Revisió HostGator VPS (2020)

Voleu fer una revisió completa de HostGator VPS que posi a prova els servidors de la marca de hosting coneguts? Heu arribat al lloc correcte!


Fa temps que som fanàtics dels plans d’allotjament compartit amistós i assequible per a principiants de l’empresa, però les inversions recents en una plataforma d’allotjament en núvol renovada, l’allotjament de WordPress optimitzat i un creador de llocs web construït a mida han demostrat que HostGator està centrat en una actualització renovada. la seva infraestructura per competir també en els nivells més alts de serveis d’allotjament.

Si el vostre lloc web comença a mostrar signes és un allotjament compartit superat, com ara un rendiment alentit o un temps d’aturada excessiu, o si heu rebut missatges de banda ampla superiors del vostre amfitrió, potser és hora de plantejar-vos un VPS. Una cerca ràpida a Google us dirà que HostGator és una elecció excel·lent. Aquí, compartirem la nostra experiència amb HostGator, així com la comparació de l’allotjament VPS de la companyia amb els seus competidors..

HostGator VPS Revisió d’allotjament: 4.5 Classificació general

HostGator és conegut per la seva fiabilitat com a empresa que, amb confiança, utilitza els propietaris de llocs web a través del rang d’opcions compartides, VPS i opcions d’allotjament dedicades a mesura que creixen els seus negocis i llocs web. En el passat, hem lloat el proveïdor d’allotjament per proporcionar una atenció al client de primera línia durant tot el cicle de vida d’allotjament del lloc..

La marca HostGator no només és un nom molt reconegut i reconegut en el sector de l’hostaleria, sinó que la companyia també té el suport de l’allotjament gegant Endurance International Group. Això significa mega recursos de suport i una gran quantitat d’experiència a casa per als clients d’HostGator.

Veure altres servidors VPS més valorats »

Com es comparen els servidors virtuals d’HostGator amb els dels competidors?

HostGator es troba entre els proveïdors de hosting de núvols i VPS més valorats del món. Després d’haver provat els plans VPS dels millors host, podem demostrar la seva reputació de fiabilitat. No obstant això, l’amfitrió podria fer més coses en termes de funcions d’emmagatzematge, rendiment i seguretat avançades. En comparació amb els competidors, HostGator ofereix excel·lents opcions VPS a nivell d’entrada, però els usuaris avançats obtindran més avantatge amb els amfitrions VPS més ben classificats:

Veure totes les alternatives HostGator VPS »

Funcions HostGator: 4.6

Podeu esperar que tots els fonaments bàsics del VPS estiguin coberts en plans HostGator: configuracions personalitzades; allotjament per a dominis, subdominis i comptes de correu electrònic il·limitats; i recursos dedicats sense el cost d’un servidor dedicat. Els paquets HostGator VPS no afecten els recursos de transferència i emmagatzematge de dades, però podeu confiar que no pagareu més del que necessiteu.

  • Instal·lacions i configuracions personalitzades
  • Emmagatzematge de 120 GB a 240 GB
  • Maquinari Intel d’última generació
  • 2 adreces IP
  • 2 o 4 nuclis
  • Hosting per a dominis i dominis il·limitats
  • De 2 GB a 8 GB de RAM
  • Tauler de control cPanel
  • D’ample de banda entre 1.5TB i 3TB
  • Xarxa totalment redundant

Per descomptat, podeu escalar perfectament cap amunt i cap avall a mesura que les demandes fluctuin.

Preu de HostGator: 4.3 Rating

Amb els plans de servidor virtual a partir de 19,95 dòlars mensuals, la fixació de preus HostGator VPS és competitiva i podeu actualitzar fàcilment a mesura que la vostra informàtica i emmagatzematge exigeixin escala. Els clients opten per dos o quatre nuclis de 2 GB, 4 GB o 8 GB de RAM i dues adreces IP.

Captura de pantalla de preus HostGator

HostGator proporciona opcions VPS escalables per satisfer pràcticament qualsevol pressupost de mida.

L’ample de banda i les bonificacions d’emmagatzematge són una mica modestes en comparació amb els plans de competidors, però la majoria de projectes professionals i startups tecnològics probablement trobaran que els serveis VPS HostGator són rendibles, sobretot si migreu des del servidor compartit d’allotjament.

Rendiment HostGator VPS: 4,5 qualificació

El rendiment del servidor HostGator continua sent competitiu amb les seves amfitrions Bluehost, iPage i FatCow. Les seves instal·lacions del centre de dades basades a Utah i Texas estan alineades amb servidors Intel, disposen d’una xarxa totalment redundant amb unitats HVAC i estan equipades amb generadors de còpia de seguretat per garantir un rendiment sense interrupcions del vostre lloc..

HostGator obtindria més punts d’aquesta categoria si l’empresa afegís unitats d’estat sòlid (SSD), aprovisionament instantani, caché específica de l’aplicació, supervisió de rendiment o optimitzacions d’increment de velocitat. Aquestes funcions s’han convertit en estàndards entre els proveïdors d’allotjament d’experiència ràpida (un gran exemple és la tendència actual cap a l’allotjament SSD) i HostGator queda una mica endarrerida, si més no, que els ofereix com a opció més recent..

Fiabilitat HostGator VPS: 5.0 Valoració

HostGator cobreix les bases de fiabilitat amb maquinari d’última generació, un equip de suport atent i còpies de seguretat de dades fora de lloc, proporcionant als clients la màxima confiança en els serveis d’HostGator. Tant si proveniu d’un altre host com si feu una actualització d’un dels plans d’allotjament compartits d’HostGator, l’equip ofereix assistència de migració gratuïta i el personal d’assistència premiat està disponible les 24 hores del dia, els set dies de la setmana els 365 dies de l’any..

El 99,9% de garantia de temps de vida és bastant estàndard a tota la indústria, tot i que les taxes d’aturada / inactitud i garanties de temps de funcionament no s’han de tractar com l’única mesura de la fiabilitat d’un amfitrió. No obstant això, podeu esperar que es beneficiï d’una xarxa redundant sense cap únic punt de fracàs. HostGator s’associa amb diversos proveïdors d’amplada de banda i equipa els seus centres de dades amb generadors d’energia de còpia de seguretat i processadors Intel per obtenir el màxim rendiment i protecció per a les vostres precioses dades del servidor..

Obteniu un 30% de descompte al vostre primer mes d’allotjament VPS amb HostGator

El vostre lloc web i l’empresa que s’adapten a les necessitats de VPS són una fita emocionant en la línia de temps de la vostra empresa. És un èxit en què sentir-se orgullós, però del qual pot ser desconcertant navegar. Per aquesta raó, recomanem que els clients que acullin s’associen a un amfitrió web conegut per facilitar la càrrega d’aquestes transicions.

HostGator fa que l’actualització de VPS sigui indolora oferint assistència de migració gratuïta per als usuaris de cPanel, i els nostres visitants gaudeixen d’un 30% de descompte el primer mes d’allotjament HostGator VPS. No podia ser més fàcil començar, i aquest és només el començament per a vosaltres i per a la vostra idea de negoci a la qual heu aprofitat. El potencial d’escalat és infinit amb servidors host com HostGator. La millor sort per a vosaltres i la vostra (esperem) milions de dòlars (es)!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me