5 diferències “Cloud Hosting vs. VPS” 2020: millors núvols i servidors virtuals

Les diferències entre l’allotjament en núvol i l’allotjament VPS són subtils, però comprendre’ls pot fer una diferència important en la manera de gestionar i d’interactuar amb el vostre lloc..


Quan comenceu l’aventura de crear el vostre propi lloc web, us trobareu davant d’un laberint d’opcions aparentment interminable, cada un fent una diferència en el rendiment i l’èxit del vostre lloc. Sabent això, és fàcil habitar-se a cada encreuament, obsessionar-se per quina ruta s’ha de seguir i per què.

L’elecció entre l’allotjament de servidor privat i núvol i virtual (VPS), per exemple, no és diferent. En llegir aquest article, coneixereu els avantatges i les característiques d’aquests plans, així com qualsevol inconvenient, i podreu aplicar-los a la vostra pròpia situació.

10 Millor núvol & Proveïdors d’allotjament VPS

Abans de capbussar-nos en els detalls tècnics del gran valor, deixem una visió àmplia del millor dels dos mons. Les nostres recomanacions d’allotjament a continuació us ajudaran a triar un VPS o una solució d’allotjament en núvol. Destaquem funcions, com ara fiabilitat, seguretat, assistència i assequibilitat, que podeu trobar a cada pla per ajudar-vos a determinar quina s’ajusta als vostres requisits particulars.

3 millors núvols d’allotjament

El model habitual de preus en allotjament en núvol és pagar a mida que no tingueu grans costos inicials. Aneu amb compte amb qualsevol pla o empresa de hosting que sembli tenir aquesta tendència. Informeu-vos sobre la seguretat dels centres de dades que allotgen els servidors. Un estudi va trobar que un terç dels incompliments de dades implicaven algun compromís de seguretat física. La naturalesa descentralitzada de l’allotjament en núvol fa que la seguretat de les dades sigui més complicada. Assegureu-vos que la xarxa que fareu servir compleixi normes com ara PCI DSS i HIPAA. Cerqueu auditories de tercers per confirmar-ho.

També heu d’estar protegit contra la pèrdua de dades per errors o fallades de l’equip. Examineu les polítiques de còpia de seguretat i restauració de qualsevol pla d’allotjament en núvol que tingueu en compte. El proveïdor d’allotjament recuperarà fitxers suprimits de forma accidental? Assegureu-vos de saber-ho abans que passi. Consulteu els plans de servidors en núvol més recomanats dels nostres experts a continuació.

Veure més hosts del núvol »

3 millors amfitrions VPS

Una de les principals consideracions per triar un pla VPS és si voleu que el servei sigui gestionat o que no sigui gestionat. Els plans no gestionats són menys costosos, però posen la càrrega de la gestió del servidor a les espatlles. Amb un pla gestionat, els experts tenen cura de moltes preocupacions de seguretat i rendiment. A més, quan trieu la memòria, la potència de la CPU i la capacitat del disc dur de la vostra màquina virtual, també informeu-vos sobre la qualitat i les característiques específiques de l’amfitrió físic en què s’executarà per assegurar-vos que l’amfitrió físic pot satisfer les exigències. de la vostra màquina virtual. Finalment, comproveu el pla de còpia de seguretat i la redundància de si es recupera qualsevol desastre o mal funcionament.

Cerqueu altres funcions que són essencials per operar un lloc web, incloses les bonificacions per correu electrònic i les quotes d’ample de banda. També podeu necessitar SSL si executeu una operació de comerç electrònic i, si executeu diversos llocs web, potser haureu de desplegar IP addicionals. Assegureu-vos que aquestes funcions estan disponibles si les necessiteu.

Veure més servidors VPS »

El millor allotjament VPS al núvol “barat”

Molts plans barats ofereixen un bon servei a bon preu (baix). Tot i això, també hi ha un potencial que el preu baix sigui a costa d’importants funcions i serveis. Comproveu la fiabilitat i el historial del proveïdor: Encara hi haurà aquí vuit mesos? Un pla d’allotjament pot ser barat, ja que no està gestionat, sense cap supervisió proactiva ni suport per al vostre servidor. Examineu detingudament les opcions de funcionament, còpia de seguretat i assistència per assegurar-vos que l’empresa no escatima els elements bàsics per oferir-vos un preu baix.

Si el pla sembla bo, comproveu l’experiència i la resposta del personal d’assistència. El servidor pot ser barat, ja que el proveïdor no contracta prou personal d’assistència ni paga prou bé per atreure el màxim talent. Finalment, comproveu per assegurar-vos que el pla és realment allotjament en núvol o VPS i no és un allotjament compartit disfressat per màrqueting hype. Els atributs que hem descrit anteriorment han d’ajudar-vos a detectar impostors. L’amfitrió de sota proporciona constantment valor als clients que allotgen, i els seus plans VPS al núvol no són una excepció.

