12 bedste websteder med bryllup (2020 anmeldelser) – Easy Online RSVPs

At være forlovet er en hvirvelvind, med al kærlighed, stress, detaljer, planlægning og udgifter – men at bruge de bedste bryllupswebbuildere giver en sjælden chance for at spare penge og tage det med ro.


Mens webstedsbyggerne er mere moderne konventioner, er den gang traditionrige bryllupsplanlægningsproces nu stort set flyttet online: Næsten 3 ud af hvert par par opretter et bryllupswebsted, der deler information med deres gæster, og ca. 80% af planlægningen gennemføres online.

Heldigvis har forlovede webstedsejere en lang række muligheder, når de bestemmer, hvordan man spreder information om deres bryllup på tværs af nettet. Fleksible træk-og-slip-webdesignmuligheder er almindelige, og der er opstået en relativt ny afgrøde af bygherrer, der specialiserer sig i kun bryllupswebsteder. Du kan ikke bruge noget, eller du kan købe en dyr platform. Vi gennemgik og sammenlignede snesevis af muligheder baseret på deres overkommelige priser, funktioner og brugervenlighed – hvilket gør det muligt for dig at sige “Jeg gør” til et angstfrit engagement, ceremoni og modtagelse.

1. Wix

Guldstandarden for webstedsbyggerne, Wix har længe været et valg til strømlinet webstedsoprettelse. Platformen innoverer kontinuerligt med kunstig intelligens og andre høje teknologier for at forkorte den tid, det tager at få din vision online, mens den præsenterer et godt afrundet, let at bruge og intuitivt interface.

Brugere har finkornet og ubegrænset kontrol over tilpasning af deres websted, og Wix tilbyder mere end 20 bryllupsspecifikke skabeloner for at komme i gang. Når dit design er solideret, tilføjer Wix Events vigtig funktionalitet såsom elektroniske invitationer og RSVP’er, såvel som sociale medierintegrationer.

 • Pris: GRATIS (Premium-planer spænder fra $ 13 per måned til $ 39 per måned og inkluderer en gratis brugerdefineret domæneregistrering.)
 • Fordele: Imponerende variation og kvalitet af design, der følger med en ekstremt brugervenlig editor. Ydeevne, support og sikkerhed er førsteklasses.
 • Ulemper: Gratis plan viser Wix-branding og understøtter ikke brugerdefinerede domæner. Begivenhedsfunktionalitet kræver en separat appinstallation.

Se andre topwebbyggere »

2. Glæde

Billede af Joy logoJoy er oprindeligt bygget som en social forbindelsesplatform for bryllupsgæster og repræsenterer en relativt ny og spændende platform, der ruller alt sammen til én. Den lette redaktør understøtter også push-meddelelser og styring af gæstelister, hvilket muliggør nem kommunikation om RSVP-frister, begivenhedsplaner, hoteloplysninger og andre detaljer.

Ubegrænset lagerplads betyder, at du kan gemme og vise dine professionelle bryllups- og forlovelsesfotos såvel som dem, der er uploadet fra dine venner og familie gennem en nyttig fotosamlingsapp. Imidlertid vil de, der søger træk-og-slip-design-frihed muligvis søge andre steder. Mens farver, skrifttyper og billeder ændres dramatisk på hundredvis af skabeloner, har brugerne kun to layoutindstillinger.

 • Pris: GRATIS
 • Fordele: Komplet pakke med funktioner, herunder et websted, invitationer, RSVP’er, integration af registreringsdatabasen og en mobilapp. Live chat support er også tilgængelig gratis.
 • Ulemper: Begrænsede designmuligheder. Understøtter ikke brugerdefinerede domæner.

3. Knuden

Billede af Knot-logoetKnot blev grundlagt i 1996 som verdens første digitale bryllupsplanlægningsmærke og forbinder par med alle de produkter, tjenester, leverandører og information, de har brug for for at skabe et unikt og meningsfuldt bryllup. De gratis bryllupswebsteder tilbyder et sted for gæster at RSVP, vælge et måltid, se et register og finde hoteloplysninger.

Ved at bryde formen, der kun er online, matcher The Knot webstedsskabeloner med trykte materialer fra blandet Minted og Wedding Paper Divas for at fremme en sammenhængende, koordineret oplevelse. Samlet set udgør The Knot’s ry som den øverste amerikanske bryllupsressource for par stedets noget begrænsede webstedsbygger.

