12 bedste administrerede VPS-hostingudbydere (2020)

De bedst styrede VPS-hostingplaner ligner Peter Parker-princippet berømt i Spiderman: “Med stor kraft kommer stort ansvar.” Flytning til en virtuel privat server giver din online-forretning flere databehandlingsressourcer, kontrol og stabilitet.


Imidlertid kræver alle disse forbedringer typisk, at du ved, hvordan du konfigurerer hver indstilling. Nogle hostingfirmaer leverer et VPS-administrationsdashboard, mens andre giver dig root-adgang og forventer, at du ved, hvordan du betjener kommandolinjegrænsefladen. Administreret VPS-hosting betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om de tekniske aspekter af dit websted.

I stedet for at konfigurere og vedligeholde din VPS, kan du i stedet fokusere på at køre din virksomhed og frontendkomponenterne i din online tilstedeværelse. Din webhost håndterer alle de daglige opdateringer, optimeringer og sikkerhedsopgaver. Her er vores liste over de dusin hostingfirmaer, der giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt uden at ofre onlinevirksomheden på din VPS.

1. Liquid Web: Bedste “Fuldt styret” VPS Hosting

Støttet af døgnet rundt bistand fra “Mest hjælpsomme mennesker i hosting”, Liquid Web tilsyneladende har universel appel og respekt. Nuancerede serverkonfigurationer og opmærksomhed for detaljer fører an med Liquid Web, der koncentrerer sig om komplekse cloud-, VPS- og dedikerede miljøer. Virksomheden lægger sin brancheførende Net Promoter Score, som måler den hyppighed, hvorpå kunderne vil anbefale virksomheden til andre – en score, der kanter ud som Rackspace, Bluehost og mange andre.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
2-82-16 GB40-200 GB SSD10 TB

Som den første udbyder hidtil på denne liste, der også tilbyder fuldt styrede Windows VPS-planer, er Liquid Web rig på at imødekomme enhver kundes specifikke behov med 100% garantier for netværk og strømtid. Du kan vælge mellem Interworx, cPanel og Plesk til dit kontrolpanel mod et mindre gebyr, eller på anden måde nyde håndfri hosting, der inkluderer konfiguration til et indholdsleveringsnetværk, firewall og DDoS-beskyttelse. Som du kan se nedenfor, får Liquid Web høje karakterer for sin opmærksomhed på kundeservice:

Se andre top VPS-værter »

2. InterServer: Bedste “billige” administreret VPS-hosting

I mere end 20 år har InterServer taget en imponerende tilgang til at levere overkommelige, højdrevne hosting-tjenester, der understøttes af praktisk support. Holdet ejer og driver sit eget datacenter, hvilket betyder, at talentfulde og erfarne systemadministratorer og ingeniører er kun få meter væk fra dit VPS-miljø. Faktisk svarer virksomhedens to stiftere stadig til supportbilletter og reparationshardware hver dag.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
1-162-32 GB30-480 GB SSD1-16 TB

InterServer’s administrerede tjenester sparker ind, når du har købt en pakke med fire eller flere skiver eller CPU’er. Ud over at understøtte alle hardwareproblemer, inklusive dele og arbejde, vil InterServer fejlfinde og reparere eventuelle problemer med din webserver, mailserver, DNS, SQL-server og FTP-server. Kunder vil se automatiske sikkerhedsopdateringer, forskellige firewalls, beskyttelse mod brute force og adgangskontrol. Vi værdsætter den fulde rodadgang og inkludering af Webuzo-kontrolpanelet, men du betaler et ekstra gebyr for cPanel.

Utroligt vil InterServer-teknikere hjælpe dig med at undersøge hver tomme tomme for din mulige ydeevne, fra konvertering til en LiteSpeed- eller NGINX-webserver til optimering af MySQL, PHP eller dit operativsystem. Der kan være et par ekstra gebyrer, men InterServer’s interne ekspertise er absolut topsats. Lær mere om virksomheden her:

3. Hostwinds: Bedst styrede “Linux” VPS Hosting

Hostwinds er en anden fantastisk mulighed for webstedsejere, der leder efter massivt rum til at vokse og utroligt fleksible ressourcer. En frisk og fremadstormende hostingudbyder, der er fyldt med moderne teknologi og en dedikation til kundesupport. Du kan finde fire forskellige varianter af Linux VPS-miljøer sammen med forudbyggede konfigurationer til mange af Internets mest populære platforme.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
1-161-96 GB30-750 GB SSD1-9 TB

