin som webstedsskala.

Vores gennemgang, der er knyttet i nedenstående tabel, giver et omfattende overblik over, hvorfor denne vært tager den højeste fakturering for SEO. Sørg for at læse det for at se, hvordan udbyderen kan hjælpe din virksomhed med at konkurrere i dagens konkurrencedygtige online landskab.

Se andre samlede samlede værter »

Bedste billige webhosting til SEO

En af de største ændringer siden webens tidlige dage har været adgang. I 1990’erne blev det hovedsageligt set at have et websted på internettet som noget, der kun kunne opnås af store virksomheder og den teknisk-dygtige, med omkostninger og teknisk færdigheder, der kommer ind som de vigtigste hindringer for markedsadgang.

Nu ser det ud til, at alle er online – fra folk, der kører blogger om cheeseburgere til virksomheder på virksomhedsniveau. Med de sideopbyggere, der er diskuteret ovenfor, og udbredelsen af ​​tegnebogvenlig hosting på dagens marked, omkostning og teknisk viden afskærer ikke længere de iværksættere og bloggere fra at komme ind i online forretningslandskabet.

Men bare fordi en udbyder tilbyder tjenester på det billige betyder det ikke, at dens planer er i stand til at understøtte din online tilstedeværelse og din forretningsmission. Når vi ser på de mest overkommelige værter i branchen, hvad angår SEO, overvejede vi åbenbart pris. Vi trak imidlertid også sammenhænge mellem omkostninger, tilgængelige funktioner og serviceniveau. Med disse faktorer i tankerne kom de tre udbydere nedenfor på toppen.

Disse værter er ikke kun lette på budgettet, men deres funktionstunge hosting-pakker er sikker på at hjælpe dit websted med at klatre i søgerangeringer og give dig det bedste ROI. Se anmeldelserne i tabellerne nedenfor for at se alt, hvad du får for kun et par dollars hver måned.

Se flere billige værtsanmeldelser »

Bedste WordPress-hosting til SEO

Hvis du er på markedet efter et indholdsstyringssystem, der er let at opsætte, bygget til SEO og anbefalet af topbloggere og SEO-fagfolk, skal du ikke lede længere end WordPress. Den gratis open source-software driver næsten 30% af internettet og næsten 60% af websteder, der bruger et CMS.

Som et resultat af denne udbredte anvendelse vil enhver hostingudbyder, der er værd at være salt, tilbyde en slags WordPress-hosting-pakke. Disse planer oprettes dog ikke alle lige. For at sikre den bedste ydelse på dit WordPress-sted er det bydende nødvendigt, at du søger værter, der leverer forudinstallerede eller et-klik-installationer af softwaren, tilgængelighed til at være vært for ubegrænsede WordPress-websteder og bred plugin-kompatibilitet, blandt andre funktioner.

Efter omhyggelig undersøgelse af de bedste WordPress-værter på markedet har vi fundet de tre muligheder nedenfor for at være de mest effektive i branchen. Disse udbydere gør det enkelt at få dine ideer online med hurtige installationsguider og WordPress-installationer. Rul ned, og læs hver anmeldelse i de følgende tabeller. Ikke alene fungerer disse værter godt med WordPress, men deres planer er også fyldige med funktioner lavet specifikt til at hjælpe dig med at sprænge dine ord til masserne.

Se flere WordPress-hostanmeldelser »

Bedste Webstedsbygger-hosting til SEO

Succes bagning af en lækker chokoladekage starter med de rigtige ingredienser. Du ved, du har brug for sukker, mel, æg, mælk og – selvfølgelig – chokolade. Men disse komponenter skal måles, kombineres og bages på den rigtige måde for at få de lækre resultater, du ønsker. De fleste amatører kan lægge appetitvækkende kager på bordet, fordi de har fulgt omhyggeligt konstruerede opskrifter udviklet af mesterkonditorer – og at tilberede en god batch SEO til dit websted er ikke anderledes.

De bedste opskrifter på SEO starter med at købe de rigtige ingredienser: overbevisende webstedsdesign, der engagerer brugere og en webstedsarkitektur, der er let for søgemaskinebotter at gennemgå og rangordne korrekt. Selvom dette lyder kompliceret, gør vores topbedømte værter til webstedsopbygning og design formlen enkel at følge.

De tre værter nedenfor sidder på toppen af ​​vores liste over websteder, fordi de tilbyder intuitive, træk-og-slip-miljøer, hvorfra brugere kan udvikle smukke, SEO-venlige websteder uden at skulle kode. Med adskillige professionelt designede skabeloner, hvorfra de kan vælge, giver hver af disse værter brugerne et fundament, hvorpå de kan opbygge deres online forretning og få forbindelse til målgrupper. Giv vores fulde anmeldelser en læsning i tabellerne, der følger, og se, hvordan disse værts webstedsbyggere kan hjælpe dig med let at udvikle et fantastisk sted og perfekt din SEO-opskrift.

Se flere anmeldelser af webstedsbygger »

Bedste forretning & E-handel Web Hosting til SEO

Når forbrugerne leder efter information online, er oddsene ret gode, de vender sig til Google for at finde den. Søgemaskigiganten har mere end 62.000 søgninger pr. Sekund, hvilket svarer til cirka 2 billioner søgninger pr. År.

Mens nogle af disse søgninger muligvis kommer fra websurfere, der leder efter de nyeste og sødeste kattevideoer, repræsenterer mange af dem mennesker, der søger at købe produkter og tjenester. Så det er utroligt vigtigt for moderne virksomheder – hvad enten det drejer sig om mursten og mørtelbutikker eller onlinebutikker – at have en vidtrækkende web-tilstedeværelse og rangere højt i Googles resultater.

En god SEO-hostingplan er en omkostningseffektiv måde at hjælpe kunder med at finde dig, hvilket kan have et stort afkast på investeringen. Og prioritet nr. 1 i din strategi skal samarbejde med den rigtige vært for at forbedre din marketingindsats. Nedenstående udbyder tilbyder pakker, der hjælper dig med at køre en e-handels- eller forretningswebsted med høj ydeevne med hurtig sidebelastning og høj oppetid. Se vores fulde gennemgang, der er knyttet i nedenstående tabel for at lære, hvordan denne vært kan øge din virksomheds fortegnelser i Google og bringe kunder til dit marked i mange mennesker.

Se flere anmeldelser af business hosting »

Bedste bloghosting til SEO

Ordet “Indhold er konge”, der blev berømt af Bill Gates for årtier siden, gælder stadig i dagens blogoshpere. Blogging er ikke kun en måde at få din besked ud. Pumping af velskrevet, frisk indhold på dit websted kan have en enorm positiv effekt på din placering i søgeresultater.

Derfor har mere end 60% af B2B og halvdelen af ​​B2C-marketingfolk set på at optimere deres blogs for at nå ud til bredere målgrupper gennem SEO. Der er en række værter, der hævder at være de bedste, når det gælder brændstof til blogsider, men ikke mange gør det bedre end udbyderen nedenfor.

Med omkostningsvenlige hostingpakker, hurtig opsætningstid og kompatibilitet med de mest populære blogplatforme topper denne udbyder vores liste for sin evne til at hjælpe virksomheder med at markedsføre deres indhold og mærker online. Vores omfattende gennemgang i nedenstående tabel giver et overblik over de værktøjer, denne vært giver webstedsejere til at hjælpe dem med at opbygge indholdssider, udvikle en web-tilstedeværelse og tiltrække læsere og kunder til deres online egenskaber.

Se flere blogværtsanmeldelser »

Bedste webhosting til SEO og optimal hjemmesidepræstation

Måske den største påvirkning, en vært kan have på et websteds SEO, kommer med hastighed og tilgængelighed. Websteder, der er langsomme med at indlæse eller oplever uregelmæssig nedetid, modtager ofte en straf fra Google, der gør ondt placeringer i organisk søgning.

Ud over at have negativ indflydelse på SEO kan langsomme belastningstider øge sideopgivelseshastigheden, da forbrugere sjældent venter mere end et par sekunder på, at siderne indlæses, før de går et andet sted. Dette sammen med usynlighed på SERP’er kan være neglen i kisten for en virksomhed, der prøver at konkurrere på dagens webcentriske markedsplads.

Svaret for optimal webstedshastighed kan muligvis ligge i SSD’er (solid-state drev). Vores top-rangerede SSD-værter kan levere opad 20 gange ydelsesniveauerne på harddiskdrev (HDD’er). Og hvis du kombinerer dette med hosting på en virtuel privat server (VPS), er dit websted helt sikkert lynhurtigt med den tilgængelige yderligere computerkraft, lager og båndbredde.

Nedenfor er vores topbedømte SSD VPS-hostingudbyder. Klik på den anmeldelse, der er knyttet i nedenstående tabel, og lær, hvordan denne vært kan hjælpe med at øge webstedsydelsen, besøgernes engagement og indtægter.

Se flere højtydende hostinganmeldelser »

Vælg en førende udbyder for at øge dine søgerangeringer og fortjeneste

Det er ingen hemmelig SEO er vigtig, når det kommer til at opbygge en web-tilstedeværelse. Men at optimere dit websted til at placere højt i søgeresultater behøver ikke at være en mystisk proces, der synes utilgængelig for de fleste webentreprenører. Ved hjælp af de bedste-i-klasse værter præsenteret her, er din online forretning helt sikker på at deltage i de bedste resultater i SERP’er og rangere efter, hvad dine målgrupper og kunder søger.

Foto af en kvinde ved en computer med SEO-koncepter på skærmen

Værterne, der er omfattet her, kan hjælpe iværksættere med at opbygge en online tilstedeværelse og optimere deres søgeresultatrangeringer.

For begyndende webstedsejere kan det at komme op og køre på nettet være temmelig enkelt, og mange af vores top-rangerede SEO-værter gør det let på nybegynder. Hvis dette lyder som dig, kan vores begynderguide guide dig gennem de bedste måder at komme i gang. Husk disse tip, når du bygger dit websted. Du vil være i god form ved at følge branchens bedste praksis fra get-go.

For erfarne proffer tilbyder vi også en guide til de bedste udviklervenlige værter på markedet. Tænk på det som din personlige håndbog til at konsultere klienter om bedste forretningspraksis og oprette dem sammen med værterne for at hjælpe dem med at rangere højt i søgningen. Du vil være bedre i stand til at sætte klienter på vejen til succes eller hjælpe med at omdirigere dem med etablerede websteder og hjælpe dem med at fokusere deres indsats i den rigtige retning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me