Cloud Hosting vs. cPanel Hosting (2020): 4 diferències i millors amfitrions

Host hosting en núvol vs cPanel hosting és una comparació complexa de dos components informàtics complementaris. A més a més, ambdós serveis es presten molt bé a una àmplia gamma de necessitats d’allotjament, que van des de la rendibilitat i fins a la creació i escalada d’èxit d’una presència en línia, lloc web o aplicació..


El rendiment, l’escalabilitat i la usabilitat es troben entre les característiques típiques a tenir en compte a l’hora de triar quines tecnologies han de sol·licitar; els propietaris de llocs nous no volen assumir una cosa massa complexa, mentre que els desenvolupadors experimentats prefereixen el control de gran gra sobre els seus entorns.

Això ens porta a dos serveis complementaris però contrastats: allotjament en núvol i allotjament en cPanel. Probablement heu vist aquests termes a tot arreu quan aneu a comprar el proper proveïdor d’allotjament, però esteu segur que coneixeu la diferència? Explorem les diferències claus i ressaltem alguns dels amfitrions que excel·len en cada categoria. No dubteu a fer clic als enllaços de navegació que apareixen a continuació per saltar-vos endavant.

Visió general: què és Cloud Hosting i cPanel Hosting?

Dues pedres angulars de la indústria d’allotjament web, l’allotjament en núvol i l’allotjament cPanel afecten molt l’experiència i l’èxit d’allotjament web del propietari d’un lloc.. L’allotjament en núvol comporta connectar i virtualitzar diversos servidors per compartir recursos d’emmagatzematge i processament, que al seu torn ofereix una fiabilitat suprema, escalabilitat i rendiment. Amb recursos eficaços i il·limitats repartits en nombrosos servidors, el creixement del vostre lloc web o de l’aplicació amb l’allotjament en núvol només es veu afectat només per la vostra capacitat de gestionar la infraestructura més complicada.

Per altra banda, L’allotjament cPanel fa referència al tauler de control que s’utilitza per gestionar la presència d’una web, gestionar tot, des de fitxers i carpetes a bases de dades, comptes de correu electrònic i noms de domini. La interfície basada en web tracta menys de configuracions de maquinari i de servidor i més de proporcionar una forma visual de supervisar i ajustar els serveis sense haver d’utilitzar la línia d’ordres. Com a tal, l’allotjament cPanel pot abastar tècnicament qualsevol servei d’allotjament, des de servidors compartits fins a servidors dedicats. Tanmateix, donada la naturalesa fàcil del programa, l’allotjament de cPanel és un terme més comunament associat a l’allotjament compartit.

Els millors allotjaments al núvol

Està bé, podeu gaudir al màxim del món del núvol i del cPanel amb un grapat d’amfitrions. Tot i que la computació en núvol normalment està representada pels tres serveis principals d’Amazon Web de la indústria, Google Cloud Platform i Microsoft Azure, els amfitrions tradicionals, inclosos els que es detallen a continuació, han entrat en un error. Tot i que els proveïdors de núvols més grans són coneguts per una àmplia gamma de serveis configurables, també són famosos per ser terribles en l’assistència al client i per tenir sistemes de facturació per hora que fan gairebé impossible de calcular un cost mensual constant..

Els amfitrions web tradicionals de fama que han construït les seves marques en servidors compartits, virtuals i dedicats han començat a introduir la redundància i l’estabilitat de les xarxes de núvol en els seus plans VPS, combinant el millor dels dos mons per als propietaris de negocis i desenvolupadors amb menys experiència que necessiten més computar potència i escalabilitat sense haver d’aprendre sobre escalar, equilibrar la càrrega, contenidors i altres configuracions matisades. Doneu un cop d’ull a tres dels nostres proveïdors d’allotjament en núvols més recomanats que alleuran els mals de cap per passar a una infraestructura més complicada:

Veure altres amfitrions de núvols principals »

Els millors amfitrions de cPanel

Potser en realitat no necessiteu més potència informàtica, sinó eines més útils per ajudar-vos a gestionar el que disposeu. Alguns proveïdors d’allotjament construiran les seves pròpies eines de gestió i panells de control amb diferents graus d’èxit, però cPanel és una característica força estàndard inclosa amb la majoria de plans d’allotjament compartits. Escrit a Perl, cPanel va arribar a l’escena el 1996 i funciona exclusivament en servidors configurats per Linux, que representen aproximadament el 68% dels sistemes operatius del lloc web. El seu principal competidor, Plesk, opera tant en entorns Linux com Windows.

