InMotion VPS Review (2020) – Qualificacions d’allotjament web dels nostres experts

Hi ha molts llocs per trobar una revisió VPS InMotion, però el nostre examen detallat d’un dels nostres amfitrions favorits us donarà tota la informació que necessiteu per decidir quin pla us convé..


InMotion Hosting s’ha centrat des del primer moment en dos objectius: engrescar els clients amb un suport excel·lent i invertir en infraestructures de gran rendiment i estabilitat. Aleshores, pocs clients podien permetre el salt de l’allotjament compartit a un servidor dedicat, essencialment les úniques opcions disponibles. Al prendre la fiabilitat i la potència d’un servidor dedicat i la partició entre un bon grapat de clients, InMotion es va convertir en un dels primers hostes a oferir servidors privats virtuals.

Com un dels pioners de l’allotjament VPS, no ha d’estranyar que InMotion segueixi sent una de les nostres millors opcions. La companyia equilibra una arquitectura d’alt rendiment i alta tecnologia amb alguns dels tècnics de suport més ràpids i simpàtics del negoci. Continua llegint per examinar en profunditat els serveis d’allotjament VPS innovadors d’InMotion.

InMotion VPS Hosting Review: 4.7 / 5.0 Rating

InMotion, dirigit pel maquinari d’alta potència de l’empresa, ofereix una rica col·lecció de funcions a un preu fàcil d’utilitzar i accessible. Els clients de tots els nivells d’experiència es beneficiaran de les unitats d’estat sòlid que signen l’empresa, cosa que fa que les càrregues de pàgines siguin fins a 20 vegades més ràpides que la infraestructura estàndard de disc dur.

InMotion equilibra el rendiment brut amb consideracions acurades per a la redundància i les còpies de seguretat, juntament amb les actualitzacions gestionades i els pedaços de seguretat. Cadascuna de les tres configuracions VPS inclou Launch Assist, el programa integrat de la companyia que fa que les administradores del sistema estiguin disponibles per als nous clients durant dues hores de forma gratuïta. El temps es pot dedicar a migrar el vostre lloc web o l’aplicació del vostre host anterior, optimitzant el vostre servidor, configurant les capes de seguretat, entre altres opcions. Podeu llegir tots els nostres comentaris i reaccions als serveis VPS d’InMotion fent una revisió:

Veure altres servidors VPS més valorats »

Com es compara Hosting InMotion amb els competidors?

Amb tantes funcions incloses en aquests plans assequibles, InMotion rep, naturalment, marques excepcionalment altes per a l’allotjament VPS. En funció de les vostres necessitats d’allotjament, però, ens adonem que InMotion pot no ser el més adequat per al vostre lloc. Per veure com es compara InMotion amb altres proveïdors VPS més importants, consulteu els nostres tres millors llocs de la categoria:

Veure altres servidors VPS més valorats »

InMotion “Cloud” VPS Hosting Review: 4.9 / 5.0 Rating

Sabeu com tots els quadrats són rectangles, però els rectangles no són necessàriament els quadrats? El mateix es pot dir per a la infraestructura del núvol i els servidors privats virtuals. Tanmateix, en el cas d’InMotion, els dos són el mateix.

L’empresa posa un avantatge a la disponibilitat i al temps de funcionament del servidor mitjançant la creació de clústers de maquinari redundants. Desenvolupat per la plataforma de virtualització Virtuozzo, els servidors de la companyia duplicen les dades dels clients i els processos del servidor en temps real; si alguna cosa falla, un altre servidor està completament preparat per tal d’introduir la càrrega. Si busqueu el millor dels dos mons, consulteu la nostra revisió completa dels plans d’allotjament basats en núvol d’InMotion:

Veure altres servidors de núvols més valorats »

InMotion “Gestionat” VPS Hosting Review: 4.7 / 5.0 Rating

Els serveis gestionats, que minimitzen la quantitat de treballs informàtics pràctics que el vostre equip ha de gastar en gestionar el vostre VPS, ajudeu els clients a centrar-se en ingressos creixents concentrant-se en els objectius de negoci sobre les actualitzacions del servidor. Amb InMotion Hosting, els serveis gestionats comporten còpies de seguretat automàtiques, pedaços de seguretat, actualitzacions del sistema operatiu i dues hores de servei d’un administrador del sistema..

Tot i que els plans del servidor virtual d’InMotion estan gestionats de manera inherent per defecte, podeu afegir serveis o temps addicionals amb els administradors del sistema tant a la carta com a part d’un contracte mensual. Els clients que afegeixen serveis gestionats addicionals solen utilitzar el suport addicional per instal·lar mesures de seguretat addicionals, configurar caché de vernís, instal·lar NGINX o automatitzar diverses tasques de servidor, entre altres operacions de rendiment, estabilitat i seguretat. Podeu llegir els serveis gestionats d’InMotion en la nostra revisió completa, els punts destacats disponibles a continuació:

Veure altres servidors VPS més valorats »

InMotion “SSD” VPS Hosting Review: 4.7 / 5.0 Rating

Diferenciar InMotion a part d’altres hostes principals, inclou la companyia de discs d’estat sòlid o SSD a la seva infraestructura. Els nous senyals de maquinari, una mica més cars, per als clients que InMotion farà el pas més per proporcionar experiències potents i performants tant per als propietaris de llocs com per als visitants que visiten el seu lloc web. Agraïm els amfitrions que s’orienten a clients més avançats i els seus perfeccionats paladars, a diferència dels principiants que busquen l’opció més barata.

