Millor creador de llocs web per a artistes: el millor 15 de 2020 per a llocs de bricolatge, gratuït i portafoli

El millor creador de llocs web per a artistes és una obra de poesia pura: pinzellades àgils que dissenyen de manera òptima una plataforma intrigada i matisada, però àmpliament accessible i vibrant per reunir gent..


El 2000, el fotògraf alemany Wolfgang Tillmans es va convertir en el primer fotògraf a guanyar el prestigiós premi Turner del Regne Unit. Actualment se’l celebra com una de les figures més importants de la fotografia contemporània per la seva estranya capacitat de captar l’essència dels seus subjectes (ja siguin humans o paisatgístics) mitjançant tècniques experimentals de desenvolupament de pel·lícules..

Si bé Tillmans no es va fer famós a causa del seu lloc web, sense ell, fans, estudiants, protegits i possibles compradors no podrien accedir fàcilment a la seva obra innovadora. Resum: si sou un artista en l’entorn digital centrat en l’actualitat, haureu de crear un lloc web per difondre la vostra cartera, i tot comença amb l’elecció d’un proveïdor d’allotjament i creador de llocs eficaç. Aquí teniu una captura de les 15 millors opcions de la indústria.

Millors constructors de llocs web generals per a artistes

Tant si les vostres pintures han aparegut en exposicions de museus internacionals com si mostreu el vostre art en una fira local, els clients i clients potencials voldran veure la vostra obra en línia. He vist que succeeix massa sovint: un comprador interessat en un festival d’art no té diners en efectiu per fer una compra al lloc, i la targeta de visita de l’artista només enumera un número de telèfon i una adreça de correu electrònic. Sense una solució viable de comerç electrònic, les probabilitats són prou bones perquè l’artista perdrà la venda.

Tot i que el desenvolupament web pot semblar intimidador per als principiants, els missatges publicitaris sense coneixements de codificació poden posar fàcilment en funcionament els llocs amb els constructors de llocs web intuïtius d’avui. Els amfitrions que apareixen a la part superior de la nostra llista, ja que ofereixen constructors de llocs que són amables per a principiants que permeten als usuaris desenvolupar ràpidament propietats web de qualitat professional en qüestió de minuts. Cadascun d’aquests constructors de llocs d’amfitrió proporciona accés a diverses plantilles fetes per dissenyadors i un entorn d’arrossegament i solta que els usuaris poden aprofitar per personalitzar completament els seus llocs web. I bonificació! Les eines s’inclouen en els plans d’allotjament dels proveïdors sense cap cost addicional. Consulteu les ressenyes completes enllaçades a les taules següents per veure quins d’aquests tres principals constructors de llocs s’adapten a la vostra missió en línia.

Veure més creadors de llocs web »

Millors constructors de llocs web amigables amb pressupostos per artistes

La imatge de l’artista famolenc és un conegut tropeig de la cultura occidental. I per una bona raó: és difícil fer una empresa només des de la creativitat. Com a resultat, molts artistes professionals podrien penjar els seus pinzells i esculpir eines i es conformen amb les feines del dia. Però s’ha demostrat que l’èxit comercial al món de l’art és possible mitjançant la determinació i un pla de negoci sòlid.

I una gran part d’aquest pla ha d’incloure una estratègia financera per construir una presència en línia. Alguns host de la indústria ofereixen als constructors de llocs com a part dels seus paquets de baix cost. Tot i això, no tots aquests proveïdors compatibles amb carteres no es creen per igual. Els nostres consells: no busqueu només un acord. Per desenvolupar eficaçment la presència web de la vostra marca, haureu d’accedir a l’última tecnologia de creació de llocs de la indústria, a plantilles d’avantguarda dissenyades per professionals i a un servei d’allotjament robust. Per sort, els proveïdors a continuació s’ofereixen en les tres àrees. Notícies encara millors: les primes mensuals només corren uns dòlars al mes. Consulteu les ressenyes completes a continuació per veure tots els extres que inclouen aquests amfitrions en els seus plans rics en característiques.

Veure més constructors de llocs web barats »

Millors constructors de llocs web gratuïts per a artistes

No és difícil veure per què Wix i Weebly són dos dels constructors de llocs web més populars del mercat. Milions de propietaris de llocs i empresaris web utilitzen aquests constructors de llocs arrosseguats i elevats perquè permeten la creació ràpida de propietats web de qualitat professional sense necessitat de codificar. La millor part? Tant Wix com Weebly ofereixen accés gratuït als seus constructors de llocs i als seus plans bàsics d’allotjament.

