El millor creador de llocs web de 2020 per a fotògrafs: les nostres 24 millors opcions

Per aquells que vulguin crear una impressionant cartera en línia en un instant, el millor creador de llocs web per a fotògrafs està disposat a mostrar els vostres treballs i crear els següents. Tant si ets un professional com un aficionat, els constructors de llocs són una manera ideal perquè artistes, dissenyadors, músics i altres creatius creïn una presència en línia.


Hi abunden opcions perquè els propietaris de llocs puguin obtenir les seves imatges en línia, però no tots aborden els reptes específics que tenen els fotògrafs: la capacitat de manejar grans mides de fitxers i mostrar galeries interactives, per citar-ne una parella. Des de retrats familiars i imatges d’esports d’alta aposta fins a la possibilitat de reservar cites i vendre impressions, els constructors de llocs ofereixen les plantilles de disseny, la funcionalitat, el rendiment i la seguretat necessaris per compartir eficaçment les fotos amb la massa..

Aquí, exposem i analitzem l’ampli ventall d’eines disponibles que ajudaran a que les millors apostes del vostre creador de llocs web es posin en valor.

Millors constructors de llocs web per a fotògrafs

Tot i que la indústria ha experimentat canvis massius des de l’arribada de les càmeres digitals i la proliferació de telèfons intel·ligents, la fotografia segueix sent un mitjà de vida per a prop de 55.000 professionals, i aquesta xifra no té en compte les quotes de fotògrafs autònoms..

Amb més càmeres existents que mai i la majoria d’elles integrades a telèfons intel·ligents i altres dispositius mòbils, gairebé tothom té la capacitat de capturar tots els colors, moments i imatges que passen al món que els envolta..

El que feu amb aquestes fotos, però, pot ser encara una lluita tant per a professionals com per a aficionats. El llançament i la gestió d’un lloc web pot ser un procés desagradable per als no iniciats, ple d’argot i confusió. Les necessitats dels fotògrafs per mostrar imatges grans i compartir-les amb amics, familiars i clients afegeixen una altra capa de complexitat a una operació ja tècnica.

Afortunadament, els constructors de llocs web destil·len galeries en línia i projectes de cartera en un procés visual senzill i perfecte per a pensadors visuals. Les millors plataformes per a fotògrafs, com les tres que es mostren a continuació, ofereixen una interfície d’arrossegament i col·locació que permet als usuaris seleccionar una plantilla i ajustar gran gra als tipus de lletra, dissenys, esquemes de colors i altres elements per reflectir el seu personal. o marca comercial. Darrere dels escenaris, els constructors de llocs web s’ocupen de la configuració d’allotjament web i ofereixen eines per a l’optimització, màrqueting i vendes de motors de cerca simplificats i eficaços.

Feu un cop d’ull als nostres constructors de llocs web preferits a continuació. Tot i que cada plataforma té els seus punts forts, aquestes representen les millors solucions globals per a la majoria de fotògrafs.

Veure altres constructors de llocs web principals »

Els millors constructors de llocs web “gratuïts” per a fotògrafs

Avui en dia, qualsevol persona amb un telèfon intel·ligent es pot apassionar com a fotògrafs. No cal que us ajusteu amb un trípode ni amb un munt de lents per necessitar una solució en línia adequada a un fotògraf..

L’explosió dels dispositius mòbils (i les seves càmeres incrustades) significa que persones de tot el món van fer 100 mil milions de fotos més el 2017 que no pas el 2016, això sí. Com que aproximadament el 90% de totes les fotos digitals es fan en telèfons i tauletes, això significa que la indústria de les càmeres digitals s’està reduint; les vendes van baixar de 121,5 milions el 2010 a uns 35 milions el primer semestre del 2015.

