6 millors serveis de Moodle Hosting 2020: millors amfitrions de Moodle LMS

A la concorreguda i sorollosa aula de plataformes d’aprenentatge en línia, com trobeu les millors opcions d’allotjament de Moodle?


Amb els avenços massius del programari educatiu, no és d’estranyar que moltes organitzacions recorrin a solucions d’e-learning per ensenyar i formar a les noves generacions d’estudiants i empleats. El 2016, prop de 6 milions d’estudiants s’inscriuen en programes en línia als Estats Units, i es preveu que la indústria global d’eformació electrònica arribi a un valor net d’aproximadament 325 mil milions de dòlars el 2025..

Moodle, el sistema de gestió d’aprenentatge popular i de codi obert, ofereix una plataforma on els estudiants poden interactuar i estudiar, i on els educadors poden crear cursos en línia i fer el seguiment del progrés dels estudiants. Malauradament, Moodle pot crear grans exigències en recursos del servidor, de manera que necessitareu un servei d’allotjament robust per executar la plataforma al vostre lloc. Aquí, aprofundirem en els sis millors millors host Moodle per alimentar els entorns de l’aula sense fallar.

Millor servei d’allotjament de Moodle en general

Per a alguns que actualment utilitzen Moodle als seus llocs, probablement no sigui cap secret que la plataforma pugui patir problemes de rendiment. Tot i que hi ha ajustos de configuració que poden accelerar-lo, moltes vegades, el millor remei per encendre un incendi sota Moodle i optimitzar el rendiment és un servei d’allotjament millor.

El servei d’allotjament A2 és el nostre millor choix quan es tracta d’incrementar els temps de càrrega per als llocs amb Moodle. El proveïdor d’allotjament té una velocitat 20 vegades més ràpida que la competència amb la seva granja de servidors turbo. I A2 ofereix recursos il·limitats, que és gairebé un requisit previ quan s’executa una plataforma educativa a la qual s’accedeix simultàniament diversos usuaris estudiants.

Per millorar encara més el rendiment del lloc, A2 proporciona als propietaris de llocs web SSD gratuïts, que A2 afirma que poden millorar les velocitats fins a un 300%. L’amfitrió garanteix un 99,9% de temps de treball, de manera que els vostres estudiants puguin accedir als vostres materials educatius en qualsevol moment. I, amb opcions de centre de dades globals, podeu allotjar el vostre lloc a prop d’on són els vostres estudiants, proporcionant una altra capa d’acceleració per al vostre lloc..

Els propietaris de llocs que actualment estan executant Moodle que no estan satisfets amb el rendiment del seu lloc estan d’enhorabona. A2 Hosting ofereix una migració gratuïta del compte, de manera que podeu fer la transició perfectament sense preocupar-vos dels càrrecs que de vegades acompanyen un moviment o els mals de cap..

Els plans d’allotjament d’A2 s’ofereixen amb suport 24 hores i una base de coneixement en línia completa, de manera que els propietaris de llocs poden obtenir ajuda fàcilment si tenen problemes. Amb un baix cost d’entrada a partir de només 3,92 dòlars al mes i una garantia de devolució en qualsevol moment, els propietaris de llocs que busquen un host Moodle efectiu no tenen res a perdre donant-li a A2 un tret.

El millor amfitrió barat de Moodle

Per als educadors que busquen una solució ràpida d’allotjament de Moodle i una ganga, hi ha una gran quantitat d’amfitrions que ofereixen una gran velocitat i temps de treball a les primes mensuals molt baixes. Per només uns quants dòlars al mes, els professors poden posar en marxa els seus llocs i posar-los en funcionament davant dels seus estudiants.

Alguns dels criteris més importants que vam considerar a l’hora de determinar el millor host de Moodle als millors costos van ser el preu (per descomptat), el rendiment i el temps de càrrega, l’assistència al client, les capacitats de migració i la seguretat, entre molts altres factors. Per als nous al joc d’administració i desenvolupament web, també vam ponderar si l’amfitrió proporciona un creador de llocs web fàcil d’utilitzar com a part dels seus paquets d’allotjament.

Degut a la importància de totes aquestes categories, no només recomanem l’amfitrió més barat. En canvi, us oferim l’amfitrió que ofereix els serveis més complets al punt més baix. A continuació, es mostra la nostra millor selecció a l’hora de proporcionar serveis efectius a un preu molt just.

Veure més amfitrions assequibles per a Moodle »

El més ràpid (SSD) Moodle Hosting

Ja fa temps que se sap que els temps de càrrega lenta afecten negativament les taxes de conversió de les empreses de comerç electrònic, ja que prop del 80% dels compradors en línia abandonaran una pàgina si un lloc no es carrega completament en pocs segons. Es pot fer un cas similar sobre la importància del temps de càrrega per als estudiants en línia. Les universitats i altres institucions educatives han trobat temps de càrrega per afectar l’abandonament dels estudiants, és per això que aquestes organitzacions estan buscant solucions més ràpides..

El fet d’aconseguir un amfitrió que ofereix unitats d’estat sòlid d’alt rendiment pot fer que les vostres pàgines es carreguin fins a 20 vegades més ràpidament, donant-li al vostre lloc de Moodle el tret de reforç que necessita per aportar el contingut als alumnes a velocitat ràpida. No hi ha escassetat d’amfitrions que afirmen oferir el millor d’aquests dos requisits, però hem analitzat detingudament els que ofereixen la màxima velocitat de la indústria i han trobat els més ràpids.

