10 bedste domænehosting og -registreringstjenester (2020)

De bedste domæne-hosting-tjenester, der tjener som en gateway til en pulserende online informationsverden, ruller den røde løber ud til dit websteds læsere og potentielle kunder.


Uanset om du opretter dit første websted eller administrerer en bred portefølje af domænenavne, finder du den rigtige registrator og hostingudbyder kan du spare mange tid og hovedpine. Mens mange tjenester tilbyder lignende funktioner eller gratis registreringer, vil du finde den plan, der er optimeret og skræddersyet til dine specifikke behov.

Dit domæne kan bestemme din placering af søgemaskiner, din sandsynlighed for at blive husket af besøgende og din succes som et brand i almindelighed. De siger, at det hele starter med et domæne, men virkelig, det hele begynder med en domænehost – så lad os gå over det bedste i branchen.

1. Bedste domæne vært samlet

Lad os først se på, hvad der gør en god domænenavns vært. Et gratis domæne er en god start – gratis for livet eller gratis i et år med en rimelig fornyelsesgrad. Den typiske domæne-hosting-kunde ser også efter andre freebies, såsom ubegrænset e-mail-hosting og en webstedsbygger. Håndtering af dine domæner og websteder bør også gøres enkel ved hjælp af et populært kontrolpanel som cPanel.

Da vi gennemgik de bedste domænehostingsfirmaer, forventede vi, at udbydere skulle give værdi (i form af et gratis eller billigt domæne), rigelige ressourcer (opbevaring, domæner, e-mails) og en problemfri siteopbygning og ledelseserfaring. Vores top-anbefalede domæne vært tjekker alle ovenstående felter:

Se andre topdomæne-værter »

2. Bedste domæneregistrerings- og hostingudbyder

Nøglen til at være et eksemplarisk udbyder af domænehosting er ikke kun at give domænenavne, men forenkle registrerings- og fornyelsesprocessen generelt. I disse dage tilbyder de fleste delte værter et gratis domæne til at lokke kunder på entry-level. Ikke hver udbyder har imidlertid et ry som den største domænenavnsregistrator – og understøtter 52 millioner domæner på et tidspunkt.

Ja, jeg taler om GoDaddy, en populær vært med en flair til domæne- og e-mail-tjenester. Få en gratis domæneregistrator, når du tilmelder dig en årelang plan.

Se andre topdomæne-værter »

3. Bedste “gratis domæne” hosting

Indtil videre har jeg henvist til en af ​​de hotteste marketingtaktikker i det delte hosting-område i dag: den gratis domænenavnsregistrering ved tilmelding. Domæner koster typisk $ 10 til $ 15 pr. År og er en meget efterspurgt tilmeldingsbonus. Mange værter tilføjer denne værdi ved at tilbyde gratis e-mail-konti, der er vært på dit gratis domæne, eller ved at tilbyde gratis at overføre dit eksisterende domæne til din nye værts tjenester. Nedenfor præsenterer vi vores foretrukne hosting-udbyder for dem, der leder efter domæneregenskaber:

Se andre topdomæne-værter »

4. Bedste domænenavns-hosting til bloggere

Hej bloggere! Jeg ved, at du har specifikke funktioner på din indkøbsliste, når du gennemser domænearter: for eksempel blogsoftware som WordPress. Vi tog dine behov i betragtning, før vi erklærede den bedste mulighed for at finde et evigt hjem til dine tanker på nettet. Hvis du leder efter let at lære blogværktøjer, masser af lagerplads til dit indhold og medieelementer, og selvfølgelig et domænenavn, skal du ikke lede længere.

Se andre topdomæne-værter »

5. Bedste e-mail og domæne-hosting

Dit websteds domænenavn fungerer ikke kun som etiketten og referencepunktet til direkte webbrowsere til dit websted, men det kan også tjene som grundlag for e-mail-konti. Uanset om det er til personlig eller professionel brug, hvis du har en e-mail-adresse, der er vært på dit eget brugerdefinerede domæne, godt for din brandidentitet.

Visse værter er specialiserede i domæne- og e-mail-hostingtjenester med funktioner som spamfiltrering, auto-responders, muligheden for at være vært for ubegrænset e-mail-konti på et gratis domæne og en gratis kontrolpanellicens til at styre det hele. Hvis netop denne domæne-hosting-niche slår din fantasi, så tjek den bedste udbyder af e-mail-hosting nedenfor.

Se andre topdomæne-værter »

6. Bedste domæne-hosting til WordPress

Hvis du allerede har besluttet, at et WordPress-sted er det, du ønsker, og du bare har brug for en domænehost for at hjælpe dig med at starte det, er du nået til din sektion. WordPress er en powerhouse-platform, der er tillid til som TechCrunch, TED Talks og den eneste Beyoncé. Heck, du vil endda se, at HostingAdvice-domænet sidder behageligt på WordPress!

