Hosting per correu electrònic contra diferències d’allotjament web i els millors serveis del 2020

L’allotjament per correu electrònic i l’allotjament web semblen conceptes senzills i similars, però en què es diferencien? Quin servei s’adapta millor a les vostres necessitats? Com pots aconseguir els dos?


Les preguntes són prou senzilles, però, sovint, hi ha respostes confoses. La resposta breu i clara: L’allotjament web implica que els fitxers de llocs web es guarden en un o més servidors o ordinadors, mentre que l’allotjament de correu electrònic es refereix exclusivament a l’emmagatzematge de dades de correu electrònic. La comparació pot resultar confusa quan una empresa ofereix els dos plans i barreja les convencions de denominació, per la qual cosa hem aconseguit esborrar misteris al llarg d’aquest article. Llegiu-ne les definicions, les descripcions i les millors opcions per a tot tipus de propietaris de llocs i de correu electrònic.

Millor servei d’allotjament web i correu electrònic

Normalment, recomanem optar per un amfitrió web amigable per correu electrònic, tot i que algunes empreses més grans poden preferir separar les seves necessitats de correu electrònic i d’allotjament web. Entenem que no tothom necessita tant allotjament web com allotjament de correu electrònic, de manera que mentre que la majoria d’aquest article descriu els paquets combinats més bang-for-buck for your buck, començarem pels millors host per a correu electrònic i hosting, respectivament..

3 millors revisions d’allotjament web

Un amfitrió web de qualitat hauria d’afegir-se a les tres característiques distintives de la fiabilitat: una gran quantitat d’espai del servidor, tarifes de funcionament de bona reputació i servei d’atenció al client competent de trucada hauria de passar malament. Tant si esteu buscant serveis de correu electrònic, domini, WordPress o núvol, les nostres recomanacions apunten a amfitrions que afecten constantment aquests factors de suport fora del parc. A continuació, es revisen els nostres favorits per a un allotjament web fiable i de qualitat:

Veure més ressenyes d’allotjament web »

3 principals comentaris de correu electrònic

Tot i que encara esperem que la fiabilitat i l’espai creixin al màxim en la llista de funcions descrites en els nostres amfitrions de correu electrònic més recomanats, hi ha altres variables a considerar quan s’avalua un servei nínxol. Ens agrada veure que els amfitrions inclouen un registre de nom de domini gratuït i comptes de correu electrònic gratuïts. La possibilitat d’acollir dominis il·limitats en un compte és un avantatge, com també són les bonificacions d’emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic il·limitades. Els nostres amfitrions favorits per al correu electrònic, que es mostren a continuació, es capitalitzen en aquests punts alhora que ofereixen altres funcions de correu electrònic adequades com ara suport IMAP / POP3, filtració de correu brossa i integració amb Google Apps.

Veure més ressenyes de l’amfitrió per correu electrònic »

Definicions & Diferències: allotjament de correu electrònic contra allotjament web

En poques paraules, l’amfitrió web dóna servei a pàgines web quan algú escriu yourdomain.com en un navegador web, mentre que un amfitrió de correu electrònic posseeix el servidor des del qual es rep el contingut quan s’envia un correu electrònic a [email protected] La línia entre el correu electrònic i l’allotjament web s’ha desdibuixat en els darrers anys, ja que més proveïdors ofereixen paquets combinats que inclouen allotjament gratuït per als vostres comptes de correu electrònic amb la compra d’un pla d’allotjament web. Afortunadament, els rols i responsabilitats que passen per darrere dels escenaris són realment força senzills. El vostre lloc web, domini i comptes de correu electrònic relacionats són tres entitats diferents que poden viure en diferents llocs.