A més de les velocitats més altes, obtindreu el bonus addicional d’assistència al client fiable amb aquest amfitrió. Així, en cas que el vostre lloc tingui temps d’inactivitat, podreu recuperar-lo en línia de forma immediata. Seguiu per obtenir més informació:

Veure més servidors SSD de Moodle »

Millor Moodle Host amb emmagatzematge il·limitat

Els millors cursos en línia acostumen a incloure tones de materials docents suplementaris, inclosos fitxers d’imatges i de vídeo grans i documents imprimibles, entre altres tipus de fitxers multimèdia. Hi ha maneres de reduir la mida d’aquests fitxers; tanmateix, quan s’ensenyen diversos cursos amb diferents mòduls, l’emmagatzematge pot convertir-se en un problema encara que hagueu seguit totes les millors pràctiques.

És per això que és important triar un host que ofereixi emmagatzematge il·limitat o no modificat per allotjar tot el que figura al vostre pla d’estudis. Molts amfitrions ofereixen aquest servei, fins i tot quan es plantegen la importància d’un lloc de Moodle. En entorns d’allotjament compartits, alguns hostes ho aconsegueixen identificant els llocs que utilitzen la majoria de recursos i els traslladen temporalment a diferents servidors.

Hem revisat tots els amfitrions principals per determinar quins són els líders del paquet per oferir-vos l’espai de disc més gran. A continuació es mostra la nostra millor selecció.

Millor domini & Allotjament de correu electrònic per a Moodle

Tant si sou una institució educativa que ofereix cursos en línia per a estudiants, com una empresa de bombament de formació i classes de desenvolupament professional als empleats, és integral tenir un nom de domini recognoscible i una adreça de correu electrònic de marca. Un domini personalitzat i una adreça de correu electrònic funcionen per mantenir una reputació professional, augmenten la credibilitat als ulls de la vostra audiència i ajuden a comercialitzar la vostra marca a estudiants o empleats potencials..

Molts hostes ofereixen dominis i adreces de correu electrònic exclusives com a part dels seus paquets. Alguns ofereixen els dominis de forma gratuïta durant el primer any després del registre, i d’altres hostes els inclouen sense cap cost sempre que siguis client.

Per determinar el millor domini i amfitrió de correu electrònic per a Moodle, hem analitzat aquests factors, així com altres funcions associades com ara respostes de correu electrònic, reenviament de correu electrònic, filtres de correu brossa i si s’ofereixen correus electrònics il·limitats. A continuació, es mostra la nostra selecció del domini i el correu electrònic principals per a llocs de Moodle.

Veure més amfitrions de domini i correu electrònic per a Moodle »

Millor allotjament de WordPress Moodle

No hi ha dubte que WordPress és la plataforma de creació de llocs web més popular al web, amb prop de 75 milions de llocs fins ara. Tenint en compte això, és probable que hi hagi una gran quantitat d’educadors que ja utilitzen o busquen WordPress per executar els seus llocs de Moodle..

Si sou d’aquests milions de persones amants de WordPress, té sentit també trobar un amfitrió que l’estimi. Molts hostes ofereixen allotjament de WordPress gestionat, però alguns ho faciliten que d’altres. A continuació, trobareu la nostra opció per al millor amfitrió de WordPress per a Moodle, que ofereix una configuració perfecta amb el popular CMS i totes les avantatges que ofereixen allotjament web de primer nivell..

Els amfitrions principals de WordPress ofereixen el CMS ja sigui preinstal·lat o amb instal·lació a només un clic de distància. Allotjant amb el proveïdor anterior, obtindràs aquest fàcil accés al CMS popular juntament amb la possibilitat d’utilitzar els milers de complements de WordPress que podeu utilitzar per personalitzar el vostre lloc..

Collage de logotips de Moodle i WordPress

Si voleu alimentar el vostre lloc de Moodle amb WordPress, el millor és triar un host que ofereixi el CMS preinstal·lat.

Un altre avantatge d’utilitzar WordPress és que la plataforma està configurada per ajudar a impulsar el SEO del vostre lloc. Com a resultat, els vostres estudiants no tindran problemes per trobar les seves aules virtuals quan busquen tots els motors de cerca principals, inclosos Google, Safari i Bing..

Veure més amfitrions de WordPress per a Moodle »

Potenciar cursos a la vida amb un amfitrió Moodle més qualificat

El programari d’aprenentatge en línia, com Moodle, així com l’accés ampliat a l’última tecnologia web, han portat l’aula tradicional a casa i fins i tot a les butxaques a través dels nostres telèfons mòbils. Com a resultat, les empreses i les institucions educatives busquen solucions d’allotjament més ràpides i fiables per transmetre els seus cursos a milions d’aprenents en línia cada dia..

Si formeu part d’una d’aquestes organitzacions, un dels amfitrions que hem classificat aquí segurament pot ajudar a optimitzar el vostre lloc perquè pugueu oferir als estudiants una experiència educativa en línia dinàmica i fructífera. Si voleu crear més fòrums o taulers de missatges en línia per a debats en classe, considereu l’exploració dels millors amfitrions de vBulletin.

Assegureu-vos de llegir les nostres ressenyes completes de tots els amfitrions principals per assegurar-vos que utilitzeu una solució d’allotjament adequada a la vostra moderna missió educativa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me