Com configurar un compte de correu electrònic empresarial en tres passos fàcils (2020)

Tant si teniu una nova empresa com si vingueu rebrandant la vostra organització, aprendre a configurar una adreça de correu electrònic empresarial és un dels primers passos més importants que la vostra organització farà en la creació d’una plataforma de comunicacions professionals..


Haureu de respondre a les sol·licituds dels clients, comunicar-vos amb els venedors i presentar missatges de màrqueting impressionants per compartir eficaçment la vostra marca i productes amb la vostra audiència. A més de la professionalitat associada a un nom de domini personalitzat, els comptes de correu electrònic empresarial han de poder passar amb èxit pels filtres de correu brossa i transmetre informació de forma segura.

Per sort, l’allotjament de correu electrònic sovint s’integra amb el vostre compte d’allotjament web, fent més fàcil la configuració. Estem aquí per destil·lar el procés a només tres passos (sense importar si voleu utilitzar les funcions de correu electrònic gratuïtes del vostre host o integrar-les amb Gmail o Outlook) i us recomanem els productes i proveïdors que us asseguriran perquè els vostres missatges us el transmetin..

Pas 1: obteniu un domini i un allotjament professionals

Les primeres impressions són importants. No entraríeu en una entrevista de feina amb el pijama, oi? La mateixa teoria és vàlida per a la vostra adreça de correu electrònic. Un nom de domini memorable genera credibilitat i admet la marca del vostre lloc web. Encara millor, sovint s’inclouen un domini gratuït i un allotjament de correu electrònic amb la majoria de plans d’allotjament web.

Si ja teniu un lloc web, consulteu amb el vostre proveïdor d’allotjament les opcions de correu electrònic. El més probable és que tingueu diverses bústies de sortida no utilitzades a punt per configurar-se amb només uns clics. Alternativament, considereu l’actualització a paquets d’alta potència G Suite o Office 365 que combinen el poder d’enviament de correu electrònic amb altres eines de productivitat i col·laboració com ara calendaris, fulls de càlcul i presentacions. Si comenceu des de zero, feu una ullada a la nostra llista dels millors registradors de dominis o seguiu llegint per obtenir més opcions.

A2 Hosting: el millor per a correu electrònic de negocis gratuït

Trobar amfitrions que ofereixen emmagatzematge, amplada de banda i correu electrònic il·limitats no és tan difícil com abans. No obstant això, pot resultar molt més difícil trobar un proveïdor d’allotjament il·limitat que ofereix recursos massius amb la màxima cura i qualitat. I aquí és on entra el servei d’allotjament A2.

L’empresa no només es deixa obrir les portes amb serveis d’allotjament web extremadament ràpids i innovadors, sinó que A2 Hosting inclou adreces de correu electrònic il·limitades i altres funcions de forma gratuïta. A més de la protecció de correu brossa robusta i sense cap cost, també agrairem com els clients puguin escollir entre tres clients populars de correu electrònic web preinstal·lats.

Veure altres amfitrions de correu electrònic de negocis principals »

InMotion Hosting: el millor per a Gmail

Tot i que un bon nombre d’amfitrions oferiran G Suite directament com a part d’un complement addicional (per exemple, iPage ven el servei per un import addicional de 6 dòlars mensuals), realment estem donant el cap per a aquesta categoria a un altre proveïdor popular, InMotion Hosting.

A més d’estalviar una mica de diners als clients, agraïm especialment el suport i l’orientació que la companyia ofereix quan els usuaris de Gmail connecten el seu compte de correu electrònic al seu nom de domini.. InMotion Hosting proporciona un assistent de configuració de Gmail que ajuda la gent a canviar registres MX i altres configuracions tècniques.

Veure altres amfitrions de correu electrònic de negocis més importants »

Bluehost: el millor per a Outlook

Si el correu web o el G Suite no són tot el que busqueu, la suite de programes de Microsoft Office sempre fiable està disponible mitjançant la publicació en núvol, de la mateixa manera que Gmail. Encara millor, no cal que cerqueu els millors proveïdors d’allotjament de Windows ni us preocupeu per la compatibilitat.

