11 bedste webmailhostingstjenester (2020) – Sammenlign topplaner

Længe væk er dagene med bæreduer og Pony Express. I dag øger de bedste webmail-hostingtjenester dramatisk effektiviteten og hastigheden, som du kan kommunikere på.


E-mail er en af ​​de mest populære kommunikationsformer i både personlige og professionelle omgivelser og er nu en vigtig komponent i det daglige liv. Faktisk sender mere end 3,9 milliarder e-mail-brugere mere end 293 milliarder meddelelser hver dag ifølge prognoserne fra 2019-2023 fra Radicati Groups markedsundersøgelsesfirma.

Webmail giver brugerne mulighed for at sende og modtage e-mails fra enhver enhed, så længe der er en internetforbindelse tilgængelig. Selvom der er mange muligheder for webmail, stiger visse tjenester langt over resten, når det kommer til hosting bag din konto. Vi hjælper dig med at vælge, hvilke der fungerer bedst, uanset om du ønsker at bruge et gratis domæne, ønsker enkelheden i cPanel eller bare ønsker at lære mere om forskellen mellem e-mail og webmail.

Bedste samlede webmailhostingstjenester

Generelt er webmail en online-baseret e-mail-service, der giver brugerne adgang til deres indbakker uden behov for at installere software. Du tilmelder dig blot en e-mail-adresse, enten fra din webhostingudbyder eller en skybaseret tjeneste som Gmail, og navigerer til den e-mailudbyders websted for at logge ind på din konto; du kan gøre det fra enhver enhed, hvor som helst.

Webmail-klienter er de programmer eller virksomheder, der leverer den webbaserede e-mail-adgang. I midten af ​​2019 kantede Gmail snævert iPhone’s mail-app for at blive verdens mest populære e-mail-klient. For små virksomheder eller fagfolk, der ønsker, at deres e-mail-adresse skal gentage deres domænenavn ([email protected] dit domæne.com i stedet for [email protected]), skal du adskille din hosting fra de firmaer, der kun er webmail.

Webhosting forener dit websted, domæneregistrering og webmail under en let at administrere konto. Ud over at levere serveren ildkraft og sikkerhedssystemer, der er nødvendige for sikkert at sende og modtage meddelelser, vil værter stille flere webmailindstillinger tilgængelige for kunderne. Her er vores fem foretrukne organisationer til webmail-hosting, der leverer rige funktionssæt, brugervenlige grænseflader og ekstra kontrol til brugerne.

Se andre bedste webmail-værter »

Bedste webmail-hosting med gratis domæne

En nøglefunktion ved hostede webmail-tjenester er chancen for at bryde fri fra generiske e-mail-adresser til Gmail, Yahoo eller Hotmail. Med en hostingplan kan du oprette en tilpasset, brandspecifik e-mail-adresse (f.eks. Dit [email protected] dit domæne.com), som vil fremstå mere imponerende og pålidelige for potentielle arbejdsgivere og kunder.

Faktisk har 77% af forbrugerne tillid til virksomheder med domænespecifikke e-mail-adresser, mens 64% har ringe eller ingen tillid til en organisation, der bruger gratis e-mail-konti. Denne kundetillid bliver naturligvis til yderligere indtægter og overskud.

Ud over at hjælpe med at konfigurere e-mail-tjenester til deres kunder, vil mange af de bedste hostingudbydere også give et års domæneregistrering gratis. Du bliver nødt til at fornye domænet hvert år, hvis du vil beholde det, men den gratis registrering hjælper webstedsejere med at komme af banen og begynde at sende e-mails meget hurtigere. Se på vores bedst bedømte værter for domæner:

Se andre topdomæne-værter »

Bedste webmail-hosting med cPanel

Kendt for sin enkelhed og sømløse automatiseringsfunktioner er cPanel blandt de mest populære funktioner inkluderet i brugervenlige webhotellplaner. Kontrolpanelet giver brugerne en grafisk måde at administrere og opsætte deres hosting-konto i stedet for at skulle lære kommandolinjegrænsefladen.