Amb cPanel, els usuaris reben una interfície gràfica i eines d’automatització que simplifiquen els diversos processos associats a l’execució d’un lloc web. Podeu crear comptes de correu electrònic, implementar certificats SSL, configurar subdominis, gestionar bases de dades, organitzar fitxers i carpetes i fer el seguiment de les mètriques de rendiment del vostre lloc. Les famoses instal·lacions d’un sol clic dels proveïdors que ofereixen programes de programari més populars, com WordPress, Drupal, Joomla, PrestaShop i Magento, normalment provenen d’una biblioteca de scripts addicionals de cPanel. Aquí teniu ressenyes d’alguns dels nostres amfitrions cPanel favorits:

Veure altres amfitrions principals de cPanel »

Quin és el més barat: cPanel Hosting

Atès que els vincles estrets de cPanel amb el món de l’allotjament compartit, el tauler de control s’associa habitualment a l’accessibilitat. Milers de majors proveïdors del món recorren a cPanel per automatitzar la gestió del seu servidor i transmetre la tecnologia als seus clients. El programari està dissenyat per funcionar en tres nivells d’usuari: administradors de servidors, distribuïdors d’allotjament i propietaris de llocs web d’usuari final. Els proveïdors d’allotjament instal·len cPanel en un servidor dedicat o virtualitzat i poden supervisar el repartiment de recursos per als clients.

Captura de pantalla del quadre de comandament cPanel

La connexió entre hosting compartit ultra assequible i cPanel fa de la interfície una eina important per a principiants.

Les llicències del programa poden resultar molestes per a proveïdors d’allotjament més petits o per a aquells que tinguin recursos tècnics interns rics, però la capacitat d’optimitzar el rendiment del servidor i empaquetar centenars o milers de clients d’allotjament compartits en un servidor fan de CPanel una eina assequible i fàcil d’utilitzar per implementar. quan el vostre pressupost estigui en joc.

Amfitrió cPanel més barat

L’allotjament compartit és un mercat ple de gent amb centenars d’amfitrions que reclamaven els clients. En realitat iniciarem aquesta secció donant mencions honorífiques a una empresa que estimem que no utilitza cPanel tècnicament, però és una de les més barates de la indústria. iPage arriba a 1,99 dòlars al mes i utilitza una versió personalitzada de cPanel que en lloc d’anomena vDeck. Tots dos estan pensats en la usabilitat, de manera que no esperem que els usuaris de cPanel o els propietaris de llocs web de principis tinguin cap problema amb els diferents quadres de control. Per obtenir més informació sobre els serveis d’aquestes empreses, feu clic als botons següents:

Consulteu iPage (1,99 $ / mes) »

Finalment, arribem al nostre amfitrió favorit i més assequible mitjançant cPanel: InterServer. Els propietaris de llocs web conscients del cost poden trobar un pla de menys de 5 dòlars mensuals a tota la indústria i cPanel garanteix una transició perfecta entre els proveïdors. Encara millor, els serveis barats d’InterServer no volen sacrificar la qualitat. La companyia inclou un creador de llocs gratuït, un certificat SSL i una adreça de correu electrònic per a només un Preu de preu de 0,01 USD per mes. Exploreu l’allotjament compartit d’InterServer llegint la nostra ressenya a continuació:

Veure altres amfitrions barats »

Allotjament de núvol més barat

El preu del núvol pot ser extraordinàriament difícil de calcular. Com que els propietaris de llocs poden afegir i eliminar recursos informàtics gairebé a l’instant, molts dels grans proveïdors de núvols públics (inclosos AWS, Azure i Google Cloud) preuen els seus serveis per hora per fraccions de centaus. Tanmateix, els amfitrions tradicionals solen escollir la publicitat dels seus plans al núvol de la mateixa manera que ho fan altres serveis, ja que es realitza una escalabilitat en diversos nivells configurables i regulables..

