Web Hosting vs. Builders de llocs web (2020): diferències i 20 millors opcions

Segur, el resultat final és el mateix, però quin és el camí correcte per arribar-hi: allotjament web contra creadors de llocs web? La ruta que realitzeu depèn en gran mesura de les vostres habilitats tecnològiques i de disseny, i paciència per fer possiblement la ruta escènica.


Fins fa un bon grapat d’anys, la creació d’un nou lloc web requeria conèixer un idioma estranger o dos. Hauríeu de penjar puntuacions de cometes, punts de col·locació, claudàtors i altres caràcters acuradament disposats a un servidor i, gairebé màgicament, els fitxers HTML i CSS convencerien els navegadors web d’altres persones per mostrar el text i les imatges exactament en el format previst. (generalment).

Ara, però, gran part del procés tediós es destil·la amb el simple polsador d’un botó o arrossegar un ratolí. L’allotjament web encara permet el control de gran grau de codificació del vostre propi lloc web, però els constructors de llocs ofereixen a una gamma més àmplia d’usuaris la possibilitat de crear un bloc, una cartera o una botiga sense cap experiència de codificació. Ens endinsarem en més comparacions i algunes de les millors opcions del mercat.

Web Hosting vs. Constructors de llocs web: els millors host que ofereixen tots dos

En particular als nivells introductoris d’allotjament web, els proveïdors complementen l’espai del servidor bàsic i la potència de processament amb serveis útils com ara comptes de correu electrònic, eines d’optimització de motors de cerca, còpies de seguretat automàtiques, exploracions gratuïtes de programari maliciós i, per descomptat, constructors de llocs web. L’eina d’aprenentatge ideal per a principiants és ideal per a propietaris de petites empreses, bloggers i professionals que busquen llançar un lloc ràpidament.

L’avantatge principal d’escollir un pla d’allotjament web amb un creador de llocs gira al voltant de mantenir les seves opcions obertes en cas que vulgueu provar una nova plataforma de disseny. A més d’un creador de llocs web, és probable que tingueu accés a centenars d’instal·lacions d’un clic que s’especialitzen en tot, des de blocs i comerç electrònic fins a wikis i taulers de missatges. L’allotjament web ofereix la flexibilitat per adaptar el vostre lloc web a les vostres necessitats, indústria i expectatives exactes.

Potser sorprenentment, l’àmplia gamma d’eines està fàcilment disponible a un preu assequible. Els nostres tres proveïdors d’allotjament favorits per als propietaris de llocs nous, que us detallem a continuació, ofereixen la combinació de hosting i creador de llocs web juntament amb tota la funcionalitat i suport afegits. Més informació sobre aquestes empreses a continuació:

Veure altres hostes més assequibles »

Millors constructors de llocs web amb allotjament

Els qui busquen una experiència d’allotjament web més reduïda, per contra, poden preferir anar directament als creadors de llocs web. Aquestes empreses ofereixen una plataforma de signatura, amb diverses funcionalitats afegides que es poden desbloquejar a nivells més cars. Els constructors de llocs s’ocupen automàticament de configurar el vostre allotjament web i de connectar-lo al programari arrossegat i deixant totes les coses espantoses i potencialment aclaparadores en segon pla..

Tot i que els constructors de llocs es concentren a oferir allotjament i experiències de propietat de llocs web extraordinàriament fàcils d’utilitzar, la majoria de plataformes també cobreixen serveis com el correu electrònic, el SEO i el comerç electrònic. No tindreu tantes opcions, però potser és una cosa bona.

Els nostres tres principals fabricants de llocs web tenen punts forts. Quan aneu a comprar una plataforma, assegureu-vos de consultar la gamma de temes, les particularitats i tarifes de comerç electrònic, la disponibilitat d’assistència i exactament el que s’inclou amb cada pla. Feu un cop d’ull als nostres preferits aquí:

Veure altres constructors de llocs web principals »

El millor per al preu: allotjament web barat o constructors de llocs web gratuïts

Afortunadament, per a propietaris de petites empreses i propietaris de llocs web, els allotjaments web bàsics i els creadors de llocs web resideixen a l’extrem més barat de l’espectre de costos. Tanmateix, en funció de com organitzeu el vostre paquet de serveis en línia, es determina exactament la quantitat que podeu obtenir.

