10 Bedste Web Hosting Support anmeldelser 2020 – Kundeservices

Tilsyneladende hævder enhver udbyder at have de bedste supportteams til webhosting. De er angiveligt tilgængelige 24/7/365 og kan hurtigt løse ethvert problem, du kaster på dem – i bekræftende fald, hvorfor ender vi altid med at vente i evigheter til at tale med nogen?


Endelig at nå den undvigende kundeservicerepræsentant ved slutningen af ​​et tilsyneladende uigennemtrængeligt telefontræ eller uendelig ventetid i en chatkø må føle sig velkendt af den berømte naturforsker David Attenboroughs søgen fra 1956 for at fange den svigagtige Komodo-drage på film for første gang. Trekking gennem Indonesiens vilde dyr for at få et glimt af den da sjældent set væsen var en besværlig opgave, men han sejrede i sidste ende.

Vi har alle været der på et tidspunkt, hængende på linjen eller sendt hjælpebilletter i eteren i en online supportportal. Nogle værter ændrer imidlertid spillet, når det kommer til support. Her skal vi se på de 10 bedste hostingudbydere, der er førende inden for kundepleje.

1. Bedste samlede webhostesupport

Den fremtrædende amerikanske forretningsmogul Warren Buffett sagde engang: ”Det tager 20 år at opbygge et omdømme og fem minutter at ødelægge det.” Og i dagens digital forbundne verden er dette blevet mere synligt end nogensinde. Nyheder om dårlig service er meget mere tilbøjelige til at blive leveret via mund til mund, og tæt på 60% af forbrugerne skifter let mærker for en bedre kundeoplevelse. Vores højeste fakturerede kundeservicevært, SiteGround, ved dette, og det vises i sin supportmodel.

Vi har givet SiteGround a pålidelighed bedømmelse af 5,0 for sin dedikation til at yde superhurtig support, der ikke holder dig i vente. Værtens repræsentanter er tilgængelige døgnet rundt via chat eller telefon med et løfte om øjeblikkeligt at besvare dine spørgsmål. SiteGround garanterer også et svar på supportbilletter inden for 10 minutter. Læs vores omfattende gennemgang nedenfor for at lære alt, hvad SiteGround tilbyder for at holde sine kunder glade.

For at sikre, at agenter altid er tilgængelige, overskrider SiteGround alle skift. Denne måde er altid nogen tilgængelige for at hjælpe. Dette sammen med brancheførende hostingløsninger er derfor SiteGround på toppen af ​​vores liste.

2. Bedste Shared Hosting support

Mange moderne virksomheder finder ud af, at det at tilbyde en omnichannel-tilgang til support er gavn for både kunder og deres virksomheder. Det er effektivt, fordi det giver kunderne mulighed for at vælge, hvor og hvordan de får hjælp og frigiver supportteam, så de kan tackle de mere komplekse problemer, der ikke kan løses gennem en selvhjælpsportal.

Vores top-rated delte hosting-anbefaling anerkender dette og har udviklet en flerkanals supportplatform, hvor kunderne kan vælge, hvordan de vil kommunikere med virksomheden. Webstedsejere kan kontakte værten via et online billettsystem via chat eller via telefon for at få spørgsmål besvaret. Værten leverer også en enorm vidensbase, der tilskynder til selvbetjening. Se vores fulde anmeldelse nedenfor. Hvis du er på markedet efter en effektiv delt hostingplan og enestående kundeservice, kan dette være værten for dig.

Se andre overkommelige delte webværter »

3. Bedste VPS Hosting Support

En anden komponent, som nogle virksomheder tilføjer til deres omnichannel-supportstrategier, er online kundeservicesamfund. Faktisk bemærker mere end 60% af virksomheder, der har brugt kundesamfundsmetoden, at det brugergenererede indhold giver mærket mere troværdighed end indhold oprettet af medarbejdere.

Tillid er utroligt vigtig i hostingområdet, da mange webstedsejere overlader deres levebrød i hænderne på deres værter. For virksomheder, der er skaleret ud af det delte hostingmiljø, tilbyder VPS-værten nedenfor den magt og ydeevne, som et stort websted har brug for, og en flerkanals supportplatform, der inkluderer en community-komponent. Klik på den komplette anmeldelse nedenfor for at lære, hvordan denne vært kan hjælpe dig med at tackle de vanskelige spørgsmål, der undertiden opstår med VPS-hosting.