Les SSD són només la primera part de l’atenció de la velocitat de InMotion. L’empresa ofereix configuracions de programari optimitzades prèviament i construïdes disponibles com a complements d’un clic. Els clients poden triar la pila estàndard LAMP o opcions alimentades per NGINX que agilitzen la càrrega de pàgines de llocs de WordPress o aplicacions PHP. Consulteu com els plans VM InMotion poden ajudar el vostre lloc a obtenir un punt àlgid llegint la nostra ressenya a continuació:

Veure altres servidors VPS amb SSD més valorats »

Altres valoracions VPS InMotion per funció

Tot i que els SSD, els serveis gestionats i la infraestructura basada en núvols seran suficients per convèncer la majoria de nous clients, entenem completament els que necessiten més detalls abans de comprometre’s amb un nou host. Hem llençat els pneumàtics dels plans VPS d’InMotion i podem explicar com l’empresa s’atansa contra altres proveïdors de l’espai.

Característiques: 4.8 / 5.0

InMotion ofereix una llista completa de funcions i gratuïts que esperava d’un proveïdor d’allotjament superior a la mitjana. Els discs SSD i l’arquitectura del núvol prendran els titulars, però els profunds paquets de VPS de l’empresa tenen un paquet d’altres eines per impulsar els llocs d’èxit:

  • Unitats d’estat sòlid funciona fins a 20 vegades més ràpid que les unitats de disc dur tradicionals.
  • Captures de pantalla en viu fer còpies de seguretat de fitxers i processos de servidor en temps real.
  • Maquinari d’alta disponibilitat s’assegura que el vostre lloc web o aplicacions sempre estaran disponibles.
  • cPanel i WHM us ajudarà a gestionar els vostres serveis d’allotjament web.
  • Gestió del servidor té cura de les actualitzacions de programari i dels pedaços de seguretat.
  • Certificats SSL gratuïts i protecció DDoS defensar els vostres llocs contra atacs.
  • Accés complet a l’arrel proporciona un control total sobre el vostre maquinari.
  • Migració de llocs web gratuïta inclou fitxers, bases de dades i registres de dominis.

Ens agrada especialment InMotion incloure Launch Assist, o fins a dues hores de temps d’administrador del sistema per ajudar a iniciar els nous clients en el seu nou pla VPS. L’atenció personal garanteix que l’entorn d’allotjament estarà perfectament configurat i ajustat a les necessitats específiques del client.

Preu: 4.8 / 5.0

Els plans d’allotjament InMotion es troben en un lloc perfecte entre una assequibilitat amigable per als usuaris i una gran eina centrada en els desenvolupadors. Els serveis de l’empresa tenen un preu adequat als clients de tot l’àmbit de l’experiència d’allotjament, i els serveis de l’empresa s’aconsegueixen a l’altura d’altres serveis del sector. Amb un preu molt raonable de 22,99 dòlars mensuals, InMotion realment té més capacitat d’emmagatzematge i amplada de banda que la majoria dels competidors.

Captura de pantalla del preu de VPS InMotion Hosting

Els preus d’InMotion són iguals als competidors, però duplica la quantitat de recursos que ofereixen algunes altres empreses.

A més de les tarifes assequibles d’InMotion per servidors virtuals, l’empresa ofereix una de les garanties de devolució de diners més generoses del negoci. Els clients que s’inscriguin com a mínim sis mesos de plans compartits, VPS o distribuïdors poden rebre un reemborsament complet (menys registres de dominis i taxes per serveis addicionals) en un termini de 90 dies, tres vegades més gran que la mitjana de l’empresa d’allotjament..

Fiabilitat i suport: 4.5 / 5.0

Inclòs gratuïtament amb tots els paquets d’allotjament, el suport d’InMotion està disponible durant tot el dia per respondre a les preguntes del client mitjançant trucades telefòniques, correus electrònics, xats en viu, tutorials en línia o una àmplia base de coneixement amb milers d’articles. La companyia ofereix una garantia de temps de vida superior a la mitjana en tots els plans d’allotjament basant-se en el maquinari de la marca de nom, inclosos els servidors i routers Dell de Brocade i Cisco.

L’equip d’experts d’assistència d’InMotion té una mitjana de quatre anys d’experiència professional en allotjament web i no se’ls permet comunicar-se amb els clients fins que no hagin completat un rigorós règim de formació interna. Cada agent d’assistència ha de registrar almenys 160 hores d’immersió amb la pila LAMP de l’empresa (Linux, Apache, MySQL i Perl, Python i PHP), programes de correu electrònic i CentOS..

La infraestructura d’alta disponibilitat d’InMotion Hosting estableix el to

Sunil i Todd no van assumir cap finançament extern per fer créixer InMotion Hosting, cosa que significa que la companyia s’ha ampliat des del 2001 només en els punts forts de la infraestructura i el suport de l’empresa. L’empresa acull més de 300.000 dominis i va rebre més de 27.000 compliments per part dels clients el 2016.

Com que la companyia té dues dècades de plans d’allotjament fiables, els clients poden veure clarament els avantatges d’alinear-se amb un host que paga tal atenció en mantenir el maquinari i el servei d’atenció al client d’última generació. Des del seu maquinari d’alta potència fins al suport manual i atent, recomanem fermament InMotion Hosting per a principiants, desenvolupadors experimentats i empreses de totes les mides..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me