Med vindende sikkerhedskopier, serverovervågning i realtid og hardware i enterprise-grade, lover Hostwinds en ekstremt sjælden garanti på oppetid på 99.9999% – dækker alt, men omtrent et halvt sekund af potentielt nedetid hver uge. Ellers inkluderer virksomhedens administrerede hostingtjenester diagnosticering af indlæsningsproblemer, pakkeinstallationer, virusscanninger og konfiguration af DNS- og firewall-løsninger. Ved at klikke på vores gennemgang af Hostwinds nedenfor, kan du lære mere om virksomhedens tilfredshedsgaranti og vægt på kundeservice:

4. Bluehost: Bedst styrede “WordPress” VPS Hosting

En af de mange ting, vi elsker ved WordPress, er, hvordan det massive open-source-samfund tiltrækker engagement fra hele linjen: individuelle udviklere, der lige er startet, hele vejen til globale webhosteledere. Bluehost er et sådant selskab, der tager en førende rolle inden for kodebidrag, WordCamp-sponsorater og andre forpligtelser, der tjener platformens godkendelsesstempel.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
2-42-8 GB30-120 GB SSDUbegrænset

Ud over veludstyrede VPS-planer, der allerede er ekspertkonfigureret til højtydende administreret WordPress-hosting, opdaterede Bluehost et administreret hosting-tilbud, WP Pro, der giver et alt-i-ett-marketingcenter og dashboard, der er beregnet til at integrere SEO, e-mail-marketing , og sociale medier med den allerede imponerende WordPress-oplevelse. Som en del af administreret WordPress-hosting vil kunderne tale med en uddannet WordPress-ekspert, der hjælper dem med at vælge de rigtige temaer og plugins, der matcher deres specifikke behov. Lær mere om Bluehost i vores anmeldelse:

Se andre top VPS-værter »

5. InMotion Hosting: Bedst styrede “cPanel” VPS Hosting

Selvom administreret hosting betyder at have tillid til webhostingeksperter med de kedelige teknologiske opgaver, vil du stadig kontrollere nogle af indstillingerne selv. Kontrolpaneler tilbyder en enklere, grafisk måde at navigere i dit hostingmiljø uden at skulle vove sig ind i de skræmmende dybder i kommandolinjegrænsefladen. InMotion Hosting parrer strålende luksuriøse administrerede tjenester med innovative teknologier og de ultra-populære cPanel- og WHM-grænseflader.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
Ulåst*4-8 GB *75-260 GB SSD4-6 TB

* – InMotion Hosting skalerer automatisk sine processor- og hukommelsesressourcer

InMotion skræddersyr sin VPS-stak til hastighed bag solid-state drev og en brugerdefineret kombination af CentOS og NGINX-konfigurationer, der leverer ydelse op til 10 gange hurtigere end konkurrenternes. Vi elsker især InMotion-administrerede tjenester til Launch Assist, som indebærer to timers en-til-en gang med en Tier 3-systemadministrator, der kan bruges til webstedsmigrering, sikkerhedskonfiguration, hardwarekonfigurationer eller en række andre opgaver.

6. A2 Hosting

Særligt appellerende til udviklere og dem, der søger multikernemiljøer, starter A2 Hosting alle dets administrerede VPS-hostingkunder med mindst fire virtualiserede processorer, fuld root-adgang og rigelige højdrevne databehandlingsressourcer. Kunder har fuld kontrol over deres fuldt styrede VPS og nyder det bedste fra begge verdener.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
4-84-8 GB75-150 GB SSD2-4 TB

Kombineret med gratis cPanel og den opgraderede Turbo Boost-indstilling (der lover 20 gange hurtigere sideindlæsninger), er A2 Hosting en fantastisk mulighed for dem, der forstår vigtigheden af ​​hastighed i webhosting. Virksomhedens HostGuard-løsning til administreret support inkluderer øjeblikkelig og automatisk underretning om ethvert netværks- eller hardwareproblemer sammen med valgfri prioritetssupport, der flytter dine forespørgsler til fronten af ​​køen. Endnu bedre, A2 Hosting praktiserer den samme hastighed, som det forkynder ved at sigte mod at svøbe ind og løse eventuelle problemer, inden du endda lægger mærke til dem. Læs vores anmeldelse for flere detaljer:

7. SiteGround

Bag specialbyggede softwareløsninger og innovative teknologier er SiteGround allerede en af ​​vores favoritter til at tilbyde den bedste support til webhosting. Virksomheden overskrider sine skift og evaluerer hver enkelt medarbejders hastighed og hjælpsomhed, hvilket gør det muligt for SiteGround at love næsten øjeblikkelige svar på telefonopkald og chats og 10 minutter eller mindre for e-mail-billetter.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
2-84-10 GB40-120 GB SSD5 TB