Se flere VPS-værter »

4. Bedste dedikerede hosting support

Lad os sige, at du med succes har opbygget en vidtrækkende web-tilstedeværelse og tiltrækker besøgende til dit websted i mange tilfælde. Tillykke! Det var målet. Men når websteder skaleres, er der altid voksende smerter og afmatninger, der følger med øget trafik og indhold – og disse kan undertiden arbejde for at undergrave alt dit hårde arbejde.

Næsten 80% af forbrugerne siger, at de aldrig vender tilbage til et websted, der klarer sig dårligt, og halvdelen af ​​webbrugere opgiver websteder, der ikke indlæses inden for to sekunder. Uddannelse til en dedikeret server er normalt svaret på websteder, der har vokset op delte hostingmiljøer og ikke passer godt til en VPS. Og hvis du går dedikeret, har du brug for et robust og pålideligt supportnetværk for at sikre, at dit websted og din forretning imødekommer de voksende krav fra dine kunder. Next up er den bedst bedømte dedikerede server, der indeholder planer, der leveres komplet med 24/7 support og overvågning. Giv nedenstående anmeldelse en læsning – dine kunder og din bundlinje vil takke dig.

Se flere dedikerede serverværter »

5. Bedste styrede hosting support

Effektiv og effektiv kundeservice er afgørende for webstedsejere, der ansætter enhver form for hosting-service. Men intetsteds er dette vigtigere end i det administrerede hostingrum. Når du kommer ned på møtrikker og bolte, handler managed hosting egentlig alt om support. Din server har brug for 24/7 overvågning for at sikre, at missionskritiske websteder og apps konstant kører.

Som et resultat anbefaler mange at teste en udbyders responstid, inden de indgår en langvarig kontrakt for administreret hosting. Værten nedenfor fører vores liste over de bedst administrerede hostingtjenester. Virksomheden administrerer mere end bare dine servere. Det er dedikeret til at stille sit team til rådighed for feltspørgsmål straks på ethvert tidspunkt af dagen og overvåger konstant websteder for at garantere, at de kører på højeste ydelse. Se vores komplette anmeldelse nedenfor og se, hvordan denne vært kan hjælpe dig.

Se flere administrerede webhosts »

6. Bedste “Webstedsbygger” Hosting Support

Betydningen af ​​god webdesign og brugervenlighed kan ikke overdrives. Mere end 35% af besøgende vil stoppe med at arbejde med et websted, hvis designet er subpar, og forbrugerne giver op efter 60 sekunder, hvis de ikke er i stand til at gennemføre en transaktion. Derfor er det vigtigt for webstedsejere uden megen kodningskendskab eller webdesignoplevelse at henvende sig til en vært, der parrer en intuitiv webstedsbygger med førsteklasses support.

Værten nedenfor giver begge. Med en række skabeloner og en let-at-bruge træk-og-slip-editor kan websteeejere hurtigt få professionelle kvalitetssider i gang. Hvis du løber ind i problemer med design-build-processen, er der også en omfattende online opbevaring af KB-artikler. Sørg for at tjekke vores omfattende gennemgang nedenfor, der dækker de tjenester og support, denne udbyder leverer.

Se flere webstedsbyggere »

7. Bedste WordPress Hosting Support

Jeg behøver ikke at læse din håndflade eller konsultere min krystalkugle for at vide, at du bruger WordPress. Jeg vil bare gå videre og forudsige, at du er, da CMS driver næsten 30% af internettet – det er mere end 74 millioner websteder! Brug af WordPress og dets opad på 51.000 plugins kan undertiden blive lidt vanskelig.

Men bekymrer sig ikke. Værten nedenfor er blevet førende inden for WordPress hosting plads på grund af sin web builder software, der gør brug af CMS mere intuitivt og dets omfattende supportcenter. Hos denne vært kan webstedsejere hurtigt få de svar, de leder efter via flere kanaler, herunder chat, telefon, e-mail og samfundsbaseret kommunikation. Nedenfor er vores komplette gennemgang. Sørg for at gennemgå det for at se, hvorfor så mange WordPress-brugere samarbejder med denne udbyder.