Per als professionals, ho aconseguim: les càmeres i les lents són ridículament cares. És fàcil gastar el vostre pressupost en equips de fotografia i no us permeten fons per publicar, compartir i vendre la vostra obra en línia. Tot i que recomanem fer una petita inversió en tu mateix i trobar un pla d’allotjament web o un paquet de creadors de llocs web assequibles, podem veure com configurar la teva cartera en una plataforma sense cost pot estalviar uns quants diners abans del temps de llançar-se..

Els creadors de llocs web gratuïts us permetran triar i personalitzar una plantilla, a més de donar-vos a conèixer els controls arrosseguats i la interfície general. Els fotògrafs seriosos per reservar sessions de retrats o vendre impressions, però, voldran actualitzar-se als plans de pagament per gaudir de més funcions com un nom de domini personalitzat, la funcionalitat de comerç electrònic i l’accés a eines de màrqueting i publicitat. Consulteu les nostres opcions gratuïtes a continuació:

4.

WordPress.com

Logotip de WordPress.com

Preu inicial mensual
0,00 dòlars

  • Certificat SSL preinstal·lat GRATU preT
  • Rendiment optimitzat, protecció contra correu brossa i analítica mitjançant Jetpack
  • Desenes de temes GRATIS i complements de galeria
  • Integra’t amb WooCommerce per vendre les seves impressions
  • Comença ara a WordPress.com.

ESCALADA
PUNTUACIÓ

4.9

★★★★★

Veure altres constructors de llocs web principals »

Millors constructors de llocs web i “allotjament barats” per a fotògrafs

Malgrat la seva efectivitat, hi ha pocs inconvenients a l’ús d’un creador de llocs web. Per començar, la indústria té la reputació de no tenir el millor servei d’atenció al client. Normalment, els clients gratuïts només tenen accés als fòrums de la comunitat i a una base de coneixement en línia; Haureu de pagar més per la possibilitat d’enviar bitllets de correu electrònic i encara més per poder contactar amb equips de suport via telèfon o xat en directe..

Els constructors de llocs web són excel·lents per tenir cura dels detalls tècnics i poc fàcils d’acollir un lloc web completament entre bastidors. Però aquesta falta de transparència pot significar que el vostre lloc web pugui viure en un servidor o infraestructura obsoleta que no funcionen amb el màxim rendiment. Com que els constructors de llocs es refereixen a la facilitat d’ús, a l’assequibilitat i a l’aspecte, és probable que els avorrits tecnologies tinguin un lloc posterior.

Un dels majors inconvenients de l’ús d’un creador de llocs és la por a quedar atrapat en un sistema propietari amb poques opcions per transferir el vostre lloc. Tot i que plataformes com Wix i Squarespace són llocs més destacats, recomanem amb confiança als nostres lectors, el vostre lloc i les dades només poden existir en aquestes empreses; Haureu de començar de zero si voleu allotjar les vostres fotos en un altre lloc.

Weebly ofereix una mica més de flexibilitat, ja que podeu optar per combinar el seu programari amb la seva infraestructura interna o amb el maquinari i les xarxes de diversos socis d’allotjament web. D’aquesta manera, els clients interessats coneixen més i controlen la tecnologia que hi ha al darrere del lloc web de fotografia, així com la possibilitat de traslladar-se a un altre proveïdor d’allotjament o a un altre nivell de servei si la vostra empresa creix més enllà dels nivells inferiors de capacitats d’allotjament..

Hem compartit la nostra revisió de Weebly a la secció anterior, de manera que seguirem endavant i compartirem els nostres millors proveïdors d’allotjament que inclouen la plataforma o altres constructors de llocs de forma gratuïta. Assegureu-vos de fer clic a cada revisió per obtenir més informació:

Veure altres constructors de llocs més assequibles »

Millors constructors de llocs web “WordPress” i allotjament per a fotògrafs

Si us vam espantar una mica a l’última secció amb la parla del bloqueig de venedor, no tingueu por mai: WordPress ja és aquí! Tot i que és tècnicament un sistema de gestió de contingut en lloc d’un creador de llocs web, WordPress és una eina extraordinàriament popular per crear i personalitzar llocs web. De fet, WordPress potencia gairebé un terç de tots els llocs web, o aproximadament el 60% de la indústria CMS i creadora de llocs.