Quan compareu Gmail i l’Outlook, trobareu que els serveis s’acorden estretament en termes de preu i funcionalitat. Tanmateix, Outlook és especialment útil per a empreses més grans que necessiten més bústies d’entrada i funcionalitats d’ordenació de correu electrònic, així com per a instal·lacions d’escriptori d’eines de productivitat populars com Word, PowerPoint i Excel..

El nostre favorit aquí, Bluehost, és també un dels millors proveïdors que trobareu a tot arreu. Tot i que l’empresa és especialment coneguda per WordPress i l’allotjament amigable per als principiants, també ajuda els clients a enviar missatges de correu electrònic professionals de marca a través d’Office 365. Bluehost ofereix una prova gratuïta durant 30 dies d’una bústia d’Office 365, oferint-vos un ampli temps per assegurar-vos que Outlook és l’opció correcta per a vosaltres.

Veure altres amfitrions de correu electrònic de negocis més importants »

Pas 2: configureu les adreces de correu electrònic i les bústies de sortida

Un cop heu reunit tots els ingredients, ha arribat el moment de començar a cuinar. La majoria d’amfitrions recorreran els clients pel procés de configuració de correu electrònic des del portal de gestió de comptes amb eines increïblement fàcils d’utilitzar que es recolza en suport de clients i articles de base de coneixement 24 hores al dia.

Captura de pantalla de la secció d’eines de correu electrònic de cPanel

La interfície cPanel proporciona maneres gràfiques de crear i gestionar les adreces de correu electrònic de la vostra organització.

Agraïm especialment els proveïdors que ofereixen allotjament amb una interfície cPanel gratuïta, considerada des de fa temps l’estàndard d’or de la gestió de servidors d’estalvi de temps que s’adapta als principiants. Il·lustrarem la configuració del correu electrònic mitjançant cPanel, ja que reflecteix el procés per a tothom.

Captura de pantalla de la llista de comptes de correu electrònic de cPanel

Feu clic al botó Crea, gestiona o connecta dispositius de la dreta, els usuaris poden supervisar diverses adreces de correu electrònic.

Un cop esteu a cPanel, desplaceu-vos fins a trobar l’àrea reservada per a tasques relacionades amb el correu electrònic. Feu clic a la icona per obtenir comptes de correu electrònic i, seguidament, al botó per crear una nova adreça de correu electrònic. Aquí, creareu un nom d’usuari i una contrasenya, distribuireu espai d’emmagatzematge i demanareu a cPanel que enviï al compte un correu electrònic de benvinguda amb instruccions sobre com configurar l’adreça per a clients de correu electrònic (és a dir, el programari que feu servir per llegir, escriure i envia missatges).

Pas 3: connecteu-vos a clients i dispositius de correu electrònic

Ara teniu una safata d’entrada, i si us plau veure els missatges que rebeu de manera còmoda? Si heu decidit rebre el missatge de benvinguda que explica com configurar clients i dispositius de correu variats, haureu d’anar bé seguint aquestes instruccions clares.

En cas contrari, l’àrea de gestió de comptes de correu electrònic de cPanel us dirigirà a la informació pertinent que necessiteu per obtenir el vostre navegador web, iPhone, portàtil Windows o qualsevol altre dispositiu capaç de recuperar i mostrar els vostres correus. Simplement feu clic al botó Connecta dispositius mitjançant l’adreça que voleu configurar i seleccioneu quin dispositiu o sistema operatiu necessiteu. (Si suposem que l’opció està disponible, seleccioneu sempre l’opció SSL / TLS més segura.) El correu de script configurarà automàticament els clients amb la informació adequada com el nom d’usuari, la contrasenya i el número de port i l’adreça IP del servidor..

Captura de pantalla dels scripts de configuració del client de correu electrònic de cPanel

Què és més eficient que els scripts de configuració d’un clic que s’encarreguen de tota la feina bruta.

Al cPanel o al portal de gestió de comptes del vostre amfitrió, sovint podeu navegar fins a diversos clients de correu electrònic que també se’ls proporcionen de forma gratuïta. Penseu en programes de correu electrònic de codi obert, com ara Roundcube, Zimbra i Rainloop, com a alternatives a Gmail o Hotmail: simplement us permetran accedir al vostre correu a través d’un navegador web. Aprofundirem sobre com configurar els registres MX per rebre el correu electrònic en plataformes comercials com Gmail i Outlook a les properes seccions.