  • L’allotjament web és un servei que permet al vostre lloc web viure a Internet i ser accessible als navegadors web. El vostre contingut web està allotjat en un servidor.
  • Allotjament per correu electrònic és un servei on el vostre contingut de correu electrònic es desa en un servidor. Pot ser el mateix servidor que allotja el contingut del vostre lloc web, un servidor gestionat per un altre amfitrió o dos servidors diferents gestionats per la mateixa empresa d’allotjament.
  • El domini d’allotjament és un servei tangencialment relacionat que cal destacar per motius de claredat. El vostre domini és el nom memorable que es dóna al vostre lloc web, per exemple, HostingAdvice.com. Es registra aquest nom en un registrador de dominis, però per tal que aquest domini estigui en línia, necessiteu allotjament de dominis. Sovint, obtindràs allotjament i domini en un sol perfil i moltes persones eliminen les necessitats de domini, correu electrònic i allotjament web amb un pla / proveïdor..

Com he esmentat, els missatges de correu electrònic i els paquets d’allotjament inclosos són de gran interès en aquests dies, així que en les properes seccions, cobrirem els millors serveis per satisfer les vostres necessitats d’emmagatzematge i servidor exclusives..

Allotjament web barat amb comptes de correu electrònic gratuïts

Allotjament web gratuït: què pot anar malament? No recaure en la publicitat falsa. Penseu que no tindreu cap lament i us sentiu enganyats i irritats quan acabeu pagant més per compensar les faltes d’un servei de retirada..

Saltem aquest pas i optem per un servei de baix cost i de qualitat recomanat per experts. Especialment si navegeu amb finalitats professionals, heu de pensar en el vostre allotjament com una inversió empresarial que val la pena. No admeti res d’espai d’emmagatzematge ampli, allotjament de correu electrònic gratuït, tarifes de temps de vida del 99,9% i (si es vol) eines de disseny fàcils d’utilitzar per posar en funcionament un lloc web. A continuació, es mostra el nostre amfitrió favorit per recomanar-vos preus reduïts amb servei premium.

Consulteu més ressenyes d’allotjament econòmiques »

Millor correu electrònic i allotjament web per a petites empreses

Si us agraden molts propietaris d’empreses, el vostre nivell de vida comença i finalitza amb la vostra safata d’entrada de correu electrònic. És la manera de comunicar-vos amb els empleats, els clients, els socis i els venedors. Vivim en un món cada vegada més digital i mòbil, i l’accés instantani es fa o es mor quan es tracta del contingut que s’utilitza a través del servidor de correu electrònic. Hem revisat a fons les empreses d’allotjament més populars, prenent nota de les funcions i serveis que beneficien directament als propietaris d’empreses i us recomanem que feu una ullada als hostes que es mostren a continuació. Informeu-vos de per què recomanem els seus paquets de correu electrònic i allotjament web per a pimes.

Veure més amfitrions de correu electrònic per a petites empreses »

Obteniu les millors ofertes en allotjament web amb correu electrònic mitjançant cupons en línia

BOOM Vaig preguntar i respondre en poc més de 1.000 paraules, donar o agafar algun codi HTML: com podria fer? Si teniu cap pregunta sobre aquesta àrea grisa d’un tema, poseu-me la línia següent. Si no és així, esperem que hagueu trobat el servei adequat per satisfer les vostres necessitats d’allotjament. Endolceix l’acord si comproveu els cupons en línia o les promocions disponibles actualment. A continuació es mostren alguns dels descomptes bàsics d’allotjament bàsics. Feu clic als botons taronja per activar-los!

Visita

Hosting bàsic

75% de descompte en allotjament bàsic

Va ser de 7,99 dòlars. El nostre preu: 1,99 $ / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 1,99 / mes)

Visita

Hosting bàsic

63% de descompte allotjament bàsic

Va ser de 7,99 dòlars. El nostre preu: 2,95 dòlars / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 2,95 / mes)

Visita

Hosting bàsic

67% de descompte en allotjament bàsic

Va ser 11,95 dòlars. El nostre preu: 3,95 dòlars / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: 3,95 $ / mes)

Veure més cupons del servei d’allotjament »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me