Als nivells més baixos i reduïts d’allotjament en núvol, probablement trobareu que els preus s’assemblen sorprenentment als plans d’allotjament compartit de gran nivell. Els costos mensuals de l’interval entre 5 i 8 dòlars no són desconeguts i ofereixen una forma senzilla d’actualitzar més enllà de les files d’allotjament compartits. Per aquesta raó, HostGator és la nostra millor selecció. Els clients reben quatre vegades els recursos informàtics i el doble de velocitat que els seus serveis més bàsics, tot per un preu molt raonable. Consulteu la nostra ressenya a continuació:

Veure altres servidors de núvols barats »

Quin és el més ràpid: Cloud Hosting

Quan tingueu més servidors que alimentin el vostre lloc web o aplicació, el servei d’allotjament en núvol de maquinària addicional proporciona al vostre lloc web o aplicació un augment del vostre rendiment. Fer aquest primer pas fora de l’allotjament compartit tendeix a desbloquejar un maquinari actualitzat especialment adaptat a la velocitat. A més, la capacitat de configurar i personalitzar minuciosament el vostre entorn permet als propietaris i desenvolupadors del lloc treure mil·lisegons encara més preciosos. Per exemple, canviar del servidor web Apache habitual a una opció com NGINX o LiteSpeed ​​pot duplicar el vostre rendiment.

Imatge d'un centre de dades

No, el hosting al núvol no té res a veure amb l’ambient. El processament és escalable, redundant i potent.

D’altra banda, els clients d’allotjament compartit són totalment a mercè del seu proveïdor d’allotjament. Sense accés a servidor ni drets d’administració, la velocitat d’allotjament web compartida pot variar des de qualsevol manera impressionant a patètica. Aquests clients només tenen una part de un servidor on confiar, i aquest servidor es comparteix amb centenars o milers d’altres clients. Un amfitrió estrictament amb ànim de lucre podria exercir el seu maquinari, reduint els processadors i atorgar a tothom. Tanmateix, els amfitrions que veuràs a la nostra llista, destinen de forma responsable els recursos del servidor i proporcionen alguns dels millors temps de càrrega de pàgines.

Amfitrió de núvols més ràpid

Segons les enquestes recents, aproximadament la meitat dels usuaris de la web esperen que un lloc es carregui en dos segons o menys i abandonarà el lloc si es triga més de tres segons a aparèixer. La velocitat és un dels factors més crítics per a l’èxit d’un negoci en línia, ja que aproximadament el 80% dels consumidors van declarar que no tornarien a una botiga de comerç electrònic si experimentessin problemes de rendiment. A causa de les necessitats més altes de velocitat i fiabilitat, el hosting d’allotjament en núvol és normalment la millor opció per a llocs web crítics amb els negocis.

Un dels majors indicadors d’un amfitrió web amb velocitat d’acceleració és la inclusió de discs d’estat sòlid en el seu maquinari. Els dispositius d’emmagatzematge optimitzats poden processar i lliurar dades fins a 20 vegades més ràpid que les unitats de disc dur tradicionals. Com a tal, InMotion Hosting és un dels nostres preferits per a discs SSD. El proveïdor, que incorpora SSD en tots els nivells dels seus paquets d’allotjament, també va introduir una redundància alimentada pel núvol a la seva xarxa d’opcions VPS. Obteniu els avantatges de la computació en núvol, juntament amb configuracions avançades de CentOS i NGINX, registrant-vos a InMotion. Bonificació: l’empresa inclou cPanel de forma gratuïta amb els seus plans VPS en núvol gestionats. Llegiu més a continuació:

Veure altres servidors de núvol SSD més importants »

Amfitrió de cPanel més ràpid

El fet que l’allotjament en núvol sol tendir a la confiança de l’allotjament compartit en termes de consistència del rendiment no vol dir que no es pugui deixar obtingut per la velocitat del servidor compartit. A2 Hosting excel·lent en el rendiment potenciant els seus servidors amb SSD gratuïts i una configuració de Turbo Server que ofereix fins a 20 vegades més càrregues de pàgina. Al assignar més recursos per usuari i menys usuaris per servidor, els servidors turbo d’A2 Hosting aprofiten una alternativa Apache millorada i diverses solucions en caché.

Els plans d’allotjament amigables per als desenvolupadors de l’empresa ofereixen una àmplia gamma de sistemes operatius, llenguatges de programació i una quantitat sorprenent d’accés administratiu per perfeccionar encara més el rendiment del vostre lloc web o aplicació. Els clients també poden triar el nombre de nuclis de CPU i afegir un gigabyte de RAM addicional afegint l’actualització Performance Plus de l’empresa. Amb la integració de Cloudflare CDN, HTTP / 2 i Edge Side que inclou disponibles en els plans d’allotjament compartits, consulteu la nostra revisió dels plans d’allotjament compartits d’A2 Hosting a continuació:

Veure altres amfitrions SSD més importants amb cPanel »

Què és més escalable: Hosting al núvol

Com a una de les configuracions d’allotjament més modernes, el hosting en núvol és un terme que genera enormes quantitats de soroll en línia. La informàtica basada en xarxa data dels anys seixanta, però molts creuen que el context modern de la computació en núvol va començar el 2006 quan el llavors conseller delegat de Google va introduir la frase en una conferència. Més recentment, la companyia de recerca de mercat Forrester estima que la indústria pública d’informàtica en núvol arribarà a 236 mil milions de dòlars el 2020, però els analistes han hagut de reformular les projeccions de l’organització per reflectir el creixement més ràpid del que s’esperava en curs..