Com configureu un compte de Gmail per a empreses?

En primer lloc, comproveu si el vostre proveïdor d’allotjament de dominis té una actualització manual sense començar a utilitzar G Suite o guies útils útils a la base de coneixement; el suport de cada amfitrió és lleugerament diferent. En cas contrari, Google té un propi assistent de configuració per ajudar els propietaris d’empreses a verificar el nom de domini que volen utilitzar.

Captura de pantalla del procés de verificació del domini de Google

Verificar el vostre domini pot amagar els principiants, però hi ha molts documents de suport disponibles.

Registreu-vos al vostre compte de G Suite i configureu tants comptes com vulgueu. Google us proporcionarà un fragment únic de codi HTML que haureu de copiar i enganxar a l’encapçalament del vostre lloc web (això vol dir que accediu al codi al creador de llocs escollit, al sistema de gestió de contingut o al gestor de fitxers). Si el vostre lloc web encara no està preparat, també podeu obtenir un registre CNAME o TXT. Podeu copiar-la i enganxar-la accedint al portal de gestió de comptes o al cPanel o trobant l’editor de zona DNS a l’àrea de dominis..

Captura de pantalla de l’àrea de l’editor de zona DNS de cPanel

Es pot accedir i actualitzar els registres MX mitjançant l’edició de la zona DNS d’un domini per correu electrònic.

Després de fer saber a Google que s’ha fet el pas, tornareu a l’editor de la zona DNS per afegir un registre MX o un registre d’intercanvi de correu, per tal que el totpoderós domini i els déus de correu electrònic sàpiguen quin servidor té el plaer de rebre i emmagatzemar els vostres missatges. . Un cop més, confirmaràs el pas amb Google, potser esperes unes hores, i serà bo per anar-hi!

Com configurar un correu electrònic empresarial a l’Outlook?

La configuració d’Office 365 segueix en gran mesura el mateix camí que G Suite, i la plataforma també ofereix un assistent de configuració extraordinàriament útil. Des del centre d’administració d’Office 365, seguiu l’enllaç de configuració a l’àrea de domini. Office 365 us subministrarà registres TXT o MX per afegir a la vostra informació DNS amb el proveïdor d’allotjament. La plataforma no us proporciona un fragment de codi per inserir al vostre lloc..

Torneu a l’àrea d’administració d’Office 365, feu clic al botó per verificar que s’han actualitzat els registres DNS. Un cop confirmats els canvis, se us demanarà que configureu els vostres serveis en línia realitzant modificacions addicionals. A menys que us allotgeu amb GoDaddy, haureu de gestionar els registres DNS manualment.

Després de triar Exchange per a serveis de correu electrònic, rebrà tres registres DNS més. Torneu al vostre editor de zona DNS i creeu-ne els tres; si ja teniu un registre MX, substituïu-lo per la nova informació d’Office 365. Un cop s’actualitzin, ja esteu preparats per afegir la vostra adreça de correu electrònic personalitzada; podeu fer-ho si aneu a l’àrea Usuaris del tauler i introduint la vostra informació. Ara ja estàs ben definit! Podeu accedir a la vostra safata d’entrada a Outlook mitjançant les credencials d’inici de sessió que vau proporcionar.

Quina és la millor adreça de correu electrònic a utilitzar per a empreses?

Malgrat els avenços i els avenços del xat, la videoconferència i altres mètodes de comunicació electrònica, el correu electrònic segueix sent la forma més acceptada i utilitzada per coordinar-se amb els companys i clients en un entorn empresarial. Els correus electrònics empresarials representen 139.400 milions de correus electrònics enviats i rebuts cada dia, segons un estudi de la firma d’investigació de mercat tecnològica Radicati Group, amb persones que interactuen individualment amb 121 missatges diaris de mitjana..

Si el correu electrònic és un mitjà tan important per a la vostra organització, voldreu assegurar-vos que utilitzeu un to professional a l’hora de configurar els comptes i nomenar convencions. De la mateixa manera que ho feu amb un nom de domini o una marca, voldreu prioritzar les adreces de correu electrònic curtes i informar el vostre públic sobre qui escriu..

Il·lustració de la foto de la safata d'entrada

El correu electrònic és la forma més extensa de comunicació empresarial, que agrupa les bústies de correu electrònic a tot el món.

