SiteGround VPS Review (2020) – Qualificacions d’amfitrió del servidor per experts

Voleu fer una revisió VPS de SiteGround que toqui tots els racons dels serveis de l’amfitrió més destacats? Heu arribat al lloc adequat! SiteGround és conegut per oferir fiabilitat, rendiment i suport de la indústria més importants del sector, però com sap quin és el pla adequat per a vosaltres?


Com Goldilocks, els clients d’allotjament VPS són més feliços amb l’espai del servidor “correcte”. L’allotjament compartit és massa petit i els servidors dedicats són massa grans, però els recursos escalables i flexibles d’un servidor privat virtual són l’adequat.

Tant si teniu menjar farinetes, assegut a les cadires o ajagut al llit, els tres óssos dels plans d’allotjament web us poden oferir un nombre aclaparador d’opcions. Afortunadament, un dels nostres proveïdors d’allotjament favorits, SiteGround, ofereix una opció VPS en núvol increïblement ràpida i ajustable que pot disminuir o créixer per satisfer les vostres necessitats exactes. Llegiu la informació sobre els serveis, el preu, el rendiment, la fiabilitat i els serveis gestionats del pla.

SiteGround VPS Hosting Review: 4.6 / 5.0 Rating

SiteGround ha passat dels plans tradicionals d’allotjament VPS a favor de configuracions basades en núvols, que proporcionen una combinació més gran de flexibilitat, escalabilitat i viabilitat econòmica. Tot i que els servidors de núvols, per naturalesa, són servidors privats virtuals, un VPS no és inherentment un servidor núvol.

Amb un host VPS típic, obteniu una partició en un servidor que executa el seu propi sistema operatiu i programari de servidor. L’allotjament en núvol de SiteGround s’aconsegueix fins al següent nivell proporcionant més control del maquinari, una major disponibilitat i un subministrament més sensible.

Els plans VPS en núvol de SiteGround estan completament gestionats, de manera que no cal instal·lar ni ajustar res al servidor si no ho vol. Els clients poden actualitzar-se al llarg del temps afegint més CPU, emmagatzematge o memòria RAM a l’instant sense temps d’aturada. El vostre emmagatzematge de dades és redundant, de la mateixa manera que la resta del núvol; si un disc dur falla, les vostres dades segueixen segures i es podran accedir des d’altres discos durs de la xarxa. Hem posat en pràctica recentment el pla d’allotjament en núvol de SiteGround i hem elaborat una revisió completa, que podeu veure a continuació:

Veure alternatives VPS »

SiteGround “Núvol” VPS Hosting Review: 4.4 / 5.0 Rating

L’alternativa VPS de SiteGround, l’allotjament en núvol, pot essencialment simular un servidor dedicat. Els llocs web petits amb un trànsit constantment baix o moderat no necessiten els recursos informàtics de tot un servidor, però pot ser que necessiti una mica d’ajuda per gestionar els pics puntuals associats a una nova campanya de màrqueting o a un llançament de producte..

Amb l’allotjament en núvol de SiteGround, els clients poden afegir més potència amb només uns clics del ratolí o ampliar automàticament l’amplada de banda o la memòria per gestionar la demanda. Quan s’acaba el tràfic, el lloc torna a les configuracions del servidor original sense haver de pagar un servidor dedicat mes a mes..

Ens encanta com SiteGround millora de forma constant la seva tecnologia i serveis, i els paquets d’allotjament en núvol ultra escalable són només més exemples d’això. Consulteu la revisió del nostre gurú per obtenir més informació.

Consulteu les alternatives del servidor del núvol »

SiteGround “Gestionat”, revisió d’allotjament VPS: 4.4 / 5.0

El servei d’allotjament en núvol de SiteGround sempre està completament gestionat, el que significa que no us haureu de preocupar mai d’actualitzar el programari del servidor; si calen actualitzacions, pedaços o actualitzacions de seguretat, els experts que coneixen SiteGround se n’ocuparan automàticament. Els serveis gestionats permeten que el hosting de núvols passegi al parc, especialment quan es considera l’experiència tècnica necessària per configurar, equilibrar i mantenir adequadament servidors virtuals, en núvol o dedicats.

SiteGround, en particular, es fa molt bé amb els serveis gestionats. Els representants de la companyia preinstal·len i mantenen tot el que els clients de programari volen al seu servidor, a més de gestionar les tasques informàtiques del dia a dia. Quan necessiteu parlar amb algú, SiteGround ofereix tècnics de suport molt senzills; algú respondrà a un bitllet de correu electrònic en menys de 10 minuts, mentre que els que es mostren en un xat en directe o que realitzen una trucada telefònica no experimentaran música en espera.

Consulteu alternatives d’allotjament gestionats »

Com es compara SiteGround amb els competidors?

Per a alguns propietaris de llocs, SiteGround ofereix més funcions, rendiment i assistència que molts competidors. Pocs altres amfitrions inclouen una infinitat de serveis i complements gratuïts, com una IP i SSL dedicada, per a qualsevol punt que quedi al mateix punt de preu.

Agraïm que l’amfitrió hagi adoptat una actitud d’innovació en contrast amb les pràctiques i programes de gestió de servidors estàndard. Com a equip, SiteGround prefereix crear solucions internes, sovint provocant tecnologies innovadores i exclusives per a la seguretat del servidor, la velocitat i el temps de funcionament..

Tot això dit, ens agrada presentar opcions alternatives. Pot ser que el nostre amfitrió VPS més ben qualificat no sigui el més adequat per vosaltres, però comparar el pla de l’empresa amb la nostra revisió de SiteGround us pot ajudar a determinar quines funcions són més importants. A més de SiteGround, aquí hi ha un altre amfitrió que us recomanem:

Compareu altres competidors SiteGround VPS »

Un altre lloc: “Ressenyes de VPS” per funció

En general, el servei d’allotjament VPS de SiteGround ofereix una infraestructura de gran qualitat amb un preu assequible i moltes funcions beneficioses. Els servidors SiteGround inclouen les darreres tecnologies i són capaços de proporcionar solucions ràpides i eficients que deixen molt espai per a la futura expansió i creixement.

