SiteGround WordPress Review and Rating Hosting (2020)

La nostra revisió detallada de WordPress de SiteGround examina què passa quan es combinen dos dels sistemes més fàcils d’utilitzar del planeta.


Se suposa que és fàcil treballar amb WordPress, una de les moltes raons que el programari es considera que per unanimitat és la plataforma de gestió de llocs web més popular del mercat. Tot i això, crear i publicar un lloc web és una cosa; Mantenir el vostre lloc i funcionar amb espai per créixer és un altre. La capacitat d’un lloc web de prosperar depèn d’un amfitrió web d’alta qualitat.

SiteGround és una opció robusta amb funcions atractives, tant si esteu treballant a través del primer lloc com si heu fet pistes al vostre centenar. Un dels pocs hostes que el propi WordPress recomana, SiteGround compta amb alguns dels millors suports tècnics de la indústria. Tant si ets un propietari d’un lloc web com si ets un desenvolupador especialitzat i sens dubte, l’equip SiteGround aporta el seu joc A fins a l’experiència del client, deixant més temps per crear llocs web fantàstics..

SiteGround “WordPress” Hosting Review: 4.8 / 5.0 Rating

Fundada el 2004 i basada a Bulgària, SiteGround ha passat a ser un dels amfitrions més coneguts del mercat. El proveïdor actualment suporta més de 800.000 llocs i es basa en la creació de solucions internes i la creació de col·laboracions que beneficien els clients. A més de dissenyar el seu propi programari per gestionar atenció al client, l’empresa també és coneguda per crear SuperCacher, una tecnologia que potencia el rendiment del lloc web. Aquesta atenció a la velocitat de càrrega de pàgines és especialment important per als usuaris de WordPress, ja que la complexa base de codis de la plataforma sovint pot retardar el lliurament d’informació.

Dirigit pel CEO Tenko Nikolov i el fundador Ivo Tzenov, l’equip de SiteGround té un ull per a la innovació. La companyia ofereix als usuaris una avantatge competitiu: amb un percentatge de temps que supera els estàndards de la indústria, l’emmagatzematge d’alt rendiment impulsat per unitats d’estat sòlid i mesures de seguretat adaptades específicament a WordPress. Continua per obtenir més informació sobre els conjunts de funcions específics de SiteGround i no ens oblidem de consultar la nostra revisió completa dels serveis de SiteGround per a WordPress a la taula següent.

SiteGround “Gestió de WordPress”, revisió d’allotjament: 4.8 / 5.0

Afortunadament per als clients, tots els plans d’allotjament de WordPress de SiteGround inclouen serveis gestionats, cosa que significa que l’empresa s’ocuparà d’actualitzar i protegir el maquinari del vostre lloc web. L’allotjament de WordPress gestionat per SiteGround abasta eines i configuracions adaptades al rendiment, així com procediments de seguretat com ara actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat..

La seguretat de primer nivell és una preocupació principal pels usuaris de WordPress, i SiteGround es pren seriosament. La companyia presta molta atenció a les vulnerabilitats específiques de WordPress i implementa normes de tallafoc personalitzades segons sigui necessari. Les còpies de seguretat diàries i les actualitzacions de complements i plataformes sense problemes permeten que el vostre lloc resisteixi i es recupere dels errors habituals de WordPress.

3 alternatives a SiteGround hosting de WordPress

Evidentment, considerem que SiteGround és força increïble, però és possible que la companyia no sigui la més adequada per a tothom. Tant si es tracta de cost, d’espai d’emmagatzematge o d’altres funcions addicionals, a continuació, aquests amfitrions continuen augmentant el joc d’allotjament de WordPress i proporcionen a SiteGround una bona quantitat de diners.

Veure altres alternatives d’allotjament de WordPress »

Puntuació de “Característiques” de WordPress de SiteGround: 4,9 / 5,0

Els tres plans de hosting de WordPress de SiteGround hi ha moltes funcions. Tots els paquets disposen d’assistència 24 hores al dia, comptes de correu electrònic gratuïts, instal·lacions d’aplicacions, còpies de seguretat i trànsit no modificat. La inclusió d’accés cPanel i SSH simplifica la gestió del lloc i el manteniment de la seguretat i l’àmplia gamma d’eines de WordPress (incloses instal·lacions d’un clic, actualitzacions automàtiques i gestió de la línia de comandaments) racionalitza el desenvolupament del lloc..