WordPress és un programari de codi obert, cosa que és gratuït d’utilitzar, descarregar, instal·lar i personalitzar. Els fotògrafs d’opinió tècnica poden fins i tot capbussar-se en el codi si ho decideixen o contractar un desenvolupador per fer encara més personalitzacions al seu lloc o al sistema backend. La comunitat de WordPress més gran compta amb milers de temes gratuïts i premium, juntament amb una àmplia gamma de plugins o components de programari addicionals que introdueixen noves funcionalitats a la instal·lació de WordPress..

Per als que tinguin por de deixar l’experiència arrosseguada dels creadors de llocs web, encara no renunciïn. A més d’un grapat de complements del creador de pàgines que us permeten afegir, moure i ajustar el contingut en una disposició similar a la graella de files i columnes, una de les actualitzacions més recents a WordPress va desfermar una nova experiència d’edició visual anomenada Gutenberg que inclou contingut mòbil. blocs. Aprofiteu-ho ràpidament per veure si pot ser una solució possible per a vosaltres.

Una mica de precaució: hi ha una mica de corba d’aprenentatge per començar a WordPress, així que dirigiu-vos per aquest camí amb una bona dosi de paciència. Tot i això, les recompenses superen molt els primers mals de cap. Doneu un cop d’ull als nostres tres proveïdors d’allotjament favorits per als usuaris de WordPress:

Veure altres constructors de llocs web de comerç electrònic principals »

Millors constructors de llocs web “eCommerce” i allotjament per a fotògrafs

Depenent de qui pregunteu, la idea d’un artista famolenc és o bé una inspiració que alimenta la passió … o un tòpic frustrant que genera mandra. Pot ser molt difícil guanyar-se la vida en un camp tan especialitzat i creatiu, però no hi arribaràs si no ho intentes. Els fotògrafs poden tenir èxit en el negoci sense renunciar a la seva creativitat.

Si la fotografia és actualment una afició que et manté sana i feliç després de la feina de dia, potser voldràs plantejar-te utilitzar el teu treball i la mirada artística per crear un flux d’ingressos suplementaris. Si bé es crea una forta presència a les xarxes socials per a la vostra marca és gratuïta, la vostra cartera i lloc web en línia seran importants per al seu èxit general. Els creadors de llocs web ofereixen una excel·lent integració a les files professionals, minimitzant els costos d’inici i permetent vendre ràpidament..

Per a professionals, els constructors de llocs web poden portar fotògrafs des de la supervivència fins a la prosperitat. Al minimitzar el temps dedicat al monitor i el teclat, podeu dedicar més temps al visor. Centralitzeu les vostres operacions empresarials mitjançant tot el programa. Ho creguis o no, els constructors de llocs són més que simples plantilles: poden ajudar-se amb descripcions de productes, carretons de compra, processament de pagaments, enviament, inventari i, fins i tot, fins i tot comptabilitat. A més, no oblideu la comercialització per correu electrònic i l’optimització del motor de cerca.

Tant si voleu reservar sessions de retratats, vendre fitxers digitals o fer i enviar impressions a clients i altres clients, els constructors de llocs web sovint ofereixen eines de comerç electrònic que us ajudaran a connectar-vos amb clients que paguen. Assegureu-vos de prestar atenció a les funcions disponibles per a la compra del vostre creador de llocs. A continuació hem exposat els nostres constructors favorits per a empreses:

Veure altres constructors de llocs web de comerç electrònic principals »

Altres fabricants de llocs web de fotografia més importants per preu

Hi ha molts factors que poden trobar el creador de llocs web adequat per al vostre negoci de fotografia. A més de la qualitat i el rendiment de la plantilla que seleccioneu, voldreu assegurar-vos que la interfície arrossega i deixa de ser còmoda i fàcil d’utilitzar. El cost sempre és important, així com l’assistència al client i el nombre i tipus de funcions.