Veure més servidors VPS barats »

Millor allotjament VPS al núvol “gestionat”

Heu de triar l’allotjament gestionat si no disposeu de les habilitats tècniques ni del temps per administrar un servidor. Quan compareu plans, assegureu-vos de comparar funcions iguals. Els serveis s’ofereixen en un paquet complet, o bé a la pell, com ara d’un menú? Els paquets poden incloure serveis que mai necessitareu, mentre que els plans a la carta poden ometre les funcions clau de les quals no podreu viure. Feu una llista de les tasques gestionades i assegureu-vos que hi ha tot el que necessiteu.

Un cop tingueu la llista de tasques recta, consulteu la disponibilitat i el temps de resposta de l’assistència, així com el temps mitjà de resolució dels bitllets de problemes. Si finalment trobeu que l’assistència no compleix les vostres necessitats, hi ha penalitzacions de rescissió i podeu portar les vostres aplicacions personalitzades quan aneu? Comproveu ara perquè no quedin sorpreses més endavant. Per obtenir un servidor principal servidor gestionat, feu clic als enllaços següents.

Veure més amfitrions gestionats »

Millor allotjament “VPS” al núvol de Linux

Com que Linux és un sistema operatiu gratuït, la majoria dels plans d’allotjament Linux tenen un cost inferior. Molts programes també són gratuïts. WordPress, Joomla i altres programes de codi obert es van desenvolupar mitjançant Linux i són altament compatibles amb aquest sistema operatiu. El script de Perl només està disponible a Linux. Els sistemes Linux són reconeguts per la seva estabilitat i tenen un gran control de la seguretat de la comunitat de codi obert.

Pel que fa a menys, Linux és molt més geek d’administrar. La GUI no és tan amable com la de Windows i es fa molta administració mitjançant la línia de comandaments. No obstant això, es combina el popular sistema operatiu amb un servidor performant d’un amfitrió de bona reputació.

Veure més servidors VPS de Linux »

El millor allotjament VPS al núvol “Windows”

Els servidors Windows disposen d’una interfície fàcil d’utilitzar mitjançant accés a escriptori remot. Necessiteu allotjament de Windows si utilitzeu tecnologies Microsoft com ASP, ASP.NET, FrontPage o MSSQL. És més fàcil gestionar diversos llocs web mitjançant Windows. No obstant això, atès que Windows és un sistema propietari amb taxes de llicència, els plans d’allotjament solen ser més cars. Les màquines virtuals de Windows també es coneixen amb una demanda més gran en el sistema host físic.

Veure més amfitrions de Windows VPS »

Visió general: què és “Cloud / VPS” Hosting?

L’allotjament VPS és una partició d’una màquina de servidor dedicada. Funciona com un servidor autònom, però en realitat es tracta d’una carpeta autònoma d’un potent sistema d’amfitrió físic que també allotja altres servidors virtuals per a altres clients. Tot i que compartiu espai a l’amfitrió físic, el vostre servidor virtual és independent de les altres.

Comparació de servidors d'allotjament Cloud vs VPS

Es pot reiniciar un VPS sense afectar els altres VPS d’aquesta màquina. Teniu un sistema operatiu de servidor (SO) amb accés root i podeu instal·lar el programari tal com faríeu si teníeu un pla d’allotjament dedicat amb el vostre propi servidor. Una part de la CPU i la memòria del host físic estan dedicats al vostre VPS, però també compartiu recursos addicionals amb els altres servidors virtuals.

Es refereix a allotjament al núvol un nombre potencialment il·limitat de màquines que es connecten en una xarxa i actuen com a un: Comprenen un núvol. Totes les màquines virtuals utilitzen les mateixes dades emmagatzemades en servidors de xarxa separats, també connectats en una xarxa que actua com un centre d’emmagatzematge de dades. Obteniu tota una infraestructura de servidors connectats i emmagatzematge de dades.

1. Personalització

Personalització amb allotjament VPS és molt similar al d’un servidor dedicat. Teniu accés complet a l’arrel amb un control complet sobre el sistema operatiu, així com el lloc web i tot el programari. Podeu personalitzar i configurar com desitgeu com si tinguéssiu un servidor separat. Cada sistema host físic només pot executar un sistema operatiu, de manera que la vostra elecció de sistema operatiu pot ser limitada si l’empresa d’allotjament només executa un tipus de màquina d’allotjament virtual. Els sistemes Linux són generalment més comuns que els sistemes Windows per a aquest tipus d’allotjament.

Personalització amb allotjament en núvol s’expandeix fins a incloure la possibilitat d’ajustar l’arquitectura de xarxa, tallafocs, equilibri de càrregues i adreces IP. Tanmateix, la necessitat de distribuir el funcionament entre molts servidors pot deixar menys control sobre algunes configuracions d’allotjament. Tant els núvols de Windows com de Linux estan fàcilment disponibles, de manera que tindreu la vostra elecció de sistema operatiu. Com que un entorn de núvols és més complex, pot requerir més experiència tècnica per configurar, especialment per obtenir tots els avantatges de la xarxa en núvol.