Aquests paquets d’allotjament de creació de llocs de dòlar zero ambdues disposen d’un ampli espai d’emmagatzematge i seguretat per als artistes que vulguin albergar les seves carteres en línia. Tot i això, els plans gratuïts requereixen que els usuaris mostrin anuncis Wix o Weebly als seus llocs i utilitzin un subdomini Wix.com o Weebly.com (penseu que www.yoursitename.wix.com o www.yoursitename.weebly.com). Per suprimir els anuncis i adjuntar un domini específic de marca, haureu de registrar-vos per un pla premium amb un dels dos amfitrions. Els preus del pla premium comencen per sobre de les tarifes que cobren alguns dels altres amfitrions favorables al pressupost inclosos a la secció anterior. Per veure si Wix o Weebly són adequats per a tu, mireu les ressenyes completes a les taules següents.

Veure més constructors de llocs web gratuïts »

Millors creadors de llocs web de WordPress per a artistes

Des de la seva creació el 2003, WordPress s’ha convertit en un gegant a l’espai CMS. El programari de codi obert acumula una quota de mercat del 60% entre els sistemes de gestió de continguts i actualment potencia el 30% dels llocs web. En cas que no comptéssiu, hi ha molts llocs web!

Si sou creatius amb poca o cap experiència de codificació o familiaritat amb un CMS, al principi WordPress pot resultar una mica desconcertant. Però no us preocupeu. Alguns proveïdors d’allotjament ofereixen constructors de llocs compatibles amb WordPress com a part dels seus paquets d’allotjament. Per exemple, InMotion Hosting va crear la seva eina propietària BoldGrid per oferir un entorn de desenvolupament visual drag-and-drop on els principiants poden construir llocs impressionants i professionals a WordPress..

A més de proporcionar accés als creadors de llocs, els amfitrions que hi ha a continuació han dissenyat els seus plans específicament per alimentar els llocs de WordPress. Tots aquests paquets inclouen instal·lacions d’un sol clic del programari i actualitzacions automàtiques i pedaços de seguretat per assegurar que els llocs es publiquen a nivells de rendiment òptims. Consulteu les ressenyes completes enllaçades a les taules per veure totes les avantatges que proporcionen aquests amfitrions.

Veure més creadors de llocs web de WordPress »

Millors constructors de llocs web de comerç electrònic per a artistes

El 2017, més de 1.500 milions de persones van participar en transaccions de comerç electrònic. I aquesta tendència de compres en línia es mantindrà en una trajectòria a l’alça, amb l’espai de comerç electrònic que s’anirà reduint fins a un valor net de 4,8 trilions de dòlars fins al 2021. Els consumidors compren avui tot allò en línia, inclòs l’art..

Per tant, si voleu vendre el vostre treball creatiu al web, ara és el moment de posar-vos en contacte. A continuació, els proveïdors d’allotjament ofereixen constructors de llocs de comerç electrònic fàcils d’utilitzar per fer realitat el vostre somni emprenedor. Aquestes eines de desenvolupament sense codi permeten als artistes crear pàgines de productes per mostrar els seus portafolis, aprofitar els complements de cistelles de compra compatibles amb PCI i aprofitar eines de màrqueting efectives per ajudar a la difusió del seu treball. Les ressenyes completes enllaçades a les taules següents expliquen tota la història. Doneu-los una lectura per descobrir els conjunts de funcions específics de cada host i cerqueu les eines que us ajudin a assolir els vostres objectius en línia.

Veure més creadors de llocs web de comerç electrònic »

Trieu les eines adequades per mostrar el vostre portafoli en línia

Tot i que no tots els artistes aconseguiran el mateix nivell d’aclamació internacional que Wolfgang Tillman, tots els artistes poden utilitzar els constructors de llocs web aquí coberts per augmentar la seva notorietat (i ingressos) en línia..

Tant si es tracta d’un fotògraf professional que realitza fotografies de noces com si es tracta d’un pintor que vol estar davant d’un públic més ampli, el lloc web s’ha convertit en un requisit previ per a l’èxit. No oblideu consultar la nostra llista completa de constructors de llocs més valorats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me