Når det kommer til administreret hosting, går SiteGround et skridt videre end mange andre med at hjælpe med at undersøge applikationsrelaterede spørgsmål og spørgsmål. Virksomheden anvender proaktivt softwareopdateringer og programrettelser, når de bliver tilgængelige, mens de også beskytter dit miljø mod angreb, spam og ondsindet brug af botressourcer. Der skal ikke være nogen overraskelse, at SiteGround vises på listen; vores eneste knock er, at vi ønsker, at selskabets priser var lidt mere i tråd med konkurrenternes. Vi stoler dog på, at virksomheden vil gøre investeringen værd for hver enkelt kunde, der ønsker at foretage investeringen.

8. Media Temple

Med en vægt på at betjene webdesignere, udviklere og kreative agenturer placerer Media Temple ekstraordinær support og administrerede tjenester i spidsen for alt, hvad det gør. I løbet af de sidste par år har virksomheden udvidet til enterprise-grade WordPress- og cloud-hostingløsninger, der understreger uovertruffen magt, ydelse, skalerbarhed og sikkerhed – alt uden behov for at bruge timer på at konfigurere eller håndtere en server.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
Fleksibel*2-128 GB3oGB-1TB SSD2-10 TB

* – Media Temple skalerer automatisk sine processorressourcer

Som et par andre på vores liste tildeler ikke Media Temple et sæt antal processorer til hver kunde. I stedet distribueres databehandlingsressourcer baseret på prioritet – garanterer en vis mængde strøm, samtidig med at du er dækket til trafikspidser. Webstedsejere får oprindeligt en procentdel af gennemsnitlige CPU-enheder eller tilgængelige cykler, der skal bruges regelmæssigt, men enhver VPS kan bruge 100% af CPU-kernerne på den fysiske maskine i bursts, hvis ingen anden bruger i øjeblikket har brug for dem. Lær mere om den hvidhandsketjeneste, du kan forvente af Media Temple her:

9. AccuWebHosting: Bedst styrede “Windows” VPS Hosting

Med tilsyneladende utallige muligheder, giver AccuWebHosting kunderne mulighed for at skabe nøjagtigt den administrerede VPS-hostingoplevelse, de ønsker. Virksomhedens VPS-hostingplaner findes i Windows- eller Linux-smag, med flere versioner af operativsystemerne at vælge imellem. Du kan også vælge, om du vil have, at dit VPS-miljø skal placeres på traditionel, skybaseret eller SSD-drevet infrastruktur – alt sammen til utroligt overkommelige priser.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
2-41-8 GB40-128 GB SAN500 GB-1TB

Til AccuWebHostings basale VPS-hostingplaner frigiver virksomheden et kvalt lagringsområde-netværk (SAN), der fanger lignende hastigheder som solid-state-drev med yderligere fleksibilitet og stabilitet. Selvstyret support er aktiveret som standard, men de, der er interesseret i mere hjælp, kan opgradere til en meget rimelig og fuldt administreret supportpakke, der inkluderer proaktiv serverovervågning og styring, installation af tredjepartsapplikationer og to timers admin-tid hver måned . Klik nedenfor for at læse om detaljerne:

10. HostGator

Som et af de mest genkendelige mærker i webhostingbranchen er HostGator en naturlig pasform til overkommelige administrerede VPS-hostingtjenester. Da virksomhedens planer ikke er så veludstyrede som nogle af de andre på vores liste, repræsenterer HostGator en blød landing stedet for tentative webstedsejere, der muligvis flytter til deres første VPS-miljø. Når dit websted vokser, hvad enten det drejer sig om trafik eller kompleksitet, kan der tilføjes yderligere ressourcer med bare et par museklik.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
2-42-8 GB120-240 GB1,5-3 TB

Kunder, der vælger at tilføje cPanel til deres konto, får HostGators fuldt styrede support, hvilket betyder, at virksomheden vil yde den bedste hjælp til næsten ethvert spørgsmål eller konfigurationsanmodning, du måtte have. Virksomheden foretager ændringer for at hjælpe dig med at få PCI-overholdelse, introducere opgaver automatisering og hjælpe med at diagnosticere langsomme servere samt fejlfinding af firewalls, scriptkonfigurationer eller fejl på webstedet.