Els plans d’allotjament compartits de WordPress amb un preu més elevat (però encara raonable) inclouen funcions addicionals ideals per a desenvolupadors avançats que treballin en llocs més grans i múltiples. Per exemple, els plans GrowBig i GoGeek disposen de suport tècnic prioritari, restauracions de còpies de seguretat gratuïtes i accés a l’exclusiva tecnologia SuperCacher de SiteGround, que fa que els llocs es carreguin més ràpidament. Segons el pla de GoGeek, la posada en escena de WordPress i Git preinstal·lats milloren l’experiència per als desenvolupadors de WordPress.

Captura de pantalla dels nivells de preus de SiteGround

Des de la convenció de denominació de la companyia fins als seus conjunts de funcions, els plans de WordPress de SiteGround posen l’accent en el potencial de creixement.

Els plans StartUp, GrowBig i GoGeek són adequats per a llocs que tinguin 10.000, 25.000 i 100.000 visites mensuals, respectivament. Si teniu llocs de gran trànsit i busqueu allotjament web més robust, els servicis de hosting en núvol i el servidor dedicat de SiteGround tenen molt a oferir als propietaris de llocs que necessiten més espai, assistència i seguretat..

Qualificació del rendiment “WordPress” de SiteGround: 4,8 / 5,0

No cal que us preocupeu pels temps de càrrega lent dels llocs amb SiteGround. Els servidors lents són una causa important dels usuaris que abandonen els llocs web i poden afectar la línia de fons. Els servidors de SiteGround són ràpids i sensibles, garantint que les persones que accedeixen al vostre lloc no marxen més aviat perquè la càrrega del lloc està provant la seva paciència. A més de les unitats d’estat sòlid i SuperCacher de WordPress, SiteGround utilitza el servidor web NGINX i admet PHP7 i HTTP / 2 per augmentar el rendiment. A més, tots els plans inclouen la xarxa de lliurament de contingut de Cloudflare, que ajuda a publicar el contingut a tot el món en una fracció del temps.

La plataforma de SiteGround es basa en contenidors Linux, proporcionant un rendiment web estable, fins i tot quan el trànsit a un lloc determinat és alt. Això significa que el vostre lloc pot donar suport a més usuaris sense alentir els temps de càrrega. SiteGround també compta amb un sistema de còpia de seguretat eficient que utilitza recursos mínims per restaurar ràpidament. Mantenir el vostre funcionament del màxim de manera possible proporciona als vostres usuaris una experiència perfecta que els mantindrà compromesos amb el vostre contingut.

Qualificació del preu de WordPress de SiteGround: 4.8 / 5.0

SiteGround, un amfitrió web amb preus moderats i opcions per a llocs grans i petits, ofereix plans que s’adapten tant al propietari del lloc web com als veterans experimentats a gran escala. SiteGround ofereix tres opcions de preus a partir de 3,95 dòlars. Aquests punts de preu dels plans StartUp, GrowBig i GoGeeks de l’empresa coincideixen amb alguns dels plans d’allotjament més barats disponibles al mercat.

El pla StartUp és un bon lloc per començar si només teniu un lloc i no espereu que creixi ràpidament. Inclou comptes de correu electrònic gratuïts, instal·lacions d’aplicacions i emmagatzematge SSD per a dades de seguretat més segures, tot a un preu mensual atractiu. Els usuaris que seleccionin els plans GrowBig o GoGeek es beneficiaran de funcions de bonificació com ara un certificat SSL gratuït durant un any, entorns d’escenificació de WordPress i funcions de recuperació i restauració del lloc. Aquests plans s’adapten per a empreses amb diversos llocs i altres usuaris d’energia. Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies, un senyal per als clients que SiteGround creu en el valor dels seus serveis.

Puntuació de “fiabilitat” de WordPress de SiteGround: 5.0 / 5.0

Un dels marcadors d’un gran host web és la fiabilitat. Simplement, no voldreu allotjar-vos amb una empresa que els servidors es produeixin bloquejos amb cap tipus de freqüència. Aquest temps d’inactivitat és car, costant a les empreses una mitjana de 5.600 dòlars per minut, segons Gartner. En termes de temps de funcionament (el percentatge de temps que el servidor funciona i funciona), SiteGround mostra un rendiment i una consistència estel·lars en un 99.99% de temps i superior.