Per als principiants, hi ha un debat envellit de serveis assequibles i valuosos. Per descomptat, podeu tenir allotjament web gratuïtament, però el rendiment, la seguretat i l’experiència general podran patir. Penseu en la vostra tecnologia del lloc web com a inversió: heu de gastar diners per guanyar diners. És per això que recomanem encaridament trobar el màxim costum per uns quants dòlars.

Entrarem amb més detall a les seccions a venir, però la nostra filosofia general és obviar els serveis gratuïts en favor de les actualitzacions i avantatges afegits que inclouen plans introductoris. Nosaltres estem lleugerament menys adversos als plans gratuïts oferts directament de molts creadors de llocs web, però per què no gaudim del creador de llocs gratuït amb un nom de domini personalitzat, comptes de correu electrònic il·limitats i la troballa de tresors que inclouen allotjament web.?

Hosts web de millor valor

Com que el mercat d’allotjament web està buscant atraure nous propietaris de llocs i petites empreses, els plans anuals d’allotjament inclouen regularment una tona de beneficis gratuïts. Per menys de 5 dòlars mensuals, normalment podeu tenir un registre de nom de domini gratuït, un emmagatzematge i una amplada de banda il·limitats, suport 24 hores, i fins i tot els creadors de llocs o un altre programari que us ajudarà a dissenyar el vostre lloc..

Imatge de servidors en un centre de dades

L’allotjament web pot semblar intimidatori, però és la ruta més curta cap a la majoria de funcions, tot això per a tarifes sorprenentment assequibles.

Vam cercar Internet per trobar les millors ofertes d’allotjament web d’empreses amb reputació estel·lar. Totes les marques esmentades a continuació són conegudes per infraestructures, prestacions, seguretat i suport d’alta qualitat. Els seus punts de preu assequibles signifiquen que han servit per ajudar els principiants a començar amb el seu primer lloc, de manera que han passat un munt de temps per racionalitzar l’experiència de l’usuari cap a un entorn positiu i lliure d’estrès..

Veure altres hostes més assequibles »

Millors constructors de llocs web gratuïts

A part dels projectes de codi obert, els constructors de llocs web són potser l’única tecnologia gratuïta que recomanaríem amb tota confiança. Tot i així, els que s’inscriuen en els plans de creació de llocs sense cap cost se solen restringir a un subdomini difícil de comercialitzar (yourname.sitebuilder.com) i als fòrums de suport a la comunitat, a més d’haver de mostrar anuncis de banners i fer front a la majoria de la majoria. eines de màrqueting, SEO o correu electrònic d’una plataforma.

És possible que aquestes limitacions no suposin un desglossament d’ofertes per a blocaires personals o aquells que vulguin provar un producte abans de comprar, però dificulten greument una empresa o una presència en línia que fomenti una reputació professional. Probablement voldreu actualitzar-lo a llarg termini, però aquí es mostren els principals creadors de llocs web gratuïts que val la pena passar una bona estona (Nota: sovint podeu incloure Weebly de forma gratuïta amb plans d’allotjament web pagats):

Veure altres constructors de llocs web principals »

Millor per a funcions i rendiment: allotjament web

Malgrat la senzillesa que els constructors de llocs web ofereixen durant els processos de configuració, disseny i personalització, molts propietaris de llocs es beneficiaran a llarg termini, ja que tenen més control i accés al seu entorn d’allotjament. A més de millorar la seguretat, el domini i els serveis de correu electrònic, els proveïdors d’allotjament web ofereixen més transparència sobre la infraestructura subjacent que alimenta la vostra presència en línia.

Per exemple, el maquinari que pot augmentar la velocitat, com ara unitats d’estat sòlid o la integració amb una xarxa de lliurament de contingut, pot reduir dràsticament el temps que es requereix carregar les vostres pàgines del lloc web, tenint un impacte massiu en el rendiment del vostre lloc en els rànquings de cerca, trànsit, experiència d’usuari, transaccions i altres conversions.