11. DreamHost

Som en brancheveteran og vokal fortaler for åbne webplatforme er DreamHost vokset fra et kollegieværelseshus til at være vært for mere end 1,5 millioner websteder og næsten en million WordPress-installationer. DreamHost giver rodadgang og et specialbygget kontrolpanel, der giver relevant information og indsigt lige ved hånden; opgradering af hukommelses- og lagringsressourcer tager for eksempel mindre end 10 sekunder.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
Fleksibel*1-8 GB30-240 GB SSDUbegrænset

* – DreamHost skalerer automatisk sine processorressourcer

Interessant nok sporer virksomheden ikke trafikhastigheder eller båndbreddeforbrug og er en af ​​disse værter, der tildeler skalerbare CPU-ressourcer. At være låst op fra irriterende gebyrer for overskydende virkning er fantastisk, men virksomhedsejere foretrækker muligvis mere gennemsigtighed om DreamHost’s kapacitet, hvis skalerbarhed er et problem. Generelt set har vi dog fundet DreamHost som en af ​​vores foretrukne hosting-udbydere, der er alt sammen, der prioriterer brugeroplevelse og open source-udvikling. Tøv ikke med at læse vores anmeldelse nedenfor for at lære mere:

12. GoDaddy

Kendt som et af de mest genkendelige hostingfirmaer i verden hjælper GoDaddy mere end 19 millioner kunder med at udvide deres online tilstedeværelse. Virksomheden, der oprindeligt blev kendt som go-to domain name-registrator, har siden udvidet sig i årenes løb til at tilbyde en overraskende robust og mangesidet portefølje af fornemme webhostingtjenester. Virksomheden er rettet mod at betjene små virksomhedsejere, uanset om de driver en online butik eller bare har brug for et informativt landingssted for potentielle kunder.

CPU-kerner
Hukommelse
Opbevaring
båndbredde
1-42-8 GB40-200 GB SSDfastprisadgang

Som du kan se, kommer GoDaddys planer med færrest ressourcer og mindst mulig skalerbarhed. Hvad du får, illustrerer imidlertid, at gode ting virkelig kommer i små pakker. Virksomhedens butiksstyrede VPS-planer leveres med enten root-adgang eller cPanel, automatiserede sikkerhedskopieringer, softwareopdateringer og oppetidsovervågning. For første gang VPS-kunder, der leder efter beskedne miljøer og masser af håndholdelse, har GoDaddy brugt mere end to årtier på at perfeksjonere kunsten at støtte kundeservice i stor skala.

Hvad er administreret VPS Hosting?

Nu hvor vi har fremhævet de bedste hostingindstillinger derude, lad os dele “administreret VPS-hosting” for at sikre os, at vi alle er på den samme side. Først ud, administreret hosting betyder, at nogle eller alle it-opgaver er taget af dig.

Hvad det specifikt betyder, kan dog variere fra den ene udbyder til den næste. For nogle er de grundlæggende servervedligeholdelses- og sikkerhedsopdateringer alt, hvad der er dækket, mens andre udbydere hjælper kunder med at optimere deres ydeevneindstillinger og hjælpe med at løse problemer med tredjepartsprogrammer.

VPS, der står for virtuel privat server, er midtpunktet i webhostingsspektret mellem delte og dedikerede servere. Som du måske forestiller dig, blander VPS-hosting de to ekstremer. Kunder deler en fysisk server, men modtager dedikerede databehandlingsressourcer gennem en proces, der kaldes virtualisering. På grund af de adskilte miljøer har webstedsejere langt mere nuanceret kontrol over, hvordan deres virtuelle maskine er konfigureret.

Backend-udviklere, erfarne webstedsejere og dem, der er fortrolige med sikker shell-adgang eller kommandolinjen, har typisk ikke noget problem at påtage sig det ekstra ansvar for at spare penge, men designere, ejere af små virksomheder og dem uden teknisk erfaring foretrækker ofte at videregive disse opgaver sammen med systemadministratorerne og eksperterne hos deres hostingudbyder – der administreres VPS-hosting.

Er VPS bedre end delt hosting?

Evaluering af hostingplaner dækker et væld af funktioner og komponenter, der spænder fra ydelsesbehov og sikkerhedskrav til budgetkrav, teknisk ekspertise og evnen til at skalere. Sammenligning af delte kontra VPS-hostingplaner afslører nogle klare forskelle, men afgørelsen af, hvilken service der er bedre, afhænger af hver enkelt sideejers specifikke mål.

Billede af servere i et datacenter

Webstedsejere kan forvente en kompromis mellem delt og VPS-hosting, afhængigt af deres specifikke behov.