Mapa d'ubicacions del centre de dades SiteGround

Amb centres de dades ubicats estratègicament a tot el món, SiteGround configura els llocs web dels clients per tenir un èxit de rendiment.

Amb un programari d’alt rendiment estacionat a tres continents, SiteGround promet centres de dades compatibles amb sistemes de seguretat i seguretat d’última generació. Quan inicieu un compte SiteGround, podeu triar el centre de dades en el qual voldreu allotjar el vostre lloc, en funció del vostre públic objectiu geogràfic. La xarxa de lliurament de contingut de Cloudflare (CDN), que és un element bàsic de tots els plans de SiteGround, fa que el vostre lloc sigui accessible de forma ràpida i segura a tot el món.

WordPress Hosting amb SiteGround: Els nostres gustos & No li agrada

SiteGround ha demostrat una vegada i una de les millors opcions per al hosting de WordPress. Com en qualsevol host, hi ha algunes àrees en què SiteGround lidera el pack i d’altres en què es poden millorar els seus serveis. A continuació, es detallen algunes de les característiques clau de SiteGround a la nostra avaluació global.

5 avantatges

  1. Suport personal i autoservei: L’assistència 24 hores mitjançant entrades, xat en directe i assistència telefònica proporciona als clients de SiteGround l’ajuda que necessiten quan ho necessitin. A més, el lloc web SiteGround compta amb una àmplia base de coneixement amb centenars d’articles sobre pràcticament qualsevol tema que els seus clients puguin pensar.
  2. Seguretat d’impacte: SiteGround implementa un tallafoc fort que protegeix contra atacs i monitoritza les vulnerabilitats dels fitxers i plugins de WordPress. Qualsevol vulnerabilitat que es detecti es tracta de forma proactiva en els nivells del servidor i dels fitxers. La tecnologia d’aïllament del compte de l’empresa protegeix altres comptes en un servidor compartit quan un compte està amenaçat.
  3. CDN i SSL gratuïts: En convertir-vos en un client de SiteGround, podreu beneficiar-vos del Cloudflare CDN i un certificat SSL gratuït de Let’s Encrypt ™, una coneguda solució SSL per a llocs de WordPress..
  4. Moltes opcions de comerç electrònic: Els clients poden triar entre 18 aplicacions de comerç electrònic per alimentar una botiga en línia. WooCommerce és l’elecció habitual per als usuaris de WordPress, però aquest nivell de personalització assegura que podeu utilitzar una plataforma que s’adapti millor a les vostres necessitats.
  5. Eines per millorar el WordPress: Un cop preparat i preparat per instal·lar-vos automàticament SiteGround per a WordPress, els plans de gamma alta ofereixen l’eina d’actualització automàtica per mantenir el vostre lloc segur, l’eina SuperCacher per millorar la velocitat del lloc i entorns d’escenificació de WordPress per provar i desplegar canvis.

2 contres

  1. Emmagatzematge limitat en plans de baix preu: La quantitat màxima d’espai disponible als plans d’allotjament compartits de SiteGround és de només 30 GB. En comparació amb altres proveïdors d’allotjament web, l’emmagatzematge disponible es troba a la part més baixa. Tanmateix, podeu actualitzar a allotjament en núvol o un servidor dedicat per a més espai.
  2. Taxa de configuració oculta: Si pagueu mes a mes, SiteGround cobra un cost addicional de configuració de 14,95 dòlars. Per obtenir la millor oferta, registreu-vos per pagar durant 12 mesos al cost anunciat al mes o consulteu els cupons actuals disponibles en línia.

L’equip del SiteGround ha optimitzat l’experiència de WordPress

Quan creeu un lloc, us convé saber que el vostre host té l’esquena. SiteGround és un soci ideal per assegurar-se que el vostre lloc sigui visible i accessible, amb espai per créixer. Fins i tot els llocs web amb els més humils inicis poden ampliar-se per allotjar desenes de milers de visitants al mes. Sigui quina sigui la direcció que faci el vostre lloc, SiteGround compta amb l’assistència al client d’alta qualitat i opcions personalitzables perquè la vostra obra mestra de WordPress prosperi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me