Les unitats d’estat sòlid, el modern dispositiu d’emmagatzematge utilitzat en servidors, poden fer que els llocs funcionin fins a 20 vegades més ràpid que els que es basen en les unitats de disc dur tradicionals. L’emmagatzematge basat en flash tendeix a oferir capacitats més petites a un preu lleugerament superior, però el desfasament s’estrenyent a mesura que es despleguen més solucions basades en SSD.

Les SSD són una de les nostres funcions d’allotjament preferides per les quals rebem, donat el seu avantatge demostrable als clients. La potència addicional de processament addicional val la pena una petita inversió, segons la nostra opinió, així que assegureu-vos de consultar els nostres tres principals host recomanats que combinen la necessitat de que els clients de maquinari d’alta velocitat tinguin solucions assequibles i fàcils d’utilitzar que atenguin tota la propietat del lloc web. experiència:

Veure altres hostes principals amb SSD »

El millor per a la seva utilitat: Constructors de llocs web

Tot i que hem passat els dies necessaris per saber codificar per llançar un lloc web, un compte d’allotjament web encara ofereix uns quants passos més per configurar la tecnologia darrere de qualsevol programari de disseny que trieu. Els clients d’allotjament compartit tindran accés a una interfície gràfica coneguda com a tauler de control que fa que aquests processos siguin extraordinàriament lògics i senzills, però encara poden intimidar un principiant.

Els constructors de llocs tenen cura de tota la configuració de tecnologia en segon pla; Tot el que necessiteu és un nom de domini i un mètode de pagament abans de rebre la publicació a través de l’estable de temes i plantilles per començar a personalitzar. Les plataformes ofereixen una interfície visual, arrossegar i deixar anar, que permet als usuaris veure exactament el que creen. Les opcions de personalització varien en funció de la plataforma i el tema i, en última instància, es limiten en comparació amb la poca flexibilitat i control que desbloqueja la codificació personalitzada.

Imatge d'algú que utilitza un ordinador portàtil

Els creadors de llocs web estan dissenyats perquè siguin extraordinàriament fàcils d’utilitzar per a persones no tècniques.

No obstant això, els constructors de llocs web tenen cura naturalment de components tècnics com l’accessibilitat, la seguretat i la responsabilitat fent vals de temes i plantilles específics. Podeu personalitzar el contingut del vostre cor i saber que el vostre lloc web continuarà actualitzat amb els darrers estàndards.

Els nostres tres principals constructors de llocs web posen l’accent en la facilitat d’ús mitjançant centenars de plantilles personalitzables, blocs de contingut arrosseguats i integrats amb eines de màrqueting electrònic i comercials populars. Els llocs de clients poden llançar-se ràpidament amb una mirada adequada a les seves indústries i objectius específics. A continuació, exposem els principals avantatges de cada plataforma, però assegureu-vos de fer clic a les ressenyes per obtenir més informació sobre què ofereix cada una.

Veure altres constructors de llocs web principals »

En algun lloc del mig: WordPress barreja el millor dels dos mons

Fins ara, només hem parlat d’allotjament web i creadors de llocs web. Però, i si hi hagués una tercera opció que combinés el millor d’ambdós mons? Ens ho hem tocat una mica durant tot aquest article, però és el moment que definim exactament on s’adapta WordPress i per què pot ser el que busqueu..

El sistema de gestió de contingut més popular del món pot aproximadament un terç de tots els llocs web i és un programa gratuït i de codi obert dissenyat per simplificar l’acte de crear blocs, carteres professionals i llocs web de comerç electrònic. Com que és un programari, similar als creadors de llocs web, WordPress requereix que els usuaris mantinguin un compte d’allotjament web. Afortunadament, la gran majoria d’amfitrions posen WordPress a disposició dels clients amb una instal·lació d’un simple clic d’un sol clic.

Tanmateix, dissenyar i personalitzar un lloc web a WordPress no és tan senzill com un creador de llocs web arrossegables. Les dues plataformes confien molt en l’ús de temes, però WordPress recentment només va començar a introduir blocs de contingut mòbil amb l’alliberament de finals de 2018 de l’editor de Gutenberg. Fins aleshores, WordPress confiava en un editor de tipus WYSIWYG (el que veus és el que obteniu) que va permetre als usuaris canviar entre una vista visual de la pàgina o el contingut de la publicació i el codi subjacent..