Vi kiggede grundigt på internettets mest populære hostingplaner for WordPress og anbefaler, at du overvejer nr. 1-værten for at komme i gang. Vælg dit domæne, download og installer WordPress-softwaren med et enkelt klik, og du er på vej.

Se andre topdomæne-værter »

7. Bedste billige domæne-hosting til personlige websteder

Vi har bemærket en interessant tendens på markedet for webhosting: Potentielle kunder ønsker ikke bare delt serverhosting, de ønsker billig (delt) hosting, og det er hvad de skriver i søgemaskiner. Dette gælder især den person, der er interesseret i at lancere et websted til deres eget personlige brand, portefølje eller cv.

At opbygge din første side er spændende! Du vil tale temaer, farveskemaer, indholdet til dit første blogindlæg – ikke plage over oppetidstakster og anden serverstatistik.

Giv mig bare de fleste funktioner til mindst mulig penge – den bedste værdi.

Vi hører dig. Efter at have gennemgået de mest overkommelige værter på markedet, evalueret deres pris-, support- og funktionssæt, har vi bestemt det bedste hosting-bang til dit budgetterede bud.

Se andre topdomæne-værter »

8. Bedste domæne-hosting til små virksomheder

I tilfælde af at jeg ikke kørte punktet hjem nok i min intro, er det domæne, du vælger, vigtigt! Det kan have en dramatisk indflydelse på dit brandidentitet og forretningssucces. Små til mellemstore virksomhedsejere har ikke råd til at røre rundt, så læs op eksperternes tip til valg af et domæne, og tilmeld dig den vært, vi anbefaler til SMB’er:

Se andre topdomæne-værter »

9. Bedste domæne- og hostingtjenester til virksomheder

Virksomhedsniveau-webstedsejer er ikke fremmed for betydningen af ​​et domænenavn. Din hostingbehov overstiger ønsket om en simpel domæneregistreringsproces og en intuitiv cPanel-interface til styring af konti.

Dit websteds sideindlæsningstider skal ikke være eksisterende, og dit websted, der er online, kan ikke forhandles. Måske ejer du flere domæner. Behovet for hastighed, kraft og ydeevne mindskes ikke med flere websteder under dit bælte.

Uanset om du er interesseret i en hurtig og fleksibel VPS eller en robust, ressourceintensiv dedikeret server, er Liquid Web klar til at hjælpe dig med at skalere – fordi dit domæne ikke kun er dit brand name. Det er din virksomhed, dit levebrød og levebrødet for dem, du ansætter.

Se andre topdomæne-værter »

10. Bedste domæneværter efter region

Mens det smukke med det moderne webhostinglandskab er, at websteder kan nås fra hvor som helst i verden, er værterne specialiserede i at betjene visse regioner mere end andre. Din webhosts datacenter kan huse overalt fra San Diego til Singapore.

Internet-kraftcenter Google har datacenternav spredt over hele kloden, mens mindre udbydere muligvis er begrænset til et østkyst og et vestkystdatacenter i USA. Lad os gå over de bedste domæneværter i de mest populære datacenterregioner.

10a. iPage forbliver det bedste domænehostingsfirma i USA

I tilfælde af, at prisfastsættelsen ikke giver det væk, har iPage hævdet statusen for den bedste værdi i den amerikanske-baserede delte hosting-arena. Alle iPage-servere er placeret i Boston, MA, og holder data fast forankret i USA.

Se andre topdomæne-værter »

10b. På tværs af dammen bringer GoDaddy det bedste britiske domæne-hosting

GoDaddy kan prale af servere i ni datacentersteder over hele verden, hvor Amsterdam-lokationen tiltrækker UK og andre europæiske websteder.

Se andre topdomæne-værter »

10c. Bluehost tilbyder den bedste domæne-hosting i Indien

Hvis du søger Bluehosts datacenterplaceringer, snubler du faktisk over for virksomhedens Indien- og Kina-baserede faciliteter inden datacentre, der findes i Provo og Orem, Utah. Med et datacenter baseret i Mumbai, Indien plus to i Kina, et i London og to i USA, er Bluehost verdensledende inden for hostingløsninger.

Se andre topdomæne-værter »

10d. Vi stoler på HostPapa for den bedste domæne-hosting, Australien-udgaven

Selvom HostPapa har hovedkvarter i Canada, imødekommer de globale krav med servere, der er hjemmehørende i Amerika, Europa, Asien, og endda, du gætte det, Oceanien! (Psst – Oceanien har lyst til at tale for Australien og New Zealand; jeg hadede geografi også.)

Se andre topdomæne-værter »

Hvilken domænehost er bedst til dit næste projekt?

Jeg håber, du har fundet den ideelle hosting-udbyder til dit næste projekt. Uanset om du ønsker at sælge online eller dele din egen litterære vittisme, opfordrer jeg dig til at gå videre til vores domæne-hostingside for yderligere vejledning og information.

Grafisk udvidelse af domænenavne

Mens .blog-, .music- og .ninja-udvidelser i øjeblikket er i trend, anbefaler vi, at du vælger et .com-domæne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me