2. Escalabilitat

L’allotjament VPS té un límit a escala depenent de la màquina host física. Teniu accés a una mica de memòria i potència de CPU addicional per sobre de la quantitat dedicada a la vostra màquina virtual, però l’amfitrió físic té una quantitat fixa que pot lliurar. Si en necessiteu més, haureu d’obtenir un nou pla i podreu patir temps d’inactivitat mentre migreu a una nova solució.

L’allotjament al núvol és molt més escalable, amb capacitat per afegir capacitat en temps real. L’emmagatzematge de dades és essencialment il·limitat. Tota una xarxa de servidors i servidors d’emmagatzematge de dades està a punt per ser tocada quan el trànsit del vostre lloc web creix. L’obtenció perfecta d’un poder de processament gairebé infinit és el major avantatge dels plans d’allotjament en núvol.

3. Rendiment

L’allotjament VPS assegura un nivell de rendiment fix perquè un nivell garantit de recursos del sistema es dedica al vostre servidor virtual. Tanmateix, una elevada demanda del servidor o d’un altre servidor virtual del mateix host físic pot afectar el rendiment si tots dos necessiten els recursos addicionals al mateix temps, o si el servidor necessita més del que l’amfitrió físic pot proporcionar..

Un VPS també és potencialment un únic punt de fracàs, ja que si el servidor host físic falla, tots els VPS d’aquest equip fallen. L’allotjament VPS es pot adaptar a una xarxa en núvol i alguns proveïdors ofereixen plans que inclouen la commutació de canvis a servidors alternatius.

L’allotjament en núvol garanteix una alta disponibilitat i temps de treball a causa dels múltiples servidors en un sistema redundant. Si un servidor falla, els seus fitxers i les seves responsabilitats funcionals es migren immediatament a un altre servidor sense temps d’aturada. La capacitat de memòria i la potència de la CPU també s’amplien sota demanda per satisfer les vostres necessitats o compensar les d’un altre client sense afectar altres usuaris a la xarxa. És ideal per a llocs que puguin experimentar grans fluctuacions en el volum de trànsit.

4. Seguretat

La seguretat de l’allotjament VPS està gairebé a l’igual que amb un servidor físic dedicat. El VPS és independent de qualsevol altre VPS del mateix host físic, com si es tractés d’una màquina separada, però les pobres mesures de seguretat adoptades pel propietari d’un VPS podrien afectar a altres del mateix servidor físic. Tanmateix, aquesta possibilitat és molt menys probable que amb un allotjament compartit. La ubicació centralitzada de l’amfitrió físic ofereix una seguretat afegida a aquelles operacions amb dades crítiques la ubicació ha de ser coneguda i restringida per complir les normes de seguretat de dades..

Collage que il·lustra la seguretat del núvol / VPS

A l’espectre de seguretat d’allotjament web, tant el cloud com el VPS es troben entre servidors compartits i dedicats.

La seguretat de l’allotjament en núvol també és força alta. El vostre servidor està completament separat dels altres clients, com en un VPS. Tot i això, la naturalesa de la infraestructura basada en la web podria fer-la més vulnerable als atacs ja que es distribueix físicament i, per tant, és més difícil de protegir. A més, com que les dades es troben en moltes ubicacions, és possible que no sigui possible complir alguna normativa sobre seguretat de dades.

5. Cost

L’allotjament VPS ofereix estalvis sobre un servidor físic dedicat i sol ser menys costós que un servidor núvol. Els recursos garantits del servidor i l’escalabilitat limitada produeixen un cost mensual previsible. El nivell de cost dependrà, en part, dels plans de gestió i de suport que vagin amb l’allotjament.

L’allotjament al núvol costa més que un VPS, ja que pagueu molt maquinari, xarxes complexes i la garantia de funcionament. Amb aquests plans, pagueu pel que feu servir, de manera que els costos podrien ser imprevisibles a causa de pics de trànsit desconeguts. Penseu en això com faríeu la vostra factura elèctrica. Per descomptat, hi ha molta potència per utilitzar quan ho necessiteu, però la vostra factura augmentarà a finals de mes.

És VPS o Cloud Hosting?

Ja us hem donat prou consells per navegar pel laberíntic rastre d’opcions d’allotjament. Armat amb aquest coneixement, a cada pas, podeu fer les preguntes adequades i confiar amb seguretat amb el gir correcte cap als vostres objectius. Al llarg del camí, refresqueu els coneixements llegint les nostres ressenyes VPS i hosting de núvols, i aquí us esperem a que no trobeu un Minotaure quan vengueu aquest laberint! Molta sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me