Imatge de servidors connectats

En connectar molts servidors, els clients de hosting de núvols poden gaudir d’un allotjament extremadament escalable i de gran rendiment.

El ràpid creixement és representatiu de l’ajustabilitat que es troba en el propi hosting de núvols. Digueu que el vostre lloc web o l’aplicació es troba en un lloc web important o en un lloc de premsa. De sobte, milers de visitants acudeixen a la vostra marca: què farà la vostra infraestructura de hosting? Si esteu en un servidor compartit, els recursos assignats es produiran al màxim i el vostre lloc o aplicació es bloquejaran. El vostre amfitrió us demanarà que passeu a un pla més car, o que fins i tot us donin el tret de sortida per incomplir els vostres termes de servei. Com que l’allotjament en núvol proporciona tants servidors, el propietari del lloc web o de l’aplicació en aquest exemple pot simplement assignar més memòria, emmagatzematge més ràpid o processadors més potents per satisfer l’augment de la demanda i mantenir-se en línia..

Amfitrió del núvol més escalable

Si es tracta d’una de les avantatges principals de l’allotjament en núvol, l’escalabilitat està plena. La capacitat d’ajustar i gestionar la potència informàtica és clau per a les empreses que necessiten adaptar-se de forma ràpida i perfecta a les tendències del mercat, a les necessitats dels consumidors i als cims de trànsit i valls. L’automatització i la usabilitat dominen suprem a l’hora d’habilitar les dotacions sensibles dels recursos de processament.

HostGator ofereix una escalabilitat notable tant en els seus plans cloud i VPS. La companyia ofereix sis nivells d’opcions d’allotjament VPS redundants i allotjament en núvol, a partir d’un espai ampli de disc de 120 GB per a un servidor privat virtual. L’emmagatzematge i l’amplada de banda no es modifica amb l’allotjament en núvol d’HostGator, que també inclou integració de la memòria cau, la rèplica de dades i, encara millor, una llicència cPanel per a la gestió i la funcionalitat intuïtives dels recursos. Més informació sobre HostGator a la nostra revisió:

Veure altres amfitrions de núvols principals »

Amfitrió cPanel més escalable

L’escalabilitat és difícil de calibrar a nivell d’allotjament compartit. L’única manera real d’ajustar la quantitat de recursos de servidor disponibles és actualitzant i rebaixant el pla, que no serà tan transparent i instantani com amb el cloud hosting. A més, si bé la majoria dels amfitrions estaran més que feliços d’aconseguir més diners quan vulgueu augmentar la seva escala, probablement serà més difícil tornar a reduir-los a menys que pagueu de forma addicional per un pla d’un mes a un altre..

Els proveïdors d’allotjament compartit també són notoris per utilitzar el truc de màrqueting de “recursos il·limitats”. Sí, els amfitrions que prometen emmagatzematge, amplada de banda i memòria il·limitats normalment tenen més que prou potència informàtica per evitar, però segur que arribarà el punt en què superarà el servei d’allotjament compartit.

Tot i això, alguns proveïdors ofereixen molta més espai per a jugar amb altres que altres. La nostra opció preferida aquí és Bluehost, que genera nous clients amb almenys 50 GB d’emmagatzematge SSD, i és el pla de nivell més baix. Els dos paquets actualitzats eliminen les restriccions al nombre de llocs, dominis i comptes de correu electrònic sense fer el seguiment de l’ús d’amplada de banda i l’ample de banda dels clients. Bluehost diu que el 99,95% dels usuaris gaudeixen de més que suficients recursos; comproveu-les fent clic a la nostra ressenya completa a continuació:

Veure altres amfitrions principals de cPanel »

El que té un millor suport gestionat: és un empat

L’allotjament gestionat pot ser una etiqueta una mica inquietant que molts hostes apliquen a una àmplia varietat de serveis. En un dels extrems de l’espectre, es presta servei de guants blancs als serveis premium de servidors dedicats, hosting al núvol i VPS. A mesura que les solucions d’allotjament es compliquen, els serveis gestionats s’encarreguen de tenir cura de les tasques d’administració i manteniment del servidor tedioses i que necessiten temps com ara actualitzacions del sistema operatiu, pedaços de seguretat i supervisió.