Fra cPanel kan du få adgang til dine webstedsfiler, opsætte databaser og installere populære applikationer som WordPress, MediaWiki og andre. Platformen inkluderer også ikoner til opsætning og kontrol af din webmail plus adgang til populære webmail-applikationer, herunder Horde og RoundCube (mere om dem senere).

Heldigvis er cPanel ofte inkluderet i de fleste af de højest rangerede billige hostingplaner uden ekstra omkostninger. Tjek tre af vores foretrukne værter, der tilbyder cPanel sammen med masser af webmail frynsegoder og e-mail-konti:

Se andre top cPanel-værter »

Hvad er forskellen mellem e-mail og webmail?

På sin side er sammenligning af e-mail og webmail temmelig ligefrem: e-mail er en elektronisk meddelelse sendt over internettet, mens webmail er den online grænseflade, der giver dig mulighed for at sende, åbne og læse kommunikationen.

Hvor det bliver lidt grøssere, er det imidlertid at forstå kontrasten mellem webmail- og e-mail-klienter. Introduktion af ordklienten betyder, at vi refererer til den software eller applikation, der bruges til at få adgang til din indbakke eller sendte mail-mapper.

I denne sammenligning kører webmailplatforme gennem en webbrowser og gør det muligt for brugere at få adgang til deres meddelelser, når de har en internetforbindelse. Webmail inkluderer tjenester som Gmail, Yahoo og Hotmail.

E-mail-klienter beholder lige så meget (hvis ikke mere) af den samme funktionalitet, men er software installeret direkte på din bærbare eller mobile enhed. Disse programmer, såsom Microsoft Outlook, Apple Mail eller Mozilla Thunderbird, opretter forbindelse til din e-mail-server og downloader oplysningerne til dine enheder.

Hvilken Webmail-applikation er bedst?

I henhold til Litmus Email Analytics-undersøgelsen tiltrækker Gmail og Apple iPhone-e-mail-klient hver ca. 28% af e-mailmarkedet over hele verden med løbere, som Outlook, Yahoo og andre Apple- og Andriod-enheder, der ligger ret langt bagefter. Lidt flere e-mail-brugere får adgang til deres indbakker fra mobile enheder end fra en webbrowser, men begge platforme overgår langt de traditionelle desktop-e-mail-klienter, som registrerer sig som kun 18% af markedet.

Billede af en e-mail-indbakke på en computerskærm

Med hundreder af webmail-klienter derude, kan afsendere udforske de forskellige tjenester for at lære, hvad de har brug for.

Det er sikkert at sige, at webmail-klienter har hård konkurrence fra etablerede enhedsproducenter og tech-giganter. Men det er svært at slå webmail-applikationerne fra Gmail, Outlook.com og Yahoo, givet deres finjusterede grænseflader, pålidelige omdømme og ren funktionalitet.

Webmail-applikationer er også populære hos open source-udviklere, der søger en alternativ, omkostningseffektiv og vel understøttet oplevelse. Her er en liste over andre top webmail-klienter:

  • SquirrelMail
  • RoundCube
  • Zimbra
  • RainLoop
  • Horde
  • AfterLogic

Når det hele kommer ned til det, er webmail en meget personlig oplevelse. Det, der fungerer bedst for en person eller en lille virksomhed, er muligvis ikke dit første (eller andet eller tredje) valg. Langt de fleste webmail-applikationer er gratis, så tag dig tid til at prøve hver enkelt for at se, hvilken der passer bedst til dine naturlige vaner og tekniske krav..

Hvad er fordelene ved at bruge Webmail?

Lige uden for flagermuset appellerer webmail til de enkelte webstedsejere og små virksomheder takket være dens prisnul på 0 dollar. Brug af en gratis webmail-tjeneste som Gmail eller Yahoo låser alt hvad du har brug for for at sende og modtage meddelelser.