Typisk leveres VPS-hosting med flere lagrings- og databehandlingsressourcer sammen med høj båndbredde eller dataoverførsel. Med den ekstra kontrol over de softwaresystemer, der betjener dit websted til besøgende, kan du typisk skaffe nogle flere fordele på tingens ydelse og sikkerhed. Evnen til at skalere til større ressourcer øger værdien af ​​VPS-planer og hæver loftet for, hvad du kan opnå online.

Disse konfigurationer kræver dog mere arbejde for at vedligeholde og mere teknisk savviness at forstå. Du har enten brug for robuste administrerede tjenester og en yderst hjælpsom vært (derav denne artikel), eller du bliver nødt til at gøre brug af nogle kommandolinjefærdigheder – og hurtig. At administrere et VPS-miljø betyder, at du også er ansvarlig for at skalere dine ressourcer op og ned, sikre dine data og optimere dine sideindlæsningstider.

Delt hosting får et klart nik når det kommer til lethed og overkommelige priser. Billige webhosteplaner, der leveres med alle klokker og fløjter, kan findes for mindre end $ 5 pr. Måned, mens VPS-planer normalt koster $ 5 eller mere (normalt omkring $ 20 pr. Måned).

Hvor meget koster VPS-hosting?

Som du kan se fra nogle af VPS-hostingplanerne, som vi fremhævede ovenfor, kan priserne svinge temmelig vildt afhængigt af mængden af ​​databehandlingsressourcer og styringsniveau. De mest overkommelige VPS-planer, vi anbefaler, kommer på omkring $ 5 pr. Måned, mens der også er et mellemlag med gode muligheder for cirka $ 20 hver måned. Gratis VPS-hostingplaner findes, men de er stort set aldrig værd at være hovedpine.

Når du bevæger dig op til øverste hylde, luksusmærker hos webhostingudbydere, kan du se omkostningerne eskalere over $ 50 eller mere pr. Måned. Disse planer har normalt mere computerkraft, moderne innovationer og en højere standard for involvering af styrede tjenester. Sørg for, at prismærket matcher det, du forventer, at udbyderen skal give.

Hold også øje med ekstraudgifter, der yderligere kan hæve prisen på din VPS. Mens det store flertal af de delte hostingudbydere inkluderer det første år af en domæneregistrering som en gratis frynsegode for kunder, der tilmelder sig, udvider funktionen sjældent sig til de højere niveauer af hosting. Afhængigt af det navn, du ønsker at registrere, kan det tilføje op til $ 15 eller mere pr. År.

Billede af serveradministrator, der arbejder i et datacenter

Vi synes, at styrede hostingplaner er en værdifuld investering, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed og voksende overskud.

Mens alle de administrerede hostingudbydere inkluderer et vist grundlæggende niveau af servervedligeholdelse, såsom sikkerhedsrettelser og opdateringer af operativsystemet, kan du muligvis købe yderligere hjælp i form af automatiserede sikkerhedskopier, proaktiv overvågning (add-on serveradministration, sikkerhedskopier), cPanel-licens og sysadmin-tid.

Sved ikke det tekniske udstyr: Administrerede tjenester på ethvert hostingniveau

De bedst styrede VPS-hostingplaner derude er som den perfekte skål grød i fortællingen om “Guldlåber og de tre bjørne” – lige den rigtige del, upåklagelig tilfredsstillende og overraskende afslappende.

Hvis de pittige, tekniske detaljer ved konfiguration og drift af en virtuel server imidlertid skræmmer dig, kan webstedsejere finde fremragende hostingmuligheder med lignende administrerede tjenester, der tilbyder total ro i sindet. Delte hostingplaner leveres med nogle indbyggede basaltjenester, mens sky og dedikerede serverpakker låser op for lignende kontrol- og fleksibilitetsfunktioner som VPS-hosting.

Da dedikerede servere repræsenterer en så betydelig investering (hvis du ikke tilmelder dig en af ​​vores anbefalede billige dedikerede hosting-udbydere), vil du sørge for, at eksperterne har finjusteret din maskine til topydelse. Populære cloud-udbydere som Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform har imponerende skalerbarhed og teknologi, men er kendt for manglende kundesupport.

Alt i alt må du ikke foregive at vide, hvad du laver med websikkerhed og serveradministration, hvis du virkelig ikke gør det. Ved at betale for ekspertisen i administrerede tjenester kan du beskytte dine virksomheds data og dets kunder og bruge din tid på at opbygge og markedsføre nye produkter – åbne den bredeste vej til vækst og succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me