Per l’altre extrem, l’allotjament compartit es proporciona essencialment amb suport gestionat. És possible que no el vegin etiquetat com a serveis gestionats, però tindreu assistència pràctica i operacions de servidor sense esforç similars. Els proveïdors d’allotjament cPanel supervisen el servidor físic que suporta centenars o milers de clients.

Millor amfitrió al núvol gestionat

Els serveis gestionats amb allotjament en núvol són més personalitzables, més avançats i més cars. A mesura que esteu comprant un proveïdor d’allotjament en núvol, assegureu-vos de llegir la lletra petita de quins serveis i assistència s’inclouen. Els amfitrions de núvols de Big Three normalment cobren suplement o es basen en sistemes de facturació de correu electrònic lents. La connexió amb una persona que trigarà a fer recomanacions o a prendre mesures específiques per al vostre lloc web o necessitats de l’aplicació és gairebé impossible.

Si voleu pura flexibilitat amb infraestructures i serveis gestionats interns, Liquid Web és el camí a seguir. L’amfitrió basada en Michigan ofereix diverses versions d’allotjament en núvol, especialitzada en VPS amb núvols, servidors dedicats, WordPress i WooCommerce. Si sou més principiants, el servei de llocs web al núvol de Liquid Web requereix coneixements de configuració i gestió del servidor zero. Obteniu més informació sobre els seus serveis a la nostra revisió:

Veure altres amfitrions de núvols principals »

Amfitrió cPanel més ben gestionat

Com que els serveis gestionats s’integren de manera inherent a la majoria dels plans d’allotjament de cPanel, decidir entre proveïdors significa buscar diferents diferenciadors que puguin tenir un impacte important en la felicitat de l’allotjament. I aquests poden ser completament diferents d’un lloc web a l’altre. Gairebé tots els amfitrions ofereixen assistència 24 hores / 7, però, quant de temps has d’esperar abans de comunicar-te realment amb una persona? O necessiteu recursos del servidor configurats per obtenir una velocitat òptima? Què passa amb les optimitzacions per a WordPress?

En operar i mantenir entorns d’allotjament cPanel saludables, els proveïdors cobreixen molts dels mateixos problemes que els serveis gestionats al núvol. La seguretat, les actualitzacions d’infraestructura i el control són tots els signes d’un host saludable. SiteGround dóna suport un pas més desenvolupant un sistema propi de ticketing intern que compta amb un temps mitjà de resposta de 10 minuts. A més de reduir el temps d’instal·lació a només uns minuts i tres clics, SiteGround ajudarà a transferir els vostres fitxers i resoldre problemes amb programari de tercers com sistemes de gestió de contingut i altres scripts més populars. Llegiu el nostre comentari sobre SiteGround per obtenir més informació sobre el seu allotjament cPanel:

Veure altres amfitrions principals de cPanel »

Qui guanya a Cloud Hosting vs. cPanel hosting? L’elecció és la vostra

Tal com vau veure a les nostres seccions, l’allotjament en núvol i l’allotjament en cPanel es presten a característiques particulars d’allotjament, com ara velocitat, escalabilitat i assequibilitat. Però, quina configuració d’infraestructura us funcionarà millor depèn dels vostres requisits per al vostre lloc web o aplicació. Sens dubte, el cost serà un factor important, però es poden trobar grans ofertes en allotjament en núvol que ajusten les taxes mensuals en línia amb allò que podeu trobar a l’allotjament de cPanel.

Si no esteu preparat per iniciar-vos en el servei d’allotjament en núvol des d’AWS, Azure o Google Cloud, les vostres opcions són molt variades. Alguns host poden oferir una infraestructura d’allotjament en núvol completament separada, mentre que d’altres redueixen la redundància i l’estabilitat a la seva plataforma de servidor privat virtual. Encara hi ha d’altres que poden fins i tot executar allotjament compartit a través d’una xarxa de núvols. Alguns productes al núvol inclouran cPanel, però, per descomptat, no tots. Assegureu-vos de tenir expectatives raonables sobre els recursos i requisits del vostre lloc web o de la vostra aplicació i investigar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me