Característiques: 4.9 / 5.0

SiteGround ofereix tot un seguit de funcions (sense cap intenció) amb els seus serveis al núvol. Ja hem obtingut alguns avantatges en les nostres ressenyes, però aquí teniu alguns regalets addicionals per apreciar:

  • WHM & cPanel: Cada compte en núvol inclou un tauler de control d’allotjament web per proporcionar-vos un control total sobre els dominis, fitxers i programes que componen el vostre lloc web.
  • Suave: L’instal·lador automàtic proporciona una gran varietat d’aplicacions web que es poden afegir al vostre entorn d’allotjament amb un sol clic, el que significa que us podeu centrar en el desenvolupament i no en la instal·lació o configuració de programari..
  • MySQL & PostgreSQL: SiteGround us ofereix l’opció d’utilitzar un sistema de base de dades de codi obert. Si afegiu l’opció PostgreSQL, l’empresa no restringirà les preferències dels desenvolupadors.
  • Cinc versions de PHP: Permetre l’oportunitat de triar entre diverses versions de PHP pot ser d’avantatge si teniu aplicacions o codi amb conflictes coneguts amb versions més noves de PHP..
  • Adreça IP dedicada: Tenir una adreça dedicada és un complement addicional al servei d’allotjament en núvol de SiteGround. Sovint, els clients han de pagar una quota addicional per al component addicional.
  • Certificats SSL gratuïts: Un cop més, SiteGround estalvia diners als clients mitjançant un altre servei addicional. Els certificats SSL augmenten la vostra seguretat i fiabilitat, a més de l’augment de SEO.
  • tallafoc iptables: Una mica de seguretat addicional no perjudica mai i la possibilitat de configurar la vostra política de tallafoc és un avantatge enorme. Una utilitat versàtil de tallafoc, iptables es crea per al sistema operatiu Linux i us permet crear les vostres regles i cadenes.

Tot i que SiteGround ofereix un munt d’opcions favorables per als desenvolupadors, com l’elecció entre el servidor web Apache o NGINX, agraïm la inclusió d’un registre de nom de domini gratuït i d’altres components que agradin als més nous als rangs d’allotjament VPS al núvol..

Preu: 4.8 / 5.0

El preu del hosting en núvol de SiteGround és molt raonable i és una de les millors raons per registrar-vos en el servei. Els plans VPS poden començar a preus més barats, però agraïm la flexibilitat i altres avantatges que ofereix el núvol.

Captura de pantalla de les taules de preus de hosting de núvols SiteGround

SiteGround ofereix una gran varietat de configuracions d’allotjament en núvol, totes carregades amb un munt de funcions addicionals.

SiteGround també ofereix als clients l’opció de personalitzar el seu pla d’allotjament en núvol. Necessiteu més memòria i menys espai en disc? No hi ha cap problema, podeu ajustar el vostre pla a les vostres necessitats. Amb l’eina Creeu el vostre propi pla, els clients poden fer coincidir els recursos informàtics necessaris amb les seves restriccions pressupostàries.

Rendiment: 4.6 / 5.0

Amb tants servidors preparats per emmagatzemar i carregar dades o aplicacions del vostre lloc web, el rendiment de l’allotjament en núvol de SiteGround és molt superior a moltes alternatives tradicionals de VPS. Les dades distribuïdes, l’escalabilitat, els recursos dedicats i els temps d’inactivitat no se sumen a fantàstiques expectatives de rendiment i és especialment indicat per a llocs amb pics de trànsit previstos..

A més, l’empresa adapta els programes de memòria cau al sistema de gestió de contingut escollit pel client per accelerar i optimitzar les càrregues de pàgines. Tant si utilitzeu WordPress, Drupal, Joomla o Magento, SiteGround té les solucions personalitzades per maximitzar el rendiment.

Fiabilitat & Suport: 5.0 / 5.0 Rating

En termes de fiabilitat, l’allotjament en núvol és probablement el servei d’allotjament més fiable disponible a causa de les redundàncies integrades i la distribució de càrrega, sense oblidar la seguretat millorada en comparació amb l’hosting compartit i l’allotjament tradicional VPS.

Captura de pantalla de SiteGround cloud hosting

Desenvolupat per diversos programes propietaris, els equips de suport de SiteGround abordaran els problemes de manera molt ràpida.

Els empleats de SiteGround s’enorgulleixen d’un suport ràpid i la companyia gaudeix d’una reputació com a líder de la indústria en aquesta àrea. Els agents fins i tot ajudaran els errors d’aplicació i programari, un servei que la majoria dels amfitrions no ofereixen. L’empresa ha creat i implementat diversos programes propietaris per al seguiment de problemes, i ens encanta que els clients puguin rebre ajuda instantània a través de xats en viu i trucades telefòniques..

Els servidors de SiteGround aconsegueixen altes marques de rendiment i assistència

Quina és la línia de fons? L’allotjament en núvol de SiteGround ofereix un rendiment, fiabilitat i suport excel·lents que els clients semblen encantar. Personalment, he estat ocupant-me de companyies d’allotjament web i d’allotjament web durant molts anys, i és refrescant trobar una empresa que es preocupi per la satisfacció del client i pugui oferir experiències d’allotjament complexes i impressionants. De tot el que he vist fins ara, SiteGround és una opció fantàstica, tant per la seva habilitat tècnica com per la seva apassionada filosofia de suport..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me