Ud over prisen uden pris, webmail tilbyder en utrolig mængde fleksibilitet. Uanset hvor du er, kan du komme ind i din indbakke, så længe du har en internetforbindelse. Opdateringer til platformen sker automatisk og i baggrunden, og din indbakke synkroniseres altid med flere enheder, hvis du vælger det.

På den anden side ulemper ved webmail inkluderer lagringsgrænser, begrænsninger på vedhæftningsstørrelse og generelle bekymringer om sikkerhed. For eksempel vil du ikke ønsker at få adgang til din webmail fra en offentlig computer af frygt for at kompromittere din konto. Selv de store navne i webmail er ikke sikre, da angribere for nylig kompromitterede Microsoft-baserede e-mail-konti på Outlook.com, MSN og Hotmail.

Som med de fleste gratis hostingmuligheder, er du sandsynligvis nødt til at beskæftige sig med reklamerne sammen med nedskalerede funktioner og ydeevne. Og kundesupport til e-mail-klienter er ikke altid kendt for at være den bedste, hvad enten det drejer sig om en desktop- eller webmail-platform.

Hvilken e-mail-hosting er bedst?

Manglende support til webmail er et problem, som mange mennesker oplever, men det er et problem, der bedst kan løses af en webhost. Udbydere af websteds- og e-mail-hosting klarer sig meget bedre end webmail-klienter, når det kommer til at skabe glade kundeoplevelser. Endnu bedre dækker supportrepræsentanter for e-mail-hosting alle de tilføjede tjenester som WordPress, webstedsbyggere, e-mail og du gætte det – webmail.

Mange e-mail-værter giver kunderne mulighed for at oprette ubegrænsede adresser og indbakker komplet med ubegrænset lagerplads. Værter leverer ofte deres egen webmail-klient som en del af deres kontostyringstjenester, mens planer, der følger med den populære styringsgrænseflade cPanel, kan finde et par andre populære webmailindstillinger som dem, der er nævnt ovenfor.

Når vi søger efter den bedste e-mail-hosting, forstår vi, at omkostningerne er en af ​​de vigtigste faktorer, der styrer din beslutning. Virksomhederne, som vi har gennemgået og testet nedenfor, har det største penge for pengene, plus alle de vigtigste funktioner, du har brug for for at få sendt og modtaget beskeder.

Se andre valgmuligheder for hosting via e-mail »

Lær at udnytte din webmail- og e-mail-marketingværktøjer

De bedste e-mail-hostingplaner kan hjælpe små virksomheder og iværksættere med at øge deres indtægtsstrømme. At finde stærke e-mail-marketingprogrammer kan hjælpe dig med at nå nye kunder, oprette forbindelse igen med dem, der muligvis har forladt en vogn, eller hjælpe kunder med problemer.

Når det gøres rigtigt, kan e-mail-marketing have et massivt afkast af investeringen. Takket være de lave omkostninger og den generelle enkelhed ved at sende e-mails kan denne marketingkanal returnere op til $ 43 for hver $ 1, du bruger. Plus, e-mail-marketing behøver ikke at bryde banken – du kan finde flere gratis tjenester, der får dig i gang med brugervenlige værktøjer, så snart du tilmelder dig.

I henhold til en undersøgelse fra Shop.org og Forrester-undersøgelsen anså 85% af de amerikanske detailhandlere e-mail-marketing som en af ​​de mest imponerende måder at tiltrække nye kunder på. Når de først er ombord, er eksisterende kunder 50% mere tilbøjelige til at prøve nye produkter og vil bruge cirka 30% mere.

Uanset om du driver en nonprofit-organisation, en lille virksomhed eller en stor virksomhed, er webmail en massivt skalerbar platform klar til at imødekomme behovene på en krævende markedsplads.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me