Se flere WordPress-hostingplaner »

8. Bedste Joomla Hosting Support

Joomlas open source CMS, der placerer nummer to bag WordPress i popularitet, bruges af virksomheder, udgivere, regeringsorganisationer og virksomheder over hele verden til at drive deres online egenskaber. Selvom Joomla blev udviklet til at være let at konfigurere, er det altid en god indsats at slå sig sammen med en vært, der tilbyder installationer med én klik og support til CMS.

Værten nedenfor giver ikke kun automatiske opdateringer til Joomla Core, den tilbyder også nogle af de hurtigste support responstider i branchen. Tutorials og webinarer i udbyderens vidensbase er blevet en af ​​de mest nyttige selvhjælps-hostingressourcer på nettet. Og dens supportteam er stolt af sit fokus på kundepleje. Gennemgangen nedenfor er en god læsning. Giv det en gang, og lær, hvordan samarbejde med denne vært kan gavne din virksomhed.

Se flere Joomla-hostingplaner »

9. Bedste Drupal hosting support

Tallene er i, og de fortæller os, at open source-software er her for at blive. Forbløffende 78% af virksomhederne kører nu deres virksomheder på open source-løsninger. Og en anden leder inden for open source CMS-rummet, Drupal, vinder hurtigt trækkraft på markedet.

Denne stigende popularitet skyldes stort set dens grundlæggende principper for samarbejde og innovation – og det faktum, at det altid vil blive tilbudt uden omkostninger. Selvom platformen blev bygget for at gøre indholdsoprettelse enkel, opstår der ofte situationer, der kræver hjælp fra en ekspert. Værten nedenfor beskæftiger et team af Drupal myndigheder, der kan hjælpe dig med de mest komplekse tekniske spørgsmål på CMS. Læs vores tag nedenfor for at se alle frynsegoder, der følger med denne værts Drupal-pakker.

Se flere Drupal-hostingplaner »

10. Bedste Magento Hosting Support

Mere end 50% af forbrugerne foretrækker at shoppe online, og 96% af mennesker har købt varer over internettet på et eller andet tidspunkt. Som et resultat stiller virksomheder over hele verden sig sammen for at sikre et stykke e-handelspai. Og mere end 250.000 af dem gør det ved hjælp af Magento.

Den skalerbare e-handelsplatform er effektiv; der er dog en stejl indlæringskurve, der kræver tid til at forstå alle Magentos tricks. Udbyderen nedenfor tilbyder hosting-planer, der er specielt tilpasset Magento og et team af specialister, der er dygtige til platformens forviklinger. Hvis du vil lære at udvide din online forretning og få det bedste ud af Magentos software, skal du læse vores anmeldelse nedenfor. Du finder denne host’s support og tjenester som den øverste linje.

Se flere Magento-hostingplaner »

Vi har personlig oplevet stor kundesupport fra de største værter

Mens ingen af ​​os har haft mulighed for at spore Komodo-drager i Indonesien, har alle medlemmer af HostingAdvice-teamet haft erfaring med at navigere i telefontræerne fra forskellige værter for at finde den til tider undvigende kundeservicerepræsentant. Vi gør dette til en central del af vores praktiske anmeldelser, især i betragtning af hvor vigtige supportteam er for webstedsejers oplevelser og generelle tilfredshed. Værterne præsenteret her repræsenterer det bedste industrien har at tilbyde med hensyn til support.

Collage af kundeservicerepræsentanter og grafik, der viser strømmen af ​​kundesupport

Når det kommer til at vælge en vært til din virksomheds websted, er det vigtigt at undersøge effektiviteten af ​​dets supportnetværk.

For at undgå at sidde fast i sumpen af ​​ignorerede supportbilletter og ubesvarede telefonopkald, skal du tilmelde dig en af ​​vores topbedømte hostingplaner i dag. Disse værter får vores højeste anbefaling, og jeg lover, at du vil være i gode hænder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me