 • Pris: GRATIS (brugerdefinerede domæner er tilgængelige for $ 19.99 pr. År.)
 • Fordele: Opslukningsfuld bryllupsoplevelse inkluderer planlægningsværktøjer, leverandørkataloger og integration af registreringsdatabasen. Glat ombordoplevelse.
 • Ulemper: Restriktive design og tilpasninger. Ingen apps eller tilføjelser tilgængelige.

4. Appy par

Appy Par logoAppy Couple, der moderniserer online bryllupsoplevelsen, giver par en samlet pakke med digital gem-dato, invitationer, websted og mobilapp. Platformen har avancerede frynsegoder, som f.eks. Landingssider og træk-og-slip-widgets til Uber-rabatter, afstemninger og andre interaktive elementer. Vi værdsætter især Appy Parts gæsteliste manager og tilpassede RSVP formularer.

Som med mange bryllupsspecifikke webstedsbyggere er designskabeloner temmelig begrænset. Selvom baggrundsfarver, billeder og videoer er fantastiske, støder brugerne kun på et par temmelig grundlæggende layout. Koordinerede online og offline gem-datoer, invitationer og andre kommunikationsmetoder giver imidlertid ro i sindet.

 • Pris: Engangsgebyr på $ 49 eller $ 149 afhængigt af planen plus en valgfri $ 19,99 om året for domæneregistrering.
 • Fordele: Kraftige RSVP og kommunikationsværktøjer sammen med evnen til selektivt at invitere bestemte gæster til bestemte begivenheder.
 • Ulemper: Ingen gratis prøveversion tilgængelig; forholdsvis dyre sammenlignet med andre indstillinger med lignende funktioner. Tilpassede domæner er ikke inkluderet.

5. Minted

Mintet logoOprindeligt at vinde trækkraft som en enorm markedsplads for trykt brevpapir, kunst og boligindretning, gjorde Minted for nylig et skub i bryllupsspecifikke design og websteder. Et samfund af uafhængige kunstnere og designere sender over 2.000 designs hver uge til virksomhedens designudfordringer, hvilket sikrer et væld af levende og fleksible designskabeloner er tilgængelige.

Vægten på design vil helt sikkert resonere med visuelt sindede par, men Minted er stadig ved at indhente når det kommer til højdrevne funktioner til begivenhedsstyring. Det grundlæggende, som at importere en gæsteliste og RSVP’er til flere begivenheder, er alle dækket, men du skal manuelt linke et registreringsdatabase og ofre en smule tilpassbarhed.

 • Pris: GRATIS for begrænsede funktioner eller opgradering til premium med et engangsgebyr på $ 20. Fornyelse af et brugerdefineret domænenavn koster $ 15 pr. År.
 • Fordele: Stort udvalg af design og layout med let bestilling for at matche trykte materialer.
 • Ulemper: Begrænset bryllupsplanlægning og værktøj til styring af gæstelister. Vigtige funktioner som fotogallerier er begrænset til premium-plan.

6. Zola

Zola-logoMed en vægt på registre dækker Zola også bryllupsplanlægning, invitationer og websteder. Virksomheden udvidede sig til bryllupsplanlægningstjenester, herunder websteder, gæstelister, RSVP-sporing og checklister i 2017 med tilpassede invitationer og gem-datoer, der kommer et år senere.

Par vil støde på et stort antal design, men et temmelig begrænset antal layouts. De fleste skabeloner inkluderer de grundlæggende bryllupsværktøjer og begrænsede tilpasningsmuligheder gratis, men ikke alle leveres med matchende trykte materialer. Virksomhedens højdrevne registreringsdatabase service konsoliderer gaver, gavekort og oplevelser fra mere end 500 mærker. Hvis Zola-registreringsdatabasen ikke er din kop te, skal du manuelt tilføje eksterne gaver fra andre registre.

 • Pris: GRATIS (tilpassede domæner er tilgængelige for $ 14,95 pr. År.)
 • Fordele: Nem installation og integration med matchende trykte materialer. Stærk platform for styring af gæstelister.
 • Ulemper: Mangler værktøjer eller integrationer til logi og rejseinformation. Begrænsende for dem, der vælger ikke at bruge et Zola-register.