La usabilitat i popularitat de WordPress fan que sigui una opció extraordinàriament atractiva per als nous propietaris de llocs. Hi ha una corba d’aprenentatge relativament abrupta en comparació amb els creadors de llocs web, però els principiants motivats no haurien de tenir problemes per avançar-se ràpidament. Aquests són els nostres tres proveïdors d’allotjament web favorits per executar WordPress:

Veure altres amfitrions principals de WordPress »

Visió general: què és l’allotjament web contra els creadors de llocs web?

Dos elements bàsics bàsics per començar una presència en línia, allotjament web i creadors de llocs web poden ser eines increïblement valuoses o plataformes altament infurioses que posen a prova la vostra paciència. L’allotjament web inclou l’emmagatzematge, l’ample de banda i altres recursos necessaris per crear i mantenir un lloc web. En poques paraules, els serveis d’allotjament inclouen el servidor, la xarxa i altres components d’infraestructura que permeten als propietaris de llocs construir una presència en línia. Els proveïdors no ajuden directament els clients en el disseny, a banda de proporcionar accés a un creador de llocs web separat o a un altre programari útil com ara un sistema de gestió de contingut.

Els creadors de llocs web són plataformes intuïtives que permeten als usuaris crear llocs web sense codi. Després d’iniciar amb un tema o plantilla, els propietaris de llocs poden afegir, suprimir, moure i personalitzar elements com colors de fons, text i imatges, tot amb només uns clics del ratolí..

Sembla senzill, oi? Bé, aquí és on la línia comença a difuminar-se. Els constructors de llocs web requereixen allotjament web per mostrar llocs web. Alguns, inclosos els líders del sector Wix i Squarespace, ofereixen una plataforma tot-en-un que integra els serveis d’allotjament en segon pla. Weebly fa el mateix, però també apareix freqüentment com un servei addicional gratuït al costat de molts plans compartits d’allotjament web. Els amfitrions freqüentment ofereixen creadors de llocs web com a part dels seus paquets, ja sigui la plataforma desenvolupada a casa o des de venedors de tercers..

Arrossegueu i deixeu anar o feu-ho? Com triar la plataforma adequada

L’arribada de creadors de llocs web i sistemes de gestió de continguts han fet que la creació d’un lloc web sigui extraordinàriament fàcil i accessible per a un ampli ventall de persones. Els sistemes de publicació de backend i les interfícies arrossega i deixen anar la necessitat de desenvolupar la fluïdesa en un altre idioma estranger com HTML, CSS o PHP.

Tot i això, l’àmplia gamma d’opcions pot ser desconcertant, i la resposta a la pregunta de com seleccionar la plataforma adequada conté en gran mesura una gran quantitat de “depèn”. Els propietaris de llocs més adequats per a un pla d’allotjament web poden:

  • Tenir almenys una comprensió bàsica de les estructures de codificació, o bé disposat a aprendre
  • Tenir una idea molt específica de com volen que el seu lloc web es vegi i funcioni
  • Teniu més temps per afinar bé el seu lloc web abans del llançament

D’altra banda, els usuaris que prefereixen una experiència autònoma de creador de llocs web que s’ocupen de totes les tècniques d’allotjament poden:

  • Teniu previst llançar una botiga en línia que vengui productes físics o digitals
  • Tenen necessitats de total senzillesa i estan disposats a sacrificar una mica d’assistència al client
  • Teniu menys temps o diners per gastar en un projecte en línia, sobretot al principi

Com hem esmentat en aquest article, els allotjaments web i els creadors de llocs web adopten rutes lleugerament diferents a l’hora de lliurar els clients a la presència en línia dels seus somnis. Tot i això, els clients poden estar orgullosos de qualsevol resultat. Curiosament, els propietaris de llocs potencials no necessàriament han de triar un o un altre: si seleccioneu un pla d’allotjament web que inclogui un creador de llocs, tindreu molt més espai per explorar aquest concurs i veure quina solució és millor per a vosaltres..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me