Triar una plataforma depèn en gran mesura dels teus objectius, ja sigui per vendes o simplement per mostrar la teva feina. Assegureu-vos que el creador de llocs creixerà al llarg del vostre èxit, tant pel que fa a l’espai d’emmagatzematge dels fitxers d’imatges com a l’amplada de banda per lliurar el vostre lloc ràpidament a una audiència creixent de fans, visitants, clients i mecenes. L’ideal seria que només hagueu de prendre aquesta decisió una vegada, així que assegureu-vos que feu el temps per fer la investigació i pugeu els pneumàtics dels diversos programes de programari..

Per als fotògrafs, els constructors de llocs es troben en gran part en tres camps: plataformes de propòsit com Wix i Weebly, els constructors propietaris d’empreses d’allotjament web i els productes especialitzats creats específicament per a fotògrafs, artistes i dissenyadors. Hem compilat una llista dels millors representants de cada àrea per ajudar-vos a trobar l’opció correcta.

16. GoDaddy: 5,99 $ / mes (un mes gratuït, no cal la targeta de crèdit)

El rei indiscutible dels registres de noms de domini, GoDaddy és l’opció exclusiva per a tots els llocs web. Construïda especialment per a principiants, la companyia també proporciona la infraestructura, seguretat, rendiment i suport per a empreses en creixement. Amb el fabricant de llocs web GoCentral, GoDaddy promet ajudar els clients a construir millors llocs web en menys d’una hora.

Captura de pantalla del lloc web de GoDaddy

Mestres del registre de dominis i d’allotjament web compartit, GoDaddy també proporciona un lloc web i un creador de botigues en línia.

Especialment útil, els usuaris poden provar GoCentral de forma gratuïta, fins i tot per crear una botiga en línia. El creador de llocs GoDaddy ve equipat amb eines de SEO, un certificat SSL gratuït i temes construïts per a fotògrafs. A més, els clients poden editar el seu lloc en qualsevol ordinador portàtil, telèfon o tauleta.

Comença amb el creador de llocs web de GoDaddy »

17. DreamHost – 4,95 dòlars / mes (un mes gratuït, no cal la targeta de crèdit)

A aquells fotògrafs que tinguin una inversió entre utilitzar un creador de llocs web o WordPress, us hauria de ser difícil trobar un soci millor per a qualsevol opció que DreamHost. L’estimat proveïdor d’allotjament és una de les tres empreses que només es recomana directament de l’equip principal de WordPress. El creador de llocs web de DreamHost, Remixer, és un dels únics editors que arrosseguen i deixen anar els usuaris que puguin exportar el seu lloc a WordPress..

Captura de pantalla del lloc web DreamHost

DreamHost ofereix als clients del creador de llocs un camí fàcil cap a WordPress a través de la plataforma Remixer arrossegar i deixar anar.

Els plans de remixer tenen llocs web il·limitats i no tenen límits de pàgina, a més d’un nom de domini personalitzat i accés a imatges d’imatges gratuïtes. Els fotògrafs apreciaran especialment l’editor d’imatges integrat de la plataforma que permet als usuaris aplicar filtres, rotar, escalar i retallar imatges.

Comença amb el creador de llocs web DreamHost »

18. 1&1 IONOS – 1,00 dòlars / mes

Un dels majors proveïdors de hosting d’allotjament, 1&1 IONOS és una empresa de serveis complets que pretén servir a la gamma de propietaris de llocs web. Des de veritables principiants fins a desenvolupadors experimentats, petites empreses fins a organitzacions a gran escala, 1&1 IONOS proporciona serveis increïblement assequibles i adaptats a les vostres necessitats.

Captura de pantalla del lloc web IONOS 1 i 1

Amb seu a Europa, 1&1 IONOS manté una presència global per als principiants que vulguin iniciar-se en línia.

El creador de MyWebsite de l’empresa inclou una sèrie de plantilles sensibles i mòbils, així com suggeriments d’imatges de text i preinformats per facilitar la càrrega de les espatlles. Altres funcions inclouen màrqueting per correu electrònic, integracions de xarxes socials i blocs i la possibilitat d’adaptar el vostre lloc per a determinats públics objectiu.

Comença amb l’1&1 creador de llocs web IONOS »

19. Format – 6,00 dòlars / mes

Compta amb gairebé dues dotzenes de temes centrats en imatges, Format es factura com a creador de llocs web per als creadors. Format, a més de la plataforma de cartera de visió, Format també permet als fotògrafs gestionar galeries en línia mitjançant una aplicació iOS. La companyia amb seu a Toronto permet als futurs clients començar de forma gratuïta i posa èmfasi en la càrrega de treball eficient.

Captura de pantalla del lloc web de Format

Format permet als fotògrafs treballar de manera eficaç i durant el moviment amb una aplicació mòbil i la integració amb Adobe Lightroom.

Tots els llocs de format inclouen eines de blogs, SEO i mitjans de comunicació social, així com una botiga en línia i galeries de protecció contra contrasenya per lliurar treballs de forma segura. Els fotògrafs poden publicar imatges directament des d’Adobe Lightroom, assegurant-se que els professionals no tinguin moviments perduts en editar imatges abans de la data límit.

20. Portafoli: 6,90 dòlars al mes

Des de la seva fundació el 2012, Portfoliobox ha atret més d’un milió de missatges publicitaris a la seva plataforma arrossegar i deixar anar. L’editor en temps real és extremadament fàcil d’utilitzar i els usuaris no estan bloquejats en una plantilla en concret: els clients poden combinar plantilles i dissenys per crear exactament l’experiència en línia i la representació de la marca que desitgen..

Captura de pantalla del lloc web Portfoliobox

L’ultra popular Portfoliobox és un èxit entre els fotògrafs per la seva varietat d’opcions i plantilles flexibles de personalització.

Un dels pocs creadors de llocs especialitzats que inclouen una opció permanentment gratuïta, Portfoliobox no cobra els clients que publiquin ni més ni menys imatges. La plataforma posa èmfasi en galeries impressionants, flexibles i sensibles, juntament amb una solució de comerç electrònic que s’integra perfectament amb l’experiència de construcció del lloc..

21. Esqueixat: 8,00 dòlars / mes

Creat específicament per a professionals creatius, Dunked és una eina especialment racionalitzada per elaborar ràpidament i llançar carteres en línia. Els usuaris comencen amb una prova gratuïta de 10 dies que no restringeix cap funció. Quan arribi el moment d’actualitzar, els fotògrafs poden triar entre dos plans premium, però assequibles.

Captura de pantalla del lloc web de Dunked

Dunked lidera senzillesa amb una experiència d’usuari que es centra en aconseguir fotògrafs en línia ràpidament.

Les plantilles clavades són boniques i estan dissenyades per mostrar art visual, però no són tan nombroses com les que podeu trobar amb altres constructors de llocs. Tot i que Dunked proporciona allotjament de primera línia a través d’un líder molt apreciat en la indústria de Rackspace, els clients hauran de registrar un nom de domini per separat a través d’un altre registre..

22. AllYou – 8,00 $ / mes

Creada a Zuric el 2011, AllYou es va crear des del primer moment per servir a fotògrafs, dissenyadors i artistes. L’editor d’arrossegar i deixar anar ultra intuïtiu permet als usuaris llançar un lloc web en pocs clics o passar temps personalitzant esquemes de colors, tipus de lletra i altres estils..

Captura de pantalla del lloc web de AllYou

AllYou ofereix als usuaris tota la gamma d’opcions de personalització, des de tipus de lletra i colors fins a elements de contingut.

A més d’una col·laboració amb Adobe Typekit per proporcionar més de 1.000 tipus de lletra disponibles, AllYou detectarà automàticament pantalles d’alta resolució i assegurarà que el seu treball sigui el millor. Tot i que el suport es troba dins dels fòrums d’usuaris, agraïm com AllYou s’integra amb serveis de tercers com Vimeo, YouTube, Soundcloud i Issuu.

23. PhotoShelter – 10,00 dòlars / mes

PhotoShelter ha nascut a partir d’una conversa entre els amics sobre el futur de la fotografia, PhotoShelter fa més d’una dotzena d’anys i és una plataforma de professionals reconeguda. Els fotògrafs poden emmagatzemar, vendre, entregar i organitzar imatges amb un conjunt ampli de funcions escalables com ara emmagatzematge en núvol, protecció de robatoris d’imatges i galeries de clients privats..

Captura de pantalla del lloc web PhotoShelter

PhotoShelter ofereix tota la gamma d’eines per a fotògrafs professionals per mantenir arxius en línia i galeries de clients.

PhotoShelter inclou una etiqueta de preus força forta, però podeu provar el programa sense cost durant 14 dies. L’equip d’assistència de Nova York compta amb usuaris experts i molts fotògrafs professionals, assegurant-vos que obtindreu consells excel·lents sobre el vostre negoci de fotografia i la presència en línia..

24. Espai: 12,00 dòlars / mes

Completem la nostra llista és Squarespace, un creador de llocs web amb fins exclusius i conegut per plantilles impressionants i impressionants. L’empresa de serveis complets ofereix una simplicitat arrossegable i impulsada per un poderós allotjament i seguretat il·limitats. Els fotògrafs poden combinar fàcilment el creador de llocs de Squarespace amb les botigues en línia integrades, dominis personalitzats i eines de màrqueting integrades de la plataforma..

Captura de pantalla del lloc web Squarespace

Les plantilles premiades de Squarespace fan del constructor de llocs una excel·lent opció per als fotògrafs.

A més, Squarespace ofereix als fotògrafs una eina personalitzada per dissenyar logotips juntament amb allotjament de correu electrònic professional amb G Suite. El preu és més baix que moltes altres plataformes, però els fotògrafs apreciaran les plantilles de resposta, les solucions de comerç electrònic potent i el suport personalitzat..

Creeu un portafoli fotogràfic professional per obtenir una exposició

Tant si comences a iniciar la fotografia com si ets un veterà experimentat, és important per al teu èxit crear i créixer una presència en línia. La publicació de les fotos en línia difon el treball a les masses. En lloc de deixar-se intimidar per l’exposició, adopti les oportunitats de creixement professional. Trateu el vostre lloc web o la vostra cartera de fotografia com una exposició de galeria, donant la benvinguda als espectadors a la vostra visió visual del món.

No obstant això, tal com es mostra en una galeria, prepareu-vos per a la configuració i l’ajustament definitiu de les pantalles. En lloc de deixar-se atrevir entre els porcs i codis d’un lloc des de zero o fer front als problemes de l’allotjament web, els constructors de llocs us ofereixen l’oportunitat d’estalviar temps, diners i fins i tot salut..

Els llocs web de fotografia ajuden els professionals a racionalitzar la comunicació, ja sigui si compartiu imatges amb amics i familiars o clients potencials. En lloc d’enviar la mateixa informació, com ara històries de vacances o el cost d’una sessió, utilitzeu el vostre lloc web per educar de manera proactiva als vostres visitants.

Tenir una cartera o un lloc web en línia professional permet als fotògrafs construir la seva marca, molt més enllà de les imatges que produïu. Més enllà del vostre talent, el vostre lloc web ha de representar la vostra personalitat i estil en general. Els clients potencials o els empresaris consideraran la imatge completa quan busquen contractar un fotògraf o comprar una estampa.

Una imatge val més que mil paraules i els creadors de llocs web us ofereixen la plataforma i el megàfon per començar en només uns clics. Així que respireu profundament i comenceu a construir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me