Per a vosaltres mateixos o empleats, especifiqueu quina combinació de noms o inicials s’hauran d’utilitzar i fer complir la coherència: no [email protected] A més, no oblideu els comptes als quals hi puguin accedir diverses persones o un departament complet; encara que no ho siguin, la creació d’un [email protected], [email protected] o [email protected] implica que la vostra organització té una plantilla i pròspera.

Quins són els millors comptes de correu electrònic?

Sol·licitar la millor plataforma de correu electrònic empresarial és com preguntar quin és el millor tipus de sabata: tothom té un estil o una necessitat de suport. En termes generals, mesurem l’allotjament de correu electrònic segons tres criteris: seguretat, protocols i eines de productivitat.

Seguretat: El vostre compte de correu electrònic inclou un servei de filtratge de correu brossa robust? Què passa amb les exploracions automàtiques de virus o programari maliciós? Busqueu la mateixa garantia de temps de vida del 99,9% (o millor) que espereu per a un allotjament web fiable, juntament amb funcions de seguretat de correu electrònic afegides com el control de contingut o d’imatges i el xifrat de dades..

Protocols: SMTP, IMAP, POP3 … ¿Em pregunteu què signifiquen aquestes cartes? Bàsicament, cada conjunt de lletres són protocols informàtics per transmetre dades de missatges. SMTP és un protocol de transferència de correu senzill i dirigeix ​​el moviment del vostre missatge a través de les xarxes. Els altres dos tracten sobre com accedeix als correus electrònics rebuts: POP3 o Post Office Protocol 3, suprimeix els missatges del servidor un cop es descarreguen al dispositiu del destinatari, mentre que el protocol d’accés a missatges d’Internet, IMAP, manté les dades al servidor de correu i permet als usuaris accedir als missatges des de diversos dispositius. La majoria dels amfitrions de correu electrònic de negocis de bona reputació han de ser compatibles amb els dos mètodes de lliurament, però definitivament voleu assegurar-vos abans d’inscriure’s.

Eines de productivitat: Amb plataformes comercials com G Suite i Office 365, el correu electrònic és només una part de la imatge. Per a les empreses especialment, aquests programes són especialment útils per fer un seguiment de contactes, calendaris i col·laboració en diversos documents, fulls de càlcul i publicacions.

Què hi ha a continuació: crea el teu negoci explorant el màrqueting per correu electrònic

Ara que finalment es configura la part de correu electrònic de la plataforma de comunicacions en línia del vostre negoci, busqueu formes d’aprofitar la nova funció. Per descomptat, el correu electrònic us ajuda a coordinar diverses tasques internament, però per què no trobar i atraure nous clients?

El màrqueting per correu electrònic és una de les estratègies més econòmiques que pot utilitzar el vostre negoci. El canal mostra una rendibilitat mitjana de la inversió de 38 dòlars per cada $ 1 gastat, amb un 20% de les empreses un ROI de 70: 1. La vostra organització pot utilitzar el correu electrònic per resoldre els problemes actuals dels clients, contactar amb aquells que poden haver abandonat un carret al vostre lloc o informar els consumidors lleials sobre les vendes o publicacions de productes properes..

Necessiteu ajuda per començar? Consulteu algunes d’aquestes plataformes de màrqueting de correu electrònic fàcils d’utilitzar que us poden ajudar a dissenyar, provar i enviar grans lots de correu electrònic:

  • MailChimp
  • Contacte constant
  • Degoteig
  • ConvertKit
  • AWeber
  • SendinBlue
  • GetResponse
  • MailerLite
  • ActiveCampaign
  • Monitor de campanya

Assegureu-vos de conèixer la quantitat i la quantitat de màrqueting per correu electrònic de manera que no tingueu cap efecte negatiu per a la vostra marca. Les línies d’assignatura i les trucades a l’acció són crucials, però assegureu-vos de proporcionar un camí clar que permeti als destinataris donar-se de baixa si ho decideixen. El millor de tot, el màrqueting per correu electrònic proporciona als empresaris l’oportunitat d’experimentar i fer servir per veure què funciona millor per a la marca: el correu electrònic consisteix en obtenir la informació adequada a les persones adequades, de la forma més ràpida i fiable possible..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me