7. SiteGround

SiteGround, der strækker sig ud over bare bryllupswebsteder, er blandt de bedste udbydere af webhosting omkring. Vær dog ikke bange for at hoppe ind i verdenen af ​​webhosting: SiteGround er stolt af topservice kundeservice og support, endda gå så langt som at udvikle sine egne systemer, der reducerer responstider til kun sekunder.

Par kan vælge mellem den ultra-populære Weebly webstedsbygger (mere om denne platform senere) eller WordPress, verdens mest populære indholdsstyringssystem. Weebly tilbyder de grundlæggende bryllupsfunktionaliteter, apps og tilføjelser, mens WordPress låser utallige temaer og gratis plugins til RSVP’er, registre og andre nødvendige komponenter.

 • Pris: Planer mellem $ 3,95 og $ 11,95 pr. Måned. Domænenavnsregistrering koster $ 15,95 pr. År.
 • Fordele: Stærk teknologi og den ultimative fleksibilitet og tilpasninger. Hands-on support tilgængelig 24/7 via flere kanaler.
 • Ulemper: À-la-carte-tilgangen kan betyde mere tid på opsætning af dit websted. Ikke lige så nemt som fuldt hostede webstedsbygere.

Se andre topwebbyggere »

8. WeddingWire

WeddingWire-logoLigesom det er søsterselskab The Knot, tilbyder WeddingWire en stærk en-to-punch til bryllupsplanlægning og webstedsoprettelse. Virksomheden blev lanceret i 2007 og kan prale af en verdensomspændende tilstedeværelse af 16 millioner månedlige brugere og 500.000 leverandører.

WeddingWires ægte styrke ligger i platformens integrationer med planlægningsværktøjer, leverandørkataloger og andre nyttige apps. Virksomheden hjælper par med at holde sig organiseret med en tjekliste og kalender, gæsteliste manager, adressesamler, skabelse af sædekart og budgetbygger. No-frills-webstedsbyggeren efterlader muligvis nogle brude og brudgomme, der ønsker mere, men det er en solid mulighed for dem, der leder efter hjælp til planlægning og organisering.

 • Pris: GRATIS (brugerdefinerede domæner er tilgængelige for $ 12.99 pr. År.)
 • Fordele: Full-service løsning med fantastiske bundtede funktioner. Integreres med WedSocial for at samle og dele gæsters fotos.
 • Ulemper: Gennemsnitlige skabeloner med begrænsede tilpasninger. Mobilappen er kun til bryllupsplanlægning – ikke redigering af dit websted.

9. Fed fedt

Ved at blande brugervenligheden af ​​webstedsbyggerne med fleksibiliteten og kraften i WordPress sigter BoldGrid til at gøre et til tider kompliceret content management system lettere for begyndere at navigere. Den specielle blanding af værktøjer, plugins, temaer og andre funktioner tilføjer træk-og-slip-funktionalitet til WordPress-design for dramatisk at reducere den tid, det tager at starte et websted.

BoldGrid, oprindeligt udviklet af WordPress-eksperter hos InMotion Hosting, integreres med billeddatabaser for at hjælpe par med at illustrere deres side. Brugere har den yderste kontrol over deres websteds udseende og fornemmelse, men er nødt til at tjekke WordPress-plugin-universet for at finde gæstelisteadministratorer og andre integrationer.

 • Pris: Selve softwaren er GRATIS men kræver en webhosteplan. Vi anbefaler InMotion Hosting, der spænder fra $ 4.99 til $ 11.99 pr. Måned.
 • Fordele: Giver en lettere, hurtigere oplevelse med WordPress, herunder eventuelle bryllupsrelaterede plugins.
 • Ulemper: Leveres ikke med et bryllupsspecifikt tema eller indbyggede planlægningsværktøjer.

Se andre topwebbyggere »

10. Bluehost

Når det kommer til at være vært for WordPress-websteder, er der kun få virksomheder, der har så meget mængde som Bluehost. Virksomheden, der driver mere end 2 millioner websteder rundt om i verden, er en af ​​kun tre værter (inklusive SiteGround) anbefalet af WordPress-ledelse. Ud over den relativt almindelige et-klik-WordPress-installation og gratis domænenavn leverer Bluehost også flere programmer til at guide begyndere gennem webstedsopsætning.

For de par, der er på udkig efter lidt mere enkelhed uden at ofre den konstante adgang til ekspertstøtte og sikker teknologi, giver Bluehost også sine delte hostingkunder fuld adgang til træk-og-slip Weebly-webstedsbyggeren (mere om denne platform kommer lige op).

 • Pris: Planerne spænder fra $ 2,95 til $ 13,95 pr. Måned og inkluderer en GRATIS domæneregistrering.
 • Fordele: Branche-førende WordPress-hosting med ekspertstøtte og adskillige tutorials. Total frihed til at designe og bygge nøjagtigt det websted, du ønsker.
 • Ulemper: Brug for et tredjeparts bryllupstema og plugins til RSVP’er, et registreringsdatabase og andre funktioner.

Se andre topwebbyggere »

11. Firkant

Squarespace logoSquarespace er førende i visuelt inspirerede designskabeloner og er en teknisk fremadrettet webstedsbygger, der betjener forskellige klienter. Platformen har færre end 10 bryllupstemaer, men viser langt det mest designinterval. Squarespace-skabeloner understreger fotos og videoer, hvilket giver par en fantastisk måde at vise deres kærlighedshistorie på.

Som en generaliseret platform halter Squarespace lidt bagefter specialisterne, når det kommer til bryllupsspecifikke funktioner. Mulighederne for RSVP og gæsteliste er begrænsede, men par kan tilføje et tilpasset kontant gaveregister, integrere med Zola eller linke til andre registre relativt let. Selvom Squarespace er dyrere end mange andre muligheder på denne liste, værdsætter vi den 14-dages gratis prøveperiode.

 • Pris: Planerne spænder fra $ 12 per måned til $ 40 per måned, som inkluderer et år med en gratis domæneregistrering.
 • Fordele: Fremragende designede skabeloner med vægt på billeder. Imponerende niveauer af tilpasning tilgængelig.
 • Ulemper: Ingen gratis plan og på den dyrere ende af spektret. Få bryllupsspecifikke værktøjer.

12. Weebly

Efter al hype og optræden tidligere på vores liste, begynder vi at slå sammen ved officielt at tilføje Weebly til listen med vidt populære drag-and-drop-webstedsbyggere, der går ud over, hvad bryllupswebsteder tilbyder. Ejes af online betalingsforarbejdningsgiganten Square, sporer Weebly sine rødder til e-handel – men er stadig fremragende med at strømline webdesign til en række forskellige formål.

Weebly har en håndfuld solidt designede temaer til par, men hvor platformen virkelig skinner er dens ekstremt intuitive interface og tilpasninger. Platformens appcenter indeholder mere end 340 tilføjelsestjenester, herunder nedtællingstimere, kalendere og fotogallerier.

 • Pris: GRATIS (Premium-planer spænder fra $ 5 pr. Måned til $ 25 pr. Måned; tilpassede domæner koster $ 19,95 pr. År.)
 • Fordele: Ekstremt brugervenlig webstededitor med en bred vifte af apps til en attraktiv pris.
 • Ulemper: Design hænger bag Wix og Squarespace, men bryllupsspecifikke funktioner kan være svære at komme med.

Se andre topwebbyggere »

Skal jeg oprette et bryllupswebsted?

Legenden om bryllupsetikette, Emily Post, tager en lidt lunken holdning på bryllupswebsteder og rådgiver par at afholde sig fra at nævne deres websted om invitationer og begrænse onlinekommunikation. Men bryllupswebsteder repræsenterer en moderne, effektiv måde at give par og deres gæster adgang til al den information, de har brug for til den store dag.

Ud over at kommunikere om brylluppet er her nogle grunde til, at du måske vil bruge tiden på at udforme et bryllupswebsted (og en liste over funktioner, du gerne vil kigge efter):

 • Saml og administrer RSVP’er
 • Få hoteloplysninger og rabatter, der ikke er byboere
 • Giv retninger og indlejrede kort til spillesteder
 • Del fotos og videoer om din kærlighedshistorie
 • Vedligehold et opdateret gaveregister
 • Giv gæsterne tidsplanen for begivenheder og andre vigtige detaljer

Som et knudepunkt for alle ting om parret, sparer et effektivt websted besvær og hovedpine ved at håndtere snesevis af gentagne spørgsmål, flere telefonopkald fra fjerne venner og familie og irriterende tekster blot timer før ceremonien.

Hvor meget koster et bryllupswebsted?

Med de gennemsnitlige omkostninger ved bryllupper, der stiger opad på $ 33.000 dollars, vil de fleste par blive lettet over at vide, at deres bryllupswebsted ikke vil være en større investering på niveau med dit sted eller cateringfirma. Faktisk er de fleste af bryllupswebsbyggerne på vores liste enten helt gratis eller har en gratis plan med begrænsede funktioner.

Billede af nogen, der foretager en online betaling ved siden af ​​en notesbog

Barmhjertigt er et bryllupswebsted normalt ikke en større udgift sammenlignet med udgifterne til spillesteder, ringe og påklædning.

Brug i stedet lidt tid på at tænke over, hvad du ønsker, at din online tilstedeværelse skal være. Er et gratis underdomæne (yoursite.wix.com) i orden med dig, eller vil du foretrække at have et brugerdefineret domænenavn (yoursite.com)? Registrering af et domænenavn koster omkring $ 12 til $ 20 pr. År, medmindre du betaler for en præmieplan, der inkluderer et gratis domæne.

Når du vælger en platform og dit domæne, er du stort set god til at gå. Webstedsbyggere og WordPress prale alle af gratis temaer, plugins og apps, der tjener dine behov perfekt – men selvfølgelig kan du altid opgradere, hvis noget specielt fanger øjet. Generelt er imidlertid den største investering, du foretager i dit bryllupswebsted, bare tid.

Hvordan laver jeg et godt bryllupswebsted?

Ligesom bryllup hashtags, handler et godt bryllupswebsted om kreativitet og nøjagtighed. Begge kan virke skræmmende i starten, men den kreative proces kræver tålmodighed for at levere noget så vittigt og charmerende, som du og dine forlovede fortjener.

Til at begynde med skal du vælge et design, der matcher det, du ser for dig som tema for dit bryllup og reception. Skal du med noget rustikt og naturligt eller vælge formel og klassisk? Farver, grafik og skrifttyper i din skabelon skal afspejle det.

Derfra skal du sikre dig, at du har dækket det grundlæggende: hvem, hvad, hvor og hvornår? Giv gæsterne alle de detaljer, de muligvis har brug for, arrangeret på en måde, der er let at finde. Hvis de kan lære om blokken af ​​hotelværelser, når de har brug for at være forskellige steder, og påklædningskoden fra dit websted, behøver de ikke at ringe, sms eller e-maile dig direkte.

Når du har taget sig af de enkle ting, kan du øge din online tilstedeværelse ved at tilføje interaktivitet. Gå sammen med dine gæster online for at opbygge spænding og kameraderi før den store dag. Hjælp dem med at søge gennem dit register til at vælge den perfekte gave, eller måske oprette en digital gæstebog, som de kan indsende vellykkedes ønsker. Flere platforme giver endda besøgende mulighed for at uploade deres egne billeder eller videoer, som de kan dele med parret.

Din online bryllupsdestination: En stressfri fest

Med det gennemsnitlige engagement, der varer mellem 12 og 18 måneder, kan det være let at sidde fast i uger og uger med detaljer og stress. Lad ikke dit websted bidrage til angst og forringe hvad der skulle være en fest! Med webstedsbyggere, der fjerner enhver smug af kode eller kompliceret hijinx, skal du være i stand til at krydse online-kommunikation fra din bryllupsplanlægning-til-do-liste temmelig hurtigt.

At opbygge et bryllupswebsite ligner oprettelse af en lille online butik eller personlig portefølje, men ikke så skræmmende. Selv de mest tech-averse par kan oprette et imponerende websted med webstedsbyggere, der understreger visuel-baserede redaktører og træk-og-slip-metoder til at arrangere indhold.

I stedet for at ansætte en dyre udvikler eller lære at kode, kan du tilmelde dig en af ​​webstedbyggerne eller webhostingudbydere, der er nævnt ovenfor og komme i gang på få minutter. Sammen med nyttige bryllupsplanlægningsværktøjer vil dit websted være et kraftfuldt værktøj til at skabe den perfekte